Budskap vecka 13 <3

1

Kära läsare! Hoppas ni haft en bra helg 🙂 Veckorna går fort, och kanske för att det är vår 😉 Nu är det dags att titta på en ny vecka:

Nu blir det intressant! Shamankorten ger oss Serpentinen. Här handlar det igen om att ömsa gammalt skinn. Att ta våga ge sig hän till passion och glädje och kreativitet på alla sätt. I relationer kan det ske nytändningar 😉 I arbete eller annat också 🙂 Välkomna livets mysterier. Du kan känna dig sårbar och lite rädd för att lämna ditt gamla “skinn”. Känsla av “nakenhet”. Men det är dags nu! Man vaknar upp nu precis som allt annat efter en lång vinter. Önskan och längtan finns och nu finns möjligheter av olika slag..

Det säger även kortet med Drömmaren. Oväntade möjligheter och att följa sina drömmar! Visst kan du uppleva utmaningar men det gäller att våga ändå. Allt man inte ser eller kan riktigt förutspå kan ju skapa oro och osäkerhet. Du vet inte vad som kommer men det som nu förutspås är att vara något väldigt positivt 🙂 Fortsätt eller börja undersöka och samla information. Goda råd kan du få nu när du frågar dig framåt och läser på det som gäller ditt ärende. Håll dig ytterst positiv! Överflöd kommer in! Oroa dig inte för utgången och hur det går till med saker och ting då allt sker till det bästa och du är väl värd framgången och belöningen <3 Behöver du fråga änglarna så är ÄÄ Metatron veckans speciella hjälpreda <3

Page i vatten går i linje med känslor. Det kan uppstå stora känslor nu..Vänskap eller romans? Början till en ny eller en förbättring i nuvarande relationer. Prata gärna om känslor. Bekräfta varandra och våga tala ut. Håll dig dock sansad och stå emot ev. upprördhet. Att “tända” till kan vara på gott och ont. Kärlekens låga i all ära! Men du kan med dina brusande känslor “skrämma” upp någon som tar emot oväntad information 😉 Det kan vara du som blir en “måltavla” för någons känslor. Är det men din egen partner så är det ju lugnt för här kan man bli riktigt nöjd 😉 Men handlar dina känslor om ilska mot någon så är rådet att behärska dig.

Det lät ju bra! Lycka till och önskar dig en härlig vecka nu <3 Kontakt med mig sker via epost till anglaakuten@hotmail.com eller via facebooksidan “Änglabudskap och Kristallhealing”. Jag erbjuder förutom healingsmycken, djurkommunikation, distanshealing/chakrabalansering, massageoljor och blomsterdroppar och personliga budskap med ängla och shamanvägledning. Välkommen! Här är några lediga smycken och fler är på inkommande i veckan 🙂

MEXICO

Halsband där tofsen hamnar just nedanför brösten.

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Några mellandelar av Kryskolla.
Krysokolla har en lugnande energi, den är mycket bra att ha när det är stressigt och oroligt. En starkt beskyddande sten, tar bort negativitet, skapar en balans vid förändringar.
Inspirerar dig till att våga göra förändringar i ditt liv. Dämpar ilska och upprördhet.

6 mm pärlor

470 kr inkl porto
HEART OF THE TIGER

SLUTSÅLD FÖR TILLFÄLLET! Men några fler kommer senare i veckan.

Tigerjärn är en kombination av gul tigeröga, hematit och röd jaspis den har alla de egenskaperna som tillhör dessa samt sina egna. Tigerjärn är en perfekt partner för de som har lätt för att ta över andras känslor medvetet eller omedvetet.
Tigerjärn har en kraftfull effekt på de lägre chakrana, som främjar fysisk vitalitet, energi och stammina. Tigerjärn hjälper de som är känslomässigt, mentalt eller fysiskt utmattade eller har gått in i väggen. Ger dig mod att våga genomgå förändringar. Samtidigt är det en kreativ sten som hjälper dig hitta lösningar på problem och ideér.
Fysiskt: sägs Tigerjärn dämpa stress och lindrar muskelkramper.

6 mm pärlor

144 kr inkl porto
BELINDA

Blandat Leopard och Landskapsjaspis.
Leopardjaspis är en sten för kommunikation med djurriken, både på det fysiska och det andliga planet. Den underlättar astralresor och andra utomkroppsliga resor och är en kraftfull sten för beskydd. Attraherar harmoniska vibrationer och främjar personlig tillväxt.
Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet. Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.

Modellen passar 15 cm handled men kan göra större v.b.


144 kr inkl porto
AMY

Agat skänker styrka, stabilitet och balans till den som bär stenen. Agat sägs också ha en lugnande effekt, stärka självkänslan och förmågan att se möjligheter istället för problem.
Kan användas som en skyddsamulett vid bland annat resor, särskilt bilresor, men också vid riskfyllda jobb eller vid faror som har med oväder att göra. Förr sågs agat också som en viktig kristall för att ge beskydd under graviditet och vid förlossning..
Agat sägs också ge skydd mot negativa energier i olika former, och kan därför vara till hjälp om man till exempel har problem med energitjuvar eller negativ andlig aktivitet i hemmet. Den kan även ge hjälp åt den som lätt fastnar i negativa tankar eller drömmer mycket mardrömmar.

Agat ger ökad kreativitet och hjälper oss att finna kreativa lösningar på svåra problem, och den är bra att bära med sig då man ska fatta viktiga beslut. Den sägs förbättra vårt minne och våra analytiska färdigheter, och det är en särskilt bra kristall att ha i närheten om man arbetar mycket med siffror. Den ökar också vår kreativitet och inspiration, och är mycket bra för personer inom kreativa och uttrycksfulla yrken.

Agat kan förbättra relationer, och genom att placeras i nivå med vårt hjärtchakra kan den ge en ökad känsla av harmoni och balans. Agat med regelbundna mönster har grundegenskaper som går mer åt lugn och balans, medan agat med oregelbundna mönster har energier som står mer för handling, kreativitet och beslutsfattande.
Agater är lite söliga innan dom sätter igång effekten. Sen är det hållbart och hjälpsamt.

Amazonit
Är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet. Amazonit är en mycket feminin sten som verkar på den kvinnliga energierna.
Lugnar och stabiliserar, stärker din personliga kraft.

Modellen passar 15 cm handled men kan göra den större v.b.

6 mm pärlor

144 kr inkl porto
.
INNER STILLNESS

Hänge till nycklar, väska m.m. Kan hållas i handen när man behöver extra energi
Magnesit ger lugn och klarhet och hjälper dig att hitta lugnet i kaotiska situationer och omständigheter. Den öppnar för kreativ visualisering och till nya idéer som för dig framåt. Den är kraftfull för att balansera starka känslor och hjälper att återfå kontrollen i stressfyllda situationer.
En större Howlit för extra lugn och ta bort oro.

Handknuten.

150 kr inkl porto
ELIAN

Generellt sätt är Aventurin en perfekt sten när du känner dig stressad, eller när du känner att du har fastnat och inte kan komma vidare. Aventurin hjälper dig öppna ditt sinne så att du kan ta emot och se flera möjligheter.
Aventurin är en sten för kreativitet, den lugnar känslor, och är stressreducerande speciellt vid tentor. Den balanserar Yin/Yang energierna och skyddar dig från energi tjuvar.
Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt
arbete.

6 mm pärlor plus 1 st 8 mm i mitten

162 kr inkl porto
ANDY

Tufft dubbelarmband!

Onyx är en starkt beskyddande sten, den absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar personlig utmattning. Onyx stärker den mentala utveckling, mycket bra att använda vid stressfulla situationer, förvirring eller sorg.
Använd svart Onyx för att öka glädje och tur, Onyx stärker ditt självförtroende. Hjälper till att hela gamla känslomässiga sår och karma från tidigare liv.

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Svart agat är en mycket jordande och skyddande kristall, som har en stark koppling till jorden. Den har en lugnande effekt under perioder av stress och ger en känsla av styrka och mod till sin bärare.

224 kr inkl porto

Denna modell passar ca 19 cm handled men kan göra i annan storlek v.b.
BLOMSTERDROPPAR

Återförsäljer åt lokal tillverkare Lapponia Herbs.

ROSENROT 150 kr

Finns 2 st.

Känd som uppiggande och väcker glädje och lust. Mental klarhet och “jag” känsla. Även bra vid yoga och meditation.

VIRGO 200 kr

Finns 4 st.

Tillverkad för tjejer/kvinnor. Till hormonell obalans och liv och lust i allmänhet.
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    Tack?❤

Lämna en tanke