Budskap 21-23/8 <3

4

Kära läsare! Nu fick jag lite tid över att skriva helgens budskap 🙂 Det har varit en aktiv vecka och mycket som händer runt i kring och många andra har det likadant just nu. De flesta påverkas av universums energier och månfaser. Nu var det Nymåne också och bra att skriva ner sina mål och önskemål. Energierna finns alltid ett par dagar innan och efter..

Mystical Shaman berättar att visdomen är att observera. Nu är det bra att tänka på ett nytt sätt att vara och agera. Var i nuet och i varandet. Verkligen se alla aspekter och förstå vad som pågår och varför. Flyg genom stormarna och var med på livets resa. Var villig att erfara. Det handlar om alkemi. Att skapa ett liv i spirituell och materiell mening. När du minns att du är en skapare och alkemist så kan kan du starta allt på nytt och skriva ett nytt kapitel. Mirakel och manifesteringar är nu möjliga. Var inte begränsad. Tänk också hur du ber. Sättet man ber på har betydelse. Var flexibel i tänkandet och öppen för nya idéer. När du önskat något nog länge och det har inte hänt så kan du ha önskat det på fel sätt eller syfte. “Free your mind” är det som kommer till mig nu. Förnya ditt sätt helt enkelt för att få det du vill och behöver. Kanske du också nu märker att det du ville ha för kanske 5 år sedan inte är egentligen viktigt mer. Du har vuxit ur den tanken och behovet och behöver en ny tanke och nytt mål. Du har blivit en annan person. En ny version. En bättre “berättelse/saga” är på ingång..Något annat kan vara mycket bättre än det du önskade från första början..

Det du just nu tänker i din situation är rätt. Innerst inne vet du sanningen. Stanna upp och lyssna på kropp och sinne. Det kan handla om att släppa något som inte gynnar dig mer. Eller starta upp med det du tänkt på senaste tiden eller den idén som dyker upp. Änglarna och andra ljusväsen talar..Ibland får vi information från dom som vi inte vill höra men allt har en mening för att förändring ska ske till det bättre. Var också ärlig med dig själv och andra. Säg vad du tycker och ta till dig det du känner. Änglarna hjälper dig att sätta dina ord med kärlek och respekt. Du vet vad du borde göra så samla kraft nu och ta itu med det. Detta handla om små saker men också viktiga livsförändringar. ÄÄ Mikael ger styrka och beskydd.

Och kärlekslivet då? ÄÄ Rafael är beskyddaren för alla relationer. Vänner och familjen och arbetskamrater m.m. Även till själsfränderna. Aktuellt att kommunicera nu. Klart och lugnt så att man förstår varandra. Viktiga livsbeslut står på tapeten. Väga sina alternativ innan beslutet. Tänka långsiktigt. Frieri och bröllop kan det vara nu <3 ÄÄ Rafael hjälper dig att finna din sanna partner <3 Men också beslut om hälsan kan vara det viktigaste för just dig.

Önskar dig en härlig helg nu <3 Vi går över till lediga smycken 🙂 Kontakta mig via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing”. Skicka pm så svarar jag snabbare. Eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Skriv vad du är intresserad av så tar vi det vidare därifrån. Idag kommer jag att göra några nya som först kommer upp på facebooksidan. Nästa vecka, de som är lediga visas upp här.

DESERVE

Äkta mala med knutar och 108 pärlor. Gurupärla större Unakit.

Unakit balanserar den känslomässiga och andliga kroppen, och hjälper/befriar den från energimässiga blockeringar. Den hjälper oss att leva i nuet och släppa det förgångna, dvs de känslor och minnen du vill bli av med.
Unakit är en sten för visioner den kan öppna och aktivera ditt tredje ögas chakra för att ta emot andliga insikter från de högre frekvenserna. Unakit’s grundande effekt för med sig en lugnande känsla till alla omgivningar, den sänder ut rogivande vibrationer till alla omkring den.
Fysiskt: sägs Unakit vara bra för fortplantnings systemet, för hälsosamma graviditeter. Bra för cellförnyelser.
Hjälper även att attrahera välstånd.

499 kr inkl porto
Finns endast 1 st just nu!
PACHAMAMA

Moss agat hjälper dig befria dig från destruktiva mönster vanor mfl. Drar till sig framgång och stärker din självkänsla, lugnar och balanser din psykiska och andliga kropp.
Den är en mycket lugnande sten och dämpar rädslor.
Mossagat stimulerar oss att se det vackra i allt som omger oss. Den är allmänt stärkande men framförallt stärker den ett dåligt självförtroende och ger kraft åt positiva aspekter hos personligheten. Mossagaten påminner oss om naturens självläkande krafter och eviga vishet.

Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar användaren från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljöföroreningar och fysisk fara.
Pyrit är känd som en lyckosten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.
Avstressande och balanserande.

Stl tillverkas efter bäraren. Strechtråd.

224 kr inkl porto
ETERNAL BLUE

Akvamarin är stenen för mod och beskydd, och kommunikation. Passar bra till dom som reser. Den hjälper dig att lättare tala och uttrycka dig klarare. Den är även mycket andlig och underlättar kommunikation med de högre energierna.
Ökar din intuition och visar dig att det är tryggt att öppna upp mot andevärlden.
Akvamarin är en sten som får känslor som sympati, tillit, harmoni, mod och vänskap att uppstå. Blå akvamarin är en gudomlig och evig färg, då det är färgen på himlen och på havet med deras livgivande egenskaper. Stenen väcker kärleken och ger kraft i äktenskapet samt främjar alla relationer.
Modellen passar ca 17 cm handled. Kan göras i annan storlek.
Akvamarin tillhör de dyrare stenarna och berlocken också så priset är:

244 kr inkl porto

ENDAST 1 ST MED DENNA BERLOCK! Kan fås med annan berlock eller helt utan berlock.
CLASSIC

Onyx är en starkt beskyddande sten, den absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar personlig utmattning. Onyx stärker den mentala utveckling, mycket bra att använda vid stressfulla situationer, förvirring eller sorg.
Använd svart Onyx för att öka glädje och tur, Onyx stärker ditt självförtroende. Hjälper till att hela gamla känslomässiga sår och karma från tidigare liv.
Rondeller med 6 mm pärlor

Stl tillverkas efter bäraren.
164 kr inkl porto
Finns EN st kvar.

PROFESSOR

Netstone också kallad Black Silk Stone ( Silkessten) är en vårdande ädelsten som antas öka tålamod och tydligt tänkande. Svart silkessten anses också främja självkontroll och inre lugn.

Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier. Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering. Passar utmärkt till dom som studerar eller kräver extra uppmärksamhet i arbetet.

Modellen passar ca 16 cm handled och kan göras i annan storlek.
234 kr inkl porto
ANCIENT WISDOM

Mookait (även kallad Australiensisk jaspis) är en kraftfull healing sten, som bidrar med stabilitet och perspektiv på livet. Den hjälper dig att fatta rätt beslut genom att vara objektiv. Mookait kopplar samman din energi till jorden. Balanserar rot och solar plexus chakrat och ökar flödet mellan dessa chakran.

Den är trygg och beskyddande och underlättare kontakten med dina förfäder. Den tar bort blockeringar och hjälper dig rensa ut mentalt skräp och inbitna vanor.

Landskaps Jaspis
Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.

Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.

Botswana Agat har en lugnande energi, hjälper dig komma igång efter sjukdom eller stillastående. Balanserar och lugnar samtidigt som den uppmuntrar dig att itu med de problem som finns omkring dig. Hjälper dig se allt klarare genom att fokusera på en sak i taget.

Stl tillverkas efter bäraren.

224 kr inkl porto
WONDERS

Grå Jaspis ger effektiv healing samt är en utmärkt fokuseringssten och hjälper med koncentrationen.

Landskapsjaspis Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.
Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.

Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar användaren från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.
Pyrit är känd som en lyckosten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.
Avstressande och balanserande.

stl tillverkas efter bäraren.

234 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Anna den

    Tack för budskap??

    • magpie den

      <3 <3 <3

  2. Leischa den

    Tack?❤

    • magpie den

      <3 <3 <3

Lämna en tanke