Budskap 19-21/2 <3

0

Kära läsare! Nu är veckan snart slut men vi tar en titt på helgen ännu 🙂

Nu är det dags att ta emot stora belöningar för hårt arbete och kreativa idéer som du haft och har! Allt du vårdar och ger uppmärksamhet till kommer att blomstra. <3 Familj, arbete eller annat du fokuserat på. Framgång bör du uppleva 🙂 Dags att även ta en stund till dig själv och egenvård. Njut av dina frukter! Gör gärna något lyxigt och belöna dig. Kom ihåg att lyx inte behöver dyrt 😉 Vistas i naturen är avslappnade. Jorden tackar även för att du återvinner eller gör något annat som är miljövänligt och tacksamt 🙂 Hälsan kan kännas bättre och du är mer vital..ÄÄ Gabriel är budbäraren som kommer med goda nyheter och ger dig inspiration och vägledning <3

Från Shamanerna kommer budskap om att du upplevt eller upplever vissa utmaningar men när dessa är över så kommer det att blomstra. Tiden är inne för att ha den där starka tilliten och inte behöva veta allt och hur och när lösning/resultat kommer att visas. Oavsett vad som pågår så finns det anledning för något slags firande! Var medveten om att ljus och mörker, utmaningar och styrka tillhör livsresan som vi gör. Kunskap och erfarenheter gör dig starkare och mer tillitsfull. Livet är ett mysteri och vissa saker är helt enkelt dolda av anledningar. Smoky Mirror visar dig skönheten och förundran. Ta emot det och upptäck mer om dig själv. Sluta förneka det som är dig givet. Du kanske behöver också se sanningen i vitögat. Det kan vara rädslor som hindrar dig från att leva fullt ut.

Önskar dig en fin helg <3

Här kommer lediga smycken! Kontakt via facebook Änglabudskap och tolkningar eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Det finns att fråga efter djurkommunikation, distanshealing, massage/healingolja som jag själv tillverkat och personliga budskap/vägledning från änglar och guider. Om jag är fullbokad så hänvisar jag till min väninna ( om du vill ) som är jätteduktig och läser av på ett annat sätt. Vill du ha personliga smycken så är du välkommen att fråga!

ROCCO

Hematit hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Mycket bra att ha vid arbete med Bas chakrat, hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer.
Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.
Fysiskt: sägs Hematit beskydda mot geopatisk stress och elektromagnetiska fält. Det är är bra sten för avgiftning av lever och blodet.

Dalmatiner Jaspis är underbar sten att arbeta med speciellt för de som är över analytiska. Lugnar djur som är rädda eller skadade.
Dalmatiner Jaspis lugnar känslor och håller dessa i balans, oavsett tillfället. Renar aura och dess fält, omvandlar negativ energi, beskyddar.

6 mm och 4 mm pärlor

144 kr inkl porto
CROSS ROAD

Krysokolla har en lugnande energi, den är mycket bra att ha när det är stressigt och oroligt. En starkt beskyddande sten, tar bort negativitet, skapar en balans vid förändringar.
Inspirerar dig till att våga göra förändringar i ditt liv. Dämpar ilska och upprördhet.
Fysiskt: sägs det att Krysokolla kan hjälpa att hela lungor, rygg, och mage.

4 mm pärlor

144 kr inkl porto
SPIRIT OF THE WIND

Dalmatiner Jaspis är underbar sten att arbeta med speciellt för de som är över analytiska. Lugnar djur som är rädda eller skadade.

Dalmatiner Jaspis lugnar känslor och håller dessa i balans, oavsett tillfället. Renar aura och dess fält, omvandlar negativ energi, beskyddar.

Onyx är en starkt beskyddande sten, den absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar personlig utmattning. Onyx stärker den mentala utveckling, mycket bra att använda vid stressfulla situationer, förvirring eller sorg.

Använd svart Onyx för att öka glädje och tur, Onyx stärker ditt självförtroende. Hjälper till att hela gamla känslomässiga sår och karma från tidigare liv.

Lava betyder pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabiliserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

6 mm och 8 mm pärlor

170 kr inkl porto
DISTANT SHORES

Larvikit är en beskyddande och grundande sten. Den renar din subtila kropp och har en stark koppling till jordens energier. Stimulerar inre visioner och ökar dina andliga förmågor. Den tillåter oss att se det förflutna, och dina tidigare liv.
Den tar bort negativ energi, ökar vår själv säkerhet, stimulerar vår kreativitet.
Kan hjälpa de med inlärningssvårigheter, och även vara bra mot alla typer av eksem. Förstärker din vitalitet. Lugnar nerver och sänker ett högt blodtryck.

Labradorit är en andlig sten som stärker din intuitionen och utvecklar dina andliga gåvor. En mycket beskyddande sten. Stärker och skyddar auran från energi läckage. Den bistår dig vid förändringar.

Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier. Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

8 mm pärlor

180 kr inkl porto
CHARLIE vol 5

NU SÄNKT PRIS TILL 170 kr inkl porto!

Lava uppkommer genom att vulkaner sprutar ut lava som sedan förstenas till hård lava. Egenskaperna varierar något beroende på vad just den innehåller.

Lava betyder pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabiliserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

10 mm pärlor

Ord.pris 198 kr inkl porto

Finns endast 1 st just nu med denna mellandel i bling.
ELLIS

Granater motverkar depressioner, för in hopp i ditt liv och glädje till användaren. För in mod och styrka i ditt liv. Renar dina chakran och tar bort negativ energi.
Granater står för lust och passion, och för att väcka passionen i ett slumrande förhållande.

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.

Brun jade är starkt grundande, och ger en känsla av tillit och kontakt med jorden.
Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Blandat 8 mm och 6 mm pärlor

180 kr inkl porto

MISS PRETTY

NU SÄNKT PRIS TILL 144 kr inkl porto!

Fossil. Grundande, mentalt stärkande. Fokusering.
Fysisk energi, vitalitet och skydd.
*Jordande energi som gör dig mer fysiskt drivande.
*Hjälper dig förändra vissa delar av ditt liv till mer önskvärt.
*Hjälper dig att hitta något du söker, men fortfarande saknar.
*Ger värme, klarhet och handlingskraft.
Rosa för att attrahera kärlek.

Ord.pris 160 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke