Ängla/Enhörning budskap vecka 50 <3

7

Kära läsare! Nu ska vi se vad denna vecka har i beredskap till dig..

Månen blir full den 12/12 och just innan jag startade med bloggen så kom kl 12:00 upp! Detta betyder att det gamla ska ersättas med det nya. Det gäller i olika områden. Det som är aktuellt för just dig. Allt det positiva du sänder ut kommer tillbaka i överflöd till dig <3 Att du tryggt kan uttrycka dina egna gåvor och talanger och du har änglarna bakom dig <3 Det handlar också om att iordningställa vissa saker. Kanske ditt hem ska piffas upp. Ta hand om relationer. Det handlar också om att vara sin egen “trädgårdsmästare”. Trädgård kan handla om befintlig trädgård. Har du glömt något?..Det handlar också om familjen. Att finnas till och även samarbeta så gott det går. Sprid kärlek. Även till dig själv. Titta närmare på hur vacker du är och du kommer automatiskt att dra till dig rätt relationer och bli omtyckt och glänsa. Bryt gamla mönster. Siffrorna betyder också att det finns en balans mellan aktivitet och känslighet. Se nya vägar som leder dig dit du vill. Flexibilitet och uppmärksamhet men samtidigt att du ska stå på dig och inte låta någon annan hindra dig från att göra det som känns bra för dig.

Din känslighet är en gåva! Be änglarna hjälpa dig och beskydda dig från skadliga energier och platser. Använd din känslighet och det gynnar alla. Dig och din omgivning. Lyssna till dig själv och din inre röst och sanning. Låt dig inte övertalas till sådant som du vet inte är bra.

Du är starkare än du tror! Det du gått igenom och går igenom kommer du att klara av. Använd mjukhet och vänlighet i allt. Förhasta dig inte. Brusa inte upp eller låta det bli kaotiskt. Se på allt du går igenom och gått igenom som lärdomar och växande. Använd allt i en andlig kärna. Att allt har betydelse och förstå det och gör nytta av det nu och framåt. Skapa magi! Du kan detta när du förstår hur allting hänger ihop. Veckans ÄÄ är Ariel som beskyddar djur och natur och familjer. Hon kan hjälpa dig med ekonomin och det materiella. Tacka och be att du och dina nära är välsignade och det Ni är <3 Hon ger styrka och stöd i alla områden. Var vänlig och förlåtande.

Ha tålamod med vissa saker och människor innan det du önskat händer. När det väl händer så har du förtjänat mer än det du önskat! Du får det ännu bättre <3 Vid sidan om dagens kort så visas det också att du får veta något väldigt snart. Ett besked du väntat på. Information. Du kanske fick det redan igår eller idag? Det kan kännas som en lättnad och du kan slappna av.

Älska dig själv. Älska andra. Älska ditt jobb eller det du utför. Men om du inte älskar ditt jobb eller annat så är det dags att se sig om efter något mer intressant. När vi är på ett jobb som vi älskar så känns det inte som ett jobb. Pengar flödar in och du är lycklig! Var inte rädd för förvandlingen du går igenom. Det är en falsk fasad att du tror att allt håller på att rämna. Allting förvandlas bara på ett eller annat sätt. Förvandling är nödvändigt och det är bara att följa med och inte sätta emot din egen andliga väg. Du växer. Du ömsar skinn. Tänk att allting kan bli mycket bättre och tänk positivt och då blir det så!

Det är kvinnliga och moderliga energier nu. Typiskt vid månfaserna. Använd din kvinnlighet. Du kan vara mjuk och aktiv samtidigt. Du kan känna in vad andra behöver. Och vad du själv behöver. Hedra dig själv och dina behov. Ta inte åt dig andras kritik. Kritik handlar inte om dig. Det handlar om den personen som ger kritik. Den personen är nog inte nöjd med sig själv och sitt liv. Vi måste alla ta ansvar för vårat eget liv och gärningar. Kritisera inte dig själv heller. Döm icke. Inte någon. Vi växer av erfarenheter. Vi blir klokare. Om vi vill se det hela på det sättet. Vissa har förmågan att göra samma misstag om och om igen. Här får man syna i sömmarna och fråga varför och vad kan man göra istället. Kan vara dags att söka hjälp nu. Det kommer upp om att det finns ohälsosamma vanor hos någon. Nu är det också bra att tänka på sina “berusningar”. Vilket tomrum vill du fylla? Tänk på onödig shopping och andra berusningar. Nu är vi extra känsliga för substanser. Måtta med allt och försiktighet är rådet. Och som sagt; vissa blir förvirrade av fullmånen och låter känslorna ta över och det kan bli i negativ bemärkelse och risken är att såra någon. Ha självbehärskning och lite förståelse för dom som inte lyckas. Du förtjänar dock inte hårda ord från någon. Får du inte någon att lugna sig så kan du gå ifrån helt enkelt.

Barm och familj är i fokus. Du kan vara en viktig nyckelperson nu. Andra söker dig för stöd och hjälp. Dom kommer för att du är rätt person till detta <3 Kvinnor kan känna sig mer utsatta nu på olika vis. Ta inte in andras stress och stressa inte själv. Lugn och metodik. Och kom ihåg; du kan inte “fixa” allt. Det finns fler än en dag i veckan. Och andra kan faktiskt förstå när du säger och visar att dina energiresurser är på väg att tömmas. Ladda batterierna med gott samvete <3

Då önskar jag er en härlig vecka <3 Nu går vi över till smycken som vanligt 😉 Behöver du speciell healing så kan du finna här precis vad du söker. Kanske du söker efter speciella julklappar? Då har du hamnat rätt här kanske 🙂 Påminner dig om att alltid ta kontakt via epost : anglaakuten@hotmail.com eller via facebooksidan Änglabudskap och tolkningar! När ni skriver här på bloggens kommentarer ang smycken så kan jag inte besvara alla gånger. Ibland är det nämligen så att din epostadress på kommentaren inte är giltig och jag vet inte varför? Så observera kontaktuppgifterna. Tack <3

MARILYN

Rosa Opal.
Hjälper dig att släppa hämningar och njuta av livet. Tar fram dina känslor och fyller dig med kärlek till livet. Hjälper dig med sexuella blockeringar. Hjälper dig att leva här och nu. Bra vid healing, lindrar torrhet och hudirritation. Bra för skrämda djur. Det man ger ut får man tillbaka – gäller både negativt och positivt.
Passar handled 16 cm (kan göras i annan storlek)
210 kr inkl porto
TRIP 2 SUCCESS

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.
Svart Agat har jordande energier och samtidigt beskyddande. Hjälper till där lugnet behöver återställas. Ger dig en inre kraft att gå vidare, är även bra mot stress.
Stl passar 15-16 cm handled (kan göras större vid behov i mån av material)
230 kr inkl port
DREAMCATCHER

Bild/Landskaps jaspis hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.
Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.
Red Creek/Picasso Jaspis, har styrka och kraftfulla energier. Den förstärker energierna kring bäraren. Den är mycket jordande och grundande sten, stabiliserande både kroppen och anden.
Stl passar 17.5-18 cm handled (kan göras mindre också)
230 kr inkl porto
ELIZABETH

Halsband av stretchsnöre och kan lätt dras över huvudet. Mycket tålig! Är även snygg att använda som armband och går tre varv runt på ca 16-17 cm handled.
Amazonit. Är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet. Amazonit är en mycket feminin sten som verkar på den kvinnliga energierna.
Lugnar och stabiliserar, stärker din personliga kraft.
Regnbågsfluorit är en blandning av alla färger, såsom transparent, lila, blå, grön, och gul. Fluorit är en högt beskyddande och stabil sten, användbar när man behöver grundning och andlig energi. Fluorit skapar en direkt kontakt med universums medvetande. Samtidigt som den ökar ditt mentala medvetande och din intuition.
Fluorit absorberar negativa energier från omgivningen och renar dina aura och dina chakran. Den fungerar även som en sköld mot psykisk manipulation.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.
Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.
Zebra Jaspis balanserar energin förenar de maskulina och feminina energierna, Yin och Yang. Den balanserar även chakran och fysiska, intellektuella, känslomässiga och eteriska kroppen.
Tillför optimism, antistress ger dig mera ork att ta itu med dina problem. Den är grundande, för in glädje i ditt liv samtidigt som den är lugnande.
Fysiskt: sägs hjälpa mot problem i njurar/gallan.

REDUCERAT PRIS NU! 440 kr inkl porto! Finns endast en!
“Serenity Collection”
DISCOVERY

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.
Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar använderen från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.
Pyrit är känd som en lycko sten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.
Avstressande och balanserande.
Guldsten
Ger glädje, förtröstan och tålamod.
*Inspirerar dig till förändring som är bra för dig.
*Använd guldsten när du behöver utveckla ditt tålamod eller söka förlåtelse.
*Hjälper dig att komma över sorger, släppa det förflutna eller ”bota” dåligt samvete.
Mahognyobsidian. Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.
En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.

REDUCERAT PRIS NU!
250 kr inkl porto
Endast en finns!
MIKAELA

Sodalit. En ofta underskattad sten, som har otroligt positiva egenskaper.
Sodalit uppmuntrar dig att vara sann till dig själv och stå upp för dig själv och det du tror på. En sten för självutveckling, självförtroende, självacceptans och självkänsla. Sodalit uppmuntrar dig till att utveckla din intuition och lita på dig själv. Skapar känslomässig balans, hjälper dig släppa taget om gamla känslor som du inte längre har nytta av.

En sten för uppvaknande, stimulerar tallkottkörteln och ditt tredje öga, fördjupar meditationen.
Sodalit hjälper dig lösa dagliga problem, bär en sten med/på dig för att få en fungerande vardag.

Fysiskt: sägs Sodalit ta bort oro, panikattacker, mental oro och fobier. Använd Sodalit till att stärka immun försvaret , lindra sömnlöshet och balansera metabolism.

Hematit hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Mycket bra att ha vid arbete med Bas chakrat, hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer.

Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.

Fysiskt: sägs Hematit beskydda mot geopatisk stress och elektromagnetiska fält. Det är är bra sten för avgiftning av lever och blodet.

Storlek passar ca 16 cm handled (15 cm om man vill ha den lös och jag kan göra även större)

REDUCERAT PRIS NU!
240 kr inkl porto

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

7 kommentarer

 1. Leischa den

  Så himla passande, tack så innerligt för budskapen?❤

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. Thomas den

  VACKERT BUDSKAP PRECIS SOM JAG HAR TROTT ATT DET KOMMER ATT BLI

  • magpie den

   Tack 🙂

  • Alvkvinna den

   Så fina!

 3. Lisbeth Minni Pettersson den

  Tack snälla budskapet var säkert riktat till mig. Kram och var rädd om dig.

  • magpie den

   Kram <3

Lämna en tanke