Budskap vecka 28 <3

4

Kära läsare! Värmen fortsätter..När har vi sist haft en sån här sommar..? Minns min dotters första sommar att det var så varmt och torrt att älven som vi då bodde bredvid på landsbygden, hade så sparsamt med vatten att det inte gick att doppa sig vid stranden. Man fick vada nästan halvvägs till Finland för att kunna simma! Vi bor i vackra Tornedalen alltså 🙂

Inte otippat att kortet med Solen kommer upp nu 😉 Solen säger att möjligheterna finns och dörrar är öppna! Solen lovar framgång av olika slag. I relationer, arbete, hemsituation m.m. Nya projekt och idéer är aktuella. Din inre eld vaknar..Utnyttja det. Förnyad kraft. Glädje. Det handlar också om bättre hälsa men även kraft att ta itu med hälsan. Boka läkarbesöket som du tänkt så länge på? Har du en viktig fråga i tankarna/ har haft så är svaret idag ett klart JA!

Månen kommer också upp. Alla är rädda och osäkra ibland. Ibland är det yttre faktorer som skrämmer men också är det ofta helt irrationella. Overkliga. Det du inte ser men är orolig för. Fundera på vad rädslorna baseras på. Är det verkligt och nödvändigt. Lyssna inåt. Insikter nu handlar mest om dig själv. Fokus på dig. Vad är det som håller dig tillbaka? Vad kan du göra nu? Prata gärna med andra. Vänner, partner, mentor, terapeut? Även änglarna, guiderna har svar och vägledning till dig. Fråga och lyssna. Dags att lämna blockeringar. Ta itu med känslor och tankar. Här kan också någon slags terapeut hjälpa dig. Mentalt eller fysiskt. Vakna upp till sanningen. Tillåt dig att skina! Du ska skina och inte hålla dig tillbaka. ÄÄ Haniel hjälper dig att tolka dina nattliga drömmar och ge dig klarsynthet och förstärka intuition. Man kan uppleva parapsykiska förmågor nu ännu starkare..

Spiralsymbolen representerar vägen som leder från det yttre medvetande (materialism, ego, ytlighet) till den inre själen (upplysning, kosmisk medvetenhet, nirvana). Den symboliserar rörelsen mellan den inre intuitiva och immateriella världen och den yttre materiella världen. Den symboliserar också återfödelse och tillväxt. Spiralen bjuder in dig till förändring. Ett exempel kommer från shamanerna att skapa en spiral på marken. Använd stenar eller andra verktyg och gör en spiral. Gå in i spiralen med avsikt att släppa det som håller dig tillbaka och annat du behöver släppa. Känslor och tankar som stör dig. Undvik ordet “inte”. Tex, “detta vill jag INTE ha”, för universum förstår inte det ordet. I universum blir det tvärtom. Ordet “inte”, hoppas över och då blir din önskan fel. Säg bara “jag släpper nu min oro över,,,,,” och fyll dit det du behöver säga. Det du vill släppa. Säg det. När går ut ur spiralen så har du förnyat dig. Uppdaterat dig. Du ser med ny klarhet, känsla av frihet, lättnad och glädje. 

Du är den enda som tillåter hinder. Du kan uppleva att någon annan hindrar dig men det är du själv som tillåter andra att göra det. Detta kan vara en illusion. Som du tror på. Hur skulle det vara om du säger vad du upplever? Svaret kan vara överraskande. Saken kan också vara att du frågar dig själv detta. Ditt eget svar från ditt högre jag kan vara överraskande och upplyftande. Du vaknar till en ny verklighet. 

Människor kan ha högre tankar om dig än du trott. Ett gott rykte kan cirkulera. Beslut du gjort eller gör, ger ett erkännande. Kan vara ett offentligt erkännande för gott arbete. En utmärkelse? ..Goda nyheter kommer att nåt slag! Befordran, nytt arbete, lovord, erkänning av känslor m.m. Någon sorts tur finns i energierna och en känsla av seger 🙂 Du ska vara stolt över dig själv! En nuvarande eller ny relation ser ut bli fascinerande 🙂 Känslor av passion blir aktuellt i något område! Du kan bli av med tryckande känslor med lite jobb och engagemang. 

Önskar dig en härlig vecka nu <3 Välkommen med beställningar och frågor via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller epost till anglaakuten@hotmail.com. Jag tillverkar healingsmycken, utför djurkommunikation/healing, distanshealing/chakrabalansering, hotstone behandling på plats ( Haparanda) och personliga budskap/vägledning. Välkommen <3 Nu kommer några lediga smycken: 

BAILIS vol 2

Härlig blandning i bruna toner med guldfärgad Hematit.
Sandelträ, jade, ruksasha, tigeröga och hematit.
Blandat med magi, balansering, jordande och bättre koncentration.
Turbringade krafter likaså


Finns endast EN st!
Begränsad storlek. Max 16 cm handled.

166 kr inkl porto

8 mm pärlor
WANETA vol 2

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Sägs skapa harmoni mellan kropp, själ och sinne
♡ Lär rena och stabilisera auran
♡ Sägs eliminera negativa energier

Mellandel i trä

177 kr inkl porto

8 mm pärlor
QUINSY

Botswanaagat lär ha en mycket mild och kärleksfull vibration. Den sägs hjälpa den som har förtryckta känslomässiga problem som kan behöva bearbetas, så att de kan få möjlighet att frigöras och läkning kan ske. Den lär även förstärka kreativitet och fokus.

8 mm pärlor

188 kr inkl porto


WANETA

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Sägs skapa harmoni mellan kropp, själ och sinne
♡ Lär rena och stabilisera auran
♡ Sägs eliminera negativa energier

177 kr inkl porto

8 mm pärlor
ZORBA

Zoizit med Rubin.

Rubin är ett afrodisiakum som sägs främja alla former av kärlek. Den lär fördjupa relationer mellan kärlekspartners och kan stärka närheten, passion och engagemang. Dess intensiva energi sägs skärpa sinnet, vilket i sin tur lär ge en ökad medvetenhet och utmärkt koncentration.
Egenskaper för Rubin
♡ Sägs ge kärlek och ökad passion
♡ Lär ha starka energier för ökad medvetenhet och koncentration
♡ Sägs skapa stor trygghet
Passar fint vid graviditet och önskan om barn.
Zoisit med Rubin hjälper dig återfå din egen kraft och hjälper dig fokusera på vad du verkligen vill göra. Förvandlar negativ energi till positiv energi. Samarbetar med jord elementet för in glädjen av att arbete i jorden och vara ute i naturen.
Fysiskt: sägs Zoisit avgifta kroppen, dämpa inflammationer. Stärkande för hjärta, lungor, mjälten, pankreas samt stärkande för immunförsvaret.
Är man stressad, överaktiv, svårt att sova så lugnar den bäraren.
Har man svårt att komma igång med något eller känner sig deprimerad så motiverar stenen dig att ta itu med problem. Anpassar efter dina energier.

8 mm pärlor

188 kr inkl porto
MIRELLA

Rosafärgad Turkos.
Turkoser anses vara en bro mellan himlen och jorden som grundar oss och samtidigt tillåter oss att vara öppna mot andevärlden.
Indianerna ansåg att Turkoserna var heliga och bar på en direkt koppling till andarna.
Turkos hjälper oss släppa taget om gamla vanor, destruktiva mönster som vi inte längre behöver i våra liv. Skapar utrymme för den fria tanken.
Använd med fördel turkos vid arbete med halschakrat, för en klar och ärlig kommunikation direkt från hjärtat och mot andevärlden. Utvecklar och förstärker din intuition, för tur och beskydd med sig. Turkoser återfinns ofta i amuletter för tur, styrka och beskydd.

Jade. Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.

144 kr inkl porto

6 mm och 8 mm pärlor
JANET

Turkoser anses vara en bro mellan himlen och jorden som grundar oss och samtidigt tillåter oss att vara öppna mot andevärlden.
Indianerna ansåg att Turkoserna var heliga och bar på en direkt koppling till andarna.
Turkos hjälper oss släppa taget om gamla vanor, destruktiva mönster som vi inte längre behöver i våra liv. Skapar utrymme för den fria tanken.
Använd med fördel turkos vid arbete med halschakrat, för en klar och ärlig kommunikation direkt från hjärtat och mot andevärlden. Utvecklar och förstärker din intuition, för tur och beskydd med sig. Turkoser återfinns ofta i amuletter för tur, styrka och beskydd.

Jade är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.

6 mm pärlor

144 kr inkl porto
COCO

Minskar oro, stress och spänningar. Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Den ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Motiverar dig att ta itu med dina planer och mål. Säkrare framgång.

8 mm pärlor

142 kr inkl porto
ROSALEEN

Turkosen sägs vara en andlig läkare som ger frid i sinnet. Den kan också fungera som en skyddande och stödjande guide genom det omedvetna. Turkos har använts av både nordamerikanska indianer och tibetanska schamaner för sina skyddande och andliga egenskaper.
Denna i färgen rosa för hjärtchakra.

8 mm pärlor

142 kr inkl porto
MASTER YOUR MIND

Lapis Lazuli ( rondeller ) Den står också för fokus, frihet, att kunna tänka utanför boxen, beskydd (speciellt av det feminina) och är en dörröppnare till andra dimensioner och inre seende. Lapis lazuli sägs stärka inre seende, meditation och en djup förståelse av människan.
Lär kunna användas för djup kommunikation, och kan vara en framgångsrik komponent i kristallnät och magipåsar för framgång, pengar och inre styrka. Den sägs även skapa känslor av värdighet, vitalitet och kraftfullhet. Bra att ha vid tex arbetsintervjuer.

Blå bandagat sägs ge skydd, trygghet och säkerhet genom att lösa inre spänningar och motverkar mental stress och neutraliserar ilska. Detta lär göra det möjligt för oss att stå emot yttre påverkan i vårt sökande efter inre frid. Den sägs uppmuntra till en harmonisk, lugn och begrundande syn på livet.
Några Dumorteriet och Sodalit för att boosta lugn och kommunikation och klara tankar.

Begränsat storlek. EN st kvar!

8 mm pärlor

166 kr inkl porto
MAGELA

Magnesit ger lugn och klarhet och hjälper dig att hitta lugnet i kaotiska situationer och omständigheter. Den öppnar för kreativ visualisering och till nya idéer som för dig framåt. Den är kraftfull för att balansera starka känslor och hjälper att återfå kontrollen i stressfyllda situationer.
Howlit. Minskar oro, stress och spänningar. Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Den ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Målmedvetenhet.

6 mm och 8 mm pärlor
EN st kvar!

144 kr inkl porto


Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Tusen tack🙏❤

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. Viveka den

  Dina fantastiska armband, hur stora är dom? I omkrets?
  Undrar en m smala handleder 🥰
  Tack för budskapen❣

  • magpie den

   Hej Viveka! Jag tillverkar efter bärarens storlek 🙂 Har man inte måttband så bedömer man S, M, L..Skriv gärna till epost anglaakuten@hotmail.com. Tack och välkommen <3 Mvh. Pauliina

Lämna en tanke