Budskap vecka 14 <3

3

Kära läsare och god fortsättning på påsken! Igår fyllde min dotter hela 21 år och vi fikade med lite glasstårta <3 Ibland förundras jag över att barnen blivit vuxna så snabbt. Det var ju inte länge sen dom var små och man visste alltid vart dom var och man kunde hålla dom trygga och dom somnade i famnen på oss <3 Att dom växer upp är samtidigt befriande men också skrämmande. Nu vet man inte vart dom är och på nåt förunderligt sätt växer oron ju äldre de blir. Konstigt va?! Men så är det väl att vara förälder <3 Man ska njuta av alla stunder man har dom nära. Plötsligt kan dom flytta till andra sidan jordklotet!

Men nu har jag tittat på veckans budskap 🙂 Du skapar din egen verklighet. Det börjar i tankarna. Att lämna känslor och tankar om misslyckanden och kraftlöshet osv. Du har haft utmaningar, hinder m.m. men du har lyckats överkomma allt och låtit tiden passera utan motsättning. Din visdom och tålamod belönar sig! Ditt hårda arbete belönar sig! Du har varit rädd och orolig kanske men funnit styrkan. Även om den ens har varit liten så har du funnit glimten av hopp. Det är mycket du har lämnat som varit “skadligt” för dig. Grattis till det <3 Du är inte på “fel” väg även fast det kan kännas så ibland. Alla upplever utmaningar och osäkerhet. Vågar du öppna dig och vågar fortsätta så har du mycket att vinna. Du vet vad du har men inte vad du får. Fundera vad falsk trygghet betyder för dig och hur du kan frigöra dig och väcka ny insikt..

Du vet också att tiden ska stämma för att du ska få det du väntat på. Dina tankar och känslor och övriga ageranden har skapat en förändring i universum. Energimässigt sändes allt tillbaka. Det är dags för skördetider! Stabilitet och överflöd kommer nu! Det finns mer än nog för alla! Rusa dock inte fram. Kvalité är viktigt. Utföra noga och metodiskt. Planera. Söka. Träna. Ta hjälp av andra. Någon kan komma med en viktigt lösning eller svar. Du kan möta en likasinnad eller har en i närheten. Detta är en tid för tacksamhet. Välsignelser. Oroa dig inte för något. Universum och våra hjälpredor ser efter våra behov. Material, hem, mat, pengar, arbete, kärlek m.m. Du måste ställa in dig på att ta emot och veta att du förtjänar. Det du upplevde förut som hinder eller motsättning kan du nu göra om. En ny säsong för “plantering”! Ett nytt försök. En ny möjlighet knackar på dörren..

Solögas budskap säger att du bör tänka på att du är fulländad. “Jag har min manliga och kvinnliga sida. Mannen och kvinnan är i balans inom mig. Jag är hälsan. Jag är livet. Jag är jag. Jag är hel. Jag ger liv. Jag är fruktbarheten.” Fred och kärlek skapar skönhet. Börja med att sluta fred med dig själv och att älska och respektera dig själv. Sätt den känslan i dina drömmar.

Nu kan du dela med dig av gåvor och välsignelser till andra <3 Nu kan det hända mer än du kunde drömma om! Du är välsignad av framgång och överflöd! Nya lysande idéer och lösningar och inspiration. Nu kan du göra ett “klipp” i goda affärer. Sälja, köpa, investera ? Gör det med eftertanke. Gott råd är att inte göra något förhastat. Tänk efter först. Resultatet kan bli mycket bra! Backar du från något så kommer det ett nytt förslag eller idé..Häpnadsväckande förändringar är på gång. Du är på rätt väg för din egen upplysning. Glädje. Offentligt erkännande. Livfullhet. Bättre hälsa. Balans i känslor. ÄÄ Uriel hjälper dig med mental fungerande, fokus och koncentration. Kalla på Uriel för att öka din tillit, intelligens och visdom.

Det lät ju bra 🙂 Önskar dig en fin vecka nu <3 Vid frågor och beställningar, kontakta mig via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Jag tillverkar healingsmycken, utför djurkommunikation, distanshealing/chakrabalansering och Hot Stone healingmassage m.m. Smycken kommer ut på fb sidan med jämna mellanrum!

DOREEN

Mala halsband
Grå Jade med guldstoft och frostad vit Jade
Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

399 kr inkl porto

6 mm pärlor
GOLDY

Jade med guldstoft.
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

144 kr inkl porto

6 mm pärlor
CAROLA

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen.
Rödfärgad.

Ingår en Rosenkvarts sten för kärlek

145 kr inkl porto
BY YOUR SIDE

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

144 kr inkl porto

6 mm pärlor
EENY MINI MOE

Hematiten kan kallas intellektets eller sinnets sten. Den hjälper oss att komma ner på jorden och ”sortera ut” saker i våra tankar. Den är avstressande, skyddande och stärker problemlösning. Teknisk kunskap, matematiskt och logiskt tänkande är kvalitéer hematiten kan locka fram. Samt ger en lugnare sömn.
Mellandelar av turkosfärgade pärlor.

4 mm pärlor.

122 kr inkl porto
HOME IS WHERE MY HEART IS

Kortare hänge till nycklar eller väska.

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.
1 st Tigeröga för extra god tur.

152 kr inkl porto

FINNS ENDAST 1 ST
MEXICO

Halsband där tofsen hamnar just nedanför brösten.

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Några mellandelar av Kryskolla.
Krysokolla har en lugnande energi, den är mycket bra att ha när det är stressigt och oroligt. En starkt beskyddande sten, tar bort negativitet, skapar en balans vid förändringar.
Inspirerar dig till att våga göra förändringar i ditt liv. Dämpar ilska och upprördhet.

6 mm pärlor

399 kr inkl porto
SHARE THE LIGHT

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen.
Turkosfärgad.
Ger beskydd och framgång i projekt.

6 mm pärlor

148 kr inkl porto

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack?❤

 2. ? den

  Idag fyller min fina dotter 38 år?. Visst är de så man får vara tacksam så länge dem är nära?
  Tack så fint hoppfullt budskap

  • magpie den

   <3 <3 <3

Lämna en tanke