Budskap vecka 50 <3

1

Kära läsare! Hoppas ni inte är stressade i dessa tider när julen närmar sig i stormfart! Att vara ute och julhandla är inte det lättaste just nu och man får planera sina inköp så inte alla är där samtidigt. Beställningar via internet är ju att föredra. Här i våran stad är vi duktiga på avstånd och att använda ansiktsmaskar 🙂 Skolorna är öppna och endast gymnasieelever läser på distans. Kanske för att dom är mer självständiga och har disciplin tack vare att dom själv valt sina program.

Då ska vi titta på denna veckan. Till viss del handlar det om ensamhet. Fysiskt eller känslomässigt. Mycket tankar men också mycket lärande. Att man går in i sig själv och vilar och reflekterar. Hittar något viktigt om sig själv. Kan behövas just ensamtid för att samla krafter men det finns också planering här av något slag. Det är en slags nystart på gång.

Nystarten ser ut att handla i förhållanden men också i arbete. Att släppa på vanor och mönster i relationer. Hitta på något nytt? Nytändning? Var inte hård mot dig själv. Du har lärt dig något om dig själv och andra och det förflutna. Nu är det dags att vara modig och öppen och släppa in andra. Förlåtelse. Förståelse. I kärlek men också i område karriär. Se möjligheter istället för hinder. Förnyelse. Planer och handling. Ändra tillvägagångssätt?

Karriärmässigt kan man få en bra kick framåt. Samarbete med andra. Man kan starta ett nytt jobb eller nytt sätt att tänka i nuvarande situation. Nya idéer. Inspiration. Du har frihet att välja. Änglarna stödjer dig alltid och visar tecken och möjligheter och öppnar dörrar. Det går inte alltid så fort som man önskar men det går framåt fast du inte ser det ännu. Ibland får man stanna upp lite innan nästa steg ska tas. Kontrakt/dokument/viktiga papper ser ut att vara aktuellt..Överflöd kommer i något område 🙂 Konkret nu eller en plan som görs som blir bra lite senare 🙂

Shamanernas budskap handlar om månens cykler. Ebb och flod. Att det finns lika mycket ljus som mörker. Ta tillvara mörkret som en viloperiod. Ljuset kommer åter. Och då är det dags för aktivitet. En ny fas kommer efter varje månperiod som är avslutad. 28 dagar. Nyfödelse. En bön till månen är från Native African power: ” Må våra liv bli förnyade såsom ditt är”. Månen tenderar att väcka upp känslor. Att man ska se och acceptera känslor och låta dom komma och gå igenom sinne och kropp. Sedan släppa och ta in nytt liv och ny låga igen. Det finns mycket i det undermedvetna. Visdom. En spegling av sådant man inte velat se men också att se det vackra i allt och alla. Även i dig själv <3 Det behövs också mer balans i våra liv. Som förra veckans budskap handlar det om förväntningar och krav. Av dig själv och samhället och andra människor. Är du för fokuserad på det materiella, produktivitet och sociala livet? Eller har du gömt dig och inte visat dig själv och ditt ljus? Var inte blyg. Har du gömt dig så är det dags att visa ditt ansikte utåt. Visa vem du är och du kommer att bli omtyckt och älskad av någon. En eller många. Det spelar ingen roll men alla förtjänar uppmärksamhet, kärlek och umgänge. Balans är viktigt. Din aktivitet och din vila. Meditera gärna eller utför yoga eller andra rörelser som ökar din vitalitet och även förmågan till att behålla lugnet. Och kom ihåg att vila när det känns att du är utmattad! Det är ingen skam att ligga på soffan och “spotta i taget” ibland 😉 Ta livet mer lättsamt och lekfullt. Varför ska det vara så allvarligt och en massa måsten? Gör något kul ibland helt enkelt! Det förtjänar du <3

Då önskar jag dig en fin vecka <3 Välkommen in till facebooksidan “Änglabudskap och Kristallhealing” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Jag tillverkar healingsmycken, utför Chakrabalansering/Kristallhealing, djurkommunikation och i mån av tid personliga budskap och en slags vägledning från våra Änglar, Shamaner, Guider och andra Ljusväsen. JULREA på vissa smycken!

STRONG ENOUGH

Howlit i 10 mm pärlor och Turkos i 8 mm pärlor.

Turkos. Anses vara en bro mellan himmeln och jorden som grundar oss och samtidigt tillåter oss att vara öppna mot andevärlden.
Indianerna ansåg att Turkoserna var heliga och bar på en direkt koppling till andarna.
Turkos hjälper oss släppa taget om gamla vanor, destruktiva mönster som vi inte längre behöver i våra liv. Skapar utrymme för den fria tanken.
Använd med fördel turkos vid arbete med halschakrat, för en klar och ärlig kommunikation direkt från hjärtat och mot andevärlden. Utvecklar och förstärker din intuition, för tur och beskydd med sig. Turkoser återfinns ofta i amuletter för tur, styrka och beskydd.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

212 kr inkl porto
NU REA 25% BORT. Porto ingår då ej.
VIOLA

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chkarat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling.
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.
En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.

224 kr inkl porto
NU REA 25 % BORT. Porto ingår då ej.
CHARLIE vol 3

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Lava betyder pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabiliserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

Säljes helst i set på dessa två.
322 kr inkl porto
AMAL

Dumortierit är en sten som hjälper dig växa i din utveckling, hjälper dig stärka ditt självförtroende. Uppmuntrar till sanning och lojalitet. Det är en sten för nyutveckling, nya tankar och ideer, skapar inspiration hos användaren.
Öppnar upp ditt pannchakra, och hjälper dig att uttrycka dig tydligare.
Är effektiv vid nytt jobb, samtidigt som den är avstressande och lugnande.

Blåband agat är en mycket lugnande sten och vårdande sten, som har en lugnande energi och lugnar även ett oroligt sinne. Den balanserar känslor och är bra att använda vi healing.
En bra sten att använda på halschakrat, lugnar och underlättar kommunikation.
Dämpar oro, nervositet och ilska.
Fysiskt: sägs Blåband Agat vara bra mot insomningsbesvär, halsont, spänningstillstånd, huvudvärk och högt blodtryck.

Hänge till nycklar eller väska m.m.
254 kr inkl porto
RENÈE

Turkos. Här med färgad lila. Den rensar halsen från blockerade tankar. Turkos är för halschakrat. Symboliserar vördnaden för livet. Turkosen besitter kraftigt healande egenskaper, skänker hälsa, ödmjukhet, lycka, beskydd, lycka i hemmet, samt absorberar negativa känslor.
Denna är i vacker lila färg. Syntetisk tillverkning men har samma egenskaper som äkta turkos. 6 mm pärlor.

Rosa bandagat hjälper med känslomässiga problem som måste upp till ytan så att man kan släppa taget och läka såren. Bandagat har en antidepressiv verkan om den bärs över en längre tid och hjälper den som har svårt att hitta sin plats i livet.
Den stimulerar viljan att utforska det okända och strävan mot upplyst varande. Rosa bandagat främjar den kreativitet och förmågan att se lösningar snarare än att fokusera på problem och negativa aspekter i dagliga utmaningar.
Används i kristallhealing för sina lugnande och balanserande egenskaper. Den stimulerar de eteriska kropparna och främjar ett konstant flöde av universell och ovillkorlig kärlek. Den hjälper läka relationer där man tenderar att fokusera på problemen snarare än lösningarna och kan med fördel användas i kärleksrelaterade kristallnät.

8 mm pärlor.
188 kr inkl porto
ATHENA vol. 2

Turkos. Anses vara en bro mellan himmeln och jorden som grundar oss och samtidigt tillåter oss att vara öppna mot andevärlden.
Indianerna ansåg att Turkoserna var heliga och bar på en direkt koppling till andarna.
Turkos hjälper oss släppa taget om gamla vanor, destruktiva mönster som vi inte längre behöver i våra liv. Skapar utrymme för den fria tanken.
Använd med fördel turkos vid arbete med halschakrat, för en klar och ärlig kommunikation direkt från hjärtat och mot andevärlden. Utvecklar och förstärker din intuition, för tur och beskydd med sig. Turkoser återfinns ofta i amuletter för tur, styrka och beskydd.

Blandat med 6 mm och 8 mm turkos.
188 kr inkl porto
JULREA 25 % bort!!! Plus porto.
CLAUDIA

Hänge till nycklar, väska m.m.

Rosa bandagat hjälper med känslomässiga problem som måste upp till ytan så att man kan släppa taget och läka såren. Bandagat har en antidepressiv verkan om den bärs över en längre tid och hjälper den som har svårt att hitta sin plats i livet.
Den stimulerar viljan att utforska det okända och strävan mot upplyst varande. Rosa bandagat främjar den kreativitet och förmågan att se lösningar snarare än att fokusera på problem och negativa aspekter i dagliga utmaningar.
Används i kristallhealing för sina lugnande och balanserande egenskaper. Den stimulerar de eteriska kropparna och främjar ett konstant flöde av universell och ovillkorlig kärlek. Den hjälper läka relationer där man tenderar att fokusera på problemen snarare än lösningarna och kan med fördel användas i kärleksrelaterade kristallnät.

Finns endast 1 st med rosa tofs.
272 kr ink porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    Tack så mkt🙏❤

Lämna en tanke