Ängla/Enhörning budskap vecka 8 <3

2

Kära läsare! Förra veckan hade vi varning i område transporter och vet ni vad?! Jag fick böter på en sjukhusparkering för att biljetten jag köpt hamnade upp och ner och gick därmed inte att läsa! Inte heller fick vi tag på en mekaniker för att laga sonens bil. Så i mångt och mycket stämmer dessa budskap från våra änglar och andra hjälpredor,,hmm 😉

Denna vecka då. Då får vi först detta med pengar. Pengar kommer in och går åt lika snabbt? Det kan också vara ett invant mönster hur man hanterar sina pengar. Det kan också vara att jobbet känns tråkigt och man jobbar bara för att få ekonomin att gå ihop. Man kan då fundera hur man hittar glädjen i att arbeta. Behöver du söka nytt arbete eller ändra inställning eller prata med chef/kollegor för en mer trivsam miljö och rättvisa uppgifter? Extra inkomster kan komma denna vecka och du får fundera vad du satsar pengarna på noga. Var tydlig och tänk efter. Änglarna förmedlar att du är beskyddad på din väg och du har stödet att förändra ditt liv till det bättre <3 Vill du byta till en annan karriär eller studera eller finna en meningsfull hobby tex. så är det bara att be om hjälp så får du det 🙂 Fråga även hjälp av andra personer/chefer/vägledare etc. Det skadar inte att söka på egen hand information inför framtiden 🙂

Det finns även överenskommelser i bilden. Att skapa frid i vilken situation som helst så att alla kommer vidare med sina uppgifter och sitt liv. Diskutera. Tala om behov och varför. Lös knutarna. Det är en bra vecka för det. Kommunikation på olika vis. Ett budskap också om att du förtjänar mer än det du önskar. Antingen får du det du önskar eller något annat/på annat sätt som är ännu bättre 🙂 Det finns en tajming i bilden också. Acceptera att allt kommer i rätt tid men håll dig ändå aktiv för att nå ditt mål. Stressa inte i något område för du kommer inte fortare fram för den skull.

Du kan känna att framtiden är oviss och du ser inte utgången och kan tappa tålamodet. Att inte veta kan vara läskigt. Det är en viktig förvandlingsfas nu och änglarna ber dig att inte vara rädd eller orolig. Allt löser sig till det bästa! Nu handlar mycket om din egen hållning och hur du ser på saker och ting. Ge inte upp! Var nyfiken och prova gärna nya sätt och vägar. Vad är du intresserad av? Undersök och våga prova. Vem vet hur bra du är på något nytt eller det du behöver finslipa? Ge näring till dina drömmar på något sätt..

Det finns även tillfällen till glädje och skratt med andra 🙂 Släpp loss och umgås. Ta hand om dina relationer. Ge tid, uppmärksamhet eller gåvor till andra och detta kommer att återgäldas stort tillbaka på olika vis <3 Var dig själv och var nöjd med dig själv. Du är perfekt precis som du är! Ärkeängel Gabriel är den som hjälper med kommunikation med andra och med änglar och andra ljusväsen. Be om hjälp och det får du. Talar du från kärlekens källa nu så dras andra till dig och tycker att du är oemotståndlig <3 Tänk och tala i kärlek så blir det bra. Det kan finnas nu oväntade livsförändringar men också ovanliga lösningar. Stirra dig inte blind på något, då det finns andra alternativ om du upplever hinder. Ta inte heller åt dig om du upplever att någon “tittar snett på dig”. Missnöjda och avundsjuka personer finns överallt, men sätt inte energi på dom. Du är här för att leva och utföra dina egna uppgifter och har all rätt att vara glad, lycklig och framgångsrik! Det har vi alla och alla får ta eget ansvar för att finna det. Strunta i blickarna och rör dig framåt.

Då önskar jag er en härlig vecka! Nu kommer det bilder på lite smycken. Vill du ha något speciellt, så tveka inte att kontakt, så gör jag mitt bästa för att bemöta dina behov. Kontakt via facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller epost till anglaakuten@hotmail.com.

STORYTELLER

Äkta handmala med 27 pärlor.


Apatit, hjälper oss manifestera verkliga idéer som ger resultat. Mycket bra vid andlig utveckling, och att få kontakt med de högre sfärerna. Hjälper dig uttrycka dig på alla nivåer, den balanserar energier, känslor och chakran.

Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets väg.

Aqua aura titan får sin färg av ett färgbad i guld och titan för att sedan behandlas i tryck kammare, färgen är permanent.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

280 kr inkl porto
APPLE GARDEN

Magnesit ger lugn och klarhet och hjälper dig att hitta lugnet i kaotiska situationer och omständigheter. Den öppnar för kreativ visualisering och till nya idéer som för dig framåt.
Den är kraftfull för att balansera starka känslor och hjälper att återfå kontrollen i stressfyllda situationer. Den hjälper rigida individer att våga släppa kontrollen och uttrycka sina känslor och är en sten för glädje och känslomässig harmoni.
Fysiskt sägs den ha en sänkande effekt på kolesterolnivåerna samt lindra huvudvärk och migränanfall. Placera den då på tredje ögat och vila.

Fluorit medför ett högt beskydd, användbart vid grundning och för in harmoni i ditt liv. Fluorit ökar möjligheterna, intuition och skapar en direkt koppling till universum och andligheten. Renar din aura och beskyddar den från att attackeras av negativa energier.
Höjer ditt medvetande, klarhet och möjlighet att behålla ditt lugn även under kaotiska förhållanden.
6 mm pärlor
190 kr inkl porto
Passar handled på 15.5-16 cm
ASTRONAUT
Apatit, hjälper oss manifestera verkliga idéer som ger resultat. Mycket bra vid andlig utveckling, och att få kontakt med de högre sfärerna. Hjälper dig uttrycka dig på alla nivåer, den balanserar energier, känslor och chakran.

Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets väg.
Aqua aura titan får sin färg av ett färgbad i guld och titan för att sedan behandlas i tryck kammare, färgen är permanent.

Fluorit är en högt beskyddande och stabil sten, användbar när man behöver grundning och andlig energi. Fluorit skapar en direkt kontakt med universums medvetande. Samtidigt som den ökar ditt mentala medvetande och din intuition.
Fluorit absorberar negativa energier från omgivningen och renar dina aura och dina chakran. Den fungerar även som en sköld mot psykisk manipulation.

Passar 15-16 cm handled
220 kr inkl porto
MORNINGSTAR

Sodalit. En ofta underskattad sten, som har otroligt positiva egenskaper.
Ursprungsland: Namibia, Afrika
Sodalit uppmuntrar dig att vara sann till dig själv och stå upp för dig själv och det du tror på. En sten för självutveckling, självförtroende, självacceptans och självkänsla. Sodalit uppmuntrar dig till att utveckla din intuition och lita på dig själv. Skapar känslomässig balans, hjälper dig släppa taget om gamla känslor som du inte längre har nytta av.
En sten för uppvaknande, stimulerar tallkottkörteln och ditt tredje öga, fördjupar meditationen.
Sodalit hjälper dig lösa dagliga problem, bär en sten med/på dig för att få en fungerande vardag.
Fysiskt: sägs Sodalit ta bort oro, panikattacker, mental oro och fobier. Använd Sodalit till att stärka immun försvaret , lindra sömnlöshet och balansera metabolism.
Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets väg.

Aqua aura titan får sin färg av ett färgbad i guld och titan för att sedan behandlas i tryck kammare, färgen är permanent.

Stl passar ca 16-16.5 cm handled
229 kr inkl porto
SHINE LIKE A DIAMOND

Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets väg.
Aqua aura titan får sin färg av ett färgbad i guld och titan för att sedan behandlas i tryck kammare, färgen är permanent.

Sodalit. En ofta underskattad sten, som har otroligt positiva egenskaper.
Ursprungsland: Namibia, Afrika
Sodalit uppmuntrar dig att vara sann till dig själv och stå upp för dig själv och det du tror på. En sten för självutveckling, självförtroende, självacceptans och självkänsla. Sodalit uppmuntrar dig till att utveckla din intuition och lita på dig själv. Skapar känslomässig balans, hjälper dig släppa taget om gamla känslor som du inte längre har nytta av.
En sten för uppvaknande, stimulerar tallkottkörteln och ditt tredje öga, fördjupar meditationen.
Sodalit hjälper dig lösa dagliga problem, bär en sten med/på dig för att få en fungerande vardag.
Fysiskt: sägs Sodalit ta bort oro, panikattacker, mental oro och fobier. Använd Sodalit till att stärka immun försvaret , lindra sömnlöshet och balansera metabolism.

Vit Opal balanserar och förstärker ditt minne såväl som dina feminina kvaliteter. Öppnar upp för andligheten och det meditativa. Det är lugnande sten. Balanserar och rätar upp hela din känslokropp, fyller dig med vackert helande vitt ljus. Lugn och frid.

Liten Buddha som mellandel. Buddhan kan bytas ut mot en pärla istället om man vill.

Storlek passar 17 cm handled
229 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. I den

    Fina budskap! <3

    • magpie den

      Tack <3

Lämna en tanke