Ängla och Enhörning budskap vecka 25 <3

5

Kära läsare! Då är vi inne på midsommarveckan redan! Då är det inte ovanligt att veckan också handlar om relationer 😉 Intressant också att nymånen faller till helgen. Känslor..Och önskemål..

Det kan finnas en trötthet denna vecka. Det har hänt mycket senaste tiderna. Både med viruset och hälsan och alla utmaningar och aktivitet där man har fokuserat och drivit viktiga ärenden m.m. Du har orkat och inte gett upp! Bra jobbat! Fortsätt. Det finns ännu mycket att göra. Men nu är det dags att ta en lite “time out”. Om inte fullt ut, så delvis. Din dröm/drömmar hålls ändå levande när du har tankens kraft i det och fortsätter be änglarna om hjälp. Du som vill byta jobb; fortsätt planera det och våga gå efter din dröm. Man ska kunna vara glad på jobbet! Utföra ett jobb som är glädjande. Tjäna pengar och vara lycklig! Hur bra låter inte det?! Det betyder inte automatiskt att du blir rik på pengar men rikedom är många olika saker. Men först är det viktigt att du finner belåtenhet och sen finns alla chanser att bygga ett “imperium” om man vill 😉 Detta är en framgångsrik tid! Ta tillvara alla chanser. Se dina möjligheter. Det finns där ute. Igen kommer ordspråket” Du ser inte skogen för alla träd”. Det finns alltså många detaljer och man ser inte helheten. Den stora bilden. Resultatet av det man strävar efter. Allt finns tillgängligt. Detaljerna ska bockas av en efter en. Den rätta tiden till målet infinner sig när du redo. Om vissa saker händer innan du på riktigt är redo så kan det bli lite kaotiskt. Det tar tid att bygga upp hållbara drömmar..som håller på längre sikt också..Det kan handla om nytt deltidsjobb också eller att bygga ett intresse till framtida arbete..Det kan finnas någon som hjälper dig nu. En framgångsrik person som har kunskap och vilja att hjälpa dig framåt! Det kan också vara du som anställer någon eller blir anställd. Något inom karriär handlar det om..

Med manliga personer ser det ut att finnas utmaningar som man inte är bekväm med. Det ser ut att handla om viktiga papper. Skrifter, dokument, kontrakt m.m. Något var inte som man trodde. Det finns både positivt och negativt i detta också. En lösning är på kommande. Men det kan ta tid. Man kan inte tvinga allt att hända samtidigt. Vissa saker får “bida sin tid” helt enkelt. Nu är det återhämtning som gäller. För alla. Det finns tider då mycket händer samtidigt och det finns tider där vissa saker stannar upp tillfälligt. Då har man tid att ta det lugnare. Ta hand om hälsan. Ha tid att umgås och ha egentid likaså. Lyssna till din inre röst. Andligt lärande. Du själv kan vara “mentor” åt andra eller du känner för att finna någon som kan vägleda dig. Kalla gärna på ÄÄ Raziel som hjälper dig att minnas vem du är och minnas dina nattliga drömmar som ibland har viktiga budskap. Tidigare liv har betydelse i din situation också..

Utveckling inom relationer pågår. Stärkta band med befintliga. Delande. Kärlek. Belåtenhet. Lämna onödiga konflikter. Förståelse. Förlåtelse. Nya kan komma in nu som ger glädje. Hjälp. Omvårdnad. Familj. Vänner. Det du ger till andra, om så bara av din tid, ger dig belöningar. Både i din känsla av att givande är glädjande. Men också att du förtjänar få en dröm uppfylld tack vare din godhet och hårda arbete. Ditt tålamod.

Man kan känna nu att man vill ge upp målet man satt upp tidigare. Pga utmaningar och “väggar” som stått i vägen. En känsla av maktkamp. Fortsätta eller inte? Men vill du verkligen ge upp? Känner du fortfarande att du vill sträva efter din dröm? Om ja, så ge inte upp! Det kan också göra ont att “ömsa skinn”. Men förvandling är nödvändig nu och då. Vill du göra din förvandling? Vill du förnya dig? Du kommer att uppskatta allt när det är färdigt! Älska ditt nya liv som händer och kommer <3 Var inte orolig <3 Ta tillvara allt tillfälligt stillastående..Organisera, planera, vila..

Titta på första kortet på bilden. Hur tolkar du den? Jag tänkte såhär; Måste man alltid se glad se ut och låtsas att allt är bra? Vi är bara människor. Du har lov att visa att du ibland är ledsen eller trött. Du kan be andra ställa upp lite mer och inte göra allt själv. Samarbete är viktigt. Kortet kan också betyda att någon “lurar” dig. Visar ett ansikte utåt men har inga goda avsikter? Avundsjuka? Be ÄÄ Mikael beskydda dig så har du stor chans att slippa ha med negativa personer att göra. Håll dom borta från dig. Hmm, ja jag upptäckte att min cykel var stulen under natten! Såå trist! Jag hade precis kommit igång och cykla med våran hund i en cykelkorg och vi njöt av det. Jag ber att någon hittar den där den är synlig och jag får den tillbaka. Det har varit mycket cykelstölder här denna sommar. Min är dock inte så snygg att den är värd att säljas vidare, hehe,,,

Önskar er en härlig midsommar nu om jag inte hinner skriva helgens budskap senare! Nu kommer smycken 😉 Kontakta mig via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller via epost anglaakuten@hotmail.com. Mestadels sysslar jag med smycken och Kristallhealing/Änglahealing/Chakrabalansering som är en kombination av allt. På distans och plats. Boka gärna tid <3 Djurkommunikation och i viss mån personliga änglabudskap..

FLORENCE

Kraftfull healing!

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chkarat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling.
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.
En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.

Jade är en skydds- och visdomssten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Jade är känd för sina helande energier och har beskyddande egenskaper.
Bär lila jade för att utveckla dina andliga förmågor.

Stl tillverkas efter bäraren. Max 18 cm.

Kan fås utan Hamsa.

Hamsan ger extra beskydd och välstånd.

214 kr inkl porto
MARISOL

Generellt sätt är Aventurin en perfekt sten när du känner dig stressad, eller när du känner att du har fastnat och inte kan komma vidare. Aventurin hjälper dig öppna ditt sinne så att du kan ta emot och se flera möjligheter.
Aventurin är en sten för kreativitet, den lugnar känslor, och är stressreducerande speciellt vid tentor. Den balanserar Yin/Yang energierna och skyddar dig från energi tjuvar.
Fysiskt: sägs Aventurin vara bra vid problem med hjärta, lungor, och muskler.
Orange Aventurine anses var en lyckosten, tar emot och manifesterar tur och rikedom, nya möjligheter. Den har lugnande eneriger.

Mycket bra när du arbetar med personlig utveckling, hjälper dig ta bort blockeringar i ditt sakral och tredje ögats chakran. Förstärker din vilja, och din “go kraft”, och höjer din energi.

Karneol är lugnande, och har en kraftig energi som verkar på Sakral chakrat (navel chakra). Den ökar din personliga kraft och mentala energi.
Använd Karneol för att lättare kunna fokusera på dina mål, dämpar ilska. Även en riktig lyckosten och balanserar navelchakra, de kvinnliga organen.
Fysiskt: sägs Karneol öka blod cirkulationen, öka aptiten, hjälpa mot problem med levern, njurar och gallan.

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Stl tillverkas efter bäraren. Finns endast EN st!

184 kr inkl porto
HALEY

 Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Botswana Agat har en lugnande energi, hjälper dig komma igång efter sjukdom eller stillastående. Balanserar och lugnar samtidigt som den uppmuntrar dig att itu med de problem som finns omkring dig. Hjälper dig se allt klarare genom att fokusera på en sak i taget.

Stl tillverkas efter bäraren.
(Ingår i företaget)
Pris 254 kr inkl porto och moms
REMEMBER WHO YOU ARE

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.

Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.

Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Mookait (även kallad Australiensisk jaspis) är en kraftfull healing sten, som bidrar med stabilitet och perspektiv på livet. Den hjälper dig att fatta rätt beslut genom att vara objektiv. Mookait kopplar samman din energi till jorden. Balanserar rot och solar plexus chakrat och ökar flödet mellan dessa chakran.

Den är trygg och beskyddande och underlättare kontakten med dina förfäder. Den tar bort blockeringar och hjälper dig rensa ut mentalt skräp och inbitna vanor.

Stl tillverkas efter bäraren
(Ingår i företaget)
234 kr inkl porto och moms
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

5 kommentarer

  1. Leischa den

    TACK?❤ Ha en riktigt skön midsommar???

    • magpie den

      <3 <3 <3

  2. Emma den

    Tack så duktig du är på deta. Exakt är icke glad nu. Vägrar låtsas spela nått jag inte är min sanning.
    Sen om det stör vissa så är det inte mitt problem att dem inte vill se el höra vår sanining som jag delar med som är lika dana. Man passar in mer då.

    Trotts det så drar jag mig för vis sorts folk fas i bland tar det tid i alla fall när man tänker tanken untevelt finna nån kan det jag kämpat med i evighet! Men sen är inte jag mårdern så det gör hela lite komplecerat. Sen är jag inte vanlig så distans är utmaning !
    Mycket tankar kring det. Tapar tålamodet mer så här års. Så ja man får fel bild av mig . Då inte håller saker innom mig.

    Sen är även 90 talet vart i evighet utan han gör slag i saken . Ramlar inte ner i hans knä hur mycket han önskar drömmer om det. Man få inte det på silver fat!

    Glad midsommar på dig också.
    Blir inget spicgellt här inte. Tur har med född gåva så man ser litet hopp i bland.
    Och haft turen inte haft föräldrar som trycker ner min gåva med mera.
    Använde mitt egna sätt har fortsatt med det. Dels hade svårt lära mig hoppa hopprep vanligt. Men jag fick till mig vänd på det så blev det hoppa baklänges i stället ! ???????
    Sen visa känslor har inte vart lätt. Inte talet Heller el skriva. Som liten så måla jag arga färger väldigt mörk som barn .
    I dag av skyr jag svart ?. Blir bättre på vissa på dom flästa ställen till fällen.

    Livet är skola kamp men envis driv finns för det mesta..

    • Emma den

      Nu kom efter längtande regnandet så är hopp just i dag ! ?????

    • magpie den

      <3 <3 <3

Lämna en tanke