Shaman och Änglabudskap v. 29 <3

6

Kära läsare! Bättre sent än aldrig! Nu kommer veckans budskap 🙂 Det handlar mycket om rättvisa nu. Det här skarpa bladet från Shamanleken tyder på kraft och mod. Du har haft och har möjligheten att göra skillnad. Hur gör du skillnad? Med ilska eller visdom? Bladet är vasst och kan skära igenom allt på sin väg. Verktyget är till för att kapa av band som du inte behöver mer. Att göra avslut på det förflutna för att komma framåt. Det finns ibland mycket jobb att göra med att släppa sådant som inte är gynnsamt mer och inte tjänar ett syfte i ditt liv. Använd verktyget till läkning. Bladet befinner sig mellan himmel och jord. Vi befinner oss just där och vi har kraften från bägge håll. Ankra till moder jord och hämta även kraft och visdom och klarhet från himlen. Styrka kommer nedan och ovan. Eftertanke för agerande. Ta tillbaka din kraft.

Budskap från trumman kommer för att finna livets rytm. Att ditt hjärta håller samma takt som hur jorden och universum andas. Pulserande. Livet. Du får gåvor från jorden att använda till högre syfte i godhet. För hela gruppens bästa. Och med det för mänsklighetens bästa. Vi ska tänka större. Tacka för alla dina verktyg som finns framför dig. Skapa magi. Skapa din framgång med ödmjukhet. Vad finns i ditt liv som inte “slår samma slag som ditt hjärta”? Det är dags att fundera på det och hitta din rytm och se åt ett nytt håll. En ny musik. Ny takt. Komma vidare. Inte följa strömmen. Agera mot din egen dröm där du kan bli ditt bästa jag. Till sist. Kom ihåg att jorden ger oss allt vi behöver. Mat och vatten. Tacksamhet och respekt är det enda som behövs. Träden ger skydd och styrka och material. “Inget skall mig fattas”…

OH kortet får du tolka efter din egen situation. Jag tolkar det med sammanhanget så att det handlar om himmel och jord. Bilden är upp och ner. Du har kontakt med bäggedera. Det kan kännas som att allt är upp och ner med något just nu. Men du kan vända på det. Du har fortfarande kraften från bägge hållen. Du har kommit från himlen till jorden. Din själ kom ner till en fysisk kropp. All den visdom du behöver finns i dig själv. Nu kan även ha nattliga drömmar som är klara och starka och komma med budskap. Även kan du behöva vila och sova mer för att vara alert på kommande aktivitet.

Vi påverkas alla kollektivt och därför vill jag ibland plocka budskap från tidigare liv kortleken. Baby kommer upp. Den har många olika betydelser då alla upplever detta individuellt. Men jag ger exemplar; Tidigare liv har varit både varit traumatiska men också vackra. När du tittar på bilden så kan du får “flashback” på hur den påverkar just dig. Ett eller flera barn du hade i tidigare liv som du kanske förlorade eller blev själv försummad och du känner fortfarande sorg som du inte kan förklara. Men detta kan vara uppvaknandet och att läka de känslor som bilden förmedlar. Om man tror på reinkarnation så kanske du förstår att babyn kommit eller kommer tillbaka nu i en annan fysisk kropp. Detta med baby kan handla om dig själv och hur du upplevt din egen barndom i detta livet eller tidigare liv. Det kan förklara dina känslor och beteendemönster. Läkning är ordet. Förstå och läkning kommer att ske. Även ditt inre barn kan locka på uppmärksamhet. Vad har barnet i dig för behov?

Det finns också ett samband med kärlekslivet att göra nu. Du lever/har kontakt med någon kärlek från tidigare liv. Ni är antingen menade att vara tillsammans eller så ska den relationen läkas från tidigare händelser. En karma. Hålla ihop trots utmaningar eller att lämna det och karman som ingår för att släppa varandra fria. När du är villig att släppa så öppnas ditt hjärta för en ny kärlek som du förtjänar. Du kan också ha en person i närheten nu som du hade i tidigare liv. Då var inte förutsättningarna så att ni kunde ingå i en romantisk relation men ett intresse och möjlighet vaknar upp i detta liv och ni kan känna dragning till varandra och ha en chans för kärlek. Vissa av oss har dock valt att följa varandras livscyklar för att kärleken är så stark och man vill alltid vara tillsammans. Liv efter liv..Att skapa goda relationer med andra kräver engagemang och kommunikation. Ingen är tankeläsare för andras behov. Berätta vad du behöver och önskar. Visa omtanke och kärlek och var villig att ta emot det. Slut inte ditt hjärta.

Alla förändringar som pågår och ska göras leder till något bättre. Var inte rädd för förändringar. Vid nya val och utveckling kommer vi framåt fast man kan känna osäkerhet. Rädsla för det vi inte kan se är naturligt men våga ändå för då kan du göra skillnad både för dig och andra.

Nu visar jag lediga smycken 🙂 Kontakta mig via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Jag kan skapa något för dina personliga behov också. Distanshealing med kristaller finns att boka på distans eller plats. Hjälper att förlösa blockeringar och kroppen finner bättre balans. I mån av tid erbjuder jag en personlig läsning från shamaner, änglar och andra ljusväsen 🙂

ALEXIA

Halsband med strechtråd. Går lätt att dra över huvudet.
Berlocken kan fås i annat hjärta eller vinge eller lotus.

Halsbandet Kan användas som armband men är rätt lös om man har mindre än 16.5 cm handled.

Rosa bandagat hjälper med känslomässiga problem som måste upp till ytan så att man kan släppa taget och läka såren. Bandagat har en antidepressiv verkan om den bärs över en längre tid och hjälper den som har svårt att hitta sin plats i livet.
Den stimulerar viljan att utforska det okända och strävan mot upplyst varande. Rosa bandagat främjar den kreativitet och förmågan att se lösningar snarare än att fokusera på problem och negativa aspekter i dagliga utmaningar.
Används i kristallhealing för sina lugnande och balanserande egenskaper. Den stimulerar de eteriska kropparna och främjar ett konstant flöde av universell och ovillkorlig kärlek. Den hjälper läka relationer där man tenderar att fokusera på problemen snarare än lösningarna och kan med fördel användas i kärleksrelaterade kristallnät.

Bergkristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor.
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran.
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter.
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.

Hela settet kostar 444 kr inkl porto och moms
Om du endast vill ha den ena så är priset annat.
Säljes som dubbel eller enkel.

HEATHER

Fossil. Grundande, mentalt stärkande. Fokusering. Rosa till att attrahera kärlek.
Fysisk energi, vitalitet och skydd.
*Jordande energi som gör dig mer fysiskt drivande.
*Hjälper dig förändra vissa delar av ditt liv till mer önskvärt.
*Hjälper dig att hitta något du söker, men fortfarande saknar.
*Ger värme, klarhet och handlingskraft.
Berlock hjärta.

EVY

Rhodonit balanserar känslor och lugnar otålighet. Beskyddar mot negativ energier och kritik, och drar till sig kärlek.
Hjälper dig upptäcka dina inre gåvor, utvecklar och stöttar din andliga och personliga utveckling samtidigt som den hjälper dig få kontakt med ditt högre jag. Ger dig styrka och kraft.
Fysiskt: sägs Rhodonit hjälpa till med avgiftning samt ger healing till organen, speciellt då levern. Lindrar vid inflammationer, lugnar vid oro.

Bägge tillsammans 364 inkl porto och moms . Bara den ena 194 kr inkl porto och moms.
IT’S CALLED TOMORROW

Botswana Agat har en lugnande energi, hjälper dig komma igång efter sjukdom eller stillastående. Balanserar och lugnar samtidigt som den uppmuntrar dig att itu med de problem som finns omkring dig. Hjälper dig se allt klarare genom att fokusera på en sak i taget.

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
Jaspis fokuserar även på hjälp och stöd kring långvariga sjukdomar eller sjukhusvistelser som påverkar kroppen negativt. Den balanserar även kroppens halt av mineraler och ger stöd till både kroppens andningsorgan och matsmältningsorgan.
Stl tillverkas efter bäraren.

För dubbel 364 inkl porto och moms. Bara den ena 214 kr inkl porto och moms.
IT’S CALLED TOMORROW

Botswana Agat har en lugnande energi, hjälper dig komma igång efter sjukdom eller stillastående. Balanserar och lugnar samtidigt som den uppmuntrar dig att itu med de problem som finns omkring dig. Hjälper dig se allt klarare genom att fokusera på en sak i taget.

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
Jaspis fokuserar även på hjälp och stöd kring långvariga sjukdomar eller sjukhusvistelser som påverkar kroppen negativt. Den balanserar även kroppens halt av mineraler och ger stöd till både kroppens andningsorgan och matsmältningsorgan.

Som enkel 214 kr inkl porto och moms

ROBIN

Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar användaren från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.
Pyrit är känd som en lycko sten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.
Avstressande och balanserande.
Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Som enkel 244 kr inkl porto och moms

Dubbla med bägge är priset 389 kr inkl porto och moms
ARMANI

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
Grön Jaspis Jaspis
Skänker Dig framgång med pengar och i affärer. Genererar energi, värme, fysisk styrka och sägs förlänga livet. Lindrar sorg och ökar känsligheten och förståelsen för andras behov. Ger mod och tar bort ängslan och ilska.
Livets träd berlock

214 kr inkl porto
Stl tillverkas efter bäraren. 8 mm pärlor med strechsnöre.

Den andra gröna är med 6 mm pärlor.
Köp den för priset 194 kr inkl porto och moms

Eller bägge tillsammans som dubbel
389 kr inkl porto och moms
“Serenity Collection”
THE CALLING

Nyckel eller väskhänge.

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Grön Jaspis Jaspis
Skänker Dig framgång med pengar och i affärer. Genererar energi, värme, fysisk styrka och sägs förlänga livet. Lindrar sorg och ökar känsligheten och förståelsen för andras behov. Ger mod och tar bort ängslan och ilska.
Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

Ord. 234 kr inkl porto
ERBJUDANDE NU 184 kr inkl porto!!!
CALVIN

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.
Mycket effektiv med utmaningar och nya situationer.
Kan göras i storlek max 17.5 cm handled
10 mm pärlor plus en på 12 mm.

ERBJUDANDE 154 kr inkl porto !!
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. Thomas den

    vad heter er hemsida om ni skapt någon eller gör som jag skapa en gratis
    budskapet var bra dock stämmer inte hela in som sagt men mycket av det

    Önskar er en vacker Dag
    Med Vänlig Hälsning

    • magpie den

      Hej! Jag håller på med en gratis hemsida 🙂 Inte riktigt klar men den finns på https://anglahealing-och-kristaller.cms.webnode.se/.
      Budskapen jag förmedlar stämmer inte alltid 100% för alla läsare och det märker jag på andras bloggar också att vissa dagar klaffar det inte alls eller bara delvis. Om man känner att det stämmer på något sätt så har man ett betydelsefullt budskap 🙂 När vi skriver kollektiva budskap så blir det ju rätt blandat för att nå så många som möjligt 🙂
      Allt gott till dig <3

  2. Leischa den

    ?❤???

    • magpie den

      <3 <3 <3

  3. ? den

    Tack ?

    • magpie den

      <3 <3 <3

Lämna en tanke