Ängla/Enhörning budskap vecka 41 <3

4

Kära läsare! Förra veckan var ett av budskapen om trafikhinder/resor och jag måste säga att det stämde precis! Vi åkte ner mot södra Finland och det första som hände efter ett par hundra kilometer var punka i ett av däcken. Vi hade reservdäck och fick hjälp av ett snällt par i närheten så att vi kunde byta däcket. Nåja, inte nog med det så väldigt nära vårt mål så höll bilen på att kollapsa totalt precis när vi kom upp på rampen till våran destination och hamnade i trafikljus! Just och just lyckades jag få bilen till parkeringen där vi skulle stanna den kvällen. Oljan var nästan slut och sedan blev misstanken att tändstiften måste bytas och därför var tomgången väldigt undermåligt. Men med intuition och tillit så kom vi även tillbaka hem med denna skakande bil haha! Vi var ca 500 km hemifrån. Bilen fungerade normalt när vi väl fick upp farten. Idag ska bilen kollas upp och byta åtminstone stiften så vi kan göra en ny långresa kommande helg 🙂 Vi hamnade även i en situation där vi slog “två flugor i en smäll” så blev hotellvistelsen billigare 🙂

Denna vecka då? Hur ser det ut nu..? Först och främst påminner jag om att det igen blir en kraftig månfas 😉 Fullmåne på lördag. Känslor på topp! På gott och ont. Trevligt trevligt..:P Men ta tillfället i akt och gör en ny rensning av det förflutna och fantisera och önska framtiden som ljus och framgångsrik. Ett tips är att skriva lappar och “posta” till universum. Lägg i en fin ask eller bränn upp lappen är några alternativ.

ÄÄ Haniel är veckans starka vägledare och ÄÄ Mikael ber jag varje dag att beskydda oss alla <3 Kalla på Haniel när du vill öka klarhet och kontakt med änglarna. Feminin energi kommer från Haniel och det är behövligt nu då det maskulina vill dominera denna vecka. Vi bär alla på både maskulin och feminin. Det handlar om Yin och Yang och balans. Maskulin ger mer kraft till agerande och logiskt tänkande och överlevnad i yttre värld. Feminin är intuitiv och känslosam och omhändertagande. Att ha bägge sidor i balans är viktigt både personligen och i relationer. Jag valde Karneol som en av veckans stenar på korten för att stärka det feminina och en Angel Aura för kontakt med änglarna. Grön Aventurin för hjärtchakra och framgång i projekt. Ametist för att öppna kronchakra och pannchakra. No Worrie (en slags månsten) för att lugna oss och stärka kopplingen till det gudomliga ljuset. Kortet med Prästinnan säger att intuitionen är stark och nattliga drömmar kommer med vägledning och budskap. Att inte ha bråttom och inte stressa. Att tänka noga efter i dina val. Ta ett steg åt sidan från vardags bruset så “vet” du bättre ditt nästa steg. Ha tålamod. Det finns mycket lärdomar att ta till sig och orden “Tystnad är guld”. Just nu är det bra att hålla dina drömmar för dig själv. Tids nog så kommer du att visa vad du går för..

Du kan tryggt följa dina drömmar och din sanna livsväg. Änglarna skyddar dig och ger dig allt du behöver <3 Känner du rädsla eller ilska så försök att se allt utifrån kärlek. Kärlekens kraft är starkare än något annat. Ingen vill tex vara en mobbare egentligen. Den personen känner sig ensam och överlämnad. Den personen vill egentligen ta del av kärlek. Men negativa känslor/erfarenheter tar övertaget. Det är också ett sätt att beskydda sig från att andra kan “anfalla”. Nu försvarar jag verkligen inte dom som gör elaka handlingar men ljusvarelsernas budskap är detta. Kärlekens kraft gör dig stark oavsett vad och kom ihåg att vara snäll med dig själv och lyssna till din inre röst. Mother Mary har jag tagit med igen och även hon säger att du bör respektera dig själv också. Hon ser efter din välfärd och vill att du ska vara lycklig. Värdesätt dig själv och andra. Fråga gärna dig själv vilken väg som leder dig till ditt högsta goda och tar fram dina bästa sidor. Gör inget som gör att du känner skuld och skam och känn inte att du är mindre värdig än andra. Tänk också på om du är skyldig att göra allt som andra kräver eller önskar. Det handlar mycket om eget ansvar. Du kan inte och behöver inte göra allt. “Have mercy”. Ansvar som vi tror att vi måste göra kan bli ett tungt bagage att bära. Låt andra ta mer ansvar för sig själv. Samarbete är viktigt. Balans är nyckelordet. Förstör gamla föreställningar. Du är nog och du är alltid älskad <3 Änglarna är ALLTID med dig <3 Vi är alla “Guds barn” och allt och alla har en mening och lärdom. Livet är en skola. Våga säga när du måste ta hand om dig själv.

Hälsan är i fokus igen. Stor risk att män drabbas av “maninfluensa” och du vet vad det betyder 😉 Ta det lugnt och agera utefter situationen utan att bränna ut dig själv. Barn/yngre ser ut att klara mer än du tror. Dom vill fixa saker och ting själv och dom kan det. Ge dom en chans så kan du bli positivt överraskad. Vi växer alla utifrån våra erfarenheter. Vi måste låta alla göra det. Budskap om attraktionslagen berättar att vi får vad vi förväntar oss. Så förvänta dig endast att du har all rätt att må bra och vara lycklig <3 Försök att inte falla i negativa tankar. Jag får orden “Alla vägar leder till Rom”..hur kan det tolkas? Är upp till var och en att fundera över. Jag skulle säga att du kommer dit du önskar även fast vägen kan vara krokig och mer annorlunda än du tänkt dig..

Hoppas du orkade läsa till slutet 😉 Då går vi över till smycken. Kom ihåg att du kan beställa ett helt eget personligt smycke med de krafter du behöver. Jag gör mitt bästa för att bemöta dina behov <3 Önskar er en jättefin vecka <3 Tusen tack att du följer mig och mina hjälpredor <3 Snabbast når du mig via “Änglabudskap och tolkningar” på facebook och epost till anglaakuten@hotmail.com.

UNBREAKABLE

Zebra Jaspis finns i en rad olika färgnyanser, såsom vit/svart, brun, grön, röd, vit. Zebra Jaspis balanserar energin förenar de maskulina och feminina energierna, Yin och Yang. Den balanserar även chakran och fysiska, intellektuella, känslomässiga och eteriska kroppen.

Tillför optimism, antistress ger dig mera ork att ta itu med dina problem. Den är grundande, för in glädje i ditt liv samtidigt som den är lugnande.

Fysiskt: sägs hjälpa mot problem i njurar/gallan.

Map stone är en sorts jaspis som är känd för att minska nervositet och stress. Den hjälper bäraren att återställa skadade vävnader i kroppen (bålen framför allt). Stenen lindrar smärta, irritation och inflammation. Den kan hjälpa till att reglera lågt blodtryck och dämpa yrselkänslor. Den stärker särskilt magen och tarmarna och är tänkt att balansera mineralinnehållet i den fysiska strukturen.
Map stone utlöser rätt beteenden inom oss, som kan hjälpa oss att hoppfullt se fram emot livet. Stenen är tänkt att vara skyddande och jordande. Den stabiliserar rotchakrat och energierna i bålen.

Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.

Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.

Stl passar handled på ca 15-16 cm omkrets ( jag kan justera storleken v.b )

260 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda

TENDER

Svart jaspis är underbar att arbeta med på de lägre chakrana, grundande. Hjälper till att arbeta med känslan av brist på känslor, psykisk instabilitet.

Fysiskt: sägs Svart Jaspis lindra smärta, hjälper till i healing processen av leder, bäcken.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Hematit hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Mycket bra att ha vid arbete med Bas chakrat, hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer.

Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.

Fysiskt: sägs Hematit beskydda mot geopatisk stress och elektromagnetiska fält. Det är är bra sten för avgiftning av lever och blodet.

Stl passar 16-17 cm handled
240 kr inkl porto
210 kr hämt i Haparanda

MOVEMENT

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Lila/Lavendel Jaspis. Alla Jaspisar har gemensamt en grundande och stabiliserande verkan. Denna variant ger dig hjälp med fokus och koncentration.

Lepidolit. Känd som en sten för övergång, Lepidolit hjälper att flytta och rekonstruerar gamla mönster, och tillför ljus och hopp till situationen. Använd Lepidolit för att minska stress som kan upplevas vid förändringar. Balanserar och tillför inre ro. hjälper dig se anledningen bakom negativa erfarenheter. Lepidolit uppmuntrar andlig tillväxt. Är känslomässigt balanserad.

Fysiskt: Lepidolit sägs kunna lindra besvären av post traumatisk stress, ADHD och sömnsvårigheter.

Stl passar 15-16 cm handled. ( kan justeras v.b. )
260 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda
MIDNIGHT SUN

Tangerin Aura Kvarts, även kallad Melon Aura kvarts. Är behandlad med Guld och Järn oxid, för att få denna härliga färg. Som får Tangerin kvarts att skapa sina speciella vibrationer.
Tangerin kvarts förstärker ditt självförtroende och självkänsla. Tar bort energiblockeringar, så att kreativiteten kan flöda fritt. Fungerar underbart vid meditation och healing arbete.
Eld Agat . En kraftfull beskyddare, stärker ditt mod och din kraft att vara ett med dig själv . Hjälper dig uppnå en känsla av balans, i kropp och sinne. Motverkar rädsla och blyghet, hjälper dig stå upp för dig själv.
Karneol är lugnande, och har en kraftig energi som verkar på Sakral chakrat (navel chakra). Den ökar din personliga kraft och mentala energi.
Använd Karneol för att lättare kunna fokusera på dina mål, dämpar ilska.
Fysiskt: sägs Karneol öka blod cirkulationen, öka aptiten, hjälpa mot problem med levern, njurar och gallan.
Storlek passar ca 17 cm handled
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
KAMPALA

Solsten förekommer i färgerna ljus orange till brun, med lyster.
Solsten är känd för att ha kraftfull koppling till ljuset och solens kraft. Ger ljus till alla situationer, ger hopp och lycka.
Solsten har en ljus, glädjefull energi som ökar vitaliteten och tar bort negativt humör.
Bra mot energi dränering, och energi tjuvar. Solsten har använts av kanadensiska indianer i deras medicin hjul.
Fysiskt: sägs Solsten kunna lindra depression, smärtor, halsont och sexuella frågor.
Guldsten. Sägs symbolisera “ljuset i mörkret”, och sägs kunna stötta om du känner dig vilsen i tillvaron. Den sägs även kunna lindra smärta, ledbesvär, balansera ämnesomästtningen samt lindra utslag som orsakas av födoämnesallergier.
Jaspis ger beskydd vid alla typer av andligt arbete. Det är en utvecklingssten bra att ha med sig för att utveckla och förverkliga dina idéer.
Fysiskt: sägs den rena och avgifta kroppen såväl som de inre organen. Stärker immunförsvaret, hjälpsam mot ryggvärk, kronisk smärta.
Alla Jaspisar har gemensamt en grundande och stabiliserande verkan.
Lotus Berlock

Kan göras i vilken storlek som helst.

270 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
FALCOR

Maifan: Sägs ha egenskaper att förbättra hälsa & lycka. Den har använts som en amulett för att bevara sin ungdom sedan antiken. Den används även som en skyddande sten för att upprätthålla en god spirit.
Mahogny Obsidian: Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.
En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.
6 mm pärlor

Passar handled på ca 17 cm (kan justeras)

240 kr inkl porto
210 kr hämt i Haparanda
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack??

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. Kerstin Nilsson den

  Hej! Tack för din fina blogg. Jag är en konsekvent läsare. Den informationen änglarna ger mig skapar ett lugn inom mig.
  Jag vig gärna köpa ett BREAKELBLE armba nd 18-20cm.
  Mvh Kerstin Nilsson

  • magpie den

   Hej Kerstin! Jag skriver epost till dig 🙂 Titta att den inte hamnar i skräpkorgen. Kram Pauliina

Lämna en tanke