Budskap vecka 21 <3

1

Kära läsare! Nu är det typisk försommar här uppe. Några dagar var det varmt som i turkisk bastu och nu har det varit nästan minusgrader på nätterna. Brrr! Det är kallt inomhus också när vi stängt av elementen. I väntan på att värmen kommer tillbaka och då får man klaga att det är för varmt, haha! För oss i menopaus är det extra härligt med supervärme ute 😉

Då ska vi se vad som berättas för denna vecka. Hem ljuva hem handlar det mycket om. Även när det nu blir fullmåne så handlar det om rensning. Skåp, förråd men också i sitt sinne. Hur kan man förbättra hemsituationen? Att kunna vara närvarande och hjälpsam mot nära och kära och samtidigt ta hand om sig själv. Verkar att många behövt och behöver extra vila. Det är helt okej och man ska lyssna till kroppen. Mycket rädsla kan det också finnas. I olika områden. Hälsan kan starkt vara i fokus. Psykiskt och fysiskt. Ta hand om varandra och dig själv. Kärleken är viktigast <3 I relationer ser det fint ut 🙂 Man kan komma närmare varandra eller finna någon man tycker om 🙂

Fortsättning från förra veckan är att man ska vara ärlig med sina känslor. Tryck inte ner dom. Våga säga i välmening gentemot andra vad du kan anse vara i obalans eller kanske orättvisa. Då kan man reda ut eventuella problem. Skäms inte för det du känner. Alla har också sin egen sanning med saker och ting. Och våga säga och visa närhet och kärlek <3 Någon blir mycket glad och känner sig uppskattad <3

Fullmånen påverkar ebb och flod. Och känslor. Flöde. Vattenelement är starkt. Vi behöver vatten. Vi behöver också vattna våra drömmar. Näring, näring, näring. En pånyttfödelse finns i bilden. Födelse men också “död”. När fysiska kroppen lämnas till jorden så kommer själen till andra sidan och får återhämta sig tills det är dags att göra en reinkarnation. “Döden” kan också vara att man lämnar gamla föreställningar och beteenden. Ett nytt “jag” föds. Det finns inga begränsningar. Det finns alltid något tillgängligt för dig. Naturligt flöde är här. Ge dig hän och följ strömmen. Inte i den meningen att du påverkas och följer andra. Du är unik och har din egen “flod”. Se hur fascinerade livet kan vara när du vaknar upp i en ny verklighet! Alla känslor du har ska du tillåta passera din kropp och själ. Låt allt kännas på riktigt och ärligt. Sorg och glädje. Allt kommer och går. Det är normalt och naturligt.

Om du känner att du gett bort din kraft så är det dags att ta tillbaka den. Du kan ha gett så mycket av din energi till andra eller till tankar och känslor som dragit ner dig. Försök nu att skapa tillbaka hoppet och se ljuset i tunneln <3 Shamanen är din guide. Den gamla visdomen är här för att lära och utveckla dig. Mirakel kommer i ditt liv snabbare och lättare när du tar Shamanens vägledning och den gudomliga kärleksfulla kraften från universum som alltid är dig tillgodo <3 Du får hjälp att korrigera det som nu behövs. Alla har personliga guider som hela tiden vill vägleda dig på ett kärleksfullt sätt. Lyssna och tillåt informationen att komma..

ÄÄ Chamuel är veckans Ärkeängel. Hjälper dig att finna det du söker. De rätta relationerna, karriären osv. Genom din intuition förstår du meddelanden. En väckarklocka kan befinna sig nu. Något skedde/sker som får dig att vakna upp i en ny sanning och förståelse. Ett nytt beslut kan finnas framför dig. Se på dig själv och vem du är och vad du erfarit. Bred ut dina vingar nu. En ny tid är här. Var inte rädd. Allt är i sin ordning. Blir till ordning. Insikterna du får, vill motivera dig att följa ditt hjärtats sanna röst. En frigörelse och förändring står vid dörren. Ta emot. Bär inte hela världens bekymmer på dina axlar. Det blir tungt fina du. Det finns gudomlig hjälp och stöd för alla. Be för dom och be om hjälp från andra och universum, änglar, guider osv. De du känner koppling till. Det kommer att kännas lättare <3 Jag rekommenderar också att ta hjälp av ÄÄ Mikael. Du får snabbt beskydd åt dig och andra. Du får mod och kraft och är beskyddad under alla resor och sammanhang där du befinner dig <3 Att inte påverkas av andras energier som kan tynga ner dig. I det stora hela ser det ut att komma överflöd i olika former så tacka och ta emot i stort och smått <3

Önskar dig en härlig vecka nu <3 Välkommen med frågor och beställningar via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller epost till anglaakuten@hotmail.com. Personliga budskap, djurkommunikation/healing, distanshealing/chakrabalansering och healingsmycken. Nu kommer några lediga smycken och mer är på kommande 🙂 Av alla dessa finns endast 1 st av varje!

HENNA

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Amazonit är en oerhört lugnande sten. Den sägs ge bäraren styrka att gå sin egna väg och själv ta ansvar för sitt liv. Den är stödjande vid all slags förändring. Amazonit lugnar hjärnan och nervsystemet. Tar fram feminin energi.

Aventurin är en perfekt sten när du känner dig stressad, eller när du känner att du har fastnat och inte kan komma vidare. Aventurin hjälper dig öppna ditt sinne så att du kan ta emot och se flera möjligheter.
Aventurin är en sten för kreativitet, den lugnar känslor, och är stressreducerande speciellt vid tentor. Den balanserar Yin/Yang energierna och skyddar dig från energi tjuvar. Alla Aventurin ger välstånd av olika slag.
Blått för halschakra och kommunikation.

6 mm pärlor

JUST NU 99 kr plus porto ända tills 28/5 !!!
FIGARO

Hematit hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Mycket bra att ha vid arbete med Bas chakrat, hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer.
Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.
Fysiskt: sägs Hematit beskydda mot geopatisk stress och elektromagnetiska fält. Det är är bra sten för avgiftning av lever och blodet.

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Netstone också kallad Black Silk Stone ( Silkessten) är en vårdande ädelsten som antas öka tålamod och tydligt tänkande. Svart silkessten anses också främja självkontroll och inre lugn.

6 mm och 4 mm pärlor

JUST NU 99 kr plus porto ända till 28/5 !!!
BLUE LAGOON

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Amazonit är en oerhört lugnande sten. Den sägs ge bäraren styrka att gå sin egna väg och själv ta ansvar för sitt liv. Den är stödjande vid all slags förändring. Amazonit lugnar hjärnan och nervsystemet. Tar fram feminin energi.

6 mm pärlor

JUST NU 99 kr plus porto ända till 28/5 !!!
MALLORY

Magnesit ger lugn och klarhet och hjälper dig att hitta lugnet i kaotiska situationer och omständigheter. Den öppnar för kreativ visualisering och till nya idéer som för dig framåt. Den är kraftfull för att balansera starka känslor och hjälper att återfå kontrollen i stressfyllda situationer.

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

6 mm pärlor
Endast 1 st kvar!

JUST NU 99 kr plus porto ända till 28/5 !!!
MORE THAN YESTERDAY

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.
Rosa till att attrahera kärlek

6 mm pärlor

JUST NU 99 kr plus porto ända till 28/5 !!!
MILLY

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Botswana Agat har en lugnande energi, hjälper dig komma igång efter sjukdom eller stillastående. Balanserar och lugnar samtidigt som den uppmuntrar dig att itu med de problem som finns omkring dig. Hjälper dig se allt klarare genom att fokusera på en sak i taget.

8 mm och 6 mm pärlor

144 kr inkl porto
FINDING MY FLOW

Fluorit kallas också för “FLOWrit” för att den sägs kunna ta bort blockeringar i vårt mind så vi enklare kan hitta tillbaka till vårt flow. Det här är den optimala kristallen för alla som pluggar då den hjälper oss vara fokuserad, motiverad och oblockerad i vårt mind. Ett quote som bäst beskriver Fluoriten är: It’s like a vacuum cleaner for your mind!

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Passar handled på max 16.6 cm. 1 st kvar!

144 kr inkl porto

6 mm pärlor
JAMIE

Olivgrön Jade och vanlig grön Jade.
6 mm och 8 mm pärlor

Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

144 kr inkl porto

Finns endast 1 st!
BELLE

Pyrit är känd som en lyckosten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.

6 mm och 8 mm pärlor

144 kr inkl porto
MORE THAN YESTERDAY vol 2

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.
Rosa till att attrahera kärlek

6 mm pärlor

134 kr inkl porto
ADLEY

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen . Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Turkos för halschakra och kommunikation.

Pärlor av Sandelträ används ofta i ” malas ” bönehalsband/ radband…… Kan med fördel bäras under längre tid då de har en mycket fridfull energi……. Ger positiva subtila vibrationer och för in klarhet, lugn och positivitet i ditt liv. Sandelträ motverkar depressioner och stress. Beskydd och känsla för magi.
Några Tigeröga och Bronsit för energi, glädje, jordning och välstånd.

Lotusberlock

6 mm pärlor

JUST NU 120 kr plus porto !!!
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    ?❤❤❤

Lämna en tanke