Budskap vecka 4 <3

4

Kära läsare! Vi välkomnar en ny vecka 🙂

Shamankorten kommer med kortet “Corn” igen men nu är den felvänd. Först och främst ska vi tänka att det finns mer än nog för alla att få. Ingen är fråntagen överflöd av olika slag. Det handlar om tankesätt och önskan. Det du önskar kan komma på annat sätt än du väntat dig. Det du just nu behöver. Hur och vad får du lämna till universum att leverera denna vecka. Det finns trygghet och stabilitet angående material och ekonomi. Humanitet är ett ord för veckan. Och tacksamhet. Välsignelser. Att inte göra något förhastat för att få en snabb vinning. Uthärdighet och sätta ordentliga mål. Sätt det till verket. Åter igen handlar det om kvalité. Släpp osäkerhet och rädsla. Du har och får det som är ditt. Man kan ha osäkerhet på att någon tar nytta av din idé. Var inte det. Allt finns för dig att få. Sätt känslan i det du önskar och jobba för att få till det. Det finns alltid en ny möjlighet för dina planer. Så och skörda. Koncentrera på ditt eget “jobb”. Din uppgift även fast du har samarbete med andra.

Det kan finnas oro för att man sitter fast på något vis. Vet inte hur man löser knutar. Hur och vad man ska förändra för att komma framåt. Tänk efter. Vad är det som hindrar dig? Ofta är det rädsla och det skapar oro och man ser inte lösningar. Fast i samma rutiner och samma sätt som förut? Vidga vyerna nu. Dina tankar och det kan även handla om en plats. Ny inspiration någon annanstans. Nyfikenhet. Barn och ungdomar kan vara en förebild. Hjälpa på något sätt. Se saker och ting annorlunda. Mer lättsamt. Ta till dig goda råd. Och tvärtom. Du kan komma med goda råd till andra.

Familjen är i fokus. Du vill ta hand om familj och djur. Nu kan det vara aktuellt att sätta mer tid på detta. Försörjning och omtanke och kärlek. Balansera hem och karriär. Man har eller kan finna någon som man verkligen trivs med. Håll inte igen dina känslor. Visa vem du tycker om och se till att ha trevliga stunder med varandra. Har du någon på distans eller inte kan träffas fysiskt av en anledning så kan ni prata och träffas på annat sätt. Vi har det ju så fantastiskt med internet och kontakt via det och telefoner tex 😉 Prata eller skriv..Det finns kärlek i luften..

Kortet med Förnyelse visar att det är dags att titta på vad man har åstadkommit. Det kan finnas en viktig vägkorsning nu och att man gör ett omdöme av allt och kan göra en viktig förnyelse i något. Jag tycker det starkt visar på arbete. Att utvärdera och göra ett viktigt val. Du kan vara lugn nu. Du är väl förberedd. Mer än du tror eller känner. Handlar det om rättsliga situationer så kan det mycket väl falla till din fördel. Det kan handla om examen och certifiering i något också. En ny början startar. ÄÄ Jeremiel hjälper dig att finna klarhet. Att förändra, heala och frigöra. Det som är aktuellt för just dig.

Sträck på dig och tro på dina talanger. Använd din kreativitet och du kommer att dra till dig andra på ett magnetiskt sätt. Naturligt. Var dig själv och fös bort din osäkerhet. Du kan bli uppmärksammad nu mer än förut.

Önskar dig en fin vecka <3 Titta in på facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Det finns personliga budskap/vägledning att fråga efter. Distanshealing/Chakrabalansering. Smycken. Healing/Massageoljor/Hudvård. Djurkommunikation. Välkommen!

TRUE BELIEVER ( dubbel )

Marmor. En användbar för sten för öka din beslutsamhet. Hjälper dig fatta de rätta besluten och stå upp för dig själv och hjälper dig nå dina mål.
En sten för att hjälpa dig fatta beslut. och får dig att gå framåt. Jordande energier.

Turkos. Anses vara en bro mellan himmeln och jorden som grundar oss och samtidigt tillåter oss att vara öppna mot andevärlden.
Indianerna ansåg att Turkoserna var heliga och bar på en direkt koppling till andarna.
Turkos hjälper oss släppa taget om gamla vanor, destruktiva mönster som vi inte längre behöver i våra liv. Skapar utrymme för den fria tanken.
Använd med fördel turkos vid arbete med halschakrat, för en klar och ärlig kommunikation direkt från hjärtat och mot andevärlden. Utvecklar och förstärker din intuition, för tur och beskydd med sig. Turkoser återfinns ofta i amuletter för tur, styrka och beskydd.

266 kr inkl porto

Max storlek som kan göras är till handled på 16 cm
WONDERS ( dubbel )

Lapis Lazuli öppnar det tredje ögat och balanserar ditt pannchakra. Den hjälper dig öppna upp mot andevärlden och utveckla din intuition. Mycket bra att använda vid meditation och andra andliga övningar.
Chakra: pannchakrat (3:dje ögat)
Det är en sten som påminner oss om det eviga, den gränslösa himlen och universum. Den ska hjälpa oss att finna esoterisk och mystisk kunskap och att också förstärka vår visdom så att vi kan förstå denna kunskap. Visdom, seende, meditation och intuition är ledord för lapis lazuli.
Lugnande till sömnen. Hjälper med kommunikation och bra att ha tex på arbetsintervjuer.
Rondeller blandat med 8 mm och 10 mm.

266 kr inkl porto

Max storlek till handled på 17 cm
BLACK BEATY

Onyx är en starkt beskyddande sten, den absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar personlig utmattning. Onyx stärker den mentala utveckling, mycket bra att använda vid stressfulla situationer, förvirring eller sorg.
Använd svart Onyx för att öka glädje och tur, Onyx stärker ditt självförtroende. Hjälper till att heala gamla känslomässiga sår och karma från tidigare liv.

166 kr inkl porto
VIVI-ANNE

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.

Orange Aventurine anses var en lyckosten, tar emot och manifesterar tur och rikedom, nya möjligheter. Den har lugnande eneriger.
Mycket bra när du arbetar med personlig utveckling, hjälper dig ta bort blockeringar i ditt sakral och tredje ögats chakran. Förstärker din vilja, och din “go kraft”, och höjer din energi.

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Stl passar 15 cm handled.

160 kr inkl porto
Välgörande och omtyckta Massage/Healing oljor finns nu 3 st!!!
All slags hudvård. Passar även som aftershave. Gör egen pealing med socker blandat med olja. Fungerar som vanlig lotion. Lugnande och hjälper mot måttlig värk. Antiseptisk. Antiinflammatorisk. Exem m.m.
Ekologisk Olivolja i alla!
Endast 1 st med pump.

Den flaskan innehåller Ekologisk olivolja, Kanel, Sandelträ och Frankincense.
Egenskaper:
Sandelträ verkar sammandragande, stimulerar blodcirkulationen,
antiseptisk, svamphämmande och lindrande och lugnande på småskador. Släpper spänningar.
Sandelträ motverkar depressioner och stress.
Massage med sandelträolja kan lindra nervvärk, ryggskott och ischias.
Används vid massage vid vätskeansamling på benen,
för att lindra klåda av åderbråck och för att förebygga nya.
Klådstillande och lindrar irritation av solsveda,
insektsbett, hemorrojder, sår, utslag, bölder, narig hud, hudsprickor och psoriasis och torra eksem.

Frankincense har antiseptiska egenskaper, och sägs kunna förbättra cirkulation i musklerna och studier visar att den har positiv effekt på immunsystemet.
Stöttar kollagenproduktionen i huden och skyddar huden mot angrepp från fria radikaler tack vare sitt höga innehåll av antioxidanter. Frankincensen verkar lugnande. .
Kanel har en välkänd antiseptisk och svampdödande verkan.
Cirkulationsökande, antiseptisk, afrodisiakum, stimulerande, kramplösande och hjälper mot hudirritation.

190 kr plus ev porto

De övriga 2 flaskor innehåller:

Frankincense har antiseptiska egenskaper, och sägs kunna förbättra cirkulation i musklerna och studier visar att den har positiv effekt på immunsystemet.
Stöttar kollagenproduktionen i huden och skyddar huden mot angrepp från fria radikaler tack vare sitt höga innehåll av antioxidanter. Frankincensen verkar lugnande .
Kanel har en välkänd antiseptisk och svampdödande verkan.
Cirkulationsökande, antiseptisk, afrodisiakum, stimulerande, kramplösande och hjälper mot hudirritation.
180 kr/st plus ev porto
LATISHA

Rosa bandagat hjälper med känslomässiga problem som måste upp till ytan så att man kan släppa taget och läka såren. Bandagat har en antidepressiv verkan om den bärs över en längre tid och hjälper den som har svårt att hitta sin plats i livet.
Den stimulerar viljan att utforska det okända och strävan mot upplyst varande. Rosa bandagat främjar den kreativitet och förmågan att se lösningar snarare än att fokusera på problem och negativa aspekter i dagliga utmaningar.
Används i kristallhealing för sina lugnande och balanserande egenskaper. Den stimulerar de eteriska kropparna och främjar ett konstant flöde av universell och ovillkorlig kärlek. Den hjälper läka relationer där man tenderar att fokusera på problemen snarare än lösningarna och kan med fördel användas i kärleksrelaterade kristallnät.

Rosenkvarts är en sten för villkorslös kärlek. En av de viktigaste stenarna för arbetet med hjärt chakrat. Rosenkvarts har en hög energi men samtidigt en lugnande och rogivande vibration. Rosenkvarts skapar empati, försoning och förlåtelse. Avstressande och lugnande för hjärtat, rensar ut ilska, avundsjuka och agg mot andra.
Känd som en romantisk sten, Rosenkvarts kan användas för att dra till sig kärlek. Lägg en Rosenkvarts bredvid din säng för att dra till dig kärlek, eller för att få en mera kärleksfull relation till existerande förhållanden.

Fossil. Grundande, mentalt stärkande. Fokusering.
Fysisk energi, vitalitet och skydd.
*Jordande energi som gör dig mer fysiskt drivande.
*Hjälper dig förändra vissa delar av ditt liv till mer önskvärt.
*Hjälper dig att hitta något du söker, men fortfarande saknar.
*Ger värme, klarhet och handlingskraft.

Trippelt med rosa.

344 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack?❤

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. Sara ö den

  Hej om jag önskar köpa en utav oljorna, hur gör jag då☺️

  • magpie den

   Hej Sara! Jag skriver epost 🙂

Lämna en tanke