Budskap 18-20/6 <3

0

Kära läsare! Hehe, det var lite omtumlande vecka här. Två av anhöriga fick böter och två av våra epost är kapade!!! Typiskt Merkurius retrograd.. En extra inkomst kom och gick lika fort! Vi hoppas och tror fortfarande på en annan god nyhet…Igår har vi lagt böner på några kristall- och naturstenar för att ha flödet att gå runt 😉 Dom har legat i sängen hela natten 😉

Jag drömde om myggor och läste i Solögas bok. Budskapet är även till dig. ” Känn dig lugn och avslappnad i sällskap med andra. Känn dig lugn i alla lägen och inte känna dig jagad och stressad”.

Spiralen talar om tillväxt och expansion och transformation. Att ta sig ut från spiralen och känna en pånyttfödelse och ny verklighet. För förnyelse så ska man ömsa det gamla skinnet. Du har gjort detta många gånger och det är dags igen. Du får ett nytt, lent och mjukt skinn. Låt naturen ta sin naturliga väg. Det kan kännas lite skrämmande och sårbart men lita på att det vägleder till en fin förnyelse.

“She Wolf” ber dig att släppa fram din vilda sida. Använd dina talanger och gå efter din passion. Alfahonan är en ledare. Otämjbar. Hon ser inga begränsningar. Hon låter sig inte påverkas av flockens “svagheter” och bryr sig inte om vad andra tycker, då dom inte förstår utvecklingen och att man nu strävar efter att ändra “kursen” mot något bättre. Flocken är personer runt dig. Man söker också efter nya “byten” för att överleva. Hon vill bryta gränser. Du uppmanas att ta fram rebellen i dig. Låt inget komma i vägen. Sträva efter ditt mål, passion och önskan.

Ditt självförtroende, visdom och återhållsamhet har eller betalar sig nu. Du har arbetat hårt och och förberett dig för det kommande. Nu har du all anledning till att njuta och lyxa till det. I ditt eget sällskap kan du finna stort värde också. Man kan söka efter ensamtid och gå in sig själv. Healing och samla styrka, inspiration och insikter. Kortet tyder också på oväntad ekonomisk tur! Framgång för egenföretagare kan det vara. Uppskattning av djur och natur. Förbättring i hemmet. Flytt, rensning eller renovering? Bra arbete/utbildning? Adoptering? Något nytt med barn/familj/djur som ser ut att ordna sig och gemenskapen känns behagligt.

Håll dig måttfull och undvik impulsiva beslut, trots att du kan känna dig rebellisk. Ett annat beslut kan vara bättre än det du tänker ta som snabb lösning. Tex, ska du köpa något så jämför priser först. Impulsiva beslut du kanske gjorde tidigare har du chansen att rätta till. Ångra ett köp eller annat beslut du gjorde. Var metodisk och undvik stress. Samarbete och arbeta i lag är gynnsamt. Medkänsla och vänlighet hjälper dig att framgångsrikt manifestera dina drömmar. Vad behöver du förlåta? Gör det och frigör dig själv och då släpper du andra fria också. Håll inte fast i det gamla och saker som hänt. Du har inte tid för ånger och sätta onödig energi på det. Beslut du gjorde då är nu bakom dig. Ta emot det nya istället. Finn balansen i allt. Gå ut och jorda dig eller använd stenar när du är inomhus. Lägg balanserande stenar vid fotändan och håll dom gärna i handen också och känn rötterna gå ned under jorden.

Önskar dig en fin helg nu <3 Välkommen med frågor och beställningar via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller via epost till anglaakuten@hotmail.com. Förutom healingsmycken så kan du fråga efter personliga budskap, chakrabalansering/kristallhealing och djurkommunikation/healing. Ibland lyckas jag rena hem från låga energier och andar via distans också. Nu kommer några lediga smycken. Fler finns och kommer till facebooksidan ?

ARIEL vol 3

Agat har en lugnande energi, hjälper dig komma igång efter sjukdom eller stillastående. Balanserar och lugnar samtidigt som den uppmuntrar dig att itu med de problem som finns omkring dig. Hjälper dig se allt klarare genom att fokusera på en sak i taget.
Blått för halschakra och kommunikation.

Blå bandagat lär ha en lugnande och mjuk energi. Där den sägs verka läkande för halschakrat och frigör energier som ger mod, såsom om man är blyg eller rädd för att förmedla sin åsikt. Den kan öka förmågan att uttrycka dina tankar och känslor samt att rättfärdiga dina egna sanningar.  Motverkar stress.

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen . Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Turkos för halschakra och kommunikation.

6 mm pärlor

154 kr inkl porto
ARIEL vol 2

Agat har en lugnande energi, hjälper dig komma igång efter sjukdom eller stillastående. Balanserar och lugnar samtidigt som den uppmuntrar dig att itu med de problem som finns omkring dig. Hjälper dig se allt klarare genom att fokusera på en sak i taget.
Blått för halschakra och kommunikation.

Blå bandagat lär ha en lugnande och mjuk energi. Där den sägs verka läkande för halschakrat och frigör energier som ger mod, såsom om man är blyg eller rädd för att förmedla sin åsikt. Den kan öka förmågan att uttrycka dina tankar och känslor samt att rättfärdiga dina egna sanningar.  Motverkar stress.

Lapis Lazuli står också för fokus, frihet, att kunna tänka utanför boxen, beskydd (speciellt av det feminina) och är en dörröppnare till andra dimensioner och inre seende. Lapis lazuli sägs stärka inre seende, meditation och en djup förståelse av människan. Klar kommunikation i sanning och hjälper mot oro och ger lugnare sömn.

6 mm pärlor

154 kr inkl porto
SHINE BEATYFUL YOU

Bruna och guldfärgade toner med Hematit, Jaspis, Jade och Tigeröga och Bronsit.
Allt för balansering, jordning, healing, framgång, tur, glädje, kraft, respekt, pondus, avstressande, fokus och beskydd.

8 mm pärlor

ENDAST 1 st!!!

166 kr inkl porto
FRIDA

Turkoser anses vara en bro mellan himlen och jorden som grundar oss och samtidigt tillåter oss att vara öppna mot andevärlden.
Indianerna ansåg att Turkoserna var heliga och bar på en direkt koppling till andarna.
Turkos hjälper oss släppa taget om gamla vanor, destruktiva mönster som vi inte längre behöver i våra liv. Skapar utrymme för den fria tanken.
Använd med fördel turkos vid arbete med halschakrat, för en klar och ärlig kommunikation direkt från hjärtat och mot andevärlden. Utvecklar och förstärker din intuition, för tur och beskydd med sig. Turkoser återfinns ofta i amuletter för tur, styrka och beskydd.

Amazonit är en oerhört lugnande sten. Den sägs ge bäraren styrka att gå sin egna väg och själv ta ansvar för sitt liv. Den är stödjande vid all slags förändring. Amazonit lugnar hjärnan och nervsystemet. Tar fram din kvinnliga mjuka sida.

6 mm pärlor
Finns endast 1 st!

149 kr ink porto
MICHEL

Jade ( brun )
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.
Denna med guldstoft. Mellandelar pärlor med guldfärg.

6 mm pärlor

133 kr inkl porto
WINCENT

Hematiten kan kallas intellektets eller sinnets sten. Den hjälper oss att komma ner på jorden och ”sortera ut” saker i våra tankar. Den är avstressande, skyddande och stärker problemlösning. Teknisk kunskap, matematiskt och logiskt tänkande är kvalitéer hematiten kan locka fram. Bättre sömn.

Svart jade: Svart jade är särskilt skyddande mot negativa energier, och den hjälper oss också att släppa vårt ego och att förbättra vår kommunikationsförmåga. Alla Jade kommer med viss tur och lycka.

6 mm pärlor

154 kr inkl porto
HALO

Howlit. Egenskap: Minskar oro, stress och spänningar. Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Den ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi.

Lätt att kombinera med andra smycken.

8 mm pärlor

ENDAST 99 kr plus porto just nu!
ADELIA

Rosenkvarts balanserar våra känslor, och minskar känslor av ilska, rädsla, stress, skuld, ångest och sorg. Den har en mild energi, men den har samtidigt kraft att lösa upp blockeringar som vi har djupt inom oss.
Rosenkvarts initierar kärleken till oss själva. Den ger lugn och känslomässig förtröstan. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Den förbinder den andliga dimensionen med kärleken och ger oss kärlek utan villkor och krav.
Drar till sig kärlek

Turkos. Här med färgad lila. Den rensar halsen från blockerade tankar. Turkos är för halschakrat. Symboliserar vördnaden för livet. Turkosen besitter kraftigt healande egenskaper, skänker hälsa, ödmjukhet, lycka, beskydd, lycka i hemmet, samt absorberar negativa känslor.
Denna är i vacker lila färg. Syntetisk tillverkning men har samma egenskaper som äkta turkos. 6 mm pärlor.

154 kr inkl porto

Stl tillverkas efter bäraren.
Finns 2 st.
SHEILA

Endast 1 st med denna berlock.

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.

6 mm pärlor

JUST NU ENDAST 99 kr plus porto!
STELLA

Rosa Turkos. Turkosen sägs vara en andlig läkare som ger frid i sinnet. Den kan också fungera som en skyddande och stödjande guide genom det omedvetna. Turkos har använts av både nordamerikanska indianer och tibetanska schamaner för sina skyddande och andliga egenskaper.
Denna i färgen rosa för hjärtchakra.

Howlit. Minskar oro, stress och spänningar. Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Den ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi.

Berlock sköldpadda. Kan bytas ut mot ett litet hjärta eller fjäder.

8 mm pärlor

156 kr inkl porto
NEVER GIVE UP

Rosa Bandagaten är en lindrande och lugnande sten med en fantastisk styrka. Den stärker mentala funktioner eftersom det förbättrar koncentration, perception och analytiska förmågor. Känslomässigt hjälper den dig att komma över negativitet och bitterhet. Den läker inre ilska, främjar kärlek och mod att börja om igen.

Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier. Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

8 mm pärlor
Finns endast 1 st

NEDSATT PRIS NU 144 kr inkl porto
ROSALEEN

Turkosen sägs vara en andlig läkare som ger frid i sinnet. Den kan också fungera som en skyddande och stödjande guide genom det omedvetna. Turkos har använts av både nordamerikanska indianer och tibetanska schamaner för sina skyddande och andliga egenskaper.
Denna i färgen rosa för hjärtchakra.

8 mm pärlor

JUST NU ENDAST 99 kr plus porto!
FLORA


Rosenkvarts balanserar våra känslor, och minskar känslor av ilska, rädsla, stress, skuld, ångest och sorg. Den har en mild energi, men den har samtidigt kraft att lösa upp blockeringar som vi har djupt inom oss.
Rosenkvarts initierar kärleken till oss själva. Den ger lugn och känslomässig förtröstan. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Den förbinder den andliga dimensionen med kärleken och ger oss kärlek utan villkor och krav. Drar till sig kärlek <3

Agat skänker styrka, stabilitet och balans till den som bär stenen. Agat sägs också ha en lugnande effekt, stärka självkänslan och förmågan att se möjligheter istället för problem. Här med frostad vit agat.

Säljes helst i färdiggjord storlek 17-18 cm men kan göras om..

8 mm pärlor

166 kr inkl porto
LEONA

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen . Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen.

Turkosen sägs vara en andlig läkare som ger frid i sinnet. Den kan också fungera som en skyddande och stödjande guide genom det omedvetna. Turkos har använts av både nordamerikanska indianer och tibetanska schamaner för sina skyddande och andliga egenskaper.

Lotus berlock
8 mm pärlor
Endast 1 st kvar!

166 kr inkl porto
TALLULAH

Turkoser anses vara en bro mellan himlen och jorden som grundar oss och samtidigt tillåter oss att vara öppna mot andevärlden.
Indianerna ansåg att Turkoserna var heliga och bar på en direkt koppling till andarna.
Turkos hjälper oss släppa taget om gamla vanor, destruktiva mönster som vi inte längre behöver i våra liv. Skapar utrymme för den fria tanken.

Använd med fördel turkos vid arbete med halschakrat, för en klar och ärlig kommunikation direkt från hjärtat och mot andevärlden. Utvecklar och förstärker din intuition, för tur och beskydd med sig. Turkoser återfinns ofta i amuletter för tur, styrka och beskydd.

8 mm pärlor
Finns endast 1 st!

166 kr inkl porto
CHAKRA BALANS

Meditation, yoga, böneband, malaband, mantraband med handknutna pärlor 18 st.
Bra att ha när man sitter på bussen tex.

Alla stenar du behöver för balans, beskydd, kreativitet, lycka och framgång.
Howlit, Magnesit, Turkos och Jade i olika färger i fin harmoni

Berlock Lotus och fjäder.

212 kr inkl porto
NYHET!!!

Nyckelhängeshalsband.

Låset hamnar just nedanför brösten.
Trött på vanliga nylonnyckelhängen?

Här är ett alternativ till något personligt
Blandat med rosa Bandagat, lila Jade och Rosenkvarts.
Det ultimata för KÄRLEK och goda relationer
Framgång och lycka och motivation med egenskaper av beskydd! Förlåtelse. Släppa gamla sorger. Hjälper efter sjukdomsperiod.

Blandat med 8 mm och 6 mm pärlor

412 kr inkl porto

Kan tillsättas en tofs om man vill.
NYHET!

Långt halshänge till nycklar!

Är du less på de vanliga nylonhängen så är detta ett alternativ
Låset hamnar just nedanför brösten.

Svart Jade, grön Magnesit och några guldpläterade Hematit.
Allt för kreativitet, fokus, inspiration, framgång, beskydd, balanserande och lugnande. Håller dig på jorden med alla uppdrag

412 kr inkl porto

Kan tillsättas en tofs om man vill.
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke