Ängla/Enhörning budskap vecka 47 <3

4

Kära läsare! Då har vi en ny vecka igen. Tiden rusar iväg tycker jag! Snart har vi jul och sedan går vi mot ljusare tider 🙂 Bland annat är det också att saker ska ställas till rätta så gott du kan innan nya året börjar med öppna kort och nya äventyr. Visst är det också skönt att dagarna börjar bli längre om inte så länge 🙂

Stressen påverkar många just nu. Man har startat projekt som visserligen kan kännas trögt ibland och hinder/förseningar påverkar. Det betyder inte att du är på fel spår. Nej nej. Det ska byggas upp på det bästa sättet och vara hållbart även på längre sikt. Ta ett steg tillbaka och begrunda allt. Planera ditt nästa steg. Agera när tillfället kommer och du vet vad som blir rätt. Sakta ner nu och ta dig tid att slappna av och ha roligt. Livet är inte bara arbete och prestation! Här vill jag också skriva att när en dörr stängs så öppnas en ny. En ny värld. Du kan medvetet ha “stängt” något för att det inte kändes bra mer och gav dig inget. Tar du steget och lyssnar till dig själv så har du alla nya möjligheter framför dig. Detta gäller i vilket område som helst. Du vet vad som händer i ditt liv..

Bröder och systrar är något som påverkar. Dina syskon. Dina barn. Vänner. Kan finnas oenligheter. Men vi kan tycka olika. Så är det bara. Du ska stå på dig med ditt. Inte låta någon hindra dig från dina livsuppgifter. Försök samtidigt förstå andra. Varför dom tycker så. Dom kanske är oroliga att du tagit på dig uppgifter som du inte klarar av? Vem vet vad som är rätt eller fel? Alla har sin egen sanning. Andra kanske säger sitt tycke för att dom själv inte vågar göra så stora saker. Vad gör dig glad och passionerad? Gör det! Men det finns också kommunikation i bilden och försöka förstå. Ingen är ute efter att köra över andra..hoppas vi. Red ut med vänlighet. Du kommer att bevisa att du klarar av dina uppgifter. Men kom ihåg; inte bara jobb. Det behövs även nöje och umgänge med trevliga människor.

Det finns balans och försoning i sikte. Mellan barn och familjen och relationer överhuvudtaget. Det kan finnas en medlare. Förmodligen en klok man. Även ÄÄ Mikael är med som beskyddaren. Förmedlaren. Det kan vara du själv som har en avgörande roll. Som skapar fred och försoning. Nu gäller disciplin och noga planering. Logik. Allt går effektivare när du varvar ner och ser hela bilden. Veckan handlar om faderskap på något vis. Män. Följa lagen. Ja nu kan man fundera kanske på trafikregler.. Regler med myndigheter. Ringa viktiga samtal. Utöka sökande. Via internet. Böcker. Telefonsamtal. Personliga möten. Någonstans finns en viktig person som hjälper dig närmare din dröm. Något du väntar på att verkställas kan ta sin tid. Änglarna gör allt dom kan. Ibland är det bara för många personer inblandade och då kan det ta tid när dom inte är i samma linje eller dom inte är “hittade” ännu av dina hjälpredor. Ha tålamod. Tråkigt men ofta sant 😉 Lita på att universum med änglarna kommer att leverera glada överraskningar av olika slag <3 Till kvinnor; Ni är vackra som ni är <3 Lär dig att älska dig och din kropp och du attraherar män till dig 😉 En sann kärlek finns eller är på kommande <3 Bara älska så utstrålar du! Nya vänner är också på väg in..

Jaha. Kristaller kommer upp! Kristaller är jättestarka! Naturstenar likaså. Kristallernas egenskaper används i klockor, datorer och sjukvårdens olika instrument. Dom hjälper också till kropp och sinne. Du kan vara kallad till att arbeta mer med stenar och kristaller. Besöka en shop kanske och du dras till speciella föremål. Läser om deras krafter och vad just du behöver nu. Healing. Följ din intuition. Dessa vackra stenar och kristaller “talar” till dig 🙂 När vi befinner oss i olika processer och utveckling i livet så dras vi till specifika kristaller och när du kommit över den processen så är det andra stenar som kallar på dig. Allt går i vågor. Efter ett tag behöver du gå tillbaka till något som hjälpte dig tidigare i kanske liknande situation. Var lyhörd. Naturen “pratar”…När du håller i en specifik sten/kristall så kan du känna att den direkt gör en överföring i energi. Det kan kännas kallt, varmt, pirrande osv. Låt den göra sitt jobb och se vad som händer inne i dig. Känns något obehagligt så kanske något behövs bearbetas. Det kan kännas smärtsamt ibland men nödvändigt för utveckling och att finna harmoni igen. Du kanske måste kombinera den som känns jobbig med något annat som är mildare men ibland är inte föremålet den du behöver just nu. Lägg den vid sidan och ta fram den en annan dag. Använd intuitionen. Ge efter och låt dig healas. Rena dom med jämna mellanrum. Det finns många olika sätt. Vanligaste är fullmånen och salviarökelse. Det är också vanligt att man känner att en sten/kristall gjort sitt (eller inte är till dig) och då kan du ge den vidare till någon annan.

Då går vi över till mina smycken som jag tillverkar i terapisyfte och förmedling till behövande. Vackra färger och starka energier 🙂 Titta gärna in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com om du vill ta del av mina tjänster. Välkommen <3

KATNISS

Karneol är lugnande, och har en kraftig energi som verkar på Sakral chakrat (navel chakra). Den ökar din personliga kraft och mentala energi.
Använd Karneol för att lättare kunna fokusera på dina mål, dämpar ilska.
Fysiskt: sägs Karneol öka blod cirkulationen, öka aptiten, hjälpa mot problem med levern, njurar och gallan.
Tangerin kvarts är en utomordentligt bra sten när man arbetar med sig själv (förståelse, acceptans och utveckling). Den hjälper utvärderar dessa inre egenskaper utan att döma eller kritisera. Energin från Tangerin kvarts ger förlåtelse, förståelse och möjligheten att släppa taget om tidigare livs trauman som inte längre hör hemma i våra liv.
Tangerin kvarts har en hög energi som ger en högre förståelse för händelser som berör oss i våra liv. Ger oss styrka och kraft samtidigt som beskyddar oss från oönskade energier.
Stl passar ca 16 cm
260 kr inkl porto
DANCING WITH BUTTERFLYES

Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren.
Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor.
Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.
Jaspis. Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.
Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.
Passar ca 16 cm handled
272 kr inkl porto
“Serenity Collection”
TE AMO BAMBINA

Hänge till nyckelknippa, väska eller annat dekorativt och kan även användas som armband.
Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärt chakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidgit lugnande. Hjälper till att skapa försoning, förlåtelse
och rensar ut negativa energier kring dig.
Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.
Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.
Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.
Lotus är en av de åtta lyckobringande symbolerna för buddhismen. Hjälper att hämta kraft från moder jord och göra en uppstigning i andlig utveckling.
290 kr inkl porto
“Serenity Collection”
DISCOVERY

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.
Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar använderen från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.
Pyrit är känd som en lycko sten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.
Avstressande och balanserande.
Guldsten
Ger glädje, förtröstan och tålamod.
*Inspirerar dig till förändring som är bra för dig.
*Använd guldsten när du behöver utveckla ditt tålamod eller söka förlåtelse.
*Hjälper dig att komma över sorger, släppa det förflutna eller ”bota” dåligt samvete.
Mahognyobsidian. Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.
En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.
290 kr inkl porto
ADJUSTMENT

Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar användaren från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.

Pyrit är känd som en lyckosten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.

Avstressande och balanserande.

Jaspis . Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.

Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.

Mahogny obsidian. Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.

En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.

Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.

Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.

Buddha för välstånd och överflöd.

Stl passar ca 16 cm handled
260 kr inkl portoMILLION REASONS

Citrin är från början en Ametist som blivit upphettad och då antagit färgen gul. Naturlig Citrin är även den Ametist från början men då har jorden hettat upp den den antar då oftast en gul/brun nyans.

Soliga Citrin har en glädjefylld vibration som sänder utåt och omkring. Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje, optimism, i ditt medvetande. Den dämpar oro och nervositet, utmärkt att använda för studenter.

Citrinen energisätts av solen, värmer och renar energier. Skapar ett kraftigt beskydd mot negativitet. Ger ett starkt självförtroende och självkänsla.

Fysiskt: sägs Citrinen hjälpa till att öka healingen i ryggraden, metabolism. Avgiftar och stimulerar cirkulationen.

Månadssten: November

Nefrit Jade stärker självförtroendet, ger mod och ökar energin för överflöd. Det hjälper dig att frigöra dina känslor på ett hälsosamt sätt och stärker personliga frigörande. Den hjälper dig släppa tankar och känslor som håller dig tillbaka och hjälper dig bearbeta intensiva drömmar när du vaknar.
Nefrit ökar energin för välbefinnande och lycka och omger dig med skyddande energier. Den främjar känslomässig stabilitet och ger balans och harmoni i kärleksrelationer. I en parrelation hjälper den de som tenderar att bli allt för krävande och kritiska och hjälper dig hantera dina stressnivåer så att du inte tar ut din stress på din partner.
Den skärper vårt sinne och förmågan att hålla fokus för att slutföra en uppgift i taget och är perfekt för egenföretagare, studenter och projektledare m.fl.

Storlek passar ca 16 cm
Säljes dubblet som den är för 400 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Underbart, tusen tack och önskar dej en underbar kväll??

  • magpie den

   Tack detsamma <3

 2. Thomas den

  Fantastiska budskap att läsa och si texterna om det är något som har gått igenom och snart kommer allt till godo
  en redigt vacker dag på er alla

  • magpie den

   Tack 🙂

Lämna en tanke