Budskap 12-15/3 <3

2

Kära läsare! Här jag har knåpat på med nya smycken sen tidigt på morgonen 🙂 Det är så kul när man får inspiration! Nu har jag tid över att skriva helgens budskap 🙂

Först och främst kommer det upp om våra behov. Det finns mer än nog till alla och ingen blir utan hjälp av att du får hjälp! Alla får..Och var inte heller orolig att någon tar det som du har. Tex att någon skulle kopiera dig. Det finns ett överflöd att ta emot dessa dagar också! Detta är en tid av tacksamhet och humanitet. Fortsätt att arbeta på det du gör. Det kommer att ge lön för mödan. Du är unik! Upplever du att det du planterat förut inte gav utdelning så kan du tryggt starta om och prova igen!

Drömmaren kom ju upp på måndag också! Bekräftelse. När det gäller änglariket så är ÄÄ Metatron din vän. Metatron hjälper och uppmuntrar alla som söker sin andliga väg och förståelse. Att förverkliga dina drömmar. Upplev vördnad och förundran på din väg. Livsuppgifter och livsväg. Universum är välvillig och önskar se dig lyckas! Nu är det tryggt att ta en chans för att förverkliga drömmar. Oväntade möjligheter kan nu dyka upp!

Du gratuleras nu! Detta är en gyllene tid för firande och framgång! Men stanna inte upp. Här får man inte chans att vila desto mer för det är rätt tid att fortsätta arbeta och sträva efter sina mål och drömmar. Granska och syna det du fått gjort och gör en plan för nästa steg. Tänka långsiktigt. Allt faller sällan ihop med en gång. Steg för steg ska vi planera, plantera och skörda. Du kan fortfarande nå nya höjder! Det handlar mycket om arbete just nu och lyckade affärer. Kan ingå arbetsresor också. Kommunikation med människor. Kanske rådgivning. Utdelning av material och pengar..

Återhämtning kommer upp också. Du är nu eller snart klar med en återhämtning. Hälsomässigt, känslomässigt eller ekonomiskt. Kan gälla i kärlek också. Glädje och lättnad på ingång! Känn tacksamhet och välsignelser <3 Även fast det visas mycket aktivitet här och uppmaningar till det så ska man förstås vila när det känns så och man har chansen till det 🙂 Samla nya krafter och fortsätt!

Önskar dig en trevlig helg nu <3 Välkommen med frågor och beställningar via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Jag utför djurkommunikation, personliga budskap/änglavägledning, distanshealing, Hot Stone ( Haparanda ) och dessa healingsmycken. Tillverkar också egna massage/healingoljor.

ALL IS ONE

Böneband/radband/meditation/yoga

Handknuten. Howlit och Lotus berlock

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.

Larvikit är en beskyddande och grundande sten. Den renar din subtila kropp och har en stark koppling till jordens energier. Stimulerar inre visioner och ökar dina andliga förmågor. Den tillåter oss att se det förflutna, och dina tidigare liv.
Den tar bort negativ energi, ökar vår själv säkerhet, stimulerar vår kreativitet.
Kan hjälpa de med inlärningssvårigheter, och även vara bra mot alla typer av eksem. Förstärker din vitalitet. Lugnar nerver och sänker ett högt blodtryck.

Onyx är en starkt beskyddande sten, den absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar personlig utmattning. Onyx stärker den mentala utveckling, mycket bra att använda vid stressfulla situationer, förvirring eller sorg.
Använd svart Onyx för att öka glädje och tur, Onyx stärker ditt självförtroende. Hjälper till att hela gamla känslomässiga sår och karma från tidigare liv.

ERBJUDANDE NU! 212 kr inkl porto!

Köp gärna ett matchande armband för 100 kr. Ord.pris från 140 kr uppåt.


AMARANTE

Halsband där toffsen hamnar just nedanför brösten.

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Leopard jaspis är mycket bra vid djurkommunikation på både de fysiska och andliga planet. Ofta förknippat med shamanism och är behjälplig att hitta ens kraft djur och hur du arbetar med dem. Det är samtidigt en mycket beskyddande sten.
Ger styrka, vitalitet och stabilitet speciellt när allt annat är kaos! Attraherar harmoniska vibrationer in i ditt liv det som du behöver här och nu. Den har många healing egenskaper, lindra de som lider av kroniska sjukdomar.

6 mm pärlor

ERBJUDANDE! 350 kr inkl porto

Köp gärna till armband för 100 kr extra

Här är ett exempel med Jade på 8 mm
Brun jade: Brun jade är starkt grundande, och ger en känsla av tillit och kontakt med jorden.
Alla Jade hjälper med lycka, tur och framgång.
PLACE OF PEACE

Brun jade: Brun jade är starkt grundande, och ger en känsla av tillit och kontakt med jorden.
Alla Jade för med sig lycka, tur och framgång.

8 mm pärlor

160 kr inkl porto
DOLITTLE vol 2

Dalmatinerjaspis hjälper dig att tänka över det du gör, innan du gör det. Det är en bra sten för dig som ska börja på ett nytt projekt eftersom den hjälper dig att sortera och förverkliga tankar och idéer. Den har lugnande och läkande effekt på djur.
Perfekt för djurägare och djurkommunikation!

Dalmatinerjaspis skärper förmågan att vara noggrann och hjälper dig att tänka över det du gör innan du gör det. Det är en bra sten för dig som ska starta företag eller som är nystartad och som ivrigt kastar dig över alla möjligheter som öppnar sig med risk för att senare falla ihop av utmattning. Den hjälper dig att sortera och förverkliga tankar och idéer till verklighet utan att krångla till dit.

Dalmatinerjaspis har också en väldigt lugnande och läkande effekt på djur och det är bra om den bärs över en längre tid eftersom de flesta jaspis verkar på lång sikt. Den stärker den fysiska balansen och är synnerligen bra för att dämpa yrselrelaterade problem på både djur och människor.

Den helsvarta är:
Onyx är en starkt beskyddande sten, den absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar personlig utmattning. Onyx stärker den mentala utveckling, mycket bra att använda vid stressfulla situationer, förvirring eller sorg.
Använd svart Onyx för att öka glädje och tur, Onyx stärker ditt självförtroende. Hjälper till att hela gamla känslomässiga sår och karma från tidigare liv.

Säljes gärna i denna dubblett ( 6 mm pärlor )

222 kr inkl porto

END OF THE STORM

Lava betyder pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabiliserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

12 mm pärlor

177 kr inkl porto
ELIAN

Generellt sätt är Aventurin en perfekt sten när du känner dig stressad, eller när du känner att du har fastnat och inte kan komma vidare. Aventurin hjälper dig öppna ditt sinne så att du kan ta emot och se flera möjligheter.
Aventurin är en sten för kreativitet, den lugnar känslor, och är stressreducerande speciellt vid tentor. Den balanserar Yin/Yang energierna och skyddar dig från energi tjuvar.
Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt
arbete.

6 mm pärlor plus 1 st 8 mm i mitten

158 kr inkl porto
JEZZICA

Zebra Jaspis balanserar energin förenar de maskulina och feminina energierna, Yin och Yang. Den balanserar även chakran och fysiska, intellektuella, känslomässiga och eteriska kroppen. Här i färgen grå och ljusrosa.
Tillför optimism, antistress ger dig mera ork att ta itu med dina problem. Den är grundande, för in glädje i ditt liv samtidigt som den är lugnande.
Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet. Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.

Lite längre halsband med 100 pärlor 8 mm stl.

ERBJUDANDE NU! 380 kr inkl porto!!!

Köp gärna till matchande armband för 100 kr..
BALTAZAR

Netstone också kallad Black Silk Stone ( Silkessten) är en vårdande ädelsten som antas öka tålamod och tydligt tänkande. Svart silkessten anses också främja självkontroll och inre lugn.

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

6 mm pärlor

Dubblett

240 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. ? den

    Tack! Trevlig helg☺️

  2. Leischa den

    ?❤

Lämna en tanke