Djuren var väldigt pratsamma med många budskap idag <3 22/1-17

2

 

Hoppas ni har en skön söndag 🙂 Igår blev det inget budskap för jag unnade mig att titta på en lååångfilm i godan ro utöver två vägledningar. Prioritering 😉

Men imorse så drömde jag en massa! Och djur i mängder!

Det var lite så igår också att jag började ifrågasätta det jag sysslar med…sjunker ibland ner i osäkerhet. Får skuldkänslor av allt möjligt osv. Är jag verkligen på rätt spår eller väg???

Men som svar på det, så kom dessa drömmar och jag förstår nu att jag borde fortsätta. Om så bara för ett tag till 😉

Så till drömmarna då:

Jag stod på stranden med någon och såg ett Sjölejon som plötsligt blev nedsliten av en stor Späckhuggare i vattnet. “Kolla vad som händer”! ropade jag. Och i samma sekund så springer 2 Elefanter ner i vattnet och dyker! Jag väntade förgäves att dom skulle komma upp till ytan igen men icke. Ändå var känslan att dom dyker men skulle inte drunkna.

Förklaring med hjälp av Solögas bok:

Sjölejon säger att du förmedlar mycket skratt och glädje på din väg. Var i centrum och roa andra.

Späckhuggaren säger att goda vänner finns det gott om. Känn vänskap. Bli vän med dig själv så blir du vän med hela världen. Allt är ett.

Åt Späckhuggaren Sjölejonet för att allt är ett och man ska roa andra och även sig själv? Att roa betyder inte alltid skratt utan det ,att du gör det du finner passion och betydelse i. Var inte rädd för djupdykningar säger elefanten?

Och Elefanten säger “Dela med dig av din visdom. Var en lärare. Vi är de som minns och för kunskap vidare.”

Sedan blev jag avbruten i drömmen av en Vildhund som hade en Hyena i hälarna som följeslagare. Vildhunden bet fast i min hand! Jag tryckte in min andra hand för att få den att öppna munnen. Icke. Då nöp jag den över nosen tills den släppte och paret sprang iväg.

Det fanns inte Vildhund i boken men hänvisning till Dingo. Och då blir det såhär att “genom att respektera dig själv så får du respekt av andra. Var sann och trovärdig i dina uttryck och du når ditt mål. Känn självrespekt och värdesätt dig själv.” “Hyenan säger att finn din egen väg och skapa dina förutsättningar för att överleva. Du ska besluta dig för vad du vill livnära/försörja dig på.”

Auts! Vad träffande! Tillhör verkligen mina funderingar!

Och sedan infann jag på plötsligt på mitt jobb. Till saken hör att jag snart varit sjukskriven i 2 mån pga en kronisk sjukdom. När jag väl var där så tänkte jag att vad i hela fridens namn gör jag här när jag är sjuk!? Och ännu direkt på min heltidsrad! Fick lite panik och skuldkänslor när jag tänkte att jag måste ju ändå gå hem efter halva dagen för jag kommer inte att orka och hur får vi en vikarie åt mig så snabbt och ändå var det fullt med personal på vårat boende! Betyder kanske att dom klarar sig utan mig ändå? Där gick det även omkring en fd boende som varit död i många år. Han hade parkinson men nu gick väldigt obehindrat och snabbt runt där. Tyckte han pratade men kommer inte ihåg vad han sade. Och han såg yngre ut än den har var i livet. Också ett budskap men vet inte exakt vad ännu…

När jag var där på jobbet, som för övrigt var väldigt stökigt (som i min hjärna då ibland,hehe) så gick jag ut för att röka vid ett tillfälle och uppför backen kom en hel drös med SÄLAR! Jahha!? Logiskt ja.. 😉 Bakom sälarna traskade en vanlig hund..

Sälen säger “Din bästa vän är naturen. Hjälp naturen och få hjälp av naturen. Naturliga metoder fungerar bäst för dig.”

 

 

 

Ja verkligen eftersom naturen/djuren hade så mycket att säga till oss idag!!! Och vi borde fortsätta vara “naturbarn” som hämtar information från vårat inre och visdomen som vi bär på nånstans inne i oss själva.

Hunden säger ” Vänner finns överallt. Ha goda relationer med omvärlden och finn nya vänner. Våga öppna ditt hjärta.”

Även katt och häst har kretsat runt mig igen och det handlar om att älska sig själv och att känna sig fri att göra sina egna val och följa sitt hjärta 🙂

Mycket talande!

Tittade på korten också och dom säger att du måste fortsätta vidare. Säg “hejdå” till något som inte gynnar dig mer. Allt sker i en gudomlig ordning! Det finns en lösning där alla blir “vinnare” och har nytta av detta. Ha tillit för himlen jobbar hela tiden bakom scenen. För allas högsta bästa. Du är så kraftfull att allt du pratar positivt om blir snabbare verklighet!!! Bär gärna en Akvamarin(blå) sten om du har en.

Även den starkaste person känner ibland uppgivenhet säger dom också. Det finns inget att skämmas för i det. Ta dig lite tid att helas igen lite mer. Skriv gärna ner dina tankar. Änglarna hjälper dig att sova lite bättre. Frid i ditt sinne. Du får tröst av änglarna och vill du bära en sten så är det då en ljusgul Kalcit.

Ja allt detta pågår verkligen i mig iaf just nu så jag är så tacksam för att jag fick så snabba svar <3

Hoppas du också fick det! 🙂 <3

 

“Änglabudskap och tolkningar” till din tjänst finns på facebook. Titta gärna in och gilla eller skriv meddelande om du vill ha personlig vägledning för en human summa 🙂

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Yvonne den

    Jag älskar att läsa det du skriver om dina drömmar och vad alla djur betyder. Budskapen känns som dom var riktade till mig. Tack snälla ❤

  2. Alle den

    ???

Lämna en tanke