Budskap vecka 22 <3

2

Kära läsare! Hoppas du hade en fin helg <3 Nu tar vi en ny vecka igen 🙂 Detta har jag fått fram från mina gudomliga hjälpredor..

Rådgivaren kommer upp som håller i den kollektiva visdomen. Rådgivarna hjälper dig att se allt du gjort hittills. De hjälper dig att förstå och läka allt. Varför var du så arg på vissa personer.? Varför hade du svårt att förlåta?. Vilka du älskade djupt och varför?. Varför var du rädd.? Hjälper dig att “spola” bakåt och se allt. Hur kan du nu göra nästa steg? All visdom bär du inom dig. Du må höra mycket men kan du verkligen lyssna? Rådgivarna står nära dig redo för assistans. Du är aldrig ensam! Sluta sätt dövörat till nu. All information finns tillgängligt. Se också det positiva i det som varit. Man kan ha god anledning att skratta åt något som varit. Som man erfarit. Personer man har och har haft i sitt liv. Händelser. “Gråt inte över spilld mjölk” kommer också upp. Även att “skärvor kommer med lycka”. Vi har ett talesätt på finska som säger att när man krossar saker så kommer något lyckligt snart 🙂

Sköldpaddan ber att ha eftertanke. Det finns ingen anledning att ha bråttom. Det finns stor visdom i att ta ett steg i taget. Gå framåt i maklig takt. Fram kommer du förr eller senare. Välj en väg och rör dig till den riktningen. Du har tid att vara eftertänksam. Allt är obegränsat.

Slut fred med andra och du får även själv fred i ditt sinne. Kapa av negativa band och beteenden. Ibland får man lämna personer och platser när något är uttjänat. Sluta vara arg och hamna i konflikter om du upplevt detta. Ge inte bort din energi och sinnesro. Moder Jord kommer också igen denna vecka. Moder Jord säger att du är barn på jorden och du är omhändertagen. “Hon” tar alla i sitt “sköte”. Vill du det så är du välkommen <3 Du får allt du behöver. För att växa och frodas. På alla sätt. Förändringar är här. Låt relationer och dig själv healas och välj en riktning som gör dig lycklig. Du är precis lika viktig som alla andra. Du har uppgifter som du ska göra och erfara. Du ska känna glädje i det <3 Gå efter dina drömmar!

Det lovas ännu mer överflöd denna vecka också! Tacka och ta emot. Belöningarnas tid är här ,mitt i tider som kan kännas som “tuggummi”. Även ser det ut som att pengar kommer och pengar går. Kan handla om investeringar och skulder. Man får och ger och det rullar på. Pengar ska cirkulera för annars tar det stopp nånstans. Tro på att pengar alltid kommer att finnas och räcka till alla så finns flödet här hela tiden. Nu behövs också kompromisser och diskussioner om vad som är rättvist och nödvändigt. Är någon sur på dig så äger inte du problemet. Det är personen själv som får ta ansvar för sina gärningar och val som man gjort och gör. Sitt tycke och tänke. Använd din visdom och behåll lugnet och låt alla behålla sin värdighet. Drömmar kan gå isär med andra. Man kan mötas i mitten och låta andra sträva efter sina egna mål. Låt dig inte hindras. Uppmuntra varandra att sträva efter egna drömmar. Vissa drömmar är gemensamma och andra drömmar är personliga.

Relationer kan utvecklas till en ny nivå. En vänskap eller romans. Befintlig eller ny. Diskutera och var ärlig med känslor. Visa vem du tycker om. Sätt även gränser till hur du själv ( och ev andra som behöver hjälp ) vill bli bemötta och berätta om behov. Psykiska förmågor ökar..Konstnärlighet. Drömmar. Och kanske kärleksmeddelanden kan komma nu 😉 Någon i din närhet eller du själv, är känslig, intuitiv, snäll, sympatisk, romantisk och kanske något tystlåten och fundersam just nu. En känslomässig situation är aktuell. Var öppen för kärlek och goda relationer <3 Kärleken är starkast och skuffar undan mörker <3

Önskar dig en fin vecka nu <3 Välkommen med beställningar och frågor via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller epost till anglaakuten@hotmail.com. Följ gärna facebooksidan då dit kommer nya smycken i första hand. Förutom healingsmycken så finns det djurkommunikation/healing, distanshealing/chakrabalansering och personliga budskap/vägledning från gudomliga hjälpredor och universum välvilja. Nu kommer några lediga smycken. Observera att jag inte masstillverkar av likadana smycken. Jag strävar efter att dom ska vara unika och personliga <3

RAINBOW vol 2

Heishipärlor i glada färger blandat med Howlit för beslutsamhet, fokus och mycket lugnande för sinnet. Hjälper mot oro och negativa tankar.

Berlock med Lotus och fjäder.

Tillverkas efter din storlek.

166 kr inkl porto
CHAKRABALANS

Med jordande grå Jaspis. Skön healing som ger fokus och koncentration till hobby, studier och arbete.
Balanserade för kropp och sinne!
Blandat med olika färger av Jade för lycka, bra relationer och välgång

166 kr inkl porto

8 mm pärlor
SHEILA

Endast 1 st med denna berlock.

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.

6 mm pärlor

166 kr inkl porto
MILLY

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Botswana Agat har en lugnande energi, hjälper dig komma igång efter sjukdom eller stillastående. Balanserar och lugnar samtidigt som den uppmuntrar dig att itu med de problem som finns omkring dig. Hjälper dig se allt klarare genom att fokusera på en sak i taget.

8 mm och 6 mm pärlor

144 kr inkl porto
MORE THAN YESTERDAY vol 2

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.
Rosa till att attrahera kärlek

6 mm pärlor

134 kr inkl porto
EVELYN

Hematit ( här med guldplätering ) hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Mycket bra att ha vid arbete med Bas chakrat, hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer.
Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.

Jade med guldstoft.
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.

Blandat 8 mm och 6 mm pärlor

177 kr inkl porto
HOLLIDAY

Blandat med pigga färger av Howlit och några blå Jade.
Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen . Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen.

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.

8 mm pärlor

154 kr inkl porto
RAINBOW vol 3

Färgglada Heishipärlor med lyckobringande, kärleksbringande Jade. Howlit för fokus och klarhet och lugnar överaktivt sinne. Agat för goda relationer och medkänsla och kärlek.

Endast 1 st av denna variant.
Stl tillverkas efter bäraren.

166 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. ? den

    Tack för veckans budskap , tycker om att läsa dem?

    • magpie den

      Tack fina du <3

Lämna en tanke