Budskap vecka 8 <3

0

Kära läsare! Hoppas helgen gick bra för dig 🙂 Jag känner själv lite tristress när jag inte får jobba under 2 dagar och måste lära mig att vila och samla krafter 😉 Dessa tider gör ju också att det är begränsat med umgänge så man kan känna att man har en slags “fotboja” på sig. Hoppas det snart normaliseras och vi kan känna oss friare..Vi längtar ut på resor! Korta och längre..

Denna vecka säger Shamankorten att solen anses i vissa kulturer ha maskulin kraft och andra anser att den är feminin. Oavsett vad så är det ett värmande och livsnödvändigt ljus för jordens överlevnad. Solens strålar av värme och hetta är som människornas beteende. Värmande, närande och kärleksfull eller brännande och destruktiv. Brinnande kärlek eller okontrollerad ilska. Frågan kan nu också vara om du varit i viloläge nog länge och introperspektiv? Nu är det dags att kliva ut ur din “grotta” och njuta av ljuset. Solen vill ge dig passion, uppvaknande och kreativ energi. Du är kallad att sprida ditt eget ljus och ta fram mer humor. Livet behöver inte vara så allvarligt. Du har rätt att njuta och leka av dig! Dölj inte dina bästa sidor! Var förlåtande och förstående. Du vill säga din mening kanske men tänk efter hur du gör det. Chansen finns för kärleken..Även att försöka njuta av sin egen tid.

Känner du att våren är väldigt nära nu? Ett nytt kapitel tar sin början. Även ett nytt kapitel i ditt liv. Din livsbok. Vänd bladet och fortsätt skapa. Vissa har ett större behov av att skriva nu. Även är det bra att ta fram papper och penna och tacka månen och jorden och sätta upp mål och önskningar. Fullmåne på lördag..Kom ihåg att humöret därmed kan svänga denna vecka. Detta är en bra vecka även att göra ansökningar. Arbete eller andra viktiga papper och dokument.

Karriärförändring kan vara aktuellt. Håll koll på annonser och ha öron och ögon öppna. Har du ett betydelsefullt arbete redan så kan du uppleva mer glädje i det nu 🙂 Be dina hjälpredor om hjälp när du behöver det. Tro mer på dig själv och ge inte upp när du vet vad du vill. Det du har så hårt arbetat för ska du inte ge upp. Du har visdom, styrka och uthållighet. Det kan vara att du behöver lite hjälp av andra för att få nya idéer eller att utöka osv. Du kan känna dig lite trött men loppet är inte kört.

ÄÄ Mikael hjälper dig med struktur och logik. En bra och hållbar plan. Håll dig lugn och bestämd. Organisera och ordna. Tro på din egen förmåga och ta ledningen. Faderskap ingår denna vecka på något sätt. Någon kan behöva mer uppmärksamhet och omhändertagande. Ta steget för att närma dig någon. Var inte stolt. Hjälpa någon eller själv ta emot hjälp. Ge någon en kram. Det kan göra under <3

Önskar dig en fin vecka nu! Vid beställningar av tjänster så kan du kika in på facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller skriva epost till anglaakuten@hotmail.com. Healingsmycken, healingoljor, djurkommunikation, distanshealing och personliga budskap/vägledning från änglar och shamaner..Välkommen 🙂 Här kommer en del av lediga smycken:

ASLAN

Leopard jaspis är mycket bra vid djurkommunikation på både de fysiska och andliga planet. Ofta förknippat med shamanism och är behjälplig att hitta ens kraft djur och hur du arbetar med dem. Det är samtidigt en mycket beskyddande sten.
Ger styrka, vitalitet och stabilitet speciellt när allt annat är kaos! Attraherar harmoniska vibrationer in i ditt liv det som du behöver här och nu. Den har många healing egenskaper, lindra de som lider av kroniska sjukdomar.

Hänet är till nycklar eller väska tex.

På hänget ingår:
1 pärla av Sandelträ
1 pärla av Obsidian
För beskydd och extra healing
Armbandet är leopardjaspis.

Paketpris 299 kr inkl porto

Endast hänget vid separat köp 220 kr inkl porto
Endast armbandet vid separat köp 160 kr inkl porto
CROSS ROAD

Krysokolla har en lugnande energi, den är mycket bra att ha när det är stressigt och oroligt. En starkt beskyddande sten, tar bort negativitet, skapar en balans vid förändringar.
Inspirerar dig till att våga göra förändringar i ditt liv. Dämpar ilska och upprördhet.
Fysiskt: sägs det att Krysokolla kan hjälpa att hela lungor, rygg, och mage.

4 mm pärlor

144 kr inkl porto
ROCCO

Hematit hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Mycket bra att ha vid arbete med Bas chakrat, hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer.
Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.
Fysiskt: sägs Hematit beskydda mot geopatisk stress och elektromagnetiska fält. Det är är bra sten för avgiftning av lever och blodet.

Dalmatiner Jaspis är underbar sten att arbeta med speciellt för de som är över analytiska. Lugnar djur som är rädda eller skadade.
Dalmatiner Jaspis lugnar känslor och håller dessa i balans, oavsett tillfället. Renar aura och dess fält, omvandlar negativ energi, beskyddar.

6 mm och 4 mm pärlor

160 kr inkl porto
HARMONY

Brun jade är starkt grundande, och ger en känsla av tillit och kontakt med jorden.
Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Sandelträ är magiskt ett mycket användbart träd.
Magiska egenskaper det har är bl.a. skydd, rening,
clairvoyance, spådom, lycka, healing, meditation, framgång.
Pärlor av Sandelträ kan
även bäras som skydd och öppnar upp dig och gör dig mer mottaglig. Sägs lindra ledvärk m.m.

6 mm pärlor

160 kr inkl porto
DISTANT SHORES

Larvikit är en beskyddande och grundande sten. Den renar din subtila kropp och har en stark koppling till jordens energier. Stimulerar inre visioner och ökar dina andliga förmågor. Den tillåter oss att se det förflutna, och dina tidigare liv.
Den tar bort negativ energi, ökar vår själv säkerhet, stimulerar vår kreativitet.
Kan hjälpa de med inlärningssvårigheter, och även vara bra mot alla typer av eksem. Förstärker din vitalitet. Lugnar nerver och sänker ett högt blodtryck.

Labradorit är en andlig sten som stärker din intuitionen och utvecklar dina andliga gåvor. En mycket beskyddande sten. Stärker och skyddar auran från energi läckage. Den bistår dig vid förändringar.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier. Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

8 mm pärlor

180 kr inkl porto
CHARLIE vol 5

NU SÄNKT PRIS TILL 170 kr inkl porto!

Lava uppkommer genom att vulkaner sprutar ut lava som sedan förstenas till hård lava. Egenskaperna varierar något beroende på vad just den innehåller.

Lava betyder pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabiliserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

10 mm pärlor

Ord.pris 198 kr inkl porto

Finns endast 1 st just nu med denna mellandel i bling.
MAPMAKER
Netstone också kallad Black Silk Stone ( Silkessten) är en vårdande ädelsten som antas öka tålamod och tydligt tänkande. Svart silkessten anses också främja självkontroll och inre lugn.

6 mm pärlor.

160 kr inkl porto
OMAR

Howlit sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Det är en sten för framgång och för att våga följa våra ambitioner hela vägen. Den låter oss inte stanna i tvekan utan stödjer att vår energi kommer till uttryck. Lugnande vid oro och sömnproblem.

Jade är en skydds- och visdomssten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Jade är känd för sina helande energier och har beskyddande egenskaper.

6 mm pärlor

166 kr inkl porto
MANITOU

Turkos. Anses vara en bro mellan himmeln och jorden som grundar oss och samtidigt tillåter oss att vara öppna mot andevärlden.
Indianerna ansåg att Turkoserna var heliga och bar på en direkt koppling till andarna.
Turkos hjälper oss släppa taget om gamla vanor, destruktiva mönster som vi inte längre behöver i våra liv. Skapar utrymme för den fria tanken.
Använd med fördel turkos vid arbete med halschakrat, för en klar och ärlig kommunikation direkt från hjärtat och mot andevärlden. Utvecklar och förstärker din intuition, för tur och beskydd med sig. Turkoser återfinns ofta i amuletter för tur, styrka och beskydd.

Larvikit är en beskyddande och grundande sten. Den renar din subtila kropp och har en stark koppling till jordens energier. Stimulerar inre visioner och ökar dina andliga förmågor. Den tillåter oss att se det förflutna, och dina tidigare liv.
Den tar bort negativ energi, ökar vår själv säkerhet, stimulerar vår kreativitet.
Kan hjälpa de med inlärningssvårigheter, och även vara bra mot alla typer av eksem. Förstärker din vitalitet. Lugnar nerver och sänker ett högt blodtryck.

8 mm pärlor

188 kr inkl porto
Välgörande och omtyckta Massage/Healing oljor finns nu 3 st!!!

All slags hudvård. Passar även som aftershave. Gör egen pealing med socker blandat med olja. Fungerar som vanlig lotion. Lugnande och hjälper mot måttlig värk. Antiseptisk. Antiinflammatorisk. Exem m.m.
Ekologisk Olivolja i alla!
Endast 1 st med pump.
Den flaskan innehåller Ekologisk olivolja, Kanel, Sandelträ och Frankincense.

Egenskaper:

Sandelträ verkar sammandragande, stimulerar blodcirkulationen,
antiseptisk, svamphämmande och lindrande och lugnande på småskador. Släpper spänningar.
Sandelträ motverkar depressioner och stress.
Massage med sandelträolja kan lindra nervvärk, ryggskott och ischias.
Används vid massage vid vätskeansamling på benen,
för att lindra klåda av åderbråck och för att förebygga nya.
Klådstillande och lindrar irritation av solsveda,
insektsbett, hemorrojder, sår, utslag, bölder, narig hud, hudsprickor och psoriasis och torra eksem.

Frankincense har antiseptiska egenskaper, och sägs kunna förbättra cirkulation i musklerna och studier visar att den har positiv effekt på immunsystemet.
Stöttar kollagenproduktionen i huden och skyddar huden mot angrepp från fria radikaler tack vare sitt höga innehåll av antioxidanter. Frankincensen verkar lugnande. .
Kanel har en välkänd antiseptisk och svampdödande verkan.
Cirkulationsökande, antiseptisk, afrodisiakum, stimulerande, kramplösande och hjälper mot hudirritation.

190 kr plus ev porto

De övriga 2 flaskor innehåller:

Frankincense har antiseptiska egenskaper, och sägs kunna förbättra cirkulation i musklerna och studier visar att den har positiv effekt på immunsystemet.
Stöttar kollagenproduktionen i huden och skyddar huden mot angrepp från fria radikaler tack vare sitt höga innehåll av antioxidanter. Frankincensen verkar lugnande .
Kanel har en välkänd antiseptisk och svampdödande verkan.
Cirkulationsökande, antiseptisk, afrodisiakum, stimulerande, kramplösande och hjälper mot hudirritation.

180 kr/st plus ev porto

Utan pump.
Som pump kan man återvända en från vanlig handtvålflaska tex. Återvinning!

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke