Ängla/Enhörningsbudskap v.19

3

Kära läsare! Nu tar vi veckans budskap 🙂 Först och främst så måste jag skriva om nr 17. Min dotter har drömt om att vi hade katter och två honor födde kattungar på 17 st var!! Wau! Tur det inte händer i verkligheten 😉 Nu när jag laddade bilden hit på bloggen så var kl 17:17. Måste betyda nåt..

Detta är till er också! Ny början och att prova nya saker. Utbildning. Söka ny information. Våga lämna trygghetszonen mot nya äventyr. Förståelse,medkänsla och andligt uppvaknande. Att använda sina gåvor och talanger. Du öppnar vägen för andra och har styrkan och begåvningen att ge healing på olika sätt. Inspirera. Denna veckan kan man uppleva lyckosparkar av många slag! Nu får man skörda! Gör inte nu allt av gammal vana. Det är dags för nytänkande och nya initiativ. Inspirera andra och ge feedback samtidigt som du följer dina drömmar. Låt hjärta och själ vägleda dig <3 Överflöd är ordet denna nya vecka! Av vilka slag det kommer handlar om vad du önskat och arbetat för.

Rättvisa handlar det också om. Se till att du själv är rättvis mot dig själv och andra. Kompromissa om tid och aktiviteter. Lyckas du själv inte vara objektiv nu i något område så ta hjälp av andra. En tredje part kan behövas. Överväg noga alla beslut. Titta noga innan du skriver på något. Lusläs. Undersök. Sök all information du kan behöva för att komma framåt och lyckas. Handlar det om rättigheter och myndigheter så ser något ut alla falla till fördel för dig! Du kanske nu också måste stå upp för rättvisa och hjälpa någon annan.

En lycklig överraskning är på kommande! Nu vet du inte vad det är men du kommer att bli glad över något!

Nu är en bra vecka att göra något åt din kreativitet. Du är bra på något så utför det! Nu är det flyt i luften 🙂 Ska du då sälja något eller hoppa på en kurs/utbildning eller lära dig något på egen hand. Är du konstnär? Musiker? Skrivare? Vill utföra healing? Nu kan en helt ny ide’ komma fram. Utveckling och praktisering. Nytt jobb kan mycket väl vara i sikte nu. Eller en utbildning. Hur som helst är det gynnsamma energier för alla! Änglarna och universum ger full stöd och support!

Intressant..imorgon ska jag ut och provjobba på ett hemligt ställe 😉 Berättar inte ännu för jag vill först känna på detta själv 🙂 Jag är både nervös och nyfiken. Har varit borta från arbetsmarknaden nog länge nu. Först sjukdomar och sedan uppsägning och arbetslöshet. Dock har jag hållit mig sysselsatt med era änglabudskap och smyckestillverkning 🙂 Dessa smycken har varit min terapi och det tänker jag fortsätta med 🙂 Samtidigt delar jag ju med mig lite healing till er köpare 😉

Nu lägger jag ut nya bilder. Påminner om att dessa personliga smycken kan vara en fin och annorlunda studentpresent..Jag gör även efter beställningar i den mån jag har material hemma. Måste jag beställa hem speciella pärlor så blir det lite väntetid.

PERFECT GIFT FOR MALE STUDENT

(Kan minskas i storlek om en tjej vill bära detta)
Detta är den enda jag har hemma men söker du liknande effekter så har jag Lavapärlor och Onyx och några Turmalin och Obsidian som alla är svarta. Kan kombineras med andra färger. Gråfärgade pärlor är slut för tillfället.

Fossil Jasper för jordning och balansering och fokus. En utmärkt sten för studenter! Lugnande och rogivande och hjälper till koncentration och klarhet. Effektiv healing!

Turmalin svart. Egenskap: Beskydd, elminerar negativ energi, jordande, skyddar mot jordstrålning och elektromagnetisk strålning
Affirmation: Jag bannar alla negativa bihang, både inre och yttre. Jag är renad, jordad och står centrerad på moder jord.
Svart turmalin lugnar panikattacker, särskilt de som orsakas av mörka eller trånga utrymmen, eller på platser där atmosfären är skrämmande. Det hjälper också kontrollera rädsla för läkare eller tandläkare.
Bär den här kristallen för skydd mot gnällspikar, klagande grannar eller kollegor eller emotionella vampyrer som dränerar dig.
Svart turmalin ger ett utmärkt skydd mot miljöföroreningar, elektromagnetisk smog och strålning i mobiltelefoner, datorer och annan elektronisk utrustning.

Jet är en sten som ger beskydd, healing, renar, lugnar och är samtidigt en riktig tur sten. Den för med sig lycka och glädje.
Använd med fördel Jet vid healing behandlingar, då den renar auran samt tillför glädje, tar bort blockeringar och skyddar mot negativa energier kring dig.

Svart Lava.Egenskap: avlägsnar mörk energi, positiv energi, styrka, mod, dämpr ångest.
Affirmation: Positiva möjligheter öppnar sig framför mig.
Detta är en sten för den som upplever ångest och depression eftersom den lättar upp ett mörkt sinne och låter dig se ljuset i tunneln.
Basalt har samma förmåga som kvarts att förstärka och överföra energi. Det är en sten för styrka och mod, som möjliggör stabilitet genom förändringar i ditt liv. Om du går igenom många skiften och förändringar i ditt liv hjälper basalt dig igenom.
Stl L (Omkrets 21 cm)
239 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
6 mm pärlor
RELATIONSHIP TO LOVE AND LUCK
Kyanit:
Chakra: Alla, speciellt tredje ögat.
Egenskap: Klarseende, inre broar, tidigare liv minnen, telepati, närhet till naturen, empati och förståelse.
Harmonierar med: Andra kyaniter, selenit och kvarts (ametist, rosenkvarts, bergkristall, rökkvarts).
Kyanit inspirerar till rättvisa och lojalitet. Den hjälper vid dispyter och bygger broar i skadade relationer så att de kan läkas på en gemensam frekvens.
Kyanit främjar god kommunikation på arbetsplatser och överbygger klyftor mellan olika övertygelser och tankesätt och uppmuntrar till sanningsenlig självuttryckande.
Har du tappat fotfästet i livet kan Kyanit hjälpa dig bryta självdestruktiva mönster och att återta din egenmakt. Används med fördel i kristallnät för att läka relationer eller för att hitta sin väg tillbaka.

Grön Jade. Egenskap: Hälsa, överflöd,
Affirmation: Jag älskar livet och livet älskar mig! Livet flödar genom mig i ett oändligt överflöd.
Jade är lugnet i stormens öga. Den hjälper dig våga släppa in glädje i livet och att omfamna dem. Den hjälper dig på samma våglängd som energin av sant överflöd och att manifestera den till en frekvens på materiell nivå. På samma gång så balanserar den egot och förhindrar girighet.
Den är mycket balanserande och balanserar nervsystemet och hjärtrytmen. Den läker skuldkänslor och balanserar behovet av att vara till lags.
Grön jade är en sten för beskydd och är bra att ta med på resor. Den främjar Chi-flödet, livsenergin och är en sten för överflöd. Den attraherar alla typer av överflöd och är oumbärlig i kristallnät och magipåsar för pengar och överflöd.
Grön Jade attraherar kärlek, den kan användas för att attrahera en ny kärlekspartner likväl som för att behålla balansen i ett befintligt förhållande och för att skapa förutsättningar för livslånga förhållanden.

Rosenkvarts. Egenskap: Kärlek, känslomässig läkning, omvårdnad, lindring av stress och andlig kontakt.
Affirmation: Jag öppnar mitt hjärta för att ge och ta emot kärlekens energi.
Rosenkvarts är en moderlig och kärleksfull sten som hjälper den som bär på sorg och saknad av någon annan. Den stärker bandet mellan mamma och barn, speciellt om den hålls på magen under graviditeten.
Det är ett milt afrodisiakum som öppnar för sann kärlek, ömhet och sensualitet. Den lugnar stress efter trauman och kriser och hjälper den som går igenom livskriser i olika stadier. Den stärker förmågan att känna empati och känslighet och acceptans för nödvändiga förändringar.
Den attraherar kärlek och hjälper både den som söker kärlek och de som vill stärka ett förhållande. Ställ rosenkvarts i sovrummet, gärna mellan två ljus.
Stl S
239 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
(Kan justeras storleksmässigt)
6 mm pärlor
YOU ARE GIFTED
(Perfekt present för studenter)
Grön Aventurin absorberar elektromagnetisk smog och skyddar mot miljöföroreningar.
Grön Aventurin stimulerar energiskt den fysiska tillväxten av för tidigt födda spädbarn, småbarn och tonåringar. Det ökar övergripande vitalitet och förbättrar den intellektuella utvecklingen av barn som kämpar med skolarbete och destruktiv hyperaktivitet. Det hjälper vuxna med skriftligt arbete, maskinskrivning och datorfärdigher, och är till nytta för alla för att övervinna klumpighet.
Aventurin är idealisk för att lugnande kraftiga temperamentväxlingar, och minskar gräl mellan par/makar.
För de som letar efter kärlek i sina mogna år kan grön aventurin användas som kärlekskristall i kristallnät som gäller kärlek och relationer eller på hjärtchakrat för att uppmuntra till kärlek senare i livet.
Grön aventurin är en mycket positiv sten för studenter och ungdomar som står på tröskeln inför resten av sitt liv och är en idealisk studentgåva. Aventurin är också en bra lyckosten!
Howlit är en spirituell sten som länkar till ett högre andligt medvetande. Den öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och universums visdom.

Howlit minskar ångest, spänningar och stress. Den lugnar intensiva känslor och ett överaktivt sinne. Howlit hjälper dig till en djup och vilsam sömn och hjälper dig få tillgång till visdomar under drömtillståndet och att minnas det i vaket tillstånd.
Howlit ökar medvetenheten och hjälper dig minnas både aktuella och tidigare livsproblem så att du kan lösa dessa på ett lugnt och stabilt sätt. Den hjälper dig behålla lugnet och genom att absorbera ilska och negativ energi.
Meditera med howlit när du vill få kontakt med högre energinivåer för att få tillgång till andra energiplan och för att kommunicera på högre frekvenser och för att ansluta dig till högre världar.
Howlit ökar kroppens kalciumupptag och verkar muskelavslappnande.
Stl S
239 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
6 mm pärlor
UNDERSTANDING
Turkos,Amazonit och Jade.
Turkos öppnar upp förmågan att uppleva olikartade aspekter av jaget och att integrera dessa aspekter till en sammanhängande helhet. Turkos hjälper dig att bejaka och acceptera mindre önskvärda sidor hos dig själv genom självreflektion i kontakt med den Gudomliga källan.
Det är en sten för självförlåtande och självacceptans och den hjälper dig bearbeta ångest över det du ändå inte kan påverka.
Turkos är visdomens sten som hjälper dig se och bejaka livets erfarenheter, både i detta liv och i tidigare liv. Den hjälper dig att förstå att misstag och misslyckanden är bara ännu en erfarenhet och genom att acceptera den du är och de misstag du gör så går du ännu ett steg fram på lärdomens stig.

Jade är en lugnande sten som påverkar kroppens övre chakra. Den skyddar mot negativa energier och skänker fred, harmoni och tur. Den är en sten för renhet och frid och främjar självtilliten och självkänslan.
Den är till stor hjälp om du behöver fatta ett viktigt och avgörande beslut eftersom den blockerar distraktioner och hjälper dig se kärnan i sammanhanget och förmågan att urskilja relevant information.
Jade hjälper kroppens självläkningsförmåga och i synnerhet njurproblem och problem med urinvägarna. Den balanserar även kroppsvätskorna och blodsockernivån. Alla Jade kommer med välstånd och lycka.

Amazonit Är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet. Amazonit är en mycket feminin sten som verkar på den kvinnliga energierna.
Lugnar och stabiliserar, stärker din personliga kraft.
239 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
Stl M (kan justeras)
6 mm pärlor
FLOW
Blå Aventurin tillåter att andlig energi passerar in genom tredje ögat och halschakrat, hjälper dig utveckla din andlighet.
Hjälper till att bli av med själviskhet, barnslighet och ilska. Hjälper dig hitta dig själv speciellt när du har fastnat. Rensar stillastående energier och öppnar upp för en andlig tillväxt och andligt arbete. Hjälper dig behålla lugnet oavsett vad som händer i ditt liv.

Vit Jade är en lugnande sten som påverkar kroppens övre chakra. Den skyddar mot negativa energier och skänker fred, harmoni och tur. Den är en sten för renhet och frid och främjar självtilliten och självkänslan.
Den är till stor hjälp om du behöver fatta ett viktigt och avgörande beslut eftersom den blockerar distraktioner och hjälper dig se kärnan i sammanhanget och förmågan att urskilja relevant information.
Vit jade hjälper kroppens självläkningsförmåga och i synnerhet njurproblem och problem med urinvägarna. Den balanserar även kroppsvätskorna och blodsockernivån.

Amazonit Är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet. Amazonit är en mycket feminin sten som verkar på den kvinnliga energierna.
Lugnar och stabiliserar, stärker din personliga kraft.
239 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
Stl S
6 mm pärlor

Då önskar jag er en härlig vecka! Titta in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. Leischa den

  Underbart, tack och massa lycka till?‍♀️???

  • magpie den

   Tack så mycket <3

   • magpie den

    <3 <3 <3

Lämna en tanke