Budskap 2-5/7 <3

3

Kära läsare! Här sitter jag nu som “gräsänka” över helgen 😛 Min man har åkt ut på jobb och jag påtar på med mina smycken och myser med lilla hunden som älskar att vara i arbetsrummet <3 Kände att det behövdes ett helgbudskap nu 🙂 Har själv lite beslutsångest ang tillgängliga extrajobb så nu blir det behövligt med lite vägledning 😉

Ormen är en livsform av moder jord. Ormen kommer med passion, läkning och befrielse. Att släppa det förgångna och gammalt utförtjänt skinn. Du är erbjuden den “förbjudna frukten” som ger dig frihet i passioner och kreativitet. Detta är kraften av Kundalini energi. Dina chakran behöver vakna och speciellt navelchakrat. Orange. Rosa är också bra. Välkomna nya erfarenheter och din kvinnliga passion och energi. Nu finns det “pirr” i luften 😉 Var medveten om din skönhet och visa världen hur vacker du är och du kan manifestera originella, udda, speciella erfarenheter och drömmar kan uppfyllas!

Stjärnan är ju med här och hjälper dina drömmar att uppfyllas! Önska! Tänk dig ett stjärnfall och magin i det. Du har all anledning att ha hopp och vara optimistisk! Ljusare stunder kommer! Nu är det läge att göra långsiktiga planer. Vad skulle göra dig mer lycklig? Ett hastigt beslut nu som du egentligen är osäker på eller vänta ut lite och få något mer glädjefullt och hållbart? Ha tålamod med denna väntan och sök klarhet i meditation eller fråga de du litar på om goda råd. Visualisera din dröm. Ta stegen mot det du egentligen önskar istället för ett andrahandsval. Fundera noga och känn efter noga innan du svarar på något. Din egen intuition är mitt i prick! Nu kommer en blomstrande ny början och du behöver vara målmedveten med det du önskar ha och jobba mot det. ÄÄ Jofiel är skönhetens ängel och hjälper dig att skapa skönhet i ditt liv <3

Orakelkortet visar en kvinna som är din vän. Hon är en klarseende prästinna. Hon säger vad du behöver höra. Så här är meditation bra och att använda gamla metoder. Rökelser tex. Sök gärna fram en skål som är eldfast och lägg rökelse där eller använd rökelsestickor om du har det. Du som inte har rökelser kan använda vanliga kryddor och “fjutta” på dom och rena dig själv och ditt hem. Salvia och timjan är tex bra. Starka insikter kan dyka upp! Säg din fråga och var öppen för svar..Tecken kommer och du kan lättare göra rätt beslut. Änglarna är med och stödjer dig helt och fullt och universums överflöd är med <3 Alla vill dig väl! Fixa till lite magi och mystik nu och se vad som händer 😉

Önskar dig en skön helg nu <3 Välkommen med frågor och beställningar via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller via epost till anglaakuten@hotmail.com. Förutom healingsmycken så kan du fråga efter personliga budskap, chakrabalansering/kristallhealing och djurkommunikation/healing. Ibland lyckas jag rena hem från låga energier och andar via distans också. Nu kommer några lediga smycken. Fler finns och kommer till facebooksidan ?

ARIEL vol 2

Agat har en lugnande energi, hjälper dig komma igång efter sjukdom eller stillastående. Balanserar och lugnar samtidigt som den uppmuntrar dig att itu med de problem som finns omkring dig. Hjälper dig se allt klarare genom att fokusera på en sak i taget.
Blått för halschakra och kommunikation.

Blå bandagat lär ha en lugnande och mjuk energi. Där den sägs verka läkande för halschakrat och frigör energier som ger mod, såsom om man är blyg eller rädd för att förmedla sin åsikt. Den kan öka förmågan att uttrycka dina tankar och känslor samt att rättfärdiga dina egna sanningar.  Motverkar stress.

Lapis Lazuli står också för fokus, frihet, att kunna tänka utanför boxen, beskydd (speciellt av det feminina) och är en dörröppnare till andra dimensioner och inre seende. Lapis lazuli sägs stärka inre seende, meditation och en djup förståelse av människan. Klar kommunikation i sanning och hjälper mot oro och ger lugnare sömn.

6 mm pärlor

133 kr inkl porto
ARIEL vol 3

Agat har en lugnande energi, hjälper dig komma igång efter sjukdom eller stillastående. Balanserar och lugnar samtidigt som den uppmuntrar dig att itu med de problem som finns omkring dig. Hjälper dig se allt klarare genom att fokusera på en sak i taget.
Blått för halschakra och kommunikation.

Blå bandagat lär ha en lugnande och mjuk energi. Där den sägs verka läkande för halschakrat och frigör energier som ger mod, såsom om man är blyg eller rädd för att förmedla sin åsikt. Den kan öka förmågan att uttrycka dina tankar och känslor samt att rättfärdiga dina egna sanningar.  Motverkar stress.

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen . Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Turkos för halschakra och kommunikation.

6 mm pärlor

133 kr inkl porto
MASTER YOUR MIND

Lapis Lazuli ( rondeller ) Den står också för fokus, frihet, att kunna tänka utanför boxen, beskydd (speciellt av det feminina) och är en dörröppnare till andra dimensioner och inre seende. Lapis lazuli sägs stärka inre seende, meditation och en djup förståelse av människan.
Lär kunna användas för djup kommunikation, och kan vara en framgångsrik komponent i kristallnät och magipåsar för framgång, pengar och inre styrka. Den sägs även skapa känslor av värdighet, vitalitet och kraftfullhet. Bra att ha vid tex arbetsintervjuer.

Blå bandagat sägs ge skydd, trygghet och säkerhet genom att lösa inre spänningar och motverkar mental stress och neutraliserar ilska. Detta lär göra det möjligt för oss att stå emot yttre påverkan i vårt sökande efter inre frid. Den sägs uppmuntra till en harmonisk, lugn och begrundande syn på livet.
Några Dumorteriet och Sodalit för att boosta lugn och kommunikation och klara tankar.

Begränsat storlek.

8 mm pärlor

166 kr inkl porto
GANDALF

Brun jade med guldstoft och beige howlit.

Howlit. Egenskap: Minskar oro, stress och spänningar. Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Den ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi.
Motiverar och stärker till kloka beslut till att nå sina mål. Målmedvetenhet.

Jade. Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

6 mm pärlor

144 kr inkl porto
MANJA

Howlit. Egenskap: Minskar oro, stress och spänningar. Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Den ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi.

Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier. Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

6 mm pärlor

144 kr inkl porto
NYHET!!!

Nyckelhängeshalsband.

Låset hamnar just nedanför brösten.
Trött på vanliga nylonnyckelhängen?

Här är ett alternativ till något personligt
Blandat med rosa Bandagat, lila Jade och Rosenkvarts.
Det ultimata för KÄRLEK och goda relationer
Framgång och lycka och motivation med egenskaper av beskydd! Förlåtelse. Släppa gamla sorger. Hjälper efter sjukdomsperiod.

Blandat med 8 mm och 6 mm pärlor

412 kr inkl porto

Kan tillsättas en tofs om man vill vid speciella tillfällen. Säkert har ingen en exakt likadan! ?
NELLA

Rosa Bandagaten är en lindrande och lugnande sten med en fantastisk styrka. Den stärker mentala funktioner eftersom det förbättrar koncentration, perception och analytiska förmågor. Känslomässigt hjälper den dig att komma över negativitet och bitterhet. Den läker inre ilska, främjar kärlek och mod att börja om igen.

Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier. Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

8 mm pärlor
Finns endast 1 st

NEDSATT PRIS NU 144 kr inkl porto
CHAKRA BALANS

Meditation, yoga, böneband, malaband, mantraband med handknutna pärlor 18 st.
Bra att ha när man sitter på bussen tex.

Alla stenar du behöver för balans, beskydd, kreativitet, lycka och framgång.
Howlit, Magnesit, Turkos och Jade i olika färger i fin harmoni

Berlock Lotus och fjäder.

199 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. Leischa den

  ??

 2. Gabriella Janus den

  Min största rädsla är att jag aldrig ska få möjlighet att galoppera på min häst, har ägt henne i ett år och ser inte mig själv galoppera på henne utan blir bara rädd. Blev inte bättre när jag förlorade mitt största stöd i form av min första hund, han dog i april och år mycket rädd att han led så otroligt mycket mot slutet, han visade aldrig att något var fel tills hans kropp lade av. Kommer det lösa sig med galoppen innan sommaren 2021 är slut och uppskattade min hund sitt liv hos oss?
  Snälla önskar vägledning för orkar inte med denna stress längre

  • magpie den

   Hej Gabriella! Jag skriver epost till dig! <3 Mvh. Pauliina

Lämna en tanke