Budskap vecka 17 <3

0

Kära läsare! Nu tar vi veckans budskap 🙂 Först och främst vill jag påminna om att det är Fullmåne. Dags att rena alla andliga verktyg tex på fönsterbrädan. Skriv på papper vad du önskar släppa och lägga bakom dig. Rensa hemma och rensa ditt sinne. Ta ett bad med avsikt att skrubba bort gamla tunga energier. Skriv ner nya eller gamla önskemål och förvänta dig att när nästa nymåne kommer så får du skörda 🙂 DOCK bjuder denna vecka redan glädje och framgång av olika slag 🙂

Från Shamanleken kommer Moder Jord. Ett sätt som användes förr i tiden och kanske fortfarande, av Shamaner handlar om glödheta stenar. De placerades i en slags byggnad. En helig byggnad. Grotta, stuga eller liknande. Stenarna placerades i mitten av den valda byggnaden. Stenarnas upphettades i öppen eld. Inne i byggnaden var det mörkt. Där höll man ritualer om att släppa det gamla. Gamla vanor och föreställningar. Med vördnad och heder till Moder Jord. När du kliver ut så är du erbjuden en ny chans. Ta nu den andra chansen då tiden är inne. Denna chansen kan ta tid att komma åter. Omfamna också mörkret som din vän och var inte rädd att sitta omringad av mörker. Här får du nya insikter och andligt uppvaknande. När du kliver ut ur ditt mörka “rum” sker en pånyttfödelse. Du är fri och full av kreativitet. Nu har inte alla möjlighet att utföra just denna exakta ritual. Men fundera hur du kan utföra något frigörande hemma hos dig eller ute. En meditation är också ett sätt.

Osäkerhet och rädsla hindrar oss att komma vidare och våga ta för sig och göra förändringar. Det är tryggt för dig att använda din kreativitet och nya idéer. Våga öppna munnen när du behöver säga något. Säg det du behöver och varför. Till universum, änglar, andra personer osv. När vi har rätt avsikter så blir allt lättare. Man kan behöva lite mer ensamtid nu för reflektion och finna “osynlig” information och upplysning. Meditera, yoga, vistas ute i naturen eller ligg bara på sängen och gör inget annat än känna kroppens delar slappna av. Fokusera gärna på tredje ögat. Be att få minnas dina nattliga drömmar. Är du rädd för “rivaler”? Andra som kopierar eller utför samma jobb som du? Det är också onödigt. Det finns plats för alla och det som är ditt och din grej ska du hålla fast i utan att behöva blicka och spana på vad andra gör 😉

Det finns vissa planer som behöver lite mer tid och planering. Inom snar framtid får du svar. Det tar inte länge till. Var redo att ta emot med öppna armar..Du kan behöva skaffa mer information. Fråga en expert i området kanske. Lusläs allt innan du skriver under och tar emot. Tidsplanering. Samt att vara redo att chansa när tillfället ges, efter att du säkrat att allt stämmer. Håll reda på dina föremål. En varning för att stölder kan ske och man kan bli lurad. Uppmärksamhet. Du behöver inte vara rädd. Bara uppmärksam. Men fortsätt med det som är dina uppgifter och det du strävar efter. Låt ingen utnyttja dig för att du är så snäll och vill gott till andra. Till vilket pris ger du bort tid och energi och kanske pengar? Balans och gränser.

Ljusare stunder väntar! De värsta utmaningarna ligger nu bakom dig. Håll i din tro och hoppet med optimism. Tro på dina drömmar. Du kan önska dig precis vad du vill. Lita på din riktiga intuition då den är mitt i prick. Skilj bara på rädslan som kan vara något som spökar från förflutna erfarenheter. Vad grundar sig rädslan på kan du fundera och hur den hindrar dig? Våga öppna hjärtat gentemot de som du håller kära och till dina drömmar. ÄÄ Jofiel hjälper dig med att fira dina segrar och vara optimistisk. Ta för dig. Du är på rätt spår.

När det handlar om ekonomi så är det goda nyheter på ingång! Det materiella tillgodoses. Nu kan det handla om nya intressen, passioner, investeringar, försäljning och även studier. Det finns ungdomlig energi här. En yngre person kan vara/bli viktig för dig. Att du är stöd, vägledare eller annat. Men det kan vara att någon yngre är förvånansvärt klok och ger dig något viktigt. Tacksamhet och välsignelser finns <3

Då önskar jag dig en fin vecka <3 Vid beställningar och frågor så är det snabbast sätt att skriva pm via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller skriva epost till anglaakuten@hotmail.com. Jag sysslar med healingsmycken, djurkommunikation, healing/chakrabalansering, Hot Stone healing, healing till djur, husrening, personliga budskap..Nu kommer några lediga smycken. Fler dyker upp löpande på facebooksidan innan de presenteras här.

SERENITY

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen . Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen.
Turkos och vitgrå Howlite på denna.

6 mm pärlor

388 kr inkl porto
60 kr extra om man vill ha med armbandet.
ENDAST 1 FINNS AV DESSA!
CHAKRA HEALING

Svart Onyx med Jade, Magnesit och Agat.

Man brukar tala om 7 olika chakra och de sitter på samma ställen som våra hormonkörtlar. Varje chakra har en egen färg. Och eftersom färgerna har olika energifrekvens, så påverkar de oss mentalt och känslomässigt på olika sätt. Med hjälp av stenars kraft kan du balansera dina chakra.

8 mm pärlor

Finns endast 1 st

124 kr inkl porto
LOVABLE

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Rosa attraherar kärlek.

8 mm pärlor

154 kr inkl porto
MORE THAN YESTERDAY

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.
Rosa till att attrahera kärlek

6 mm pärlor

124 kr inkl porto
CUTE THING

Fossiljaspis används för att komma i samklang med den naturliga världen.
*Ger styrka, säkerhet och healing och uppmuntrar kärleken till dig själv.
*Acceptera den du är.
*Stärker den fysiska kroppen och kopplas till baschakrat.
8 mm pärlor
Turkos. Här med färgad lila. Den rensar halsen från blockerade tankar. Turkos är för halschakrat. Symboliserar vördnaden för livet. Turkosen besitter kraftigt healande egenskaper, skänker hälsa, ödmjukhet, lycka, beskydd, lycka i hemmet, samt absorberar negativa känslor.
Denna är i vacker lila färg. Syntetisk tillverkning men har samma egenskaper som äkta turkos. 6 mm pärlor.

Hamsahand för extra beskydd.

124 kr inkl porto
TEMPERANCE

Karneol är en sten för kreativitet, mod och styrka. Den hjälper livslusten att blomstra och komma till sin kreativa potential. Den hjälper oss att samla oss, få kontakt med magen och lyssna vart vår egen kraft är på väg. Navelchakra.

Leopardskinsjaspis sägs hjälpa dig att hitta ditt skyddsdjur, ditt totemdjur och förstärker schamanska övningar som t.ex. att arbeta med en schamantrumma och göra trumresor.
Den beskyddar den som söker och stöder dig att hitta avslappning även i situationer som kan kännas pressande.

Utmärkt för djurpersoner och kommunikation med djur.

Affirmation: Jag är beskyddad.
Chakra: Bas och solar plexus

Endast 1 st

6 mm och 8 mm pärlor

154 kr inkl porto
HEART OF THE TIGER

Populärt smycke! Nu finns det 2 st till!

Tigerjärn är en kombination av gul tigeröga, hematit och röd jaspis den har alla de egenskaperna som tillhör dessa samt sina egna. Tigerjärn är en perfekt partner för de som har lätt för att ta över andras känslor medvetet eller omedvetet.
Tigerjärn har en kraftfull effekt på de lägre chakrana, som främjar fysisk vitalitet, energi och stammina. Tigerjärn hjälper de som är känslomässigt, mentalt eller fysiskt utmattade eller har gått in i väggen. Ger dig mod att våga genomgå förändringar. Samtidigt är det en kreativ sten som hjälper dig hitta lösningar på problem och ideér.
Fysiskt: sägs Tigerjärn dämpa stress och lindrar muskelkramper.

6 mm pärlor

144 kr inkl porto
INSIGHTFUL

Visdom, seende, meditation och intuition är ledord för lapis lazuli. Den hjälper oss att finna esoterisk och mystisk kunskap och att den också förstärker vår visdom så att vi kan förstå denna kunskap.
Lapis är en utmärkt sten för personer i chefspositioner, journalister och psykologer eftersom den stimulerar visdom och gott omdöme. Det stärker förmågan att analysera intellektuellt och hjälper vid problemlösning och att hitta nya tankesätt och idéer.
Lapis Lazuli är en kraftfull kristall för att aktivera de högre sinnena och förbättra intellektuell förmåga. Det stimulerar lusten efter kunskap, sanning och förståelse, och underlättar lärandeprocessen. Det är utmärkt för att förbättra minnet.
Lapis Lazuli stärker andlighetens ärlighet, och i det talade och skrivna ordet. Använd den för alla former av djup kommunikation. Det är också en sten för vänskap och ger harmoni i relationer.
Den främjar framgångar och erkännande och är en stor hjälpare för dig som driver eget företag och en självklar komponent i kristallnät för framgång och pengar.

En Howlit för extra lugn och fokus. Motverkar oro och spänningar.

200 kr inkl porto
WILSON

Hänge till bilnycklar, hemnycklar m.m.

Lava
12 mm pärlor

Lava representerar elementen eld och jord. Stenarna är rika på mineraler från djupet av jordens kärna. Elden förknippas med energi, självsäkerhet och passion, medan jord står för mer praktiska kvaliteter, återhållsamhet och materialism.
Lavastenar är välgörande för baschakrat och hjälper oss med grundning och skydd. De är också bra när du vill tillföra energi till andra chakra. Inom Feng Shui används svart lava för karriären och viktiga livsval.

Passar tex som present till en nybliven chaufför

224 kr inkl porto
SÄNKT PRIS! NU 177 kr inkl porto!!!
HEART WIDE OPEN

Olivfärgad Jade med gulddelar.

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.
Grönt för extra hjälp med framgång och hjälpa hjärtchakrat.

6 mm pärlor


144 kr inkl porto
WATSON

Lava representerar elementen eld och jord. Stenarna är rika på mineraler från djupet av jordens kärna. Elden förknippas med energi, självsäkerhet och passion, medan jord står för mer praktiska kvaliteter, återhållsamhet och materialism.
Lavastenar är välgörande för baschakrat och hjälper oss med grundning och skydd. De är också bra när du vill tillföra energi till andra chakra. Inom Feng Shui används svart lava för karriären och viktiga livsval.

Onyx är en otroligt kraftfull sten. Den är beskyddande, ger stöd och ger lindring vid svåra och förvirrande situationer. Den centrerar din energi, samordnar den med en högre makt och ger dig tillgång till högre vägledning. Onyx stärker din förbindelse med den stora helheten. Den gör det lättare att påverka ditt eget öde. Onyx ger självförtroende och får dig att känna dig i harmoni. Det är en sten som hjälper dig att tro på dig själv. Onyx är mentalt renande och dämpar rädslor.
Sägs ge god tur och överflöd.

10 mm och 8 mm pärlor

177 kr inkl porto

Går att få med silverfärgade mellandelar vid behov.
MAXIMUM

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Blått hjälper med kommunikation.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Denna modell passar handled på ca 17 -17.5 cm
Helst en mindre hand så att det är lätt att dra på och av. Strechband.

244 kr inkl porto
YOGA/MEDITATON/MANTRA

Handknuten med 18 pärlor. Lugnande att hålla i handen och räkna pärlor eller ha med vid yoga och meditation m.m.

Rosa Fossiljaspis.
Fossiljaspis används för att komma i samklang med den naturliga världen.
*Ger styrka, säkerhet och healing och uppmuntrar kärleken till dig själv.
*Acceptera den du är.
*Stärker den fysiska kroppen och kopplas till baschakrat.
Rosa till att attrahera kärlek och kärleksfulla tankar
Hamsahand för beskydd och lycka. Lotus till att hålla sig balanserad och dra in naturens lugn och överflöd.

177 kr inkl porto

Endast 1 st kvar!
JAZZY
Röd Howlite. 4 och 6 mm pärlor

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen . Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen.

112 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke