Budskap vecka 29 <3

1

Kära läsare! Här blev det välbehövlig paus med hettan. Nu känner jag att hjärnan fungerar igen 😉 Ska verkligen försöka att fixa och städa hemma nu innan fullmånen som är på lördag. Bra tid för rensning 🙂 Var uppmärksam nu på humöret som kan ställa till det med fullmåneenergier 😉

Denna vecka blir det viktigt med eftertanke. Att väga för och nackdelar i ageranden. Intuition. Nattliga, livliga drömmar kan förekomma..Ge inte upp dina drömmar. Håll fast och ha en plan som du fokuserar på och jobbar och utvecklar vidare. Behov av kompromisser är aktuellt för att få en lycklig utgång av något. Ta dig tid så att tankar är klara och ljusa. Behöver du ändra på tillvägagångssätt? Att skapa ett “avtal” med andra så att alla vinner på det. Samarbete. Att andra får en möjlighet till att utföra och planera sina drömmar, sin vilja, samtidigt som du är sann mot dig själv.

Ta gärna lite semester. Kort eller längre. Samla dig och skaka av det gamla och få in nya energier. Tänk inte sönder dig om saker som varit och hänt. Det är bakom dig. Du har lärt dig och vaknat upp till en ny sanning och verklighet. Försök att se något positivt i det förflutna. Vad ska du lära dig och vad har du lärt dig? Ingen brådska nu med något. Tid i ensamhet är gynnsamt och man kan ha extra behov av det. Meditation? Kan du inte lösa en situation med intellekt så finns svaren i din inre visdom och dina hjälpredor är alltid redo att assistera. Den stressiga situationen är nära ett avslut..Sluta överanalysera och tvivla på dig själv. Det du önskar har du tillåtelse att genomföra och sträva efter <3

Man kan känna en orättvisa. Tex. Varför blev just jag sjuk? Fick sparken från jobbet? Varför detta och varför just nu? Svaret kan vara “varför inte”? Vad är meningen egentligen? Har du försummat dig själv eller fokuserat på fel saker? Detta är en tid för eftertanke och vila. Tillåt vilan! Vill du sova så se till att få sova. Ordna upp den tiden du behöver. Det finns andra till hjälp om du tillåter och tillåter dig att fråga. Man kan vilja så mycket och att det ska hända snabbt. Men denna vecka ser inte ut att vara optimal för snabba ryck..

Framgången kommer. På väg in. Stort och lyckligt! Just innan en större aktivitet så brukar denna viloperiod infinna sig så att man hinner samla alla krafter för nästa “omgång”. Och tänka i visdom. Ta tillvara detta..

Örnen kommer med budskap om att fundera vad du vill göra och vart du vill vara i livet. Instängd i “fyrkantigt liv” eller fri? Välj din frihet för att finna lyckan. En bra lön tex, ger dig inte nödvändigtvis lyckan. Eller relationer som dränerar dig.? Det finns lyckligare alternativ och inget ska dig fattas som är nödvändigt. När vårt tålamod tillfrågas så finns det en mening med det,,Vi har ofta alltför bråttom och är så fokuserade på pengar och material och trygghet i tillvaron att vi glömmer det riktiga väsentliga. Kärlek och omtanke till en själv och andra. Se allt som pågår från ett högre perspektiv. En ny början startar upp..nya möjligheter till glädje och överflöd! Snart så,,,Landa nu och var redo för att flyga,,

Graciöst framåtskridande! Du behöver inte imponera inför andra. Ta fram din vackerhet och skin och skrid till verket i sakta mak. En puppa som tar sin tid att utvecklas och växa och sprider sedan ut sina vackra vingar.. Du är magnifik och magisk på ditt eget sätt och den du är! Flyg högt! Fundera på hur och tänk på att inte pressa när det finns lite “motstånd” kvar för att vänta rätt tidpunkt. I livet finns ett eget “flöde”. Naturligt..När du inser detta, så ska du se att allt blir otroligt gynnsamt för dig och andra <3

Önskar dig en härlig vecka nu <3 Välkommen med beställningar och frågor via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller epost till anglaakuten@hotmail.com. Jag tillverkar healingsmycken, utför djurkommunikation/healing, distanshealing/chakrabalansering, hotstone behandling på plats ( Haparanda) och personliga budskap/vägledning. Välkommen <3 Nu kommer några lediga smycken:  ( fler dyker upp i första hand på facebooksidan ).

BAILIS vol 2

Härlig blandning i bruna toner med guldfärgad Hematit.
Sandelträ, jade, ruksasha, tigeröga och hematit.
Blandat med magi, balansering, jordande och bättre koncentration.
Turbringade krafter likaså

Finns endast EN st!
Begränsad storlek. Max 16 cm handled.

166 kr inkl porto

8 mm pärlor

QUINSY

Botswanaagat lär ha en mycket mild och kärleksfull vibration. Den sägs hjälpa den som har förtryckta känslomässiga problem som kan behöva bearbetas, så att de kan få möjlighet att frigöras och läkning kan ske. Den lär även förstärka kreativitet och fokus.

8 mm pärlor

188 kr inkl porto
WANETA

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Sägs skapa harmoni mellan kropp, själ och sinne
♡ Lär rena och stabilisera auran
♡ Sägs eliminera negativa energier

177 kr inkl porto

8 mm pärlor
ZORBA

Zoizit med Rubin.

Rubin är ett afrodisiakum som sägs främja alla former av kärlek. Den lär fördjupa relationer mellan kärlekspartners och kan stärka närheten, passion och engagemang. Dess intensiva energi sägs skärpa sinnet, vilket i sin tur lär ge en ökad medvetenhet och utmärkt koncentration.
Egenskaper för Rubin
♡ Sägs ge kärlek och ökad passion
♡ Lär ha starka energier för ökad medvetenhet och koncentration
♡ Sägs skapa stor trygghet
Passar fint vid graviditet och önskan om barn.
Zoisit med Rubin hjälper dig återfå din egen kraft och hjälper dig fokusera på vad du verkligen vill göra. Förvandlar negativ energi till positiv energi. Samarbetar med jord elementet för in glädjen av att arbete i jorden och vara ute i naturen.
Fysiskt: sägs Zoisit avgifta kroppen, dämpa inflammationer. Stärkande för hjärta, lungor, mjälten, pankreas samt stärkande för immunförsvaret.
Är man stressad, överaktiv, svårt att sova så lugnar den bäraren.
Har man svårt att komma igång med något eller känner sig deprimerad så motiverar stenen dig att ta itu med problem. Anpassar efter dina energier.

8 mm pärlor. Passar stl upp till M

188 kr inkl porto
JANET

Turkoser anses vara en bro mellan himlen och jorden som grundar oss och samtidigt tillåter oss att vara öppna mot andevärlden.
Indianerna ansåg att Turkoserna var heliga och bar på en direkt koppling till andarna.
Turkos hjälper oss släppa taget om gamla vanor, destruktiva mönster som vi inte längre behöver i våra liv. Skapar utrymme för den fria tanken.
Använd med fördel turkos vid arbete med halschakrat, för en klar och ärlig kommunikation direkt från hjärtat och mot andevärlden. Utvecklar och förstärker din intuition, för tur och beskydd med sig. Turkoser återfinns ofta i amuletter för tur, styrka och beskydd.

Jade är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.

6 mm pärlor

144 kr inkl porto
MIRELLA

Rosafärgad Turkos.
Turkoser anses vara en bro mellan himlen och jorden som grundar oss och samtidigt tillåter oss att vara öppna mot andevärlden.
Indianerna ansåg att Turkoserna var heliga och bar på en direkt koppling till andarna.
Turkos hjälper oss släppa taget om gamla vanor, destruktiva mönster som vi inte längre behöver i våra liv. Skapar utrymme för den fria tanken.
Använd med fördel turkos vid arbete med halschakrat, för en klar och ärlig kommunikation direkt från hjärtat och mot andevärlden. Utvecklar och förstärker din intuition, för tur och beskydd med sig. Turkoser återfinns ofta i amuletter för tur, styrka och beskydd.

Jade. Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.

144 kr inkl porto

6 mm och 8 mm pärlor
ROSALEEN

Turkosen sägs vara en andlig läkare som ger frid i sinnet. Den kan också fungera som en skyddande och stödjande guide genom det omedvetna. Turkos har använts av både nordamerikanska indianer och tibetanska schamaner för sina skyddande och andliga egenskaper.
Denna i färgen rosa för hjärtchakra.

8 mm pärlor

JUST NU ENDAST 99 kr plus porto!
SIGNE

Turkosgrön Jade med Howlite.
Jade är en skydds- och visdomssten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Jade är känd för sina helande energier och har beskyddande egenskaper.
Bär grön jade för att rena hjärtchakrat och främja goda relationer.

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen . Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen.

8 mm pärlor

JUST NU 133 kr inkl porto!
FRIDA

Turkoser anses vara en bro mellan himlen och jorden som grundar oss och samtidigt tillåter oss att vara öppna mot andevärlden.
Indianerna ansåg att Turkoserna var heliga och bar på en direkt koppling till andarna.
Turkos hjälper oss släppa taget om gamla vanor, destruktiva mönster som vi inte längre behöver i våra liv. Skapar utrymme för den fria tanken.
Använd med fördel turkos vid arbete med halschakrat, för en klar och ärlig kommunikation direkt från hjärtat och mot andevärlden. Utvecklar och förstärker din intuition, för tur och beskydd med sig. Turkoser återfinns ofta i amuletter för tur, styrka och beskydd.

Amazonit är en oerhört lugnande sten. Den sägs ge bäraren styrka att gå sin egna väg och själv ta ansvar för sitt liv. Den är stödjande vid all slags förändring. Amazonit lugnar hjärnan och nervsystemet. Tar fram din kvinnliga mjuka sida.

6 mm pärlor

CHAKRA BALANS

Meditation, yoga, böneband, malaband, mantraband med handknutna pärlor 18 st.
Bra att ha när man sitter på bussen tex.

Alla stenar du behöver för balans, beskydd, kreativitet, lycka och framgång.
Howlit, Magnesit, Turkos och Jade i olika färger i fin harmoni

Berlock Lotus och fjäder.

199 kr inkl porto
GERBERA

Lila färgad turkos

Turkoser anses vara en bro mellan himlen och jorden som grundar oss och samtidigt tillåter oss att vara öppna mot andevärlden.
Indianerna ansåg att Turkoserna var heliga och bar på en direkt koppling till andarna.
Turkos hjälper oss släppa taget om gamla vanor, destruktiva mönster som vi inte längre behöver i våra liv. Skapar utrymme för den fria tanken.
Använd med fördel turkos vid arbete med halschakrat, för en klar och ärlig kommunikation direkt från hjärtat och mot andevärlden. Utvecklar och förstärker din intuition, för tur och beskydd med sig. Turkoser återfinns ofta i amuletter för tur, styrka och beskydd.

6 mm och 8 mm pärlor med guldfärgade mellandelar

144 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    Tack🙏❤

Lämna en tanke