Ängla/Enhörningsbudskap v. 10

2

Kära läsare! Några har väntat på veckans budskap <3 Igår tog jag en återhämtningsdag vilket behövs ibland. Jag brukar inte “jobba” på helgen men det blev akutbehov på healing och hembesök. Men jag är oerhört tacksam för alla era mail och meddelanden och feedback och eran tillit <3 TACK från hela mitt hjärta <3

Nu ska vi då se vad som kommer för budskap till alla inför veckan:

Nu är du redo att ta fram och praktisera din förmåga. Du KAN manifestera dina drömmar! Livet kan nu kännas magiskt! Det är rätt tid att starta nya projekt och fortsätta med det du påbörjat. Desto mer framgång ju mer självförtroende du har..Änglarna hjälper dig <3 Dom är riktigt nära nu när du behöver mer support <3 Du har tillräckligt med erfarenheter för att lyckas med det du har för handen. Stark magi kan du hämta från veckans Nymåne. Ta tillvara det och planera och skriv dina planer och sätt i verket. Tacka! Vissa av er behöver inga fler kurser just nu. Andra kan se sig om och söka någon fortsättningsutbildning och hitta något att kombinera med och ha mer att erbjuda än det du gjort hittills. Dörren är öppen! Nyckeln är framför ögonen. Lås upp..Oväntade resurser finns..ÄÄ Raziel är en slags trollkarl för dig att be om hjälp utav. Han kan skynda på din manifestering så att du kan njuta av dina frukter och det uppenbaras händelser som kan kännas ologiska och magiska. Försök att inte finna logiska förklaringar då livet har “overklig” magi när du öppnar upp dig! Håll inte igen..tro på dig själv. Släpp dina tvivel..Det är underbart att komma loss från tunga känslor och tankar. Befria..flyg..medvind..

Stå på dig i beslut och låt ingen stoppa dig eller lyssna på folk som inte tror på dig. Dom som inte vågar och tar inga steg och beslut befinner sig kvar i det som är gammalt och uttjänat. Du vill inte vara en av dom..Tala DIN sanning. Förmedla. Sprid visdom och kärlek.

Sitter du fast och behöver kanske nya ideer? Ta hjälp av andra som du litar på och som pushar dig framåt och vill dig väl och att du når framgång. Dela på uppgifter hemma så du inte blir stressad. Stressa ner..du kan känna gudomlig inspiration men håll i hatten och jorda dig så finner du stabilitet och klarhet. Passion finns i olika områden. Projekt. Nya intressen. Jobb. Hem. Kärlek. Nuvarande eller helt ny person <3 Lita på att Universum och Änglarna håller dig om ryggen och du kommer att se resultat snart..

Våga praktisera det du lärt dig av livet och dina utbildningar. Våga utöka..Det blir bra. Man behöver inte satsa jättemycket pengar. Du kan hitta på nåt nytt med det du redan har. Använd fantasin. Fantasi är lika med budskap från högre makter..Uppvaknande pågår..nummerfrekvenser och hjärtan som dyker upp på det mest konstiga sätt. Fjädrar. Pengar och annat som du förstår som tecken. Tvivla inte..Det är tecken på att dina tankar är rätt och du är på rätt väg 🙂

Min inspiration och fantasi finner jag fortfarande i smyckestillverkning. Helande stenar som sammansätts till rätt kombination till rätt person. Jag har alltid kännt mig dragen till naturstenar och träd. Jag är nog en liten “naturhäxa” som praktiserat heling till andra och mig själv i tidigare liv 😉 Spännande resa..Detta är också mitt sätt att sprida kärlek till er och den hjälp jag kan erbjuda. Vad kan du erbjuda? Dina gåvor,talanger och styrkor? Dina talanger kallar på dig..ditt hjärtats röst är bra att följa..Du kommer att förmedla din kunskap vidare och hjälpa andra att följa flödet. Inspirera..

Några bilder på från förra veckans inspiration:

Detta är en av mina halsband som jag gjort. 108 pärlor för att ingå i kategori av äkta Mala. Jag gillar färger mest och älskar göra rosa till andra men har inte kännt mig ännu dragen att bära dom själv haha! Denna är bokad men kommer göra fler kombinationer efter tillfråga och intresse. Här finns lugnande Howlit för att stressa ner och bli av med oro och sömnproblem. Kärlekspärlor av Agat och Bergskristeller och Vit jade och Mapstone för jordning. Hematit för balansering och sömn. Pris på dessa är 440 kr inkl porto.
Zebra Agat balanserar energin förenar de maskulina och feminina energierna, Yin och Yang. Den balanserar även chakran och fysiska, intellektuella, känslomässiga och eteriska kroppen. 

Tillför optimism, antistress ger dig mera ork att ta itu med dina problem. Den är grundande, för in glädje i ditt liv samtidigt som den är lugnande. 

Fysiskt: sägs hjälpa mot problem i njurar/gallan.
Howlit för extra antistress och oro och sömn. Klarhet och balansering.
6 mm pärlor för 239 kr inkl porto.
Crazy Horse med Wenge. 6 mm

Denna är storlek S och jag har blandat några pärlor av Wenge tillsammans med Crazy Horse pärlor som är en typ av kalcit.
Ursprung: Afrika
Wenge trä tillhör trädgruppen Millettia laurentii
Den skapar fokus, vishet och skapar beskydd och blockering mot oönskade energier. Gynnar andlig tillväxt.
Crazy Horse är en typ av kalcit:
Stärker minnet och ger styrka att bli av med ovanor. Renar alla chakran! Hjälper att stärka relationer och finna rätta relationer på alla nivåer.
239 kr inkl porto ( 6 mm stenar)
200 kr hämtning i Haparanda
Kort Malaband av underbart doftande Sandelträ! För lugn. Avstressande och öka medvetandet. Räkna pärlor under stress hjälper. Doften lugnar sinnet. Lotus hämtar kraft från Moder Jord. Buddhan kommer med lycka och framgång.
330 kr inkl porto
Gul Jade och Orange Agat med Buddha för lycka och framgång.
8 mm pärlor
Glädje och lycka och balansera chakran i navel och mage. Få kontroll på känslor. Feminitet.

Här under finner du stenar ur Agat familjen. Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
269 kr inkl porto

Underskattat Chakraband! Jag bär min dag och natt för balansering och lugn. Denna har dominans av Howlit. Och sedan ett par Jade och en Angelit för kontakt med änglar.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
269 kr inkl porto
Sött med Rosa! Agat och Jade.

Vit jade: Vit jade sägs hjälpa oss att rikta vår energi, öka vårt fokus och filtrera bort olika distraktioner, vilket hjälper oss att se våra mål mer tydligt. Den höjer försiktigt vårt medvetande och hjälper oss under vår väg mot spirituellt uppvaknande. Vit jade kan hjälpa om man har svårt att somna på kvällarna, och den utstrålar lugn och helande energier.

Här under finner du stenar ur Agat familjen. Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
269 kr inkl porto


Finns att beställa fler efter vilka behov just du har och vilka färger du gillar.

Titta in på “Änglabudskap och tolkningar” på facebook eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Helst ta kontakt via dessa så jag inte missar någon. Personliga Änglaläsningar finns att beställa. Chakrabalansering på plats eller distans..Utlottningar sker då och då på facebook. Varmt välkommen <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Caroline Persson den

    Hej!
    Höll på att fixa lite här hemma igår och fick upp siffror i huvudet som jag kände att jag var tvungen att skriva ner. Satte mig efter ett tag och läste ditt budskap för vecka 10 och ser att du skrivit om det. Det är inte första gången det blir så. Känns bra i mage och kropp när det blir så?
    Tack så jättemycket för att du delar med dig ?❤

    • magpie den

      Härligt! <3 <3 <3

Lämna en tanke