Hajens budskap

2

Idag när jag skulle fixa kaffet så uppenbarade sig Hajen i kaffesumpen helt klart och tydligt!

Så då har jag sökt fram budskapet och den gäller även dig som läsare 🙂

 

Förmåga att försvara sig, Beskydd, Fred, Känslomässig förändring, överlevnad, självständighet  och Makt.

Även:

Hajen förbinder oss med den kreativa delen av livet – vatten.
Genom tiderna har vattnet alltid varit förknippad med känslomässig förvandling.
De visar oss styrkan i strömmarna av våra liv och att se klart i de dunkla vatten av framtiden.
Att observera hajarnas “simnings mönster” kan vi lära oss hur man reder ut sina känslomässiga konflikter effektivas.
När hajen “simmar” in i ditt liv, innebär detta ofta  att ett av sinnena kommer att vakna – visioner,
profetiska drömmar eller uppvaknaden är möjligt.
Det kommer att finnas ett större samband med den andliga världen.
Enligt Solöga:
Väktare av familjen. Förmåga till konstant rörelse,räddare,förmåga att beskydda sig själv,kontakt med äldre visdom,alltid beredd.
can-stock-photo_csp14799196
Så vi tackar för Hajen!
Och det är så det känns just nu att överlevnad är nödvändigt och samtidigt ska vi inte tappa bort våra visioner och drömmar. Håll fast i tanken av det du vill åstadkomma och tänkt på det positivt hela tiden och “känn” resultatet. Bort med negativa tankar av rädsla för att inte kunna manifestera!
Och var beredd och hoppa på när universum erbjuder en möjlighet snart 🙂
Kram <3

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Helena den

  Vad kul, jag såg en “haj” idag, en våt fläck på marken efter jag planterat en blomlåda, det var format som en haj. Och vatten, det skrev jag om på min blogg nyligen, jag badar nästintill varje dag då vatten betyder mycket för oss människor, rena och börja om. Och jag känner att jag går igenom en period av uppvaknande och att jag ska vara lite på min vakt. 🙂
  Tack för ditt blogginlägg.
  //Helea

  • magpie den

   Härligt! <3 Känner också just att ett nytt uppvaknande är på gång och ger hopp för framtiden och att man måste stå stark nu 😉 Kram!

Lämna en tanke