Änglabudskap vecka 13

0

Kära läsare! Igår hade jag städdag hemma så det blev inget veckans budskap men nu ska det bli av innan jag tänkte börja byta blomjord 🙂

Denna vecka ser det ut att bli fint i relationer <3 Givetvis krävs det engagemang och att vara själv aktiv 😉 Man kan hitta humor och positivitet i situationer som först ser “mörka” ut. Svart humor kan också kännas som en “isbrytare”! Ta dig ut och ge dig tid att göra annat än bara arbete. Man kan känna sig trött att göra ett och samma..hitta på annat och ta fram mer lekfullhet och fantasi. Finn nya människor och stärk befintliga relationer med hjälp av kärleksfulla tankar och agerande.

Familjen är i fokus och att ta hand om varandra. Ljusarbetare rekommenderas att visa vägen till andra. Ta fram dina gåvor och talanger för du har en viktig uppgift. Förmedla..du har förmågan att “räta” ut där andra känner sig fast i situationer. Många är osäkra på livets förändringar. Dessa förändringar sker för allas högsta goda och det är tryggt att följa flödet fast det är skrämmande. Vill man få det bättre så måste man låta saker och ting ordnas upp på annat sätt än förut. Det “gamla” synsättet fungerar inte mer..och inte det gamla vanliga sättet heller för nu sker det uppvaknanden mer eller mindre. Änglarna vill göra “övergångar” lindriga men vissa kämpar emot och känner sig låsta och är osäkra inför framtiden. Var inte osäker! Det är bättre på kommande! Hjälp också andra i den mån du kan.

När du hamnar i situationer och bland personer som tänker negativt och agerar negativt och kanske burdust så be ÄÄ Mikael beskydda dig. Kapa av banden som känns som spindelväv..fantisera ÄÄ Mikael ta fram svärdet och slå av dessa osynliga trådar och sedan fylla dig med klarvitt ljus så alla negativa påhopp och energier studsar bort från dig. Lev i din egen harmoni. Var en förebild så kommer dom andra efter när dom är redo..Man kan be för andra människor..bönerna går fram. Tids nog så känner andra att ilskan lättar..

Änglarna vill också att vi lever mer hälsosamt. Miljön är viktig också. När du är ute och handlar så kan du tänka vad din kropp blir glad av och vad planeten blir glad av. Tillsammans gör vi skillnad. När du äter bra så mår din kropp bra och din eteriska kropp vibrerar högre och du kommer i kontakt med dina guider och änglar och universum osv.

Önskar er en härlig vecka nu <3 Det går att beställa personliga Änglabudskap och specialdesignade healingsmycken. I mån av inspiration så tillverkar jag också färdiga armband och halsband med healande egenskaper och hur färgerna matchar ihop. Jag är så tacksam för erat förtroende och att ni hittar just det som passar er <3 Ingenting ska vara omöjligt så jag gör allt för att just du ska bli nöjd och får den hjälpen du behöver eller om du vill ge din vän en gåva <3 Jag finns på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com.


MORE HAPPY

Agat – Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration och hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självrespekt, självkänsla och ökar din utstrålning. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar. En jordad sten som ger en känslomässig, fysisk och intellektuell balans. Den ger oss mod och handlingskraft när vi känner oss osäkra. Stenen hjälper till att ta bort energiblockeringar i kroppen, främjar balans och bättre hälsa. Agat kan även bäras för att attrahera kärlek och för att undvika avundsjuka tankar och illvilja. Den tar gärna musten ur yviga och grundlösa ambitioner men stöder lugn och ro, hjälper oss att släppa rädsla kring vår överlevnad för att våga ge mer av oss själva.


Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.
8 mm pärlor
269 kr inkl porto

AURA CLEANING

Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna. 

Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.


Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten. 

Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.


Vit jade: Vit jade sägs hjälpa oss att rikta vår energi, öka vårt fokus och filtrera bort olika distraktioner, vilket hjälper oss att se våra mål mer tydligt. Den höjer försiktigt vårt medvetande och hjälper oss under vår väg mot spirituellt uppvaknande. Vit jade kan hjälpa om man har svårt att somna på kvällarna, och den utstrålar lugn och helande energier.
8 mm pärlor
269 kr inkl porto

WISH ABUNDANCE

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.


Mossagat är en sten för den som odlar, den stärker jordningen och uthålligheten och ökar känslan av överflöd. …Mossagat drar till sig överflöd och rikedom och hjälper den som har en nystartad verksamhet eller den som önskar bli rekryterad eller bli befordrad. Står du inför en förlossning hjälper den dig igenom.
8 mm pärlor
269 kr inkl porto

SEE ONLY BEATY

BLÅ BANDAGAT (KALCEDON) Är en mjuk och glad sten som kan hjälpa oss att se det vackra i tillvaron. Den lyfter fram sanningen i oss och inspirerar oss att uttrycka vår inre röst på ett rakt och ärligt sätt.


LOTUSBLOMMA. Inom Buddhismen ser manLotusblomman som en symbol för andlig utveckling. Den har rötterna i dyn och växer uppåt genom grumligt vatten för att blomma i solens och himlens ljus. Den är symbolen för den insikt som leder från återfödelsernas kretslopp till evigheten.

Finns även utan Lotus
8 mm pärlor
269 kr inkl porto

WATCHING OVER YOU

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka. Rött för att finna passion och glädje och viljestyrka.

Fossil Jasper för lugn och tillit. Ångestdämpande.

Symbolen med ett öga inbäddat i en öppen handflata har haft flera namngenom tiderna, inklusive Hamsa, Fatimas öga eller Fatimas hand, Miriams hand mm.
Symbolen har tolkats på olika sätt av forskare som en judisk, kristen ellerislamisk amulett, och som en hednisk fertilitetssymbol.
Hamsas hand är handen med ögat och tillsammans betyder dessa symboler beskydd. Ett vakande öga och en moderlig hand.  Man kan också säga att ögat symboliserar närvaro, att vi vakar över oss själva och handen att vi tar hand om oss.
Hamsas hand är en uppmaning till oss själva att vara närvarande och älska oss som de vi är.
8 mm pärlor
269 kr inkl porto
EN NYHET är att det ingår ett litet Änglabudskap i varje smyckesbeställning! Detta är speciellt utvalt av Änglarna. Detta kommer på ett litet kort som bilden visar . Det är ett automatiskt svar på din fråga.

Fler smycken och bilder finns på facebooksidan!

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke