Ängla/Enhörning budskap 10-14/1 <3

0

Kära läsare! Nu var det ett tag sedan jag skrev bloggen. Efter varje jul får jag lite av “lågläge” och behöver vila mycket. Men nu ska vi se att jag kommer igång igen och tänker att våren snart är här och dagarna blir nu ljusare lite i taget 🙂 Här i Norrbotten har vi lång period av mörker vinterhalvåret.

Ikväll är det Fullmåne och Månförmörkelse samtidigt! Kraftfullt! Dags att skriva önskelistor och listor om vad du önskar lämna och släppa. Sätt ut kristaller, stenar och andliga verktyg på fönsterbrädan för rening och uppladdning.

Nu har jag frågat om våra 5 dagar framåt. Fredag-tisdag. Älska det du gör och framgången är din. Gör det du älskar och framgången är din. Var inte rädd att misslyckas. Träna och var ihärdig. Ge inte upp din dröm. Nu är problemlösning aktuellt. Du kan behöva söka mer information om ditt “ärende”, då det är dina steg som räknas. Sann och inspirerande information/budskap kommer från olika håll. Nu har man med andra att göra på olika vis. Samarbete och kommunikation och olika möten. Möten kan vara med dina nära och kära här på jorden och de som är på andra sidan. Lyssna. Stressa inte. Man behöver vila och slappna av och få i sig nog med vätska. Lyssna till sina egna känslor. Sin kropp. Man kommer inte fortare fram någonstans av att stressa och ha bråttom. Ta din tid så blir det bra. Fokus och metodik. Gör inte som andra gör. Låt dig inte övertalas till något som känns fel för dig. Känn efter vad du vill och vad du orkar. Endast du själv vet. Du är din egen chef.

Nu ska du tänka framåt och inte bakåt. Du har lärt dig vad du lärt dig. Bra där! Du är klokare och kan göra om och göra rätt denna gång. Nu verkar det vara bra att skriva olika ansökningar. Söka jobb, utbildning, bidrag eller annat. Stå på dig fast det kan kännas trögt. Envishet ger lön för mödan på ett eller annat sätt. Bara du sätter energin på rätt ändamål. Rättvisan är också i fokus. Nu kan du mycket väl vinna en tvist av något slag! .Ekonomin ser ut att få sig en “push” framåt. Något faller till din fördel och goda nyheter på ingång 🙂

Du är också i en positiv förvandlingsfas. Nu hör jag Fågeln Fenix som reste sig ur askan..Hur påverkar detta dig? Ormen ömsar skinn och förvandlas också. En fjäril kommer ur en puppa. Gör en positiv förvandling och uppgradering av dig själv. Hur kan du uppgradera? Vi är på väg mot nya tider. Låt det ske utan motstånd. Positiva tider och återställning sker..Lita mer på din intuition som inte leder dig fel. Din rädsla är ditt enda hinder. Ditt enda hinder. Kom ihåg det och smaka på det..Håll inte igen. Gör det som känns bäst för dig. Alla gånger. Även djur påverkar mer än vanligt dessa dagar. Klarare kommunikation. Healing från och till. Kraftdjur. Budskap från djur. Adoptera ett djur m.m.

Kvinnor kan känna sig mer behövda. Det är fint att finnas till för andra <3 Omhändertagande. Kloka ord. Visdomar. Men glöm inte dig själv. När du ger så behöver du vila och ladda dig i omgångar. Kärlek och omtanke i allt och alla. Även tillit. Nu finns det fina överraskningar på kommande! Ta emot och tacka <3 Manligt och kvinnligt kan mötas på en ny nivå. Balans. Vi bär alla på manligt och kvinnligt. Visualisera en vägskål. Det ska vara lika i bägge skålarna.

Nu går vi över till smycken. Jag har äntligen fått lite inspiration och jag mår bra när jag får hålla på med färger och former 🙂 Detta vill jag sprida till dig också <3 Söker du efter något speciellt så välkomnar jag dig att höra av dig <3 Skriv till mig via facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller via epost till anglaakuten@hotmail.com.

“Serenity Collection”

IN THE HEART OF THE FOREST

Äkta Handmala med 27 pärlor för meditation och lugn och attrahering av överflöd och beskydd.

Grön Aventurin. Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.
Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner.
Magnesit ger lugn och klarhet och hjälper dig att hitta lugnet i kaotiska situationer och omständigheter. Den öppnar för kreativ visualisering och till nya idéer som för dig framåt.
Den är kraftfull för att balansera starka känslor och hjälper att återfå kontrollen i stressfyllda situationer. Den hjälper rigida individer att våga släppa kontrollen och uttrycka sina känslor och är en sten för glädje och känslomässig harmoni.
Fysiskt sägs den ha en sänkande effekt på kolesterolnivåerna samt lindra huvudvärk och migränanfall. Placera den då på tredje ögat och vila.
Jade är lugnet i stormens öga. Den hjälper dig våga släppa in glädje i livet och att omfamna dem. Den hjälper dig på samma våglängd som energin av sant överflöd och att manifestera den till en frekvens på materiell nivå. På samma gång så balanserar den egot och förhindrar girighet.
Den är mycket balanserande och balanserar nervsystemet och hjärtrytmen. Den läker skuldkänslor och balanserar behovet av att vara till lags.
Grön jade är en sten för beskydd och är bra att ta med på resor. Den främjar Chi-flödet, livsenergin och är en sten för överflöd. Den attraherar alla typer av överflöd och är oumbärlig i kristallnät och magipåsar för pengar och överflöd.
Grön Jade attraherar kärlek, den kan användas för att attrahera en ny kärlekspartner likväl som för att behålla balansen i ett befintligt förhållande och för att skapa förutsättningar för livslånga förhållanden.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Vit Opal balanserar och förstärker ditt minne såväl som dina feminina kvaliteter. Öppnar upp för andligheten och det meditativa. Det är lugnande sten. Balanserar och rätar upp hela din känslokropp, fyller dig med vackert helande vitt ljus. Lugn och frid.
Fluorit medför ett högt beskydd, användbart vid grundning och för in harmoni i ditt liv. Fluorit ökar möjligheterna, intuition och skapar en direkt koppling till universum och andligheten. Renar din aura och beskyddar den från att attackeras av negativa energier.
Höjer ditt medvetande, klarhet och möjlighet att behålla ditt lugn även under kaotiska förhållanden.
265 kr inkl porto
AMUN

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.
Stl passar 15-16 cm beroende om man vill ha den lösare eller sitta på plats. Kan göras i annan storlek men inte dubblett.
210 kr inkl porto
LA FEMME

Amazonit. Är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet. Amazonit är en mycket feminin sten som verkar på den kvinnliga energierna.
Lugnar och stabiliserar, stärker din personliga kraft.
Vit Opal balanserar och förstärker ditt minne såväl som dina feminina kvaliteter. Öppnar upp för andligheten och det meditativa. Det är lugnande sten. Balanserar och rätar upp hela din känslokropp, fyller dig med vackert helande vitt ljus. Lugn och frid.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Stl passar handled 16-16.5 cm men kan göras om till annan storlek.
(Fotot från två olika håll)
250 kr inkl porto
DREAMCATCHER

Bild/Landskaps jaspis hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.
Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.
Red Creek/Picasso Jaspis, har styrka och kraftfulla energier. Den förstärker energierna kring bäraren. Den är mycket jordande och grundande sten, stabiliserande både kroppen och anden.
Stl passar 17.5-18 cm handled (kan göras mindre också)
230 kr inkl porto
MARIAH

Amazonit. Är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet. Amazonit är en mycket feminin sten som verkar på den kvinnliga energierna.
Lugnar och stabiliserar, stärker din personliga kraft.
Fluorit medför ett högt beskydd, användbart vid grundning och för in harmoni i ditt liv. Fluorit ökar möjligheterna, intuition och skapar en direkt koppling till universum och andligheten. Renar din aura och beskyddar den från att attackeras av negativa energier.
Höjer ditt medvetande, klarhet och möjlighet att behålla ditt lugn även under kaotiska förhållanden.
240 kr inkl porto
Passar handled 16-16.5 cm
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke