Budskap 17/12-21/12

4

Kära läsare! Det är en vecka till julafton och några är nog stressade såhär i sista stund. Jag är det i vanlig ordning och det är samma varje år 😉 Det är svårt att komma ifrån ett mönster man haft nog länge sedan barnen var små. Även fast jag sållat bort mycket av alla krav jag ställt förut så finns beteendet med stress kvar. Nu är det läge för meditationer och även bra med healing. Igår fick jag så kraftfull healing av en väninna! Åter igen, tack fina du vännen <3

Fem närmaste dagarna visar såhär: Ha stort hopp för flödet som kommer. Dina drömmar som du vattnat är nära kommet! Har du känt dig ensam så finns det möjlighet för umgänge. Det kan krävas lite mod men det är väl värt att våga. Nu kan det också handla om juridiska dokument eller andra viktiga papper/dokument. Det faller bra ut för din del 🙂 Det ser också ut att handla om mentorer/experter och/eller likasinnade. Du får den hjälpen och svaret du väntat på men det kan också vara du som hjälper med detta till andra. Umgås med dom du känner koppling till. Det berikar ditt liv! Tiden är perfekt att söka vänner med moral och integritet som stödjer dig .

Granska också noga på vilka begränsningar som hindrar eller har hindrat dig. Du kan vara orolig för vad andra tycker om dig och dina val. Det kan finnas sämre självkänsla nu men nu är det våga och vinn som gäller. Du får också ha medkänsla för andra. Varandras olikheter och synpunkter. Vi kan tycka olika om saker och ting. Nu har du möjlighet att skapa frid och harmoni runt dig och de personer som är viktiga för dig. Rättvisa finns i bilden. Du får stå på dig. Du vet exakt vad du håller på med så det är bara att köra på! Kommunikation och hur man kommunicerar är viktigt. Någon kan bli förvånad över en information som kommer. Det finns bra information men också just något som kan skapa lite “kaos”. Men var inte orolig. Det går över. Låt andra få behålla sin värdighet och var nådig. Situationen kan bli att man är överens om att vara oense. Men det blir inte värre än så. Det lägger sig om ett tag…

Ibland kan man inte lösa en situation intellektuellt eller förstå logiken i allt. Sakta ner då till en mer bekväm nivå och meditera om du kan eller be svaren komma i drömvärlden. I tystnad “hör” man bättre. Änglar, guider och andra ljusväsen talar..I något område får man vara tålmodig och ta ett steg i taget. Det går framåt fast det går sakta. Fokus på ditt mål och var tacksam för den resa du gör och lev i stunden mer. Njut av välsignelser du har. Tålamodet och väntan du haft kommer att löna sig. Du ska få se..På måndag 21/12 är det en kraftfull portal som öppnas. Vi går verkligen mot nya och bättre tider! Vattumannens tidsålder börjar och pågår ända till 2023.

Dagarna handlar mer om VI än JAG. Balans och trygghet i relationer. Man vill ha hemmafrid och skapar det. Enhet är dagarnas ord. Kollektivitet. Vi är ju alla EN. Skapade från samma källa. Vi glömmer bort lätt varifrån vi kommer. Det finns ingen “separation” som vi så gärna upplever. Vi är själsligt kopplade. Det är läge att ta hand om varandra och djur och natur. Det ger dig en känsla av belöning nu. Det kan också vara materiellt, ekonomiskt om det är din situation. Också i kärlek och hälsa. Omhändertagande. Speciellt män ser ut att uppleva stora förändringar. Kan finnas rädsla i bilden och kanske att vissa upplever en “rivalitet”. Men det finns kraft att klara av allt. Lite som manlig “pondus” finns här och att någon blir stolt över något. Faderlig värme.

Shamanerna säger att allt du nu gör kommer att påverka sju generationer framåt. Så det är stort nu! Dröm stort och var redo för möjligheter du aldrig kunde drömma om! Något är klart och uttjänat och det är nya tider. Du blir kontaktad eller kontaktar en vän eller flera som du kanske inte sett på ett bra tag. Glädje. Och det är läge nu för rensning och städning. Det är ju inte konstigt i dessa jultider 😉 Men nu kallar jorden på att vi tar hand om den. Rena ditt hem, relationer och håll planeten så ren som du bara kan. Nu när året går mot sitt slut så ska man göra sig av med något och ta emot nytt.

Önskar dig en fin vecka och överflöd! <3

Ta kontakt via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Välkommen med frågor om mina tjänster 🙂 I mån av tid finns det att fråga om personliga budskap men det jag jobbar med är smycken, healing och djurkommunikation.

HAPPY HOLIDAY’S

Magnesit ger lugn och klarhet och hjälper dig att hitta lugnet i kaotiska situationer och omständigheter. Den öppnar för kreativ visualisering och till nya idéer som för dig framåt. Den är kraftfull för att balansera starka känslor och hjälper att återfå kontrollen i stressfyllda situationer.
Utmärkt för konstnärer och inspiration.

Marmor. En användbar för sten för öka din beslutsamhet. Hjälper dig fatta de rätta besluten och stå upp för dig själv och hjälper dig nå dina mål.
En sten för att hjälpa dig fatta beslut. och får dig att gå framåt. Jordande energier samtidigt som färgerna gör dig positiv.

Säljes i set.
JULPRIS 211 kr inkl porto!!!
VIOLA

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chkarat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling.
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.
En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.

224 kr inkl porto
NU REA 25 % BORT. Porto ingår då ej.
BECAUSE OF LOVE

Turkos. Den rensar halsen från blockerade tankar. Turkos är för halschakrat. Symboliserar vördnaden för livet. Turkosen besitter kraftigt healande egenskaper, skänker hälsa, ödmjukhet, lycka, beskydd, lycka i hemmet, samt absorberar negativa känslor.
Denna är i vacker lila färg. Syntetisk tillverkning men har samma egenskaper som äkta turkos.

Rhodonit balanserar känslor och lugnar otålighet. Beskyddar mot negativ energier och kritik, och drar till sig kärlek.
Hjälper dig upptäcka dina inre gåvor, utvecklar och stöttar din andliga och personliga utveckling samtidigt som den hjälper dig få kontakt med ditt högre jag. Ger dig styrka och kraft.
Fysiskt: sägs Rhodonit hjälpa till med avgiftning samt ger healing till organen, speciellt då levern. Lindrar vid inflammationer, lugnar vid oro.

Stl tillverkas efter bäraren.
214 kr inkl porto
HOLY SPIRITS


Akvamarin är stenen för mod och beskydd, och kommunikation. Den hjälper dig att lättare tala och uttrycka dig klarare. Den är även mycket andlig och underlättar kommunikation med de högre energierna.
Ökar din intuition och visar dig att det är tryggt att öppna upp mot andevärlden.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Stl tillverkas efter bäraren.
241 kr inkl porto

EMOTIONS

Hemimorfit är en extremt beskyddande sten, speciellt mot negativa tankar och manipulation. Spirituellt höjer Hemimorfit din vibrationsnivå. Hemimorfit hjälper dig att varsamt släppa din ångest. Om du har en tendens att sätta för höga mål och kräver för mycket av dig själv så till den grad att du mår dåligt av det – då hjälper Hemimorfit dig att se mer realistiskt på situationen och inte känna dig känslomässigt fäst till ditt resultat. Hemimorfit stödjer dig också att återta fullt välbefinnande och god hälsa i ditt liv på alla plan. Vem bär ansvaret för lyckan i ditt liv?  Fråga Hemorfiten – den vet. Men du måste vara beredd att få ett ärligt svar. Den kan dra fram bitterhet och gammal ilska som du kanske behöver se innan du släpper den och tar nya kliv ut i ditt nya kärleksfulla liv. För det finns därute…tro mig.
Chakra: halsen

Stl passar 15 cm handled. Endast EN st finns!

211 kr inkl porto
PURE PASSION

Granater motverkar depressioner, för in hopp i ditt liv och glädje till användaren. För in mod och styrka i ditt liv. Renar dina chakran och tar bort negativ energi.

Granater står för lust och passion, och för att väcka passionen i ett slumrande förhållande.
Granater motverkar depressioner, för in hopp i ditt liv och glädje till användaren.
För in mod och styrka i ditt liv. Renar dina chakran och tar bort negativ energi.

Granater står för lust och passion, och för att väcka passionen i ett slumrande förhållande.

Jaspis. Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.

Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.

211 kr inkl portoDela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack så mkt?❤

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. ? den

  Tack detsamma?

  • magpie den

   <3 <3 <3

Lämna en tanke