Budskap vecka 3 <3

2

Kära läsare! Ny vecka, nya möjligheter. Vi fortsätter i samma bana som förra veckan. Att bra saker händer 🙂 Trots att det för många finns utmaningar så löser det sig en sak i taget. Vissa saker kanske inte sker så som du hade tänkt eller trott och förväntat dig men det är för att det finns bättre alternativ och sätt. Det som inte gick vägen tidigare kan mycket väl gå vägen nu! Eller det finns andra alternativ och andra vägar och möjligheter. Universum frågar om du vill ha exakt det som du tänkt , eller vill du ha något ännu bättre som gör dig ännu lyckligare?! Du förtjänar mer! Var öppen nu och följ tydliga tecken som är ämnade till dig att förstå och göra dina stora lyckliga förändringar framgångsrika!

Omvårdnad. Nu har man möjlighet att vara en trygghet för andra. Allt du vårdar ger utdelning. Öppna famnen. Ta emot. Ta emot av himlens överflöd och andra som söker din hjälp. Du kan ha dolda kunskaper i healing. Eller du är redo att utföra det nu. Du behövs! Även din kunskap och intuition kan vara till hjälp när någon har “kört fast” i sökande efter svar och mening. Det kan vara någon annan som hjälper just dig också.

Nu krävs också mod och vilja. Tro på den utdelning du väntat på! Faller du i negativitet så gör ditt bästa och träna på skifta din energi. Lagen om attraktion…Tänker du att “nej, detta klarar jag inte av”, så vad tror du händer då? Du vågar inte försöka eller så gör du det halvhjärtat. Tänk stort nu! Du vet aldrig vilka positiva överraskningar finns dig tillgängliga nu! Och kom ihåg; inget som varit är en “bestraffning” och du kanske har trott att du gjort något väldigt fel för att ha dessa, som du upplever som motgångar och utmaningar. Allt har sin mening och tid helt enkelt bara. Du kan också uppleva att några har varit orättvisa mot dig men vi är alla olika och vi vet inte vad som finns bakom andras beteende. Fortsätt framåt du fina och våga drömma vidare! Du har all rätt till glädje och lycka!

Änglarna berättar att ditt självförtroende, visdom och återhållsamhet har betalat sig. Eller betalar sig nu. Du har gjort allt du kunnat och du är förberedd för det som kommer. Nu har du även rätt till att njuta av livets lyx på något vis. Du sätter mer värde i eget sällskap och vill finna frid. Gå inåt och du finner ny inspiration. Mer nyfikenhet av en djupare mening i livet. Är du företagare eller jobbar i företag så finns det framgång där. Oväntad ekonomisk tur kan nu komma och en förbättring i hemsituation. Uppskatta djur och natur då allt ska leva i symbios.

Från shamanerna kommer budskapet om moderns omsorg om uppehälle och påtagligt överflöd. Det är jordens gåvor och omsorg och även en fysisk moders kärlek. Allt finns och det finns tillräckligt på jorden för att försörja oss alla. Om allting vore i balans och allt delas rättvist så finns ingen brist. Du själv har sått en vacker frodande trädgård och du har arbetat hårt även i dina svåraste stunder! Du har lyckats behålla ett hopp även fast den varit kanske mycket liten stundtals. Du ska få skörda! Vad du behöver kommer till dig på ett eller annat sätt. Veckan innebär kvalité istället för kvantité. Med detta kortet ska du förstå att du är välsignad <3 Dela med av allt det goda du har och får med andra. Dubbel glädje!

Önskar dig en fin vecka nu <3

Vill du kontakta mig och fråga efter tjänster (personliga budskap/vägledningar, djurkommunikation, distanshealing, massage/healingoljor distanshealing ) så skriv via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing eller epost till anglaakuten@hotmail.com. Väl mött <3

Nu kommer lediga healingsmycken. Har ännu januarirea på gång så priserna är något lägre än normalt. Passa på…

OMEGA

En mycket kraftfull sten, absorberar och transformerar negativ energi, hjälper dig undvika personlig energi läckage. Hjälper dig fatta beslut.

Uppmuntrat till glädje och rikedom, ger starkt beskydd och styrka. Läker känslomässiga sår och problem från tidigare liv.

Säljes gärna i set med två. De mindre onyx rondeller är de sista som finns för tillfället.

244 kr inkl porto


HIDDEN TREASURES


Moss agat hjälper dig befria dig från destruktiva mönster vanor mfl. Drar till sig framgång och stärker din självkänsla, lugnar och balanser din psykiska och andliga kropp.
Den är en mycket lugnande sten och dämpar rädslor.

Träd agat är lugnande och verkar på hjärtchakrat. För med sig en lugnande, rogivande energi. Hjälper dig fokusera på en sak i taget, en bra sten för relationer. Stärkande och beskyddande.

Grön Aventurin. Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriär sten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.

Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner

Blandat med 6 mm och 8 mm pärlor.

144 kr inkl porto


TRUE BELIEVER

Marmor. En användbar för sten för öka din beslutsamhet. Hjälper dig fatta de rätta besluten och stå upp för dig själv och hjälper dig nå dina mål.
En sten för att hjälpa dig fatta beslut. och får dig att gå framåt. Jordande energier.

Turkos. Anses vara en bro mellan himmeln och jorden som grundar oss och samtidigt tillåter oss att vara öppna mot andevärlden.
Indianerna ansåg att Turkoserna var heliga och bar på en direkt koppling till andarna.
Turkos hjälper oss släppa taget om gamla vanor, destruktiva mönster som vi inte längre behöver i våra liv. Skapar utrymme för den fria tanken.
Använd med fördel turkos vid arbete med halschakrat, för en klar och ärlig kommunikation direkt från hjärtat och mot andevärlden. Utvecklar och förstärker din intuition, för tur och beskydd med sig. Turkoser återfinns ofta i amuletter för tur, styrka och beskydd.

144 kr inkl porto

SIRIUS

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chakra. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stress borttagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling.
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.

En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.

144 kr inkl porto
JULIA

Botswana Agat
Botswana Agat har en lugnande energi, hjälper dig komma igång efter sjukdom eller stillastående. Balanserar och lugnar samtidigt som den uppmuntrar dig att itu med de problem som finns omkring dig. Hjälper dig se allt klarare genom att fokusera på en sak i taget.

Rhodonit balanserar känslor och lugnar otålighet. Beskyddar mot negativ energier och kritik, och drar till sig kärlek.
Hjälper dig upptäcka dina inre gåvor, utvecklar och stöttar din andliga och personliga utveckling samtidigt som den hjälper dig få kontakt med ditt högre jag. Ger dig styrka och kraft.
Fysiskt: sägs Rhodonit hjälpa till med avgiftning samt ger healing till organen, speciellt då levern. Lindrar vid inflammationer, lugnar vid oro.

144 kr inkl porto
Änglakort säljes som är lite begagnade.
Medföljer häfte på engelska med förklaring till korten och budskap.

Mother Mary 150 kr porto porto
Indigo Angels 100 kr plus porto

Finns bara en av varje!
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Johanna Johansson den

  Hej! Jag skulle vilja köpa 2 st olika armband av dig. Min fråga är: kan man använda båda två samtidigt? Isåfall ha dom på samma hand jämte varann?
  Med vänlig hälsning,
  Johanna

  • magpie den

   Skriver epost 🙂

Lämna en tanke