Änglabudskap inför vecka 47 <3

0

 

 

 

Kära läsare! Dags att titta på en ny vecka med änglarnas kärleksfulla budskap och vägledning <3 Ärkeängel Mikael fortsätter att närvara till alla som ber om beskydd,rening och hjälp. Denna vecka blir det fullmåne (torsdag) och energierna är förvirrande igen. En ny rensning pågår! Manifestera era önskemål från kärlek till dig och andra. Tänd ljus och skriv era lappar. Anhöriga från andra sidan önskar kommunikation och sända meddelanden. Var öppen för att lyssna..ÄÄ Rafael läker alla sår och relationer på det bästa sättet. Sammaför själsfränder om det är dags men skapar också frid i alla befintliga relationer. Färgen är grön. Ta gärna in även rosa. ÄÄ Mikael bär på mörkare blått och även kristallklart,mörklila och några ser hans aura/energi som guld. Guld var något nytt för mig i senaste meditationen!

Du kan vara stolt över allt inre och yttre arbete du gjort i år! Det har hänt mycket och du har klarat utmaningarna men det kommer några till innan året är slut. Några har kommit superlångt och andra hänger kvar i efterslänten och funderar på att våga. Chansen finns varje dag. Ansvaret tillhör var och en..Det är viktigt att inte skylla på andra i onödan. Varför reagerar du starkt på andra. Tänk om i ditt fall..den som du riktar frustrationen på är nog inte den som är orsaken. Orsaken kan vara något helt annat. En person eller händelse kan vara en “trigger” för att man inte släppt något i det förflutna. Dags att verkligen ta tag i “problemen”. Påminnelser har visats hur länge som helst..Tillåt friden att komma. Reflektera varför allt blev som det blev..förbättra. Förnya och uppdatera.

Familj och barndom har betydelse. Din barndom. Dina egna barn. Föräldraskap. När man valt att ändra på det som man själv tyckte var orättvist när man var barn själv till att göra om och göra rätt inför sina egna barn har man brutit dålig karma. Allt är sällan perfekt men man har försökt sitt allra bästa. Du har nog kramat dina barn mer än dina föräldrar kramade dig. Bra! Varje litet steg till att visa kärlek konkret och inte bara i huvudet är en vinst för alla. Detta leder till en dominoeffekt och dina barn i sin tur förmedlar allt det goda vidare.

Kära vänner! Bär inte på bördor! Befria er! Ta steget till försoning med andra. Man kan skicka ett meddelande till andra sidan: “Jag blev orättvist behandlad av dig men jag väljer att släppa mig från bojjorna för min egen skull. Jag behöver inte förstå dig. Men jag väljer att släppa och ta lärdom till att sända godhet vidare istället och inte den ilskan och sorgen du orsakade”. Amen.

I andra fall sänder man kärlek till de som gav kärlek under uppväxten. Tack. Amen. Vill du ha en anhörig på andra sidan som andlig vägledare så be om hjälp. Kanske inte just “mormor” kan komma alla gånger men det kommer en “ersättare” som förmedlar det du behöver för stunden <3 Någon kan mycket väl komma med en stor ursäkt eftersom man ser klarare och större från andra sidan..

Alla kan ta kontakt. Nu är det dags att ljusarbetare förmedlar budskap till de som behöver det. Energierna är starka för lyckad kontakt. Förmedla eller gå till en förmedlare..Om du vill såklart.

Jag har konkret sett hur ilska,sorg,besvikelse och tacksamhet skiftat under en och samma dag. Jag har själv tappat behärskningen fast jag lovat att inte göra det. Mother Mary vill sända budskapet om att alla är Guds skapelser. Hon vill stärka din självsäkerhet och ditt gudomliga värde. Ju mer du känner det desto bättre mår du och de dina runt omkring dig. Se hur du hanterar alla dina gärningar och spöken och hur du kan skifta fokus till kärlek. Du har förmågan att dra till dig människor som kommer med välsignelser och glädje.

Det är dags att du agerar och tar ledarskapsrollen. Ditt nästa goda och modiga steg du tar leder dig närmare din dröm. Känn i hjärtat vad du vill ha. Inte i din egoistiska hjärna som kan skapa något du inte vill ha. Ditt rädslocenter. Dina önskningar faller inte i famnen av sig själv. DU måste ta steget till förändring. Vare sig det gäller arbete,hem eller relation. Hur vill du ha det egentligen? Skapa det..

Möjlighet finns också att ekonomin förbättras på något sätt och man kan dela med sig..:)

Önskar er en fin vecka och vill du ha personliga budskap/vägledningar eller en 3 månadens prognos eller 6 mån eller tidigare liv blandat med närmaste framtid eller annat så är du välkommen att höra av dig <3

Jag håller på med Chakrabalanseringar också och säljer Lyckoamuletten Grön Aventurin som halssmycken.

“Änglabudskap och tolkningar” finns på facebook. Epost är: anglaakuten@hotmail.com. Obs! Jag har nytt swishnr så ni som är tidigare kunder får ta kontakt innan ni sänder pengar i förväg 😉

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke