Änglabudskap 2-5/5 (tors-sön)

1

Kära läsare! Äntligen har jag tid att skriva! Vi har varit på en resa med bästa gänget på en stor finsk turistort 🙂 Det var avslutningsfest av vintersäsongen och som många vet så spelar min fästman med i ett reggaeband och dom hade konsert där. Jag brukar följa med ibland på resorna och är tacksam att få vidga mina vyer och umgås med gruppen 🙂 Alltid lika intressant och roligt!

Och innan jag skriver veckans budskap så vill jag bara säga att ni inte ska vara oroliga för mig ang min sömn! Jag blir berörd när ni bryr er om mig givetvis <3 Tack snälla fina för eran omtanke <3 Andningsuppehåll är mer än vanligt och jag är inget undantagsfall och kommer att boka tid på kliniken där jag lånar en apparat som registrerar sömnen och därifrån går vi vidare om något ska göras. Jag är inte orolig och mår inte dåligt av detta 🙂 Att jag snarkar högt stör mer omgivningen än mig själv 😉

Nu tar vi torsdag-söndag. Personer som kan bära hoppet i sitt hjärta har tillit för den gudomliga planen och ordningen. Ibland vet vi inte vad som kommer och hur det löser sig men där finns en viktig poäng och att vara medveten om att livet erbjuder magi och mirakel. Tillit och tålamod är så tråkigt ibland men ack så viktigt! Det är lättare att leva när man tänker att saker och ting löser sig alltid på ett eller annat vis. Den som bär hoppet i sitt hjärta är en magnet för överflöd! Personen är avslappnad och håller alla dörrar öppna för möjligheter. Släpp bekymmer nu och lita på den gudomliga tajmingen där allt faller på plats just då när det behövs som bäst! Änglarna är med. Uppstigna mästare är med. En av dom är just Mother Mary. Massor av ljus är med er! Kärlek överröses till er alla <3 Be om hjälp och styrka och tillit och vet att alla böner är hörda alltid. Tacksamhet ger mer att tacka för så glöm inte att sända tacksamhet till allt ni kan komma att tänka på <3

Denna veckan visar på stort överflöd av olika slag! Vissa finner nya vänner och andra kärlek och andra mer pengar och andra ett nytt jobb osv. Var vis om att du har förtjänat allt det goda! Belöningar. Belöning för gott arbete som räknas både av inre arbete och yttre arbete. Har du väntat på något viktigt så får du besked nu eller ett resultat av något slag 🙂

Det visas också på livserfarenheter. Tidsmässigt ligger något rätt i tiden nu på många olika sätt. Nu kan man förstå vart “felet” ligger. Vad man själv gjort för val och konsekvenser som blev.. Väckarklocka..känn vad det innebär för just dig..”På gott och ont” vill jag skriva som ordspråk nu och “I nöd och lust”. I relationer ser jag glädje ändå. Saker och ting kanske inte har varit perfekt men nu kan det bli bättre 🙂 Eller du bestämmer dig för att gå vidare för personen kanske inte var för ditt högsta bästa..Alla har upp och nedgångar men sånt är ju livet. Hur kul är det om varje dag är likadan?! Kanske det blir lite tristess..;) Och alla behöver ösa ur sig något ibland och det är okej så länge man inte gör personliga påhopp. Diskussioner är viktiga tills vi förstår varandra och kan göra överenskommelser osv. Det är dags att se sanningen nu. Göra något nu. Har du spenderat tid eller pengar på fel saker så är det bra att se över det nu. Är din vän en riktig vän? Det är mycket som pågår och behöver justeras. Har du förhalat att skicka in viktiga papper så är det dags att ta itu med det kanske? Samla information om något? Behöver du hjälp i något? Sök hjälp. Bra vecka att få svar. Viktiga svar. Förändringar sker..Jag ser också glädje i grupper och sociala sammanhang 🙂

Nu bifogar jag bilder på nya smycken och några av dom som finns kvar 🙂 Tillverkar fler under hela veckan så kom gärna med beställningar om du har önskemål av vissa färger eller olika magiska krafter 🙂 Jag justerar också storlekar så om du finner här något som du tror är för litet så gör jag den större och vice versa. Fler bilder finns på min facebooksida “Änglabudskap och tolkningar” då och då. Och personliga änglabudskap kan du beställa där eller skriv epost ang dom eller smycken till anglaakuten@hotmail.com

HAPPY BUDDHA


Gul jade: Gul jade står för glädje och lycka, och ger stimulans och energi på ett milt sätt. Gul jade sägs hjälpa oss att släppa taget, och den sägs också stimulera kroppens rening extra kraftfullt.


Karneol –  är lugnande, och har en kraftig energi som verkar på Sakral chakrat (navel chakra). Den ökar din personliga kraft och mentala energi. Använd Karneol för att lättare kunna fokusera på dina mål, dämpar ilska. Karneol sägs öka blodcirkulationen, öka aptiten, hjälpa mot problem med levern, njurar och gallan.
269 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr
Stl M
6 mm pärlor

Buddhahuvud kommer med lycka och välstånd.

YOU ARE BEATYFUL

Blå Bandagat Blå Bandagat är en kvarts. Den påminner oss om luft, himmel, frihet, rymd, rörelse och skönhet. Det sägs vara en sten för höga andliga tillstånd och kommunikation i sanning och kärlek. Du kan använda den för att fininställa din närvaro till det inre och låta dig inspireras av den lätta energin. Lyft på din sannings vita vingar och låt luften bära dig mot dina inre himlavalv Stjärntecken: Fiskarna Chakra: Hals

Angelit Angeliten är symbol för den uttalade, manifesterade och kommunicerade kärleken och ljuset i världen. Den sägs skapa eller förstärka kontakten med änglar och ditt skyddstotem. Den är skyddande och kan hjälpa till att öppna för kanaliserade budskap. Angeliten symboliserar din inre röst, ditt hjärtas röst eller din inre mentor eller andlige vägledares röst. Chakra: Hals

Jade, vit Den vita jaden symboliserar det submlia, änglalika och transcendenta verkligheten som döljer sig bakom allt. Den relaterar till känslolivet, månen och den receptiva aspekten av våra liv. Bär vit jade för tålamod, skönhet och ödmjukhet.
Stl S/M
269 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda

SWIFT THE ENERGY

Hematit – hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer. Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.


Karneol –  är lugnande, och har en kraftig energi som verkar på Sakral chakrat (navel chakra). Den ökar din personliga kraft och mentala energi. Använd Karneol för att lättare kunna fokusera på dina mål, dämpar ilska. Karneol sägs öka blodcirkulationen, öka aptiten, hjälpa mot problem med levern, njurar och gallan.

Buddha för lycka och välstånd.
239 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 200 kr
Stl M
6 mm pärlor
RISE ABOVE

Lavasten – Lavastenens egenskap är att ge oss elden och kraften tillbaka, den stärker människor som går igenom förändringar och behöver släppa taget om det gamla och ta emot det nya med ett öppet sinne. Den hjälper dig när du vill bli av med depressiva beteenden och negativa tankar som håller dig tillbaka. Lava representerar elementen eld och jord. Stenarna är rika på mineraler från djupet av jordens kärna. Elden förknippas med energi, självsäkerhet och passion, medans jord står för mer praktiska kvaliteter, återhållsamhet och materialism. 


Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.


Zebra Agat balanserar energin förenar de maskulina och feminina energierna, Yin och Yang. Den balanserar även chakran och fysiska, intellektuella, känslomässiga och eteriska kroppen. 

Tillför optimism, antistress ger dig mera ork att ta itu med dina problem. Den är grundande, för in glädje i ditt liv samtidigt som den är lugnande. 

Fysiskt: sägs hjälpa mot problem i njurar/gallan.
6 mm pärlor
Stl S
239 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 200 kr
THE ARTISTMagnesit (Grön):
ENERGIER: ÖKAD MEDVETENHET, ABSTRAKT TÄNKANDE, SKAPANDE
CHAKRA: HJÄRT-, PANN- OCH KRONCHAKRAT
*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.


Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.


Bergkristall – Bergkristallen är en allmänt helande sten och den balanserar energin och löser upp blockeringar. Kraftfull, ger mod och uthållighet.  Löser upp negativitet och ökar din medvetenhet. Den hjälper till att fokusera vid meditation. Aktiverar vår intuition, ger klarhet och insikt. Bergkristall har många användningsområden, den ger oss mer skärpa, omvandlar och balanserar energi. Både inom oss själva och i vår omgivning. Renar, helar, balanserar och tar bort negativa energier. Mycket bra tillsammans med andra stenar då bergkristallen förstärker andra stenars energier.

Hamsa/Fatimas hand för beskydd och lycka
239 kr inkl porto
200 kr Hämt i Haparanda
Stl S
6 mm pärlor

Då får jag önska er en fin vecka <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Anna Brask den

    Tack!??

Lämna en tanke