Ängla/Enhörningbudskap v. 42 <3

12

Kära läsare! Förra veckan var ett av budskapen “Alla vägar leder till Rom” och det stämde bra 😉 Vi var ute på långresa igen pga min mans jobb och jag ingår i detta som produktförsäljare. Jag var chaufför den mesta biten och eftersom vi var ute på “okända vatten” så använde vi navigator. Hmm,,navigatorn var som sen i information och vägarna emellanåt svårtolkade, så vi hamnade lite utanför sträckan ett par ggr “asg”! 😀 Men vi kom dit vi skulle i rätt tid ändå 🙂 Jag ber alltid om beskydd på våra resor och det fungerar så det är jag stort tacksam för <3 Dock är våran bil nu rätt slut av alla långresor och tungt bagage runt i två länder. Sverige och de flesta resorna på finska sidan. Söker efter en ny bil nu då resande fortsätter..Givetvis ber jag om att finna den mest hållbara 😉

Våran nya vecka visar nu såhär: Anpassning och samarbete. Att anpassa resor och rörelse framåt. Rörelse kan tolkas i flera områden. Ett är din andliga väg och din livsväg. Det kan kännas som lite stormigt emellanåt men det är inget att oroa sig för. Det sker bara justeringar nu för att saker och ting ska falla på plats inom sin tid. Givetvis är det avgörande vilka steg du själv tar för att komma dit du vill. Inom arbetsliv kommer du att finna en ny inspiration ändå inom det närmaste. Arbete eller fritidssysselsättning. Behåll din tro nu och låt dig inte stoppas. Nu kan man se det positiva i alla motgångar och hinder. Att det finns en mening med allt som pågår/pågått. Mycket möjligt att man gör en karriärförändring nu. Tiden är rätt.

Det kan finnas hälsoaspekter att fokusera mer på. Kanske man behöver vila och till och med söka efter experthjälp. Jag tycker det pekar mest på kvinnohälsa..att man kan vara nära utbrändhet och kroppen säger ifrån och den ska man lyssna på. Stress påverkar oss på det sätt att det uppstår lätt någon fysisk åkomma. Lyssna. Gott om hopp finns nu att få viktiga svar och även för vissa att saker och ting inte var så allvarliga som man trodde. Det kan också finnas någon som “fejkar” i din närhet..Kommer med ursäkter som är svåra att tro på. Men förlåtelse är ett nyckelord och det betyder att du ska försöka förstå “hen” på något sätt även fast personen gjort “fel”. Man behöver inte acceptera detta men bra att inte sätta så mycket energi på andras misstag eller gärningar. Psykisk energi alltså. Det finns saker man till slut kan förstå och andra som man inte förstår. Ibland förstår man inte sig själv för val man gjort men allt är till för att ta lärdom av. Frigör dig från bojor som är tunga att bära. Försök sätta kärlek i din omgivning och situationer. Kärlek är det sanna svaret och kraften i allt. Älska dig själv. Utgå från det och du finner kärleksfulla relationer. Din energi matchar din omgivning. Så vad sänder du ut? Du kan vända ryggen till sådant som inte tjänar ditt högsta goda.

Nu kan man finna perfekt hjälp i något område. Tveka inte att fråga runt och ta emot hjälp som erbjuds. Mycket möjligt att man möter en mycket speciell person som hjälper dina drömmar att bli sanna! Var öppen. Nu är det också aktuellt att söka information. Böcker, internet, tidningar och från andra personer. Vad söker du? Var aktiv. Flera alternativ kommer och du bestämmer vilket är det rätta för just dig. Du kan komma att säga nej till något eller du får ett nej. Det finns därmed en bättre lösning på kommande. Ta inte det första bästa om det känns tveksamt. På någon vecka finner du stort överflöd i någon situation! Nu är det forskande som gäller. Dock,,om ett erbjudande känns helt rätt så är det säkert det. Men var redo att resultatet klaffar lite senare. Du som läser min blogg har hittat den av en anledning men nödvändigtvis så känns inte all information aktuellt alla gånger och det är helt naturligt då det är många som läser och befinner sig i olika vägval.

Vet att alla har änglar och andra ljusvarelser i sin närhet <3 Du är aldrig ensam och du får hjälp när du ber om det <3 Veckans ÄÄ är Raguel. Rättsliga dokument/kontrakt kan mycket väl falla till din fördel. Men titta noga på allt som är skrivet och valen du har. Gör det rätta för din skull och andras skull. Överväg och tänkt klokt. Känner du dig låst så be om andras hjälp eller åsikt. Du kan ha rollen nu som står upp för andra och rättvisan. Du har kraften och visdomen. Någon kan behöva ta ansvar för sina gärningar. Det kan finnas någon i din närhet som konfronteras för att rättvisa ska skipas.

Nu blev det lite långt! Ibland blir det så när våra hjälpredor har viktig information 😉

Då går vi över till smycken 🙂 Du får gärna komma med personliga önskemål så gör jag mitt bästa för att bemöta dina behov. Snabbast når du mig via facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Skriv personligt meddelande. Du kan också skriva epost till anglaakuten@hotmail.com.

Önskar dig nu en framgångsrik och glad vecka <3

LUMINO

Sodalit uppmuntrar dig att vara sann till dig själv och stå upp för dig själv och det du tror på. En sten för självutveckling, självförtroende, självacceptans och självkänsla. Sodalit uppmuntrar dig till att utveckla din intuition och lita på dig själv. Skapar känslomässig balans, hjälper dig släppa taget om gamla känslor som du inte längre har nytta av.
En sten för uppvaknande, stimulerar tallkottkörteln och ditt tredje öga, fördjupar meditationen.
Sodalit hjälper dig lösa dagliga problem, bär en sten med/på dig för att få en fungerande vardag.
Fysiskt: sägs Sodalit ta bort oro, panikattacker, mental oro och fobier. Använd Sodalit till att stärka immun försvaret , lindra sömnlöshet och balansera metabolism.
Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets väg.
Aura titan får sin färg av ett färgbad i guld och titan för att sedan behandlas i tryckkammare, färgen är permanent.
Storlek passar 15 cm handled (Kan utökas men kostar då lite mer. Sodalit är slut i lager så då jag lägger jag till av Aura Titan som är dyr att köpa in.)

272 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda

INSPIRATION

Citrin är från början en Ametist som blivit upphettad och då antagit färgen gul. Naturlig Citrin är även den Ametist från början men då har jorden hettat upp den den antar då oftast en gul/brun nyans.

Soliga Citrin har en glädjefylld vibration som sänder utåt och omkring. Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje, optimism, i ditt medvetande. Den dämpar oro och nervositet, utmärkt att använda för studenter.

Citrinen energisätts av solen, värmer och renar energier. Skapar ett kraftigt beskydd mot negativitet. Ger ett starkt självförtroende och självkänsla.

Fysiskt: sägs Citrinen hjälpa till att öka healingen i ryggraden, metabolism. Avgiftar och stimulerar cirkulationen.

Månadssten: November

Gul jade: Gul jade står för glädje och lycka, och ger stimulans och energi på ett milt sätt. Gul jade sägs hjälpa oss att släppa taget, och den sägs också stimulera kroppens rening extra kraftfullt. Kommer med framgång och lycka.

6 mm pärlor
Passar 15-16.5 cm handled. Beror på om man vill att den ska sitta på plats eller hänge lite nedåt. Kan göras lite större också.

260 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
(Lite dyrare trots 6 mm pärlor då Citrin är en värdefull kristall)
KAMPALA

Solsten förekommer i färgerna ljus orange till brun, med lyster.
Solsten är känd för att ha kraftfull koppling till ljuset och solens kraft. Ger ljus till alla situationer, ger hopp och lycka.
Solsten har en ljus, glädjefull energi som ökar vitaliteten och tar bort negativt humör.
Bra mot energi dränering, och energi tjuvar. Solsten har använts av kanadensiska indianer i deras medicin hjul.
Fysiskt: sägs Solsten kunna lindra depression, smärtor, halsont och sexuella frågor.
Guldsten. Sägs symbolisera “ljuset i mörkret”, och sägs kunna stötta om du känner dig vilsen i tillvaron. Den sägs även kunna lindra smärta, ledbesvär, balansera ämnesomästtningen samt lindra utslag som orsakas av födoämnesallergier.
Jaspis ger beskydd vid alla typer av andligt arbete. Det är en utvecklingssten bra att ha med sig för att utveckla och förverkliga dina idéer.
Fysiskt: sägs den rena och avgifta kroppen såväl som de inre organen. Stärker immunförsvaret, hjälpsam mot ryggvärk, kronisk smärta.
Alla Jaspisar har gemensamt en grundande och stabiliserande verkan.
Lotus Berlock
Kan göras i vilken storlek som helst.
270 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
VIOLA

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Lepidolit. Känd som en sten för övergång, Lepodolit hjälper att flytta och rekonstruerar gamla mönster, och tillför ljus och hopp till situationen. Använd Lepidolit för att minska stress som kan upplevas vid förändringar. Balanserar och tillför inre ro. hjälper dig se anledningen bakom negativa erfarenheter. Lepidolit uppmuntrar andlig tillväxt. Är känslomässigt balanserad.

Fysiskt: Lepidolit sägs kunna lindra besvären av post traumatisk stress, ADHD och sömnsvårigheter.

Fossilerna påminner oss om vårt förflutna och kan hjälpa oss att stå stadigare i vår egen historia genom att helt enkelt acceptera vilka vi är. Den ska också stärka positiva effekter vid affärer och i affärsrörelser Stjärntecken: Jungfrun Chakra: Bas 

Storlek passar 15-16 cm handled
Kan utökas vid behov.

250 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda
EUFORIA

Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren.
Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor.
Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.
Nu är vi två stycken som provat bära Malakit och det har gett supereffekt på svullna leder/vätskeansamling och värk!!! Jag vill inte sova en enda natt utan detta smycket då den hjälpt med mina kroniska smärtor 
<3
Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.
Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner
Jaspis samordnar alla chakran, stärker snabbtänkthet och ser till att du avslutar saker och ting. Den stimulerar fantasin och omvandlar idéer till handling.
Landskapsjaspis sägs vara moder jord som talar till sina barn. Den för upp dolda känslor av skuld, avundsjuka, hat och kärlek till ytan, liksom tankar som normalt trängs undan. Den ger tröst och dämpar rädsla.
Landskapsjaspis hjälper oss att hitta vår plats i livet, där vi finner det lätt att ta ansvar och kan enkelt överblicka både vårt inre och vårt yttre landskap.
Storlek passar ca 15 cm handled. (Kan justeras)
Först till kvarn! Kan endast göra 2 st just nu.
270 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
FALCOR

Maifan: Sägs ha egenskaper att förbättra hälsa & lycka. Den har använts som en amulett för att bevara sin ungdom sedan antiken. Den används även som en skyddande sten för att upprätthålla en god spirit.
Mahogny Obsidian: Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.
En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.
6 mm pärlor
Passar handled på ca 16-17 cm
240 kr inkl porto
210 kr hämt i Haparanda
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

12 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack??

  • Camilla den

   Tack så jätte mycket för veckans budskap. Känns som allting var riktat till/mot mig, känns så spännande att nånting väldigt positivt är på väg att ske ? skulle gärna vilja beställa 2 st Lumino armband kram ?

   • magpie den

    Jag skriver epost <3

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. Anna den

  Tack för veckan budskap? vad heter de korten längst upp till vänster, och hur tolkas de? ??

  • magpie den

   Korten heter OH och finns att beställa på några olika sidor. Alla tolkar dom efter egen intuition. Jättebra teknik för självutveckling och träning av intuition. Jag kombinerar dom tillsammans med änglakort för att få ihop en bättre förklaring och ett mjukare sätt till förmedling.

   7744 kombinationer är möjliga och långt fler tolkningar. Använd korten på egen hand, eller tillsammans i par, familje- eller gruppvis.

   OH-korten består av 88 bildkort och 88 ordkort på svenska.

   OH-korten används i hushåll, skolor, kliniker och centra för personalutveckling. De vackra korten är utformade för att befrämja intuition, fantasi, insikt och kommunikation. Världen runt använder människor dessa kort för att vinna självinsikt och insikt om den egna platsen i världsalltet. OH-korten är skapade för att sätta dig i samklang med dig själv och din omgivning.

  • Anna den

   Då vet jag! Tack för svar! ? Ha det så bra??

   • magpie den

    <3 <3 <3

 3. Mona lindh den

  Önskar köpa Falcor
  Smeviken 41, 45751 Bullaren

  • magpie den

   Jag skriver epost <3

 4. Annika den

  Hej
  Jag skulle vilja beställa ett Lumino-armband.
  MVH Annika

  • magpie den

   Hej Annika 🙂 Jag har slut i lager av Sodaliten men beställer hem nya pärlor på torsdag. Jag skriver upp dig på listan och kontaktar när jag kan tillverka igen 🙂

Lämna en tanke