Budskap vecka 19 <3

5

Kära läsare! När sommaren närmar sig så känner jag alltid att tiden rusar fram fortare. Maj månad brukar vara fin och en värmebölja brukar infinna sig även här i norr. Men vi får vänta på det lite till. Det har regnat senaste dagarna men det är bara bra så att resten av snön smälter bort och naturen får börja frodas 🙂 Denna vecka är det flytt och röjning på schemat då ett av de vuxna barnen ska byta hem. Det blir en fin nystart!

Nu ska vi se vad vi får för budskap resten av veckan 🙂 Det finns bestämdhet i energierna och även stort hopp! Himlen vet hur många kämpar på med sina utmaningar och vet också att vi behöver hopp och tillit <3 Och hjälp.

Från Shamaner kommer först detta. Du kan se igenom din situation när du söker det i ditt inre. Dina inre ögon och din intuition. Klarhet. “Den som ser” vet och finner sanningen. Sanningen utan dömande. Mönster som upprepar sig behöver en förändring. Förändringen kan vara skrämmande. Men det kommer något mycket positivt ut av det! Detta tyder också på , med komplettering av andra kort, på att saker och ting löser sig. Dock behövs det att man tar ett steg givetvis. Man kan också missa en viktig detalj om man känner att man går runt i cirklar och inte ser vägen ut. Var uppmärksam nu och ta ett steg bakåt ibland och analysera för att ta ett nytt steg i rätt riktning. Åter igen kommer budskap om att din hållning räknas. Du får en magisk gåva från Shamanerna. Förmågan att se och förstå. En ny klarhet.

Lämna dina bekymmer till heliga förfäder, änglar och de hjälpredor du kan koppla med. Att lämna behövs ibland när man själv inte ser lösningen. Hur och när saker sker är ibland ett mysterium och det i sig kan ge något verkligen glädjande och överraskande! Goda krafter jobbar med dig och åt dig <3 Det kommer smidigare och snabbare ju mer du släpper på din stenhårda kontroll. Du har makten att förändra och du har makten att “se”. Ta tillbaka din gudomliga kraft. Backa. Andas. Vänta. Agera när du funnit klarhet och fått tecken. Med känsla, öron, syn eller annat sätt får du besked. Budskapet om att vänta kan tyda på timmar, dagar eller mer beroende på vad det handlar om och vad du väljer att göra. Ofta behövs bara en liten paus för att se objektivt och snart vet du svaret. Någon kan vänta på svar från någon myndighet eller liknande och det ser ut att komma inom en vecka..Denna vecka är det bra att träna på att “släppa”. På kontroll, material eller annat som är aktuellt för just dig. Att släppa betyder inte att förneka. Det behövs en, om så bara tillfällig mental paus. Du vet att dina tankar kan blockera dig helt och göra dig handlingsförlamad eller få dig att virra runt och ändå inte få något vettigt gjort? Sluta med det. Ens för 1 timmes paus. Titta på nytt sedan för att göra en bättre plan. Hållbar plan. Organisera.

Visst finns det glädje här också! Nu kan man lösa eventuella konflikter och missförstånd. Någon behöver tala klarspråk utan att hetsa upp sig eller döma. Inte reagera likadant gentemot andras bemötande. Är någon upprörd så kan du behålla lugnet och bemöta personen på ett lugnande sätt. Din hållning är mycket viktigt. Vill du ha fred och kärlek och goda relationer? Skapa det. När någon annan inte ser lösningen så är det du som kan göra skillnad. Våga sträcka ut handen till någon. Håll inte igen i kärleken. Säg vad du vill själv höra. Och hur du önskar bli bemött.

ÄÄ Mikael är med som en beskyddande ängel <3 Hjälper med självförtroende, mod och styrka. Söker du efter ditt livssyfte och andliga väg så hjälper ÄÄ Mikael dig och han är snabb på att “svara” 🙂 Veckan handlar även om tur, lyckliga slumpar, balanserad karma och ödets nyck. Lyckans hjul är med! Ta emot något glädjande!

Önskar dig en härlig vecka nu <3 Vid beställningar och frågor så kan du kontakta mig facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Jag erbjuder förutom healingsmycken även distanshealing/chakrabalansering, djurkommunikation/healing, personliga budskap, husrening och lite annat smått och gott i omgångar. Varmt välkommen <3 Här kommer några lediga smycken:

DIVINE

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande. Brunt är grundande/jordande.
Granat stimulerar vår kontakt med den gudomliga urkraften inom oss. Den ger oss lust, styrka och mod så att vi hängivet kan, vågar och vill uttrycka vår fullkomlighet. Den kärleksfulla energin hos granat stödjer dig att leva din passion i kärlek och vardagliga livet. Sägs förstärka kärlekslivet.

Finns endast 1 st!

8 mm pärlor

164 kr inkl porto
GOLDY vol 3

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Kan fås utan berlock också.

6 mm pärlor

149 kr inkl porto
BELLE

Pyrit är känd som en lyckosten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.

6 mm och 8 mm pärlor

154 kr inkl porto
MORE THAN YESTERDAY vol 2

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.
Rosa till att attrahera kärlek

6 mm pärlor

134 kr inkl porto
MALLORY

Magnesit ger lugn och klarhet och hjälper dig att hitta lugnet i kaotiska situationer och omständigheter. Den öppnar för kreativ visualisering och till nya idéer som för dig framåt. Den är kraftfull för att balansera starka känslor och hjälper att återfå kontrollen i stressfyllda situationer.

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

6 mm pärlor
Endast 1 st kvar!

124 kr inkl porto
COCO vol 2

Dubblett med Howlite. Turkos och gråvitmelerad.
Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen . Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen.

200 kr inkl porto

Endast dessa kvar!

6 mm pärlor
LOVABLE vol 2

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Rosa attraherar kärlek.

8 mm pärlor
Endast 1 st kvar!

164 kr inkl porto
HEART OF THE TIGER vol 2


Tigerjärn är en kombination av gul tigeröga, hematit och röd jaspis den har alla de egenskaperna som tillhör dessa samt sina egna. Tigerjärn är en perfekt partner för de som har lätt för att ta över andras känslor medvetet eller omedvetet.
Tigerjärn har en kraftfull effekt på de lägre chakrana, som främjar fysisk vitalitet, energi och stammina. Tigerjärn hjälper de som är känslomässigt, mentalt eller fysiskt utmattade eller har gått in i väggen. Ger dig mod att våga genomgå förändringar. Samtidigt är det en kreativ sten som hjälper dig hitta lösningar på problem och ideér.
Fysiskt: sägs Tigerjärn dämpa stress och lindrar muskelkramper.

6 mm pärlor

144 kr inkl porto
Pga byte till nya kortlekar så säljer jag dessa fina Indigo kort.

Tillkommer 2 stenar. Snöobsidian och Lila Bandagat.

Häfte medföljer på engelska. Något använda men i fint skick.

110 kr plus porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

5 kommentarer

 1. ? den

  Tack så ❤️ För veckans budskap

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. Leischa den

  Tusen tack för behövligt budskap??

  • magpie den

   <3 <3 <3

Lämna en tanke