Ängla/Enhörning budskap v. 45 <3

2

Kära läsare! Hoppas ni klarade fint av förra veckans utmaningar <3 Här upplevde vi förändringar av planer och förseningar med resor. Byte av fordon men dock till något bättre än ursprunglig plan och sedan en rejäl fördröjning när vi åkte hem från en tillställning. Snöstorm och slask! Flera hundra kilometer på dåligt väglag. Ja det var verkligen is i magen i lördags som gällde och tungan rätt i mun 🙂 “Better safe than sorry” var min visdom och givetvis böner 🙂

Nu tar vi en ny vecka. Jag kan tipsa om att läsa om planeternas påverkan just nu då det kan förklara en hel del till er om aktuella situationer. Damernas värld har en blogg om horoskop och astrologi i allmänhet som brukar ha bra förklaringar och budskap. Mina hjälpredor visar veckan såhär: Nu kan viktiga knutar lösas men också att knyta ihop något som är viktigt. Det finns tillfredställelse i bilden och lyckade händelser 🙂 Något du har för handen ser ut att bringa framgång 🙂 Det kan handla om arbete, pengar, inköp, säljande, beslut etc. Belöningar! Ta emot information och hjälp som finns nära. Tillit till lyckat resultat och sluta oroa dig. Du ska se att allt löser sig till det bästa 🙂 Praktiska lösningar och hjälp från någon som kan sin sak och har erfarenhet och visdom. Ang ekonomi kan det mycket väl falla ut med trygghet och känsla av vinst.

Förnyelse av planer till något bättre kan dyka upp. Titta på alternativ och olika möjligheter. Om något inte händer just den dagen du önskar så händer något bakom dig som behöver lite mer tid för att besannas och bli riktigt bra i slutändan. Var unik och personlig. Du har din egen gåva/talang som du ska tro på. Kopiera inte. Följ inte strömmen. Du har något annat att visa. Något speciellt. Och när du hjälper andra på olika sätt så återgäldas allt det fina från en annan källa. Var redo att ta emot gåvor av olika slag! Bara det att du avsätter lite tid att hjälpa och lyssna till andra är mycket tacksamt <3 ÄÄ Gabriel hjälper dig att agera och tala i kärlek och medkänsla. Andra dras till dig nu som magneter..ja det kan även finnas attraktion gentemot dig som du inte vill ha och känner dig inte bekväm med. Du får vara tydlig med ditt språk/kroppsspråk för att sätta gränser så det inte blir missförstånd.

Jag får till mig ordspråket: ” Man ser inte skogen för alla träd”. Hur menas det just för dig och din situation? Det kan handla om viktiga detaljer som ska uppmärksammas. Ha liksom inte bråttom, utan se allt runt i kring din situation. Se helheten och meningen. Du kanske har svårt att se helheten pga för många detaljer. Syna detaljerna och ifrågasätt varför..Finns det något nytt och annorlunda? Håll visionen. Stå på dig. Kan vara aktuellt att ta fram mer maskulin energi och beslutsamhet och agerande..Framför allt; var inte orolig. Allt löser sig <3 Självständighet är också veckans ord.

Från Enhörningar kommer budskap om nyfikenhet. Ägna dig åt intressanta saker. Sök reda på. Utför det som intresserar dig. Ge dig tid för det och känn dig befriad och glad. Alla behöver stunder av lättsamhet, befrielse och nyfikenhet. Det håller lågan vid liv och humöret uppe 🙂 Visa ditt skinande ljus! Du vägleder och inspirerar andra och du får samma tillbaka denna vecka när du behöver det <3

Då går vi över till smycken! Du är välkommen med personliga beställningar om du inte finner här vad du söker och behöver 🙂 Snabbast når du mig på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller via epost anglaakuten@hotmail.com. Varmt välkommen befintliga som nya <3

“Serenity Collection”

SOUNDS LIKE A MELODY

Till nyckelhänge, väskhänge eller annan dekoration. Fungerar som armband också.
Blå bandagat är en agat som är lugnande med mjuk energi. Den är läkande för halsen och frigör energier som ger mod vid blyghet och förmågan att uttrycka sina tankar och känslor och validera sina egna känslomässiga sanningar. Den programmerar den eteriska kroppen för kreativt arbete, genom att mjuka upp och lugna.
Den är avslappnande för nacke och axlar och lindrar halsinfektioner och läker lymfkörtlarna samt motverkar också stamning. Den stärker bukspottskörteln och skelettet samt är infektionssänkande. Blå bandagat ger skydd, trygghet och säkerhet genom att lösa inre spänningar och motverkar mental stress och neutraliserar ilska. Det gör det också möjligt för oss att stå emot yttre påverkan i vårt sökande efter inre frid. Den uppmuntrar till en harmonisk, lugn och begrundande syn på livet. Den hjälper att balansera auran och energikroppen som skyddar oss eftersom den ger harmoni och genom detta stabiliserar vår hälsa.
Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.
Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.
Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.
Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.
Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets
Aura titan får sin färg av ett färgbad i guld och titan för att sedan behandlas i tryckkammare, färgen är permanent.
290 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
SUNSHINE IN HEART

Solsten förekommer i färgerna ljus orange till brun, med lyster.
Solsten är känd för att ha kraftfull koppling till ljuset och solens kraft. Ger ljus till alla situationer, ger hopp och lycka.
Solsten har en ljus, glädjefull energi som ökar vitaliteten och tar bort negativt humör.

Bra mot energi dränering, och energi tjuvar. Solsten har använts av kanadensiska indianer i deras medicin hjul.

Fysiskt: sägs Solsten kunna lindra depression, smärtor, halsont och sexuella frågor.

Guldsten
Ger glädje, förtröstan och tålamod.
*Inspirerar dig till förändring som är bra för dig.
*Använd guldsten när du behöver utveckla ditt tålamod eller söka förlåtelse.
*Hjälper dig att komma över sorger, släppa det förflutna eller ”bota” dåligt samvete.

Storlek passar ca 16 cm handled.

262 kr
230 kr hämt i Haparanda
FIND YOUR FIRE

Eldagat. En kraftfull beskyddare, stärker ditt mod och din kraft att vara ett med dig själv . Hjälper dig uppnå en känsla av balans, i kropp och sinne. Motverkar rädsla och blyghet, hjälper dig stå upp för dig själv.


Tangerin kvarts är en utomordentligt bra sten när man arbetar med sig själv (förståelse, acceptans och utveckling). Den hjälper utvärderar dessa inre egenskaper utan att döma eller kritisera. Energin från Tangerin kvarts ger förlåtelse, förståelse och möjligheten att släppa taget om tidigare livs trauman som inte längre hör hemma i våra liv.

Tangerin kvarts har en hög energi som ger en högre förståelse för händelser som berör oss i våra liv. Ger oss styrka och kraft samtidigt som beskyddar oss från oönskade energier.

Storlek passar ca 16 cm handled
262 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
DANCING WITH BUTTERFLYES

Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren.

Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor.

Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.

Jaspis. Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.

Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.

Passar ca 16 cm handled
272 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Thomas den

    härligt budskap precis så jag har tänkt mig
    god kväll och fortsatt härlig vecka

    • magpie den

      Tack <3 🙂

Lämna en tanke