Ängla och Enhörning budskap v.18 <3

0

Kära läsare! Den ovanliga situationen pågår ännu i världen men vi är tacksamma att vara friska här hemma <3 Vi bor på gränsen till Finland och är vana att åka över nästan dagligen för att handla och träffa släkten. Nu har gränsen varit stängd i flera veckor 🙁 Vi får träffas vid staketen och prata men ha avstånd på ett par meter och övervakas av tullpersonal. Vi utbytte också varor där tidigare men nu är även det förbjudet av någon anledning. Det är trist på sitt sätt att ingen får ta emot ens fikabröd som någon anhörig bakat. Vi ber och hoppas att det kommer till avslut innan sommaren! Det som gör folk mest ledsna överallt är att inte få umgås med varandra. Längtans tider är lång..

Veckans budskap ser ut såhär; Det ser ut att bli mer ordning och reda i hemsituationer. En ny början! Det kan vara rensande, flytt, viktiga inköp m.m. Också med familjesammanhållning. Något positivt händer äntligen! Kära återseenden och goda nyheter ang familjen. Ja ,nu kan man få nyheter om tillfrisknanden också <3 Stormar kan lägga sig nu och solen kommer fram. Förvirrande situationer löser sig på ett eller annat sätt. Att nappa på erbjudanden kan vara gynnsamt. Skriva kontrakt eller få glada besked ang något man väntat på. Manliga personer kommer med lösningar och hjälp. Detta kan innebära också att man känner att böner besvaras “uppifrån”.

Något inom det ekonomiska löser sig! En känsla av frihet infinner sig! Fortsätt att vara tacksam för allt stort och smått och vet att du har förtjänat din framgång! Familjelivet som ser så fint ut inkl dom som är nära ditt hjärta. Har du inte familj så har du vänner som berikar ditt liv. Vilken grupp av människor som helst! Arbetskollegor? Lycka. Tröst. Glädje. Visdom och kunskap att föra vidare. Goda råd.

Kvinnor kan ha fullt upp med planer, papper, arbete m.m. Kan det finnas nytt jobb i sikte nu? Har du sökt och väntat på något så är möjligheten stor att det händer något fint nu 🙂 Det kan också bli mycket aktivitet och känsla av stress så var lite aktsam på det och håll fokus och ta dig tid för reflektion. ÄÄ Mikael är veckans ärkeängel. Du får hjälp med fokusering, skapa logiska lösningar, struktur, disciplin, visdom och stabilitet. Faderskap och maskulina energier är aktuella. Män har ofta bättre förmåga att använda vänster hjärnhalva och vi kvinnor går mer på känsla och är omvårdande. Nu är det dags att även tjejer tar ledningen i olika områden. Dina planer är sunda men det kan behövas lite mer information och arbete innan allt går att verkställas. När du ber änglarna om hjälp så gör dom allt för att ordna upp saker och ting. Ibland kan det behövas lite mer tid, beroende på vad det är, så ha lite tålamod just nu. Tiden kan handla om bara någon enstaka dag också..

Jag hade sånt flöde av kreativitet förra veckan så jag fick en överdos av färger och former, haha! Hjärnan blev överhettad och jag fick till och med huvudvärk till slut. Nu har jag vilat hela helgen och visar vilka smycken som nu är till salu 🙂 Du får gärna komma med personlig beställning om du inte finner här exakt vad du söker 🙂 Kontakta via facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller epost till anglaakuten@hotmail.com. På facebook hittar du fler tjänster som jag erbjuder. Önskar dig en fin vecka nu <3

ALMOST HIPPIE

Halvlångt halsband där tofsen hamnar just mellan brösten.

Färgglad blandning av:

Magnesit för fokus och kreativitet.
Aventurin för hjärtchakra och navelchakra. Ger framgång och överflöd av önskningar. Balanserande Yin och Yang.
Tigeröga för överflöd och är mycket jordande. Framgång i projekt. Fokus.
Jade för glädje och positivt tänkande.
Guldsten som tar in solen i ditt liv.
Bronsit för bättre beslutstagande. Stressborttagare.
348 kr inkl porto
“Serenity Collection”

ALL THE BEAUTY

Hänge till nycklar, väska eller annat dekorativt. Kan användas även i handen i meditation.

Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor.
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran.
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter.
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.

Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets väg.

Använd hemimorfit när du behöver stärka ditt självförtroende och självkänsla. Tar bort ilska och själviskhet.
Hemimorfit använt på tredje ögats chakra är en underbar kristall när du vill förhöja din kreativitet, kommunikation, såväl som dina andliga förmågor. Den hjälper dig hitta dina andliga guider.
Fysiskt: sägs Hemimorfit lindra huvudvärk såväl som andra smärtsamma tillstånd. Den balanserar hormoner.

Zebra Jaspis balanserar energin förenar de maskulina och feminina energierna, Yin och Yang. Den balanserar även chakran och fysiska, intellektuella, känslomässiga och eteriska kroppen.
Tillför optimism, antistress ger dig mera ork att ta itu med dina problem. Den är grundande, för in glädje i ditt liv samtidigt som den är lugnande.
Fysiskt: sägs hjälpa mot problem i njurar/gallan.

Livets träd berlock.

264 kr inkl porto
RASTA

Svart jade: Svart jade är särskilt skyddande mot negativa energier, och den hjälper oss också att släppa vårt ego och att förbättra vår kommunikationsförmåga.

Grön är den vanligaste färgen av jade, och den finns i flera olika gröna nyanser från ljus till mörk grön. Grön jade är särskilt bra för att rena hjärtchakrat och för att främja goda relationer, och den sägs också lugna vårt nervsystem.

Jade har under tusentals år setts som en kristall som bringar tur, rikedom och god hälsa, och den är också starkt förknippad med vårt hjärtchakra och sägs ge ökad kärlek och vänskap i våra liv. Den hjälper oss också att se oss själva och vår potential mer tydligt, och den ökar vår kreativitet och vårt självförtroende. Jade kallas också för drömmarnas kristall, då den kan göra att vi bland annat får lättare att komma ihåg våra drömmar och se dem mer klart.

Magnesit för kreativitet och fokus på sina målsättningar.

Per st 214 kr inkl porto
Köp fler så tillkommer rabatt.
Finns 3 st!
Stl anpassas efter bäraren.
FLORIDA

Indisk Agat
Agat är en kvartskristall och kallas ibland för ”jordens regnbåge”, då den sägs finnas i alla de olika färger som finns på jorden.
Agat verkar positivt för vårt självförtroende, och den hjälper oss att acceptera oss själva som vi är och får oss att se tydligare vilka förmågor och talanger vi har.
Agat har beskyddande egenskaper, och kan användas som en skyddsamulett vid bland annat resor, särskilt bilresor, men också vid riskfyllda jobb eller vid faror som har med oväder att göra.
Sägs att agat är en viktig kristall för att ge beskydd under graviditet och vid förlossning, och även för att ge fortsatt skydd och hjälp under barnets tidiga år.
Agat sägs också ge skydd mot negativa energier i olika former, och kan därför vara till hjälp om man till exempel har problem med energitjuvar eller negativ andlig aktivitet i hemmet. Den kan även ge hjälp åt den som lätt fastnar i negativa tankar eller drömmer mycket mardrömmar.

Bronsit kan rensa nervsystmeet från oro, det är en grundande sten den för med sig ett lugn. Den tillåter dig att mera objektiv så att du ser helheten och på så sätt tar ett bättre beslut.
Den uppmuntrar till mera kreativitet och att tänka steget längre. Stressborttagare.
Fysikt: Sägs vara bra för matsmältningen. Bra för njurar och balanserar upp kroppens ph värde, och underlättar upptagningen av järn.

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.
Vi har upplevt omedelbar healing och jordande effekt av Tigeröga!

Stl passar handled 16 cm men kan göras i annan storlek.

214 kr inkl porto
MANY BLESSINGS

Moss agat hjälper dig befria dig från destruktiva mönster vanor mfl. Drar till sig framgång och stärker din självkänsla, lugnar och balanser din psykiska och andliga kropp.
Den är en mycket lugnande sten och dämpar rädslor.
Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Finns endast EN st!

Stl på modellen är till 17-17.5 cm handled. Kan göras i annan storlek.

232 kr inkl porto
“HEART TO HEART”

COMEBACK AV DETTA POPULÄRA SMYCKE!

Finns endast 1 som ser ut såhär! En till ungefärlig kan tillverkas.
Vattenmelonkvarts. Den arbetar på hjärt chakrat, renar och tar bort blockeringar, såväl som den balanserar. Den tar bort osäkerhet, balanserar de kvinnliga och manliga energierna. Skapar inspiration och kreativitet. Lugnar överaktiva känslor. Den för in och tar emot kärlek i ditt liv. Attraherar villkorslös kärlek och för in glädje och kärlek i förhållanden.
Vattenmelon Turmalin underlättar kontakt med naturens andar och jordens energier. Motverkar depressioner och känslomässiga sår, genom att tillåta bäraren att se meningen med saker och ting.

Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärt chakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidigt lugnande. Hjälper till att skapa försoning, förlåtelse
och rensar ut negativa energier kring dig.
Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Tillverkas efter bärarens storlek.
234 inkl porto
“RISE AND SHINE”

Zebra Jaspis balanserar energin förenar de maskulina och feminina energierna, Yin och Yang. Den balanserar även chakran och fysiska, intellektuella, känslomässiga och eteriska kroppen.
Tillför optimism, antistress ger dig mera ork att ta itu med dina problem. Den är grundande, för in glädje i ditt liv samtidigt som den är lugnande.
Fysiskt: sägs hjälpa mot problem i njurar/gallan.
Den lindrar depression och ångest och skyddar din aura.
Stenen är ett kraftfullt hjälpmedel för konstnärliga sinnen eftersom den ger dig stimulans ur både kvinnligt och manligt spektra. Under andligt arbete hjälper den dig att behålla fötterna på jorden samtidigt som den lyfter dig intellektuellt.
Rosa/grå melerad

214 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke