Stöd och hjälp

2

ladda ned

 

Denna blomma glädjer mig idag då den påminner om både min bortgångna mormor och farmor. Själva blomman har jag fått av farmor för många många år sedan och i höst har den blommat extra glatt! Krukan som den står i har jag fått av mormor:) Känner stöd av bägge i nuläget att jag har gjort hälsosamma ändringar i mitt liv<3 Jag är tacksam alltid för all hjälp och stöd som jag känner från andra sidan och av änglarna <3 <3 <3 Jag känner även älskade bortgångna morfar ibland och särskilt doften av cigarettrök;)

ladda ned (1)

 

Ja och så har jag dessa fina stenar som jag använder nu och då:) Vid meditation,sömn,tankar och önskemål.Runt halsen bär jag idagsläget ametist och månsten. Ametisten skärper det sjätte sinnet och beskyddar bäraren och ger healing.Universums krafter når dig lättare vid positiva affirmationer. Bra meditationssten. Färgen tilltalar mig och många lägger märke till min fina sten:) Månstenen hjälper till att ta fram ens feminina sida och hjälper till att attrahera och absorbera av den kosmiska mångfalden:) Två nätter har jag sovit väldigt fint med grön aventurin under kudden. Den ökar våra psykiska förmågor och är en lyckosten.Kan användas att attrahera pengar och vinster;) Balanserande och främjar motivationen. Jag tror verkligen på stenars krafter! Har hjälpt mig och andra i många situationer:) Tex. när min fästman var riktigt riktigt dålig våren -14. han fick hjärtstopp och blev opererad med stent för att öppna en total blockering till hjärtat! Han var så nära döden! Låg 5 dagar nersövd på intensiven och jag bad och bad för hans liv vid hans sida på sjukhuset tillsammans med änglar,änglakort och magiska stenar! Bönerna blev besvarade <3 <3 <3 Han vaknade upp på femte dagen och kurerade sig otroligt fort!!! Läkarna var som frågetecken hur fort allting gick och han återställd och friskare än någonsin! TACKSAM fortfarande varje dag för livets mirakel!!!

Änglakort är underbara<3 Mina favoriter är Änglatarot av Doreen Virtue:) Har även Änglaterapi och Budskap av änglar och Orakelkort på engelska.Och beställt nya igen som kommer snart med posten!;))) Man får alltid svar.Kanske inte just det man ville veta utan mer vad du behöver tänka på just nu. Stöd och hjälp ändå alla gånger<3

Sedan har jag OH kort.Intuitionskort.Använder dom mer sällan…har jättesvårt att ta in budskap åt mig själv och lägger hellre åt andra då det är lättare.Dock är dom rätt grova och rättfram så en liten varning kan behövas innan haha;)

Kram MagPie

Och kom ihåg att behandla andra som du själv vill bli behandlad

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. ciasavtryck den

    Så otroligt intressant och wow alltså för din fästmans tillfrisknande. Kram

    • magpie den

      Ja det var en upplevelse utan dess like! Tacksam varje sekund <3 Kram

Lämna en tanke