Budskap vecka 48 <3

1

Kära läsare! Det var ett tag sedan igen. Jag har haft fortfarande andra saker att ta itu med och när jag gör bloggen så ska det vara utförligt och inte hastigt 🙂 Nu ska vi se på resten av denna vecka:

Nu handlar det om att välja sin egen väg. Det som kommer att ge lycka även längre framåt i tiden. Var orubblig i dina beslut. Du vet vad som är rätt för dig. Men ha tålamod och ta ett steg i taget. Man ska inte rusa fram. Du har gjort en plan men du behöver inte ha bråttom. Sök svaren inne i dig själv för du bär på din egen visdom. Låt inte yttre omständigheter stoppa dig. Du kan vara rädd för något som ska göras men låt inte det hindra dig.

Du har valt eller väljer en egen väg. En ny väg kan det vara. Det är en bra väg 🙂 Allt visar på att man finner sin lycka där. Överflöd! Tänk långsiktigt i detta och gör en konkret plan. En sak i taget. Man kan vara något rastlös nu när fullmånen kommer och man kan ha svårt att kommunicera klart och tydligt. Man kan känna sig lite “luddig” på något sätt också. Drömmande. Man har nått eller når en dröm. Man kan drömma livligt. Dagdrömmande.

Nu kanske inte alla håller med dig i dina beslut. Någon kan känna sig kränkt, överraskad och inte så totalt glad. Någon kan vilja stoppa dig. Men vem ska bestämma över ditt liv? Du är van att ha det lite blåsigt och kanske stormigt ibland. Det har gjort dig starkare. Din framtid är din framtid. Se till att nå dina mål och drömmar. Du klarar detta!

Stark attraktion kan finnas till någon. Känslighet. Kvinnlighet. Feminism. Att hålla fast vid någon. Att släppa sina bojor som har varit ett hinder. En stadighet verkar också finnas från en kvinna. Självständighet. En eld som brinner. Längtan. Men dock en rädsla som finns i bilden. En relation påverkar dig och du kan påverka starkt själv gentemot någon/några. Behöver inte vara med din partner om allt är bra där men det kan finnas folk utifrån som inte håller med dig. Men vad vill du själv? Innerst inne? En tidlös, evig kärlek kan mycket väl finnas i bilden nu. Vårda den och värna om din partner <3 Befintlig eller på ingång..

Det finns ett skifte nu. Renande. Bli ditt nya jag. Rensa hemma är förmånligt och kommer med nya bättre energier. Vatten är ett gränslöst flöde och element. Var vatten. Motsätt inte. Använd gärna vatten i ritualer. Rening. Drick vatten. Skölj bort negativa energier. Vatten ger näring till allt. Jorden, växter, djur, människor. Liv. Existens. Tänk på barnet som ligger i mammas sköte. Fostervatten. Livet. Läs gärna också om Floridavatten som är renande och välsignande och stoppar skadliga energier.

Nu kan det handla om blomstrande affärer. Kontakter och hantera olika människor. Viktigt arbete. Rådgivning. Kanske även viktiga resor som planeras eller utförs. Men självbelåtenhet finns 🙂 Du har gjort något bra redan eller tänker just göra och det finns ett stort GRATTIS till dig!

Veckans ledord: Hur, när, var. Eftertänksamhet.

Då önskar jag en fin vecka <3 Och vi går över till lediga smycken. Vill du ha något annat eller lite annorlunda så ge gärna förslag 🙂 Ta kontakt via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller epost till anglaakuten@hotmail.com. Det finns andra tjänster att fråga om också. Healing, djurkommunikation, massage/healing olja och ibland personliga budskap och vägledning. Välkommen!

NAOMI

Botswana Agat har en lugnande energi, hjälper dig komma igång efter sjukdom eller stillastående. Balanserar och lugnar samtidigt som den uppmuntrar dig att itu med de problem som finns omkring dig. Hjälper dig se allt klarare genom att fokusera på en sak i taget.

Mookait (även kallad Australiensisk jaspis) är en kraftfull healing sten, som bidrar med stabilitet och perspektiv på livet. Den hjälper dig att fatta rätt beslut genom att vara objektiv. Mookait kopplar samman din energi till jorden. Balanserar rot och solar plexus chakrat och ökar flödet mellan dessa chakran.
Den är trygg och beskyddande och underlättare kontakten med dina förfäder. Den tar bort blockeringar och hjälper dig rensa ut mentalt skräp och inbitna vanor.

211 kr inkl porto
“Serenity Collection”
CLAUDIA

Hänge till nycklar, väska m.m.

Rosa bandagat hjälper med känslomässiga problem som måste upp till ytan så att man kan släppa taget och läka såren. Bandagat har en antidepressiv verkan om den bärs över en längre tid och hjälper den som har svårt att hitta sin plats i livet.
Den stimulerar viljan att utforska det okända och strävan mot upplyst varande. Rosa bandagat främjar den kreativitet och förmågan att se lösningar snarare än att fokusera på problem och negativa aspekter i dagliga utmaningar.
Används i kristallhealing för sina lugnande och balanserande egenskaper. Den stimulerar de eteriska kropparna och främjar ett konstant flöde av universell och ovillkorlig kärlek. Den hjälper läka relationer där man tenderar att fokusera på problemen snarare än lösningarna och kan med fördel användas i kärleksrelaterade kristallnät.

Finns endast 1 st med rosa tofs.
272 kr ink porto
SYMBOL OF LUCK

Hänge med klolås. Till nycklar, väska m.m.

Turkos. Den rensar halsen från blockerade tankar. Turkos är för halschakrat. Symboliserar vördnaden för livet. Turkosen besitter kraftigt healande egenskaper, skänker hälsa, ödmjukhet, lycka, beskydd, lycka i hemmet, samt absorberar negativa känslor.
Denna är i vacker lila färg. Syntetisk tillverkning men har samma egenskaper som äkta turkos.

Hamsa hand för extra beskydd.
Kan plocka bort handen om du inte önskar ha den.

244 kr inkl porto
ATHENA

Turkos. Anses vara en bro mellan himmeln och jorden som grundar oss och samtidigt tillåter oss att vara öppna mot andevärlden.
Indianerna ansåg att Turkoserna var heliga och bar på en direkt koppling till andarna.
Turkos hjälper oss släppa taget om gamla vanor, destruktiva mönster som vi inte längre behöver i våra liv. Skapar utrymme för den fria tanken.
Använd med fördel turkos vid arbete med halschakrat, för en klar och ärlig kommunikation direkt från hjärtat och mot andevärlden. Utvecklar och förstärker din intuition, för tur och beskydd med sig. Turkoser återfinns ofta i amuletter för tur, styrka och beskydd.

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.

Säljes helst dubbel. Stl tillverkas efter bäraren. Modellen är till ca 17 cm handled.
262 kr inkl porto
BECAUSE OF LOVE

Turkos. Den rensar halsen från blockerade tankar. Turkos är för halschakrat. Symboliserar vördnaden för livet. Turkosen besitter kraftigt healande egenskaper, skänker hälsa, ödmjukhet, lycka, beskydd, lycka i hemmet, samt absorberar negativa känslor.
Denna är i vacker lila färg. Syntetisk tillverkning men har samma egenskaper som äkta turkos.

Rhodonit balanserar känslor och lugnar otålighet. Beskyddar mot negativ energier och kritik, och drar till sig kärlek.
Hjälper dig upptäcka dina inre gåvor, utvecklar och stöttar din andliga och personliga utveckling samtidigt som den hjälper dig få kontakt med ditt högre jag. Ger dig styrka och kraft.
Fysiskt: sägs Rhodonit hjälpa till med avgiftning samt ger healing till organen, speciellt då levern. Lindrar vid inflammationer, lugnar vid oro.

Stl tillverkas efter bäraren.

214 kr inkl porto
CHARLIE

Comeback av populära, stilrena smycket

Lava representerar elementen eld och jord. Stenarna är rika på mineraler från djupet av jordens kärna. Lavasten är en bit materialiserad eld vars egenskap är att ge oss elden och kraften tillbaka och stärka dig genom förändringar. Får dig att släppa taget om det gamla och ta emot det nya med ett öppet sinne.
Lavastenar är välgörande för baschakrat och hjälper oss med grundning och skydd. De är också bra när du vill tillföra energi till andra chakra. Inom Feng Shui används svart lava för karriären och viktiga livsval.

Stl tillverkas efter bäraren. Passar kille som tjej!


222 kr inkl porto
STEP BY STEP

Labradorit är en andlig sten som stärker din intuitionen och utvecklar dina andliga gåvor. En mycket beskyddande sten. Stärker och skyddar auran från energi läckage. Den bistår dig vid förändringar.

Botswana Agat har en lugnande energi, hjälper dig komma igång efter sjukdom eller stillastående. Balanserar och lugnar samtidigt som den uppmuntrar dig att itu med de problem som finns omkring dig. Hjälper dig se allt klarare genom att fokusera på en sak i taget.

Stl tillverkas efter bäraren.

212 kr inkl porto
NYHET!!!! HEALING/MASSAGE/HUDVÅRD OLJA

Nu har vi testat denna olja hemma under längre tid och är otroligt nöjda!

Finns nu 6 st färdiga till salu.
Tillkommer pump för lättare användning.
DRYG!
Passar till all slags hudvård.
Massage och aftershave och vid hudirritationer och lindrar spänningar och värk.
Antiseptisk med läkande effekter av:
Ekologisk Olivolja, Ekologisk Sandelträ eteriska droppar och Organisk Kanelstång.
Allt för en riktigt bra effekt!
Och underbar doft!

Pris 199 kr plus porto.
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Anna den

    Tack! ??

Lämna en tanke