Shaman och Änglabudskap vecka 38 <3

1

Kära läsare! Hoppas ni mår bra trots omständigheterna med fortsatt utmanande tider som pågår. <3 Glöm inte nymånen denna vecka! Dags att skriva ner sina önskningar igen! Sakta men säkert börjar saker och ting röra på sig..Kan vara ett steg bakåt men två framåt. Ge inte upp drömmarna!

Shamanbudskap kommer felvänt: Vinden visar på kommunikation, tankar, sånger och musik och inspirerande ideér. Förändringar som kan kännas både negativa och positiva. Vinden blåser från fyra olika riktningar. SÖDER bär på ny känsla av tillit. Att släppa sådant som inte gynnar dig mer. VÄST kallar dig till att göra beslut och att släppa onödiga frestelser och behov av egoistiska skäl. NORD kommer med visdom och styrka. ÖST kommer med klarhet och meningen med allt. Livsuppgifter m.m. Från vilket håll än vinden blåser mot dig så kommer den med en utmaning. Det krävs styrka och mod att möta vinden. Vänd dig inte bort från den. Här kommer nu viktiga läxor att lära sig och att ta emot visdomen. Framåt ska vi och nya mål väntar..Vindstormar skapar ibland kaos men genom kaos faller saker och ting på rätt plats igen. Vindar hjälper också frön att sprida sig och växa till nya rötter. Dina frön som du sått vill blomma. Även denna period av kaos är övergående. Nu kan det handla om viktig kommunikation och att man har haft problem med förståelse. Det kan också handla om att man har för “tajt” schema och vardagen kan kännas överväldigande. Rådet är att förenkla allt. Sakta ner. Ta en ny riktning om det behövs. Rätta till. Vänta ut stormen. Försök att hålla dig så neutral som möjligt så slipper du mer “kaos”. Som sagt så går detta över och du kommer att se värdet och meningen med allt och att det har något gott med sig.

Hur skulle det kännas om din dröm blev sann? Gå in i den känslan. Vad ser du? Vad hör du? Hur smakar det? Hur luktar det? Hur känns det i hela kroppen? Om du kan förnimma det så är det lättare att få det uppfyllt. Du kan nu få nya ideér och inspiration. Behåll din fantasi om din dröm och ditt mål och ta tillitsfulla steg framåt. Du kanske får se just på nya sätt att tänka och agera men du kommer dit du önskar med positiva affirmationer 🙂 Du kan även bli glatt överraskad av att det blir ännu bättre än du tänkt!

Du kan redan ha överkommit och lyckats med en utmanande situation och då är det grattis till det! Har du inte så borde det ske denna vecka. Att se allt från alla perspektiv. Allas perspektiv. Förståelse. Godkännande. Respekt. Goda beslut. En glädje kommer som du får njuta av <3 Fortsätt att vara vänlig, lugn och förstående. Din viljestyrka tar dig med språng framåt! En resa kan bli av eller planeras eller så handlar det om olika transportsätt. Inre och yttre resor är aktuella. Kanske man vill prova på hypnos eller annat sätt för att läka något gammalt. Personligt eller kollektivt. Tänk att när du förlåter en händelse eller person medvetet och äkta så kan du släppa automatiskt många många fler själar fria. Det blir en kollektiv befrielse..ÄÄ Metatron är med även denna vecka <3 Be om hjälp när du behöver 🙂 Här vill jag nog tillägga att vara extra noga i trafiken. Uppmärksam och lugn. Kollektiv förvirring och stress pågår och man vill inte åka på dyra böter eller liknande, eller hur 😉

Annat som är aktuellt är hemmafrid. Det vill man skapa. Hur kan du skapa det? Relationer. Goda relationer. I kärleksliv men även i andra relationer. Kan hända att du får ta ett steg bakåt från vissa. Tillfälligt eller kanske helt och hållet. Vilka ger dig bra vibbar och vilka inte? Vad är värt mödan? Känn i hjärtat..Mycket kan lösas och repareras nu också som sagt <3

I något område är du på rätt väg och du har all framgång att vänta dig!

Då går vi över till lediga smycken som vanligt! Kontakta mig via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller via epost till anglaakuten@hotmail.com. Alla nya smycken dyker upp i första hand på facebooksidan. Önskar er en fin vecka!

NEW REALITY

Sandelträ är magiskt ett mycket användbart träd.
Magiska egenskaper det har är bl.a. skydd, rening,
clairvoyance, spådom, lycka, healing, meditation, framgång.
Pärlor av Sandelträ kan
även bäras som skydd och öppnar upp dig och gör dig mer mottaglig. Sägs lindra ledvärk m.m.
Gnid på pärlorna så kommer den underbara doften fram av sandelträdet.

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.

222 kr
Stl tillverkas efter bäraren.
REMINDER

Larvikit är en beskyddande och grundande sten. Den renar din subtila kropp och har en stark koppling till jordens energier. Stimulerar inre visioner och ökar dina andliga förmågor. Den tillåter oss att se det förflutna, och dina tidigare liv.
Den tar bort negativ energi, ökar vår själv säkerhet, stimulerar vår kreativitet.
Kan hjälpa de med inlärningssvårigheter, och även vara bra mot alla typer av eksem. Förstärker din vitalitet. Lugnar nerver och sänker ett högt blodtryck.

344 kr inkl porto
HOLY MOUNTAIN

Halvlångt halsband.

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

477 kr inkl porto
CHARLIE

Comeback av populära, stilrena smycket

Lava representerar elementen eld och jord. Stenarna är rika på mineraler från djupet av jordens kärna. Lavasten är en bit materialiserad eld vars egenskap är att ge oss elden och kraften tillbaka och stärka dig genom förändringar. Får dig att släppa taget om det gamla och ta emot det nya med ett öppet sinne.
Lavastenar är välgörande för baschakrat och hjälper oss med grundning och skydd. De är också bra när du vill tillföra energi till andra chakra. Inom Feng Shui används svart lava för karriären och viktiga livsval.

Stl tillverkas efter bäraren. Passar kille som tjej!
Finns EN st kvar nu!

184 kr inkl porto
“Serenity Collection”
MORGAN

Hänge till nycklar eller väska.

Beskyddande amulett att ha med överallt och passar i meditation likaså.
Sandelträ är magiskt ett mycket användbart träd.
Magiska egenskaper det har är bl.a. skydd, rening,
clairvoyance, spådom, lycka, healing, meditation, framgång.
Pärlor av Sandelträ kan
även bäras som skydd och öppnar upp dig och gör dig mer mottaglig. Sägs lindra ledvärk m.m.
Gnid på pärlorna så kommer den underbara doften fram av sandelträdet.

Onyx är en starkt beskyddande sten, den absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar personlig utmattning. Onyx stärker den mentala utveckling, mycket bra att använda vid stressfulla situationer, förvirring eller sorg.
Använd svart Onyx för att öka glädje och tur, Onyx stärker ditt självförtroende. Hjälper till att hela gamla känslomässiga sår och karma från tidigare liv.

264 kr inkl porto
DESERVE

Äkta mala med knutar och 108 pärlor. Gurupärla större Unakit.

Unakit balanserar den känslomässiga och andliga kroppen, och hjälper/befriar den från energimässiga blockeringar. Den hjälper oss att leva i nuet och släppa det förgångna, dvs de känslor och minnen du vill bli av med.
Unakit är en sten för visioner den kan öppna och aktivera ditt tredje ögas chakra för att ta emot andliga insikter från de högre frekvenserna. Unakit’s grundande effekt för med sig en lugnande känsla till alla omgivningar, den sänder ut rogivande vibrationer till alla omkring den.
Fysiskt: sägs Unakit vara bra för fortplantnings systemet, för hälsosamma graviditeter. Bra för cellförnyelser.
Hjälper även att attrahera välstånd.

499 kr inkl porto
Finns endast 1 st just nu!
RIGHT DIRECTION

Netstone också kallad Black Silk Stone ( Silkessten) är en vårdande ädelsten som antas öka tålamod och tydligt tänkande. Svart silkessten anses också främja självkontroll och inre lugn.

De röda är färgade sjövattenspärlor. Tar hand om rotchakra. Jordande och passion.

Stl tillverkas efter bäraren.
194 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    Stort tack, stämmer bra?❤

Lämna en tanke