Budskap 26-29/3 <3

4

Kära läsare! Hoppas ni haft en bra vecka <3 Jag har äntligen fått mina nya pärlor igår 🙂 Väntan var lång denna gång. Vädret är varmare här uppe men inte så varmt att man kan vara ute utan handskar ännu. Sömnen har varit lite störd senaste nätterna men nu faller ju nymånen den 28/3 så det påverkar många 🙂

Nu har jag kikat på helgens budskap 🙂 Här kommer kortet med Vatten igen. Men nu är den felvänd. En filosof beskrev vatten som en livmoder. Det är moderlig energi. Och det är ju förutsättning för att livet existerar. Att vi finns på denna planet. Vi är själv till 80 % vatten. Så när jag skrev om fullmånen så är det därför vissa påverkas. Pånyttfödelse handlar det också om. Gör plats för processen som pågår och acceptera flöde. Även fast det nu kan kännas “stökigt” eller blir “stökigt” så kommer dina handlingar att vara väl värt mödan. Ja och det som pågår runt om i världen just nu kan kallas för “den stora floden”. Låter väldigt negativt? Detta är något naturligt som pågår pga förnyelse och pånyttfödelse. Du får tolka detta som du vill. Vissa misstänker dock att covidvågen kommer från ett laboratorium men jag avstår från att uttala mig. Man kan annars känna att ens privatliv är turbulent men detta är övergående precis som allt annat. Shamanerna är visa och respekterar jorden och livet.

Nåja, vi får Kejsarinnan med här. Hon lovar överflöd! Att man kan förverkliga sina drömmar och allt man vårdar kommer att blomma ut 🙂 Precis som våren är nu här och allt vaknar upp och frodas och föds om på nytt efter den långa vintern. Många känner av vårtrötthet så ta och vila upp mellan varven från all aktivitet. Moderskap är aktuellt. Precis som vattnet och moder jord som budskapet handlar om just nu. Födelse och omvårdnad. Det du sår får du skörda. Hårt arbete som du gjort ,ger skörden som du väntat på. Njut av livet på ditt eget sätt. Belöna dig själv <3 Du har förmågan och orken att ta hand om andra och det är viktigt med din egen hälsa också. Lyxa till det? <3 Det finns enkla sätt och behöver verkligen inte kosta pengar. Dock,,,extra pengar kan ju förstås dimpa in nu eller du får besked om det 🙂

Kärlek! Det är vårkänslor i luften 😉 Man kan finna någon speciell nu. En romans eller mer långsiktig relation. De som är i ett förhållande kan få en fin tid just nu <3 Det kan också komma en inbjudan eller du har orsak att bjuda in andra till något trevligt. En middag i goda vänners lag? Eller tillsammans med din partner. Det kan också vara en sammankomst med likasinnade. På avstånd eller fysiskt.

Har det varit missförstånd med kommunikation? Nu är det läge att reda ut det. Fullmånen påverkar med starka känslor så var noga med hur du uttalar dig. Medkänsla, förståelse och förlåtelse är aktuellt. Ge dig inte in i hetsiga diskussioner. Var lugn, klar och tydlig. Snäll med dig själv och tydlig med andra. Gräm dig inte över det förflutna. Varje dag är en ny dag <3 Som jag skrev på måndag så är det bra att ta ev sorger helt och fullt och låta det passera genom kropp och sinne. Det kommer en frigörelse till slut och alla kan gå framåt. Vid fullmåne kan man göra en “ritual” genom att släppa det som “skräpar” och dra in nytt 🙂

Nu kommer lediga smycken 🙂 OBS nu att du tar kontakt med alla frågor genom epost till anglaakuten@hotmail.com eller via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing”. Jag har svårt annars att ta kontakt med dig. Tjänster jag har är smycken, djurkommunikation, distanshealing (djur och människor) och personliga budskap/vägledning. Önskar dig en trevlig helg nu <3

HEART OF THE TIGER

Tigerjärn är en kombination av gul tigeröga, hematit och röd jaspis den har alla de egenskaperna som tillhör dessa samt sina egna. Tigerjärn är en perfekt partner för de som har lätt för att ta över andras känslor medvetet eller omedvetet.
Tigerjärn har en kraftfull effekt på de lägre chakrana, som främjar fysisk vitalitet, energi och stammina. Tigerjärn hjälper de som är känslomässigt, mentalt eller fysiskt utmattade eller har gått in i väggen. Ger dig mod att våga genomgå förändringar. Samtidigt är det en kreativ sten som hjälper dig hitta lösningar på problem och ideér.
Fysiskt: sägs Tigerjärn dämpa stress och lindrar muskelkramper.

6 mm pärlor

144 kr inkl porto
KISS ME TWISE

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Rosa attraherar KÄRLEK.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Stl på modell passar 16-17 cm handled ( M )

242 kr inkl porto
MEXICO

Halsband där tofsen hamnar just nedanför brösten.

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Några mellandelar av Kryskolla.
Krysokolla har en lugnande energi, den är mycket bra att ha när det är stressigt och oroligt. En starkt beskyddande sten, tar bort negativitet, skapar en balans vid förändringar.
Inspirerar dig till att våga göra förändringar i ditt liv. Dämpar ilska och upprördhet.

6 mm pärlor

470 kr inkl porto
BELINDA

Blandat Leopard och Landskapsjaspis.
Leopardjaspis är en sten för kommunikation med djurriken, både på det fysiska och det andliga planet. Den underlättar astralresor och andra utomkroppsliga resor och är en kraftfull sten för beskydd. Attraherar harmoniska vibrationer och främjar personlig tillväxt.
Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet. Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.

Modellen passar 15 cm handled men kan göra större v.b.


144 kr inkl porto
AMY

Agat skänker styrka, stabilitet och balans till den som bär stenen. Agat sägs också ha en lugnande effekt, stärka självkänslan och förmågan att se möjligheter istället för problem.
Kan användas som en skyddsamulett vid bland annat resor, särskilt bilresor, men också vid riskfyllda jobb eller vid faror som har med oväder att göra. Förr sågs agat också som en viktig kristall för att ge beskydd under graviditet och vid förlossning..
Agat sägs också ge skydd mot negativa energier i olika former, och kan därför vara till hjälp om man till exempel har problem med energitjuvar eller negativ andlig aktivitet i hemmet. Den kan även ge hjälp åt den som lätt fastnar i negativa tankar eller drömmer mycket mardrömmar.

Agat ger ökad kreativitet och hjälper oss att finna kreativa lösningar på svåra problem, och den är bra att bära med sig då man ska fatta viktiga beslut. Den sägs förbättra vårt minne och våra analytiska färdigheter, och det är en särskilt bra kristall att ha i närheten om man arbetar mycket med siffror. Den ökar också vår kreativitet och inspiration, och är mycket bra för personer inom kreativa och uttrycksfulla yrken.

Agat kan förbättra relationer, och genom att placeras i nivå med vårt hjärtchakra kan den ge en ökad känsla av harmoni och balans. Agat med regelbundna mönster har grundegenskaper som går mer åt lugn och balans, medan agat med oregelbundna mönster har energier som står mer för handling, kreativitet och beslutsfattande.
Agater är lite söliga innan dom sätter igång effekten. Sen är det hållbart och hjälpsamt.

Amazonit
Är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet. Amazonit är en mycket feminin sten som verkar på den kvinnliga energierna.
Lugnar och stabiliserar, stärker din personliga kraft.

Modellen passar 15 cm handled men kan göra den större v.b.

6 mm pärlor

144 kr inkl porto
.

PEGASUS “Special”

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Mossagat ger Stabilitet, jordning, uthållighet, överflöd, lugnar stress och panikattacker. Mossagat är en sten för den som odlar, den stärker jordningen och uthålligheten och ökar känslan av överflöd. Den stärker kontakten med naturen och moder jords bördiga mylla.

Passar handled 16-17 cm

224 kr inkl porto
ANDY

Tufft dubbelarmband!

Onyx är en starkt beskyddande sten, den absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar personlig utmattning. Onyx stärker den mentala utveckling, mycket bra att använda vid stressfulla situationer, förvirring eller sorg.
Använd svart Onyx för att öka glädje och tur, Onyx stärker ditt självförtroende. Hjälper till att hela gamla känslomässiga sår och karma från tidigare liv.

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Svart agat är en mycket jordande och skyddande kristall, som har en stark koppling till jorden. Den har en lugnande effekt under perioder av stress och ger en känsla av styrka och mod till sin bärare.

224 kr inkl porto

Denna modell passar ca 17 cm handled men kan göra i annan storlek v.b.
PEGASUS

Hänge till nycklar eller väska exempelvis.


Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

224 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. ? den

  Tack! Trevlig helg?

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. Leischa den

  ?❤

  • magpie den

   <3 <3 <3

Lämna en tanke