Änglabudskap vecka 32 <3

1

Kära läsare! Föregående helg har jag tillverkat en helt ny collection av smycken! Jag fick en ny idé av en kund som önskade ett slags hänge att ha i båten som beskydd. Gjorde en sådan och tänkte att jag testar ett par till.. När min “man” såg detta så sa han att det där kommer att göra succé! Själv var jag osäker men blev inspirerad 😉 Så jag har suttit timtals och fantiserat och komponerat igår och satte ut till försäljning och vips så sålde jag allt bara sådär! Det var ju jättekul och oväntat från mitt håll men nu kommer det fler av dem och alla kommer att vara unika och görs endast ett exemplar av 🙂

Nu går vi till veckans budskap 🙂 Nu är det mest män som påverkar veckan. Unga och äldre. Det finns pålitliga och snälla män i bilden och även skyddsänglar med “manliga” namn. Änglar och Jordänglar <3 ÄÄ Mikael är den första jag tänker på då jag brukar skoja med min man att ÄÄ Mikael beskyddar oss speciellt när vi färdas med bil då jag tydligen inte är den bästa chaffören 😉 Han talar som en bilskolelärare när jag sitter bakom ratten haha! Sedan visar det kanske att manliga släktingar från andra sidan gör sig påminda. Men också att det finns en stark koppling till en pappa, farfar, morfar eller annan viktig person/anhörig.

Nåja, nu är det dags att få saker gjorda då det finns en “gateway” öppen i dessa tider! Skönt efter den tunga retrograden som äntligen börjat klinga av 😉 Motivationen kan vara på topp och det kommer ökat överflöd nu av olika sorter <3 Uppmärksamma nu olika detaljer och var noga med allt du företar dig. Viktiga val kan finnas i bilden så det gäller att “veta” vad svaret är och blir innan något “klubbas”. Vad är konsekvensen av handlingar..? Du får vad du attraherar också. Förvänta dig endast positiva och framgångsrika utgångar! Det kan få fort nu med manifesteringarna och belöningar kommer av hårt arbete! Igen! Härligt! Känn tacksamheten redan nu <3 Något större du väntat på och önskat är på tillväxt också även fast just det kan ta lite längre tid..

Återhämtning och hälsa är i fokus.Funderat på det? Ta tag i detta och gör trevliga övningar. Har du roligt så tänker du inte att det är svettigt och jobbigt 😉 Vila när du känner dig dränerad. Det är snällt för kropp och knopp <3 Någon kan känna nu en seger ang hälsan och andra kommer dit snart <3 Ha tålamod och var snäll och vet att änglarna är med <3 Bara be om hjälp och stöd så känner du skillnad..

Resor. Inre färgrika resor och yttre resor. Drömmar kan vara livliga och komma med ideér eller så känns det fint och fridfullt att vakna på morgonen. Planering av yttre resor eller komma sig iväg nu. Det finns frihetskänsla i bilden också. Befrielse av olika slag. Låt ingen eller inget hindra dig från dina drömmar. Kom ihåg att egot kan vara ens värsta fiende..Det finns “död” och “återfödelse” i bilden också. Ofta visar det på att man tar eller bör “döda” gamla förutsättningar och bakomliggande störningsmoment för att komma framåt. För framåt ska vi nu! Det är grönt ljus! Förvirringar släpper..Budskap med resor handlar också ofta om internet, tidningar och böcker. Här hämtar man information och ger information till andra. Vad är det information just du behöver? Det kan handla också om ansökningar på nya jobb och utbildningar.

Hoppas du orkade till slutet för nu kommer bilder på nya smycken 😉 Jag påminner om att du är välkommen med personliga beställningar 🙂 Hittar du inte vad du söker på bilderna så får du komma med egna önskemål <3 Skriv epost till anglaakuten@hotmail.com eller gå via facebook “Änglabudskap och tolkningar” och skriv pm. Välkommen! Önskar er en fin vecka nu <3

SERENITY

Hänge med lås till nyckelknippa, väska, amulett eller annat fantasifullt.

Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna. 

Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.

Blå jade: Blå jade står för lugn och reflektion, och har bland annat en lugnande effekt på vårt sinne. Blå jade är särskilt bra om man vill drömma mer eller få tydligare visioner.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten. 

Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

292 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
Finns endast EN och det kommer inga kopior!
8 mm pärlor

ANGELIC

Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna. 

Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten. 

Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Opalit har en subtil men ändå hög energi. Den förstärker kommunikationen på alla nivåer, speciellt då den andliga. Den tar bort blockeringar, och ger oss styrka. 
Opalit är en sten för all healing, stabiliserar humör svängningar.
Fysiskt: sägs den rena blod och hjälpa mot trötthet.

272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
Stl passar handled 17-18 cm (kan göras mindre eller större men inte i dubblett då jag ej har fler Opaliter)
8 mm pärlor
RECOVERY vol 2

Fossil Jasper ger fokus, koncentration och hjälper med beslut, plus är mycket jordande och ger healing till hela kroppen. Hjälper mot “svårmod”. Grått och Lavendelfärgade.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chkarat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. 
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier. 

En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.

Lotusblomman som växer mot ljuset och hämtar sin näring från dy och träsk är en symbol för att visdom och utveckling. Lotusblomman är en symbol för renhet och andlig kraft i både den buddhistiska och hinduistiska religionen samt för faraonernas kultur i det antika Egypten. Lotusblomman har fått symbolisera återfödelse och därmed den fysiska eller materiella verkligheten.
Därför är lotusblomman en självklar symbol för Yoga. Yogan arbetar ju både med den andliga och den fysiska aspekten av oss.

272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
8 mm pärlor
Passar 16 cm handled

REMEMBER WHY

Seftonit är ibland kallad Afrikansk Blodsten, det är en typ av Kalcedon.

Anses vara en kraftfull healing sten, använts i tusentals år för sina healing egenskaper. Den förknippas ofta med detox av kroppen. Förstärker minnet, för in klarhet och förståelse. Bra att bära för beskydd,

Hematit hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Mycket bra att ha vid arbete med Bas chakrat, hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer. 

Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.

Fysiskt: sägs Hematit beskydda mot geopatisk stress och elektromagnetiska fält. Det är är bra sten för avgiftning av lever och blodet.
242 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
Stl passar 16.5-17 cm handled
6 mm pärlor
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Ingela den

    Hej !
    Vill gärna köpa ett av de fina armbanden.
    Remember why

Lämna en tanke