Budskap vecka 2 <2

0

Kära läsare! Uppe i norr har vi kallt som det brukar vara i januari och det kommer en hel del snö också. Vi längtar redan till vår och värme! Jag och min man iaf..Vi är nog inga äkta norrbottningar 😉 Covid testet har jag gjort nu tre gånger och alla gånger negativt <3 Härligt och tacksamt! De som i min närhet haft det, har klarat sig med relativt lindriga symtom <3 Hoppas nu var och en gör rätt så vi kommer över denna stora utmaning. Mycket har blivit lidande. Hälsoproblem och högt tryck i sjukvården, social isolering, företag faller m.m. Men bättre tider stundar <3 Hoppas du mår bra trots allt <3

Nu ska vi titta hurdan vecka vi har framför oss! Det första jag lade märke till var att nr 25 kommer upp 2 gånger. ”

Nummer 25 har attributen och kvaliteterna hos nummer 2 och nummer 5. Nummer 2 ger sina vibrationer av partnerskap och diplomati, balanserad bedömning genom intuitiv medvetenhet, samarbete och omtanke, uppmuntran och förståelse. Nummer 2 hänför sig också till ditt gudomliga livsändamål och själsuppdrag . Nummer 5 symboliserar stora förändringar och lovande möjligheter, gör positiva livsval , personlig frihet, äventyr och oberoende, anpassningsförmåga och mångsidighet, lärdomar genom erfarenhet, uppfinningsrikedom och motivation.
Ängel nummer 25 uppmuntrar dig att göra viktiga livsförändringar som ger dig nya möjligheter och kommer att förbättra ditt liv på underbart inspirerande sätt. Ängelnummer 25 indikerar också att dessa förändringar kommer att hjälpa dig att fullfölja och fullgöra ditt gudomliga själsuppdrag och livsändamål . Ängel nummer 25 ger ett meddelande om att du ska ha tro och förtroende för dig själv och uppmuntrar dig att hålla dig stark när ditt liv förändras till det bättre. Förändringarna framöver kan komma på oväntade sätt, men lita på att de kommer att vara av positiv karaktär. Vet att du är säker och skyddad av dina änglar under dessa övergångar. ” Kopierat från sacredscribeangelnumbers.

Denna vecka är det rörelse som gäller. Initiativ och aktivitet. Mot sina mål. Att ta stegen är enda sättet att få saker att hända. Låt inget eller ingen att hindra dig. Man kan behöva sätta ordentliga gränser nu också. Vissa kan kräva mer än du egentligen förmår till. Låt andra ta eget ansvar. Vad det än gäller. Och som sagt; det du vill ha, får du se till att själv ta steget. I kärlek, jobb, hälsa eller vad det än är. Släpp eventuell förvirring och agera. Blomstrande början startar <3 Säg din mening så att du blir förstod också. Tydlighet.

Kejsarinnan bekräftar att det du vårdar kommer att blomstra! Det kan handla om familj, kärlek, jobb, pengar eller annat. Njut av det vackra i livet och vet att du förtjänar att bli omhändertagen och välsignad. Hälsan är i fokus också. Att ta god hand om sig. Vila. Kost. Göra trevliga saker som får dig att känna dig bra. Unna dig något lyxigt som inte behöver vara kostsamt heller. ÄÄ Gabriel hjälper dig med dina projekt. Kreativa idéer kan mycket väl dyka upp nu! Ta för dig av energierna!

Shamanerna berättar att “Det Heliga Berget” kallar dig till en helig pilgrimsfärd. Där du ska få klarhet och perspektiv över din situation. Ett högre medvetande och förståelse. Detta betyder att du kan skapa din egen kraftplats vart som helst. Ute eller inne. Många använder en “altare” där dom samlar betydelsefulla föremål och tänder ljus och rökelser. I ljusets namn och beskydd. Tala om till dig själv att du ska vandra med mod, kärlek och medkänsla. Du ska se klarhet och perfektion i allt. Oavsett vad.

Perfekt för denna vecka är också att det är Nymåne den 13:e! Passa på att skriva ner önskemål för nu har allt en speciell kraft 🙂 Här kommer altaret till nytta men du kan göra vilken “ritual” som helst. En kvällsbön kanske? Man behöver inte vara troende för att utöva detta. Alla har samma förutsättningar till egen magi och bönens kraft till andra och sig själv <3

Önskar dig en fin vecka <3 Vill du kontakta mig så gå på facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Finns personliga budskap/vägledning att beställa av mig (eller min vän och kollega som jobbar på lite annat sätt ) och djurkommunikation och healing. Samt healingsmycken. För att se lediga smycken så titta på föregående blogginlägg eller facebook. Halsbandet är sålt.

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke