Ängla och Enhörning budskap v. 27 <3

8

Kära läsare! Hoppas ni haft en fin försommar <3 Jag fortsätter att pyssla med mitt kontor/healingrum 🙂 Snart har jag det viktigaste på plats. Sängen är installerad så nu kan jag ta emot healingkunder på plats 🙂 Väntar på en ergonomisk stol ännu och en del inredning och extra arbetsmaterial. Mitt rum är avskilt och inga större störningsmoment nära. Detta är min heliga plats som jag älskar!

Veckans kollektiva budskap kommer här: Just nu är det perfekt tajming till din situation som du funderat på. Ingen förhalning. Sätt igång eller fortsätt! Tvivla inte på att du inte är redo för dessa förändringar. Du ÄR redo säger änglarna 🙂 “Goldengate” är ordet jag får till mig. Det är ingen idé att ge upp nu för du är nära någon dröm! Fortsätt tro på dig själv och låta ingen och inget hindra dig. Fundera på olika alternativ och tillvägagångssätt om du känt att något inte riktigt fungerat optimalt ännu. Alla möjligheter finns nu att du klarar av din situation 🙂 Åter igen finns kortet med Rättvisan med i bilden. Något faller till din fördel. Var också mån om rättvisa för alla. För dig själv och andra. I stort som smått.

De värsta utmaningar och motgångar ligger nu eller snart bakom dig. Det ljusnar! Gynnsamma vindar att göra stora som små förändringar. Något som gäller hälsan är på bättringsvägen. Har det funnits konflikt med någon eller kanske tom med dig själv så ska det bli avklarat. En resa finns i sikte..yttre eller annars inre. Meditera gärna på något sätt. Även motion kan vara meditation. Rörelse eller stillhet. Vi är alla olika 🙂 Rörelse är bra nu för att lösa spänningar och man brukar inte tänka på sina ev bekymmer medans man rör på sig eller pysslar med något trevligt och som kräver sin egen koncentration. Även nya idéer och uppfinningar kan uppenbara sig plötsligt! Var nyfiken och ta reda på och träna något intressant. Haha, nu tänker jag på ordspråket ” The curiosity killed the cat” 😉 Men så är inte fallet här! Var nyfiken för du vet inte vad du hittar eller är riktigt bra på 🙂

Säg vad du tycker vänligt men bestämt. Var inte rädd att någon “hugger dig i ryggen”. Vi har alla rättigheter och behov. Omsorg om andra är kärlek men också omsorg om dig själv är kärlek <3 Nu finns också specifikt män i bilden lite extra. Ett vägskäl. Att välja en ny väg eller återgå till något man påbörjat tidigare för att slutföra. En ny början. I det stora hela en bra vecka alltså!

Då önskar jag er en härlig vecka! Vilka funderingar du än har så hittar du mig på facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Nu kommer lite smycken som vanligt 🙂 Du får gärna komma med en personlig beställning så gör jag mitt bästa för att bemöta just dina behov <3 Nya smycken presenteras i första hand på facebooksidan innan dom synns här senare i veckan..

JUNO OCH JUPITER

Malahalsband med 108 pärlor

Unakit balanserar den känslomässiga och andliga kroppen, och hjälper/befriar den från energimässiga blockeringar. Den hjälper oss att leva i nuet och släppa det förgångna, dvs de känslor och minnen du vill bli av med.
Unakit är en sten för visioner den kan öppna och aktivera ditt tredje ögas chakra för att ta emot andliga insikter från de högre frekvenserna. Unakit’s grundande effekt för med sig en lugnande känsla till alla omgivningar, den sänder ut rogivande vibrationer till alla omkring den.
Fysiskt: sägs Unakit vara bra för fortplantnings systemet, för hälsosamma graviditeter. Bra för cellförnyelser.

Landskaps Jaspis
Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.
Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.
Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Gurupärla är Lava
Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

Liten Buddha berlock i slutet.

477 kr inkl porto
Köp till ett armband? Då får du armbandet för 110 kr.
KEYKEEPER

Kortare nyckel/väskhänge.

Dumortierit är en sten som hjälper dig växa i din utveckling, hjälper dig stärka ditt självförtroende. Uppmuntrar till sanning och lojalitet. Det är en sten för nyutveckling, nya tankar och ideer, skapar inspiration hos användaren.
Öppnar upp ditt pannchakra, och hjälper dig att uttrycka dig tydligare.
Är effektiv vid nytt jobb, samtidigt som den är avstressande och lugnande.

Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.
Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.

Aqua Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets väg.
Änglaberlock.

Finns endast 1 st av denna variant!

Ord. pris 214 kr inkl porto
NU ERBJUDANDE 184 kr!!!
PEPPER

Larvikit är en beskyddande och grundande sten. Den renar din subtila kropp och har en stark koppling till jordens energier. Stimulerar inre visioner och ökar dina andliga förmågor. Den tillåter oss att se det förflutna, och dina tidigare liv.
Den tar bort negativ energi, ökar vår själv säkerhet, stimulerar vår kreativitet.
Kan hjälpa de med inlärningssvårigheter, och även vara bra mot alla typer av eksem. Förstärker din vitalitet. Lugnar nerver och sänker ett högt blodtryck.

Lava uppkommer genom att vulkaner sprutar ut lava som sedan förstenas till hård lava. Egenskaperna varierar något beroende på vad just den innehåller.
Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

10 mm pärlor
174 kr inkl porto
ANGELINA

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Blåband agat är en mycket lugnande sten och vårdande sten, som har en lugnande energi och lugnar även ett oroligt sinne. Den balanserar känslor och är bra att använda vi healing.
En bra sten att använda på halschakrat, lugnar och underlättar kommunikation.
Dämpar oro, nervositet och ilska.
Fysiskt: sägs Blåband Agat vara bra mot insomningsbesvär, halsont, spänningstillstånd, huvudvärk och högt blodtryck.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Stl tillverkas efter bäraren.
234 kr inkl porto
AIMÉE

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
just Rosa agat är mycket bra för att hela hjärte sorg.
Healingegenskaper: Särskilt bra för hudproblem och besvär med mage och tjocktarm, obalans i lever, mjälte och njure; förvara en agat nära punkten för åkomman.
Vardagsbruk: Agater skyddar hemmet och arbetsplatsen från negativa effekter av nutida föroreningar och elektriska impulser från utrustning som exempelvis datorer och spelkonsoler.
Andliga egenskaper: Bandagat hejdar den brinnande längtan efter sådant som vi inte kan få; en bra motvikt till köplusta.

Denna variant har 3 pärlor av Lila Jade som ger healing och extra framgång i verkliga projekt.

224 kr inkl porto
BRANDY

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Mookait (även kallad Australiensisk jaspis) är en kraftfull healing sten, som bidrar med stabilitet och perspektiv på livet. Den hjälper dig att fatta rätt beslut genom att vara objektiv. Mookait kopplar samman din energi till jorden. Balanserar rot och solar plexus chakrat och ökar flödet mellan dessa chakran.
Den är trygg och beskyddande och underlättare kontakten med dina förfäder. Den tar bort blockeringar och hjälper dig rensa ut mentalt skräp och inbitna vanor.
Röd Jaspis kan med fördel användas för att lugna eller stimulera bas chakrat. Indianerna anser att Röd Jaspis vara en helig sten. Den är full av grundande energi, och vibrerar av jorden energier.
En lugnande sten arbetar sakta men effektivt, hjälper dig lösa svåra problem; kan även användas för att grunda och stabilisera auran.
Fysiskt: sägs Röd Jaspis hjälpa mot PMS, smärtlindring.

Onyx är en starkt beskyddande sten, den absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar personlig utmattning. Onyx stärker den mentala utveckling, mycket bra att använda vid stressfulla situationer, förvirring eller sorg.
Använd svart Onyx för att öka glädje och tur, Onyx stärker ditt självförtroende. Hjälper till att hela gamla känslomässiga sår och karma från tidigare liv.

Guldsten. Använd guldsten när du behöver utveckla ditt tålamod eller söka förlåtelse. *Hjälper dig att komma över sorger, släppa det förflutna eller ”bota” dåligt samvete. *Bevarar lugnet i din tro och själ och ger därför balans i livet. *Skyddar nära och kära, dina ägodelar och din fysiska säkerhet.

Finns 2 st.
244 kr inkl porto
ROBIN

Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar användaren från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.

Pyrit är känd som en lycko sten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.

Avstressande och balanserande.

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.

Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.

Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Finns 2 st.
Kan beställas med endast Pyrit eller Grå Jaspis.

244 kr inkl porto


AIDEN

Röd Jaspis kan med fördel användas för att lugna eller stimulera bas chakrat. Indianerna anser att Röd Jaspis vara en helig sten. Den är full av grundande energi, och vibrerar av jorden energier.

En lugnande sten arbetar sakta men effektivt, hjälper dig lösa svåra problem; kan även användas för att grunda och stabilisera auran.

Fysiskt: sägs Röd Jaspis hjälpa mot PMS, smärtlindring.

Mellandelar av trä och Livets träd.
Passar både kille och tjej.

Stl på bilden är till 16-16.5 cm handled. Kan göras i annan storlek.
Finns endast dessa 2 just nu!

Dubblett
314 kr inkl porto


Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack så mkt?❤

  • Emma den

   Tack det ska bli spännande vad som sker. Om energi källaren kommer till sak. Viljan är av stål mer en förut. Men vis oro har han haft o ja. Men försökt lista ut knutit upp knutar som mistolkas . Mycket spegelvänt pergod!

   Jag gör så lite som möligt så här års. In väntar tok längtar till höst vit svensk vinter.
   Innan dess sjö med vatten behöver massor. Lider med dem som har gjordbruk. Jag lysnar massor på regn vidios så blir det mer av varan. Mycket mindre sol som är för mig ond inte med god avsikt!

   Har inte gjort sån behandlingar oftast för är så dyrt el att är inte runt hörnet då inte har körkort.
   Men vart nyfiken på sånt. Skönare få en ge sig själv. Samisk healing var magiskt fick Grattis då som först öppna det dörr. Är sån måste i bland känna ta på saker för förstå! Det som gör svårt med distans om man inte klickar otroligt bra. Men inte intäffat en.
   Men är öppen när det trillar in.
   Samt ömsesidigt är nyckeln i magin på gjord livet ! Ser bilder framför mig men allt återstå se.. ?

   • magpie den

    Spännande med samisk healing! Det måste jag prova på 😀

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. ? den

  Tack?

  • magpie den

   <3 <3 <3

 3. Emma den

  Japp det tycker jag gick på målnen då gick genom svår tid otur svek å så .
  Värken var grym på frästande på det andra . Meducinskt magi aldrig uppleft coolare innan ! Vart upphetsad med det hade inte räknar med. Är enormt motaglig. Men är på gott ont på gjord livet. ? smärtsamt vart i evighet nu men på annat sätt..

  • magpie den

   Processen till healing kan vara smärtsam men man kommer ut som en vinnare när man är klar <3

Lämna en tanke