Änglabudskap vecka 15 <3

6

Kära läsare! Några väntade nog på veckans budskap redan igår men jag hade hemmet fullt av folk och vänner som behövde hjälp, plus att jag faktiskt “försov” mig om man nu kan säga så när jag ännu är arbetssökande haha! Jag har skaffat mig rutiner sen månader tillbaka nu som fungerar. Har märkt att jag mår bäst av det och kropp och knopp har anpassat sig. Somna vid kl 23 på kvällen och upp vid kl 7 känns bra. Vakar jag eller sover längre så blir det obalans. Rutinerna försöker jag hålla hårt men det händer såklart att jag slarvar när det finns något spännande på gång och jag vill ta del utav vissa “aktiviteter” och sociala sammanhang 🙂

Så veckans Änglabudskap kommer med just budskap om Balans! Måttfullhet. Finna balans mellan handling och betraktande. Det handlar också om samarbete och blandade ideer och tidpunkter. Att invänta en perfekt tidpunkt för agerande eller kommande information. Försök stå emot impulsiva beslut just nu och ta tid för att fundera noga. Gjorde du redan något impulsivt nyligen eller längre tillbaka så går det att räta till nu på ett sätt eller annat. Det finns en blomstrande ny början på gång! Planer går framåt och vissa saker manifesteras och belöningar uppenbaras 🙂

Nu är det bra läge att arbeta tillsammans. Inom arbete/relationer/familjen. Försök att inte pressa på själv här och hinna överallt och hitta lösningar till allt på egen hand. Stanna och tänk efter och planera och “anställ” andra till assistans. “Duktiga flickan” får nog ta en paus nu 😉 Det blir bra ändå här och det synes komma fina lösningar! Många har känt motgångar av olika slag och frustration. Man kan ha tappat hoppet om att högre makter kanske har glömt en? Du är inte på något sätt bortglömd <3 Änglarna och hjälpredor håller dig om ryggen och ibland är ju förseningar och annat tråkigt faktiskt dolda välsignelser..

Förlåtelser kommer dubbelt upp! Som jag skrivit tidigare så är det inte samma som acceptans. Detta handlar om din egen frigörelse. Att inte bära på sådant som varit och du erfarit. Det tynger ner och man har svårare att ta itu med befintliga val och uppgifter. Bär du på ilska? Sorg? Överlämna dina bördor till Änglar och gärna till allas våran Moder Mary. Alla “barns beskyddare”. Det tas om hand och omvandlas till kärlek och trygghet. Be att få bli fri från “mörker”. Har någon varit orättvis så släpp det. Du ska inte lida för andras oförrätter. Du lider när du tänker för mycket. Dom andra lider inte pga av dig iaf. Lider någon och måste spotta ilska på andra så har dom personliga problem som borde tas om hand. Ut med gammalt och in med nytt är också veckans budskap! Vad innebär det för dig? Rensning hemma eller rensning i sinnet eller yttre påverkan m.m.?

Du är fri att välja din egen framtid! Känner du att du är offer för omständigheter? Att andra klagar för mycket? Klagar du själv? Att andra kontrollerar din vardag på olika vis? Du tycker att din chef kanske är orättvis? Säg din mening och gå gärna ihop med andra för att föra klar information vidare. Änglar och högre makter vill verkligen hjälpa dig i din situation! När du ber om det så får Änglarna komma dig nära och visa vägen och lösningar som finns tillgängliga. Nu kanske du kommer på vilken utbildning du vill gå istället för att stanna kvar på ett arbete som inte ger mer glädje. Lönen kommer ju visserligen varje månad men är pengarna värda dina ansträngningar? Kan du känna att du är värd att må bättre? Det är du! Allt klagande är förlust av din tid egentligen..Du ska inte vänta på någon annans godkännande för vilka val du än har. Du skapar ditt eget liv. Du är en skapare..Endast du kan förändra allt..

Nu finns kraftfulla energier till alla att fråga och få information om hur man kan förändra saker och ting. Ljusarbetare vaknar en efter en och delar med av healing på olika sätt och man har förmågan att ta emot av det som ska tas emot..Dina blockeringar är på väg att släppas..om du vill och tror på att det kan vara så..att det blir så..Du har all rätt att må bra <3 Oavsett vad..

Då har jag sålt så som gott som alla från föregående blogg av mina smycken. Har gjort några nya såklart 😉 Vill du ha något speciellt med speciella krafter/färger så är du välkommen att fråga! Vid behov så kan jag göra armbanden lite större eller kortare. Stl S är 17 cm i längd innan jag knyter ihop och stl M är 18 cm. Jag är flexibel till kunder och tar emot önskemål!

CUTTING THE FEAR

Sandelträ hjälper till värk och är jordande samt ger avslappning av den underbara doften av just Sandelträ som används ofta till parfymer och eteriska oljor.


Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.
269 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr
Stl S
SAFE AND SOUND

Fossil Jasper är jordande och man får en känsla av att kunna luta sig bakåt och känna tilltro. Hjälper studenter att vara närvarande och finna klarhet. Inger ett fint lugn och släpper på oro.


Seftonit är ibland kallad Afrikansk Blodsten, det är en typ av Kalcedon.

Anses vara en kraftfull healing sten, använts i tusentals år för sina healing egenskaper. Den förknippas ofta med detox av kroppen. Förstärker minnet, för in klarhet och förståelse. Bra att bära för beskydd,
239 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 200 kr
Stl S

YIN YANG

Zebra Jaspis balanserar energin förenar de maskulina och feminina energierna, Yin och Yang. Den balanserar även chakran och fysiska, intellektuella, känslomässiga och eteriska kroppen. 

Tillför optimism, antistress ger dig mera ork att ta itu med dina problem. Den är grundande, för in glädje i ditt liv samtidigt som den är lugnande. 

Fysiskt: sägs hjälpa mot problem i njurar/gallan.


Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.
239 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 200 kr
Stl S

CIRCLE OF LOVE

Ametist – Ametist kallas stenen av belåtenhet. Den fungerar som inspiration, och påminner dig om att du kan uppnå det du föresatt dig. Den öppnar och aktiverar kronchakrat, som ger tillgång till det gudomliga och ökar andlig medvetenhet och visdom att vara djupt lugnande för tankar och känslor. Är lugnande och stresslösande. Ametist är starkt beskyddande, har läkande och renande krafter. Ökar intuitionen. Lär dig släppa taget och ger tillit till dig själv. Ametist sägs fungera mot huvudvärk och vid sömnproblem och bärs som skyddande amulett mot negativitet och stress. Ametist är en sten med starka och renande vibrationer.  


Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten. 

Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.


Agat – Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration och hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självrespekt, självkänsla och ökar din utstrålning. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar. En jordad sten som ger en känslomässig, fysisk och intellektuell balans. Den ger oss mod och handlingskraft när vi känner oss osäkra. Stenen hjälper till att ta bort energiblockeringar i kroppen, främjar balans och bättre hälsa. Agat kan även bäras för att attrahera kärlek och för att undvika avundsjuka tankar och illvilja. Den tar gärna musten ur yviga och grundlösa ambitioner men stöder lugn och ro, hjälper oss att släppa rädsla kring vår överlevnad för att våga ge mer av oss själva.
269 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr
Stl S


TALK FROM HEART

Den påminner oss om luft, himmel, frihet, rymd, rörelse och skönhet. Det sägs vara en sten för höga andliga tillstånd och kommunikation i sanning och kärlek. Du kan använda den för att fininställa din närvaro till det inre och låta dig inspireras av den lätta energin. Lyft på din sannings vita vingar och låt luften bära dig mot dina inre himlavalv Stjärntecken: Fiskarna Chakra: Hals

BLÅ BANDAGAT (KALCEDON) Är en mjuk och glad sten som kan hjälpa oss att se det vackra i tillvaron. Den lyfter fram sanningen i oss och inspirerar oss att uttrycka vår inre röst på ett rakt och ärligt sätt. På så sätt är det en helande sten för relationer människor emellan då den hjälper oss att uppriktigt tala med och lyssna på varandra.


LOTUSBLOMMA. Inom Buddhismen ser manLotusblomman som en symbol för andlig utveckling. Den har rötterna i dyn och växer uppåt genom grumligt vatten för att blomma i solens och himlens ljus. Den är symbolen för den insikt som leder från återfödelsernas kretslopp till evigheten.
Stl S/M
269 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr

Fler smycken och bilder finns ibland på min facebooksida “Änglabudskap och tolkningar”. Välkommen dit alla nya och befintliga <3 Du kan också skriva epost till anglaakuten@hotmail.com

Finns även att fråga efter personliga Änglabudskap. Jag svarar ganska snabbt på alla meddelanden och berättar när jag har tid att skriva dina budskap och tillverka smycken efter beställning och av det som finns tillgängligt 🙂

Önskar er en underbar vecka nu <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Ann-Christin den

  Tack alltid spännande läsa Finns det armband med healing Brukar må dåligt efter cellgiftsbehandling tror ett sånt kan hjälpa

  • magpie den

   Hej och tack Ann-Christin <3
   Jag har smycken för kraftfull healing 🙂 Skriver epost!

 2. Cherie den

  ?❤?

  • magpie den

   Kram <3

 3. Lisbeth Minni Pettersson den

  Tack snälla för budskapet och vilka vackra smycken. Jag önskar dig en bra kväll. Kram.

  • magpie den

   Tack så mycket <3

Lämna en tanke