Budskap 16-18/4 <4

2

Kära läsare! Nu fanns det tid att förmedla även budskap till helgen 🙂 Idag känns det äntligen lite varmare här uppe i norr 🙂 Veckan har bjudit på flera soliga dagar men det har ändå känts kallt och minusgrader är det på nätterna. Vi har gjort två varv till Luleå i veckan pga min sömnapné och rejält snarkande. Hämtat sömnregistreringsapparat och lämnat tillbaka nästa dag! Över 500 km tur och retur blev det! Läkaren får jag träffa i maj. Jag har haft en snarkskena i ca 2 år för att komma i bukt med mitt problem och den hjälper inte hela vägen så fortsättning följer..Ja, detta har vi i släkten och jag har haft turen att ärva alla möjliga ärftliga åkommor, haha 😉

Nu till helgen då. Ja, det handlar först om tidigare liv och de förfäder och mödrar som varit här före oss. Även egna närmaste familjeträdet. Du har burit och erfarit mycket av deras tragik. Du har repeterat mycket av detta själv. Nu är det dags att sluta med det. Öppna upp nu för överflödet som du förtjänar! Livet är inte ett enda elände och motgångar. Det är inte meningen. Alla går igenom visserligen en del motgångar men sluta gräma över det och låta det förstöra din glädje i livet. Du kan skapa tex en altare och tända ljus och tacka för dem som varit här före dig. Och skriva ett nytt kapitel för dig och de som kommer hit efter dig. Och de som finns. Dina barn ska ärva dina fotspår. Gör det till bra fotspår. Skapa harmoni. Släpp dålig karma och döm inte de som var här före dig. Hedra och tacka för deras utmaningar som dom gått igenom. Hedra dina egna tidigare liv. Ja, precis rätt svar till mig också när jag skrev att jag ärvt sjukdomar som gett stora utmaningar 😉 Allt har sin mening och jag har accepterat att det är så och har gjort det bästa av det. Jag kan förmedla och hjälpa andra tack vare detta också. Även våra barn som har fått en viss del av dessa åkommor.

Rättvisan berättar att något ska falla till din fördel. Något rättsligt kan det vara. En sorts rättvisa skipas i det du väntat på och kämpat för. Änglarna vägleder dig till kloka beslut. Tänka på allas rättvisa och högsta goda. Sök en medlare om du behöver det. Nu är det läge att hitta rätt person. Granska och överväg allt. Sök mer information innan viktiga beslut. Att ta ansvar för alla dina handlingar du gjort och gör. Stå emot orättvisa. Stå upp för din övertygelse och det du tror på. Välj dina strider och det du sätter energi på. Vad är viktigt? Vad kommer i första hand? ÄÄ Raguel hjälper med dina relationer och beslut. Skapar fred mellan dig och andra.

Familjelivet ska vara tillfredsställande och givande. Mer harmoni. Pålitlighet. Du ska känna dig välsignad och älskad. Umgås med dom du känner ger dig detta och ge till dem du älskar. Du har möjlighet och styrka att ge. Dina och andras behov är tillgodosedda. Frid och glädje omger dig. Det kan handla om lyckliga äktenskap. Positiva relationer med barn och vänner. Säkerhet och omhändertagande.

Din situation kanske inte får just den utgången du förväntat dig. Det kan bli en annan version. För att det ska bli till det högsta goda. Var öppen för alternativ. Något unikt kan ske och då blir det mer upplyftande. Vill du bli ännu gladare så var öppen för det. Fokusera på alternativ och inte att det blir exakt. Fokusera på bästa resultat hur det än går till..Ang att tända ljus så tipsar jag att ha rosa/röda ljus för att dra till kärlek. Mörkgrönt till ekonomi. Lila till healing. Vitt för tacksamhet och välsignelser. Gult för glädje och positiva tankar.

Önskar dig en härlig helg <3 Vid kontakt med mig så gå in på facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Jag erbjuder healingsmycken, distanshealing/chakrabalansering, djurkommunikation (tillhörande healing) och personliga budskap/vägledning från änglar, guider och andra hjälpredor. Nu kommer några lediga smycken. Nytt kommer löpande ut på facebooksidan innan dom syns på bloggen så kika gärna i där 🙂

SURRENDER TO TRUST

Långt halsband där tofsen faller nedanför brösten.

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen . Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen.

Pärlan är rödfärgad och något mörkare än bilden visar.

6 mm pärlor

Armbandet följer med och är Jade.

399 kr inkl porto som ERBJUDANDE just nu!!!
GOLDY vol 2

Långt armband

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

6 mm pärlor

300 kr inkl porto
MEADOW vol 2

Den gröna jaspisen är för dig som fokusera dina krafter och gå framåt på den väg som utmärks av sökandet efter din sanna natur, din inre stillhet och din ödmjukhet inför livets ständiga förändring. Den lär oss att vara här och nu.
Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
Hjärtchakra. Grönt kommer med framgång och lycka.

Stark healing!

8 mm pärlor

154 kr inkl porto
HEART WIDE OPEN

Olivfärgad Jade med gulddelar. Lite mer grön än bilden visar.

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.
Grönt för extra hjälp med framgång och hjälpa hjärtchakrat.

6 mm pärlor

Finns endast 1 st och till handled på 15-16 cm

144 kr inkl porto
NOELLE

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Blått hjälper med kommunikation.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Kan köpas utan mellandel eller med fler mellandelar.

6 mm pärlor

144 kr inkl porto
LOVE U ANYWAY

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen.
Rödfärgad.

Agat skänker styrka, stabilitet och balans till den som bär stenen. Agat sägs också ha en lugnande effekt, stärka självkänslan och förmågan att se möjligheter istället för problem.
Agaten är en balanskristall som sägs kunna hjälpa oss connecta med vårt inner center. Med balans i livet kommer du lättare komma tillbaka till ditt fokus, din inspiration och ditt lugn -lite mer flow i livet helt enkelt!
Förbättrar relationer och hjälper med förlåtelse och förståelse.

144 kr inkl porto

6 mm och 8 mm pärlor
CAROLA

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen.
Rödfärgad.

Ingår en Rosenkvarts sten för kärlek

145 kr inkl porto
WISDOM

Hematiten kan kallas intellektets eller sinnets sten. Den hjälper oss att komma ner på jorden och ”sortera ut” saker i våra tankar. Den är avstressande, skyddande och stärker problemlösning. Teknisk kunskap, matematiskt och logiskt tänkande är kvalitéer hematiten kan locka fram.
Förbättrar även sömnen.

4 mm pärlor

Modellen passar 17-17.5 cm handled

Finns endast 1 st!

224 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Jenny den

  Hej jag vill gärna beställa det röda armbandet “Carola”

  • magpie den

   Hej Jenny!
   Jag skriver epost 🙂

Lämna en tanke