Budskap från larven och violen och ankan <3

0

Ny vecka har startat och redan idag måndag är budskapen på gång med råge 😉

Larven dök upp när jag var ute för en rökpaus på jobbet. Grön och grann var den 🙂

Budskap enligt Solöga:

Du befinner dig i en stor utvecklande fas i ditt liv just nu. Denna fas skapar förnyelse på alla plan. Min gåva till dig är att genomgå en förändring.
Här handlar det om konkreta förändringar. Du byter verkligen skepnad/roll.
depositphotos_6414735-Small-green-caterpillar
Personligen för mig så känns det som att jag vaknat på nytt med min andlighet och är mer intresserad och redo för utvecklingen. Så bra där tack!
Nästa budskap kom på våran innergård också på jobbet. Jag var ute och vattnade våra blommor och potatislandet m.m.  och då såg jag en endaste söt liten lilafärgad viol växa i gräset 🙂 Så fin tyckte jag! Och stark liten.
Violens budskap:
Jag öppnar upp mitt hjärta för den fysiska kärleken. Jag ger och tar emot beröring. Jag njuter av min kropp. Stäng inte ute kärleken. Kärleksfull fysisk beröring är aldrig fel…
6784930-violets-flowers
Och det jag gjorde innan jag läste budskapet var att jag rörde vid blomman och sa tyst vad vacker du är 😉 Och jag njuter av min kropp som tar mig vart jag vill. Älskar att cykla varma sommardagar i lugn och ro osv. Kroppen är bra att ha och det märker jag även då jag arbetar med äldre människor och deras kroppar orkar inte mycket mer.. Och där ger vi och tar emot beröring. Det är så fint. Och med min man är vi väldigt fysiska och rör vid varann medans vi tittar på TV. Masserar varandras fötter etc.
Inte nog med det!
Efter jobbet åt jag och var sååå trött att jag bestämde mig för en tupplur. Somnade djupt och vaknade av att jag lekte med leksaksankor. What? Haha,okej jag tar till mig det och läser om ankan:
Anka – lugn och ro ger harmoni. Ge dig själv tid till att komma i balans. Din gåva är att vara saktmodig.
liten-nätt-ankunge-på-den-vita-bakgrunden-42249313
Yes! Jag är ju ledig nu tre dagar framåt 😉 Tar till mig budskapet.
Fundera hur budskapen gäller dig som läsare! 🙂
Imorgon drar jag änglakort igen när jag är totalt utvilad efter en låång skön natt och härlig sovmorgon! 😉 Nu är det inte heller lika varmt som förra natten och jag kan släppa tankarna på jobbet och veta att väckarklockan är tyst 🙂
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke