Ängla/Enhörning budskap v. 49

4

Kära läsare! Nu har vi kommit in i december. Äntligen, kan jag känna, för jag längtar efter våren 😉 Här uppe i norr har vi inte mycket till dagsljus denna period och det kan skapa extra trötthet och melankoli. Nu när vi tänder julstjärnor i fönster piggar upp och känns mysigt.

Jag tänkte redan igår, söndag skriva bloggen men fick sedan förhinder. I morse vaknade jag redan före kl 05 och kände att jag faktiskt sovit färdigt.!Nu tror jag tröttheten börjar ge med sig. Kanske för de flesta andra också? Igår, när jag tänkte på änglarnas tecken så fick jag Sparven till mig. Enligt Solögas bok om djur så säger den; “Se till att du får det du behöver. Känn dig betydelsefull. Nöj dig inte med det näst bästa. Du är värd mera!” Inte nog med det. När jag idag steg upp så “hörde” jag en speciell låt i huvudet som handlar om Siken. “Slog upp boken igen och den säger; Mängden avgör. Öka din mångfald. Lägg till något och det går vägen.”

Dessa budskap gäller till dig också. Så pga dessa budskap, öppnade jag en ny facebooksida endast till mina smycken! Har tänkt länge på det och kände att nu var det väl dags då 😉 Det är samma smycken som jag presenterar här och på Änglabudskap och tolkningar på facebook. Men jag vill nu nå ut till fler helt enkelt..

Vi fortsätter med övriga budskap till veckan; Vid sidan om fick vi Page i eld som säger att det är värt att fortsätta eller börja ta fram sin originalitet och egen uppfinningsrikedom. En ny spännande möjlighet kommer din väg! Allt nytt kan kännas som en utmaning men det kommer att vara värt det. Du klarar av detta galant! Var modig. Sysselsätt dig. Om du inte piggnat till nu från senaste tidens energier, så borde det hända nu 🙂 Behöver du hjälp och vägledning så finns änglarna med dig och det kan också dyka upp en yngre person till hjälp. Det kan vara du själv som hjälper andra också. Kortet med livserfarenhet går i samma spår. Du “vaknar” upp och ser helheten av allt. Av det som varit och är. Det är dags för förändring nu. Motgångar börjar försvinna och det kommer nya vindar in. Lämna det som varit. Gräm dig inte. Du lär dig hela tiden nytt om du är öppen för att se det. Du har gjort eller gör ett beslut som är rätt och nu rör det på sig och en större dröm borde manifesteras på någon månad. Det går framåt! Ha tålamod och ge inte upp. Denna vecka borde det dock komma goda nyheter i något område som “sporrar” dig och belönar dig 🙂 Du kan behöva i vissa frågor tänka efter om du bör förändra ditt tillvägagångssätt. Se från andra perspektiv och söka mer information. När något blev ett “nej” så finns det en dold välsignelse och en annan ny väg som är bättre.

I relationer kan du bli glatt överraskad! Var öppen. Ta emot. Ge. Stora möjligheter att bli sams med andra igen eller finna nya bekantskaper. Känner du dock att det är totalt “hejdå” för någon så är det så. Vi kan utvecklas åt olika håll och kanske också nu känna att någon har betett sig såpass “barnsligt”och själviskt att man inte kan ta det mer. Med andra går det bättre 🙂 Titta också på hur du själv beter dig. Ny gemenskap och bättre sammanhållning. Bröder och systrar i olika bemärkelser. Är du blyg eller osäker så våga ändå. Det är värt det! Din “ensamhet” kan du nu lämna bakom dig. Använd din intuition och du kommer att veta vilka du vill ha och ta emot i ditt liv. Änglarna är också givetvis med <3 Jag känner också att mycket handlar om Tvillingsjälar..jag har drömt om det och mycket annat, då jag haft livliga drömmar senaste veckan. Mycket handlar också om män/pojkar nu. Rädsla? Osäkerhet? Vissa väntar på den “rätta” tiden. Men den rätta tiden kan var nu..vill du missa chansen till glädje eller vilken förändring som helst? Hur länge ska man vänta? Ang män handlar det också om planering. OCH resor igen! Tillsammans med andra..Yttre resa. Inre resa. Livsresa.

Då önskar jag er en härlig vecka <3 Vi går över till smycken som vanligt 🙂 Snabbast når du mig på facebook “Änglabudskap och tolkningar” och via epost anglaakuten@hotmail.com. Har svårt att hitta på julklappar så kan dessa personliga, unika smycken vara en uppskattad present? Du får komma med personliga önskemål också 🙂 Jag lägger ut några som LAGERRENSNING nu för jag har nya pärlor på kommande!

CAPPUCHINO


Maifanite stenen sägs ha egenskaper att förbättra hälsa & lycka. Den har använts som en amulett för att bevara sin ungdom sedan antiken.
Den används även som en skyddande sten för att upprätthålla en god spirit. 

Mahogny Obsidian. Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.

En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.

6 mm pärlor

Passar storlek 17-18 cm handled


NU REA!!!
200 kr inkl porto (Ord. pris 240 kr)
I AM A BIG GIRL IN A BIG WORLD

Citrin är från början en Ametist som blivit upphettad och då antagit färgen gul. Naturlig Citrin är även den Ametist från början men då har jorden hettat upp den den antar då oftast en gul/brun nyans.

Soliga Citrin har en glädjefylld vibration som sänder utåt och omkring. Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje, optimism, i ditt medvetande. Den dämpar oro och nervositet, utmärkt att använda för studenter.

Citrinen energisätts av solen, värmer och renar energier. Skapar ett kraftigt beskydd mot negativitet. Ger ett starkt självförtroende och självkänsla.

Fysiskt: sägs Citrinen hjälpa till att öka healingen i ryggraden, metabolism. Avgiftar och stimulerar cirkulationen.

Månadssten: November

6 mm stenar

Passar storlek 16-17 cm handled

REA!!!
210 kr inkl porto (Ord.pris 250 kr)
HOLY HANNAH

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chkarat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling.
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.
En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.
Regnbågsfluorit är en blandning av alla färger, såsom transparent, lila, blå, grön, och gul. Fluorit är en högt beskyddande och stabil sten, användbar när man behöver grundning och andlig energi. Fluorit skapar en direkt kontakt med universums medvetande. Samtidigt som den ökar ditt mentala medvetande och din intuition.
Fluorit absorberar negativa energier från omgivningen och renar dina aura och dina chakran. Den fungerar även som en sköld mot psykisk manipulation.
Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Hamsaberlock. Den beskyddande och turbringande handsymbolen går tillbaka till mesopotamisk hednisk tid och finns i många andra religioner och kulturer. Bland judar kallas den för Miriams hand och de fem fingrarna symboliserar bland annat de fem moseböckerna i Torah.
Symboler med handen används bland annat som halssmycke och lyckoamulett och man kan även se den på exempelvis dörrposter för att hålla ondskan borta från hemmet.

Passar 15-16 cm handled
REA!!!
230 kr inkl porto (Ord.pris 270 kr)
“Serenity Collection”
CANDY BAR

Hänge till ex. nyckelknippa, väska och passar även som armband vid behov. Lugnande att bara ha i handen och räkna pärlor tex i meditation.
Magnesit. Ökad medvetenhet. Abstrakt tänkande. Skapande. Lugnande och bra mot stress. Klarhet i alla situationer. Hjärtchakra.
Fossil Jaspis. Fysisk energi. Vitalitet. Beskydd. Jordande. Hjälper till med förändringar. Att hitta det du söker. Ger värme, klarhet och handlingskraft. Hjärtchakra.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

REA!!!
250 kr inkl porto (Ord.pris 280 kr)

Endast EN finns och tillverkas
PENNY’S FROM HEAVEN

Jaspis. Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.
Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.
Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar använderen från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.
Pyrit är känd som en lycko sten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.
Avstressande och balanserande.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Passar ca 16 cm handled

REA!!!
230 kr inkl porto (Ord.pris 260 kr)

ELIZABETH

Halsband av stretchsnöre och kan lätt dras över huvudet. Mycket tålig! Är även snygg att använda som armband och går tre varv runt på ca 16-17 cm handled.


Amazonit. Är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet. Amazonit är en mycket feminin sten som verkar på den kvinnliga energierna.
Lugnar och stabiliserar, stärker din personliga kraft.
Regnbågsfluorit är en blandning av alla färger, såsom transparent, lila, blå, grön, och gul. Fluorit är en högt beskyddande och stabil sten, användbar när man behöver grundning och andlig energi. Fluorit skapar en direkt kontakt med universums medvetande. Samtidigt som den ökar ditt mentala medvetande och din intuition.
Fluorit absorberar negativa energier från omgivningen och renar dina aura och dina chakran. Den fungerar även som en sköld mot psykisk manipulation.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.
Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.

Zebra Jaspis balanserar energin förenar de maskulina och feminina energierna, Yin och Yang. Den balanserar även chakran och fysiska, intellektuella, känslomässiga och eteriska kroppen.
Tillför optimism, antistress ger dig mera ork att ta itu med dina problem. Den är grundande, för in glädje i ditt liv samtidigt som den är lugnande.
Fysiskt: sägs hjälpa mot problem i njurar/gallan.

REA!!!
440 kr inkl porto (Ord.pris 490 kr)

Finns endast en!
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack så mkt, klockrent som så ofta??

 2. Eva den

  Jag är intresserad av halsbandet om det finns kvar? ?

  • magpie den

   Hej Eva! Den är kvar. Jag skriver epost till dig <3 Titta att den inte hamnat i skräpkorgen där för så blir det ibland.

  • magpie den

   Kan du skriva epost till mig? anglaakuten@hotmail.com
   Jag skrev till dig men det avvisades.
   Mvh. Pauliina

Lämna en tanke