Budskap 23-26/7 <3

0

Kära läsare! Nu tar vi helgens budskap ( plus måndag ) 🙂 Efter de första dagarna av veckan som var lite utmanande, så kommer det in mer rörelse..

Ge utan att förvänta dig något tillbaka. Ge av det du verkligen vill och är förmögen till. Ett leende, snällt ord, lyssnande öra, en kram, saker till behövande osv. Var äkta. Det du sänder ut får du tillbaka i känsla av tacksamhet. Att kunna ge är en av de bästa känslorna man kan ha. När man ger från hjärtat. Räkna gärna 10 saker du är tacksam för. Känn in den tacksamheten. Det finns alltid något du kan räkna upp. Något du lärt dig. En person som fanns eller finns som är dig viktig osv. Du har kanske hittat ditt drömjobb m.m. Detta ger dig frid i sinne och positivare känsla. Ditt hjärta öppnas. Du läker känslor av rädsla, sorg och ilska. Du öppnar upp till nytt överflöd. Ge fritt. Ta emot fritt. Känn in flödet. Motsätt inte då mycket av det goda kommer in nu..desto snabbare utan att du motsätter..

Dina andliga guider vill ge dig mycket överflöd och belöningar! Mirakel kommer lättare när du tar in tilliten. Alla tappar modet ibland men nu är det viktigt att du förstår att saker och ting ordnar sig <3 Alla har förmågan att koppla in sig i den andliga förståelsen av allt. Fortsätt att se livet från ett högre perspektiv. Det finns en mening i allt som sker. Vad ska du förstå?..

Som sagt, så blir det rörelse nu! Det kan bli mycket samtidigt. “Ketchupeffekt”. Många bollar i luften att dribbla med. Stå stadigt på jorden och se de mogna frukterna trilla ner. Ta tillfällen som erbjuds. Du känner dig uppiggad av att se drömmar uppfyllas! Omfamna rampljuset! Dina ord och idéer får positiv respons. Något kan bli oväntat bra. Kanske lite annorlunda men desto bättre för dig <3 En oplanerad resa kan bli en ny plan eller utföras också.

Ett lyckligt avslut kan bli aktuellt. Ett grattis kommer uppifrån också! Nu kan du gå vidare med nästa steg nu. Kan vara en konflikt som avslutas. Ett jobb. En flytt. Det som är personligt för dig. Hela världen ligger framför dina fötter! Njut av helheten av det som sammanställs till din förmån och andras kan det vara också samtidigt. Att kunna ge av det goda du får. Dela..Du får en ny klarhet i hur du kan uppnå dina mål. Kom ihåg att njuta av resan lika mycket som av resultatet! Det är en guldkant i sig. Du kan få erkännande av någon/något och kanske även en utmärkelse..Frihet! ÄÄ Mikael hjälper dig med ditt gudomliga livssyfte. Han ger styrka och tillit. Förvänta dig det bästa nu!

Önskar dig en trevlig helg <3

Välkommen med beställningar och frågor via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller epost till anglaakuten@hotmail.com. Jag tillverkar healingsmycken, utför djurkommunikation/healing, distanshealing/chakrabalansering, hotstone behandling på plats ( Haparanda) och personliga budskap/vägledning. Välkommen <3 Nu kommer några lediga smycken:  ( fler dyker upp i första hand på facebooksidan ). OBS! Av de flesta gör jag endast 1 st kvar för att erbjuda unika smycken! Det går dock att förhandsbeställa v.b.

QUINSY

Botswanaagat lär ha en mycket mild och kärleksfull vibration. Den sägs hjälpa den som har förtryckta känslomässiga problem som kan behöva bearbetas, så att de kan få möjlighet att frigöras och läkning kan ske. Den lär även förstärka kreativitet och fokus.

8 mm pärlor

188 kr inkl porto
WANETA

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Sägs skapa harmoni mellan kropp, själ och sinne
♡ Lär rena och stabilisera auran
♡ Sägs eliminera negativa energier

177 kr inkl porto

8 mm pärlor
BAILIS vol 2

Härlig blandning i bruna toner med guldfärgad Hematit.
Sandelträ, jade, ruksasha, tigeröga och hematit.
Blandat med magi, balansering, jordande och bättre koncentration.
Turbringade krafter likaså

Finns endast EN st!

Begränsad storlek. Max 16 cm handled.

166 kr inkl porto

8 mm pärlor
EMERY

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Sägs skapa harmoni mellan kropp, själ och sinne
♡ Lär rena och stabilisera auran
♡ Sägs eliminera negativa energier

Jade är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.

6 mm och 8 mm pärlor

154 kr inkl porto
GRACEFUL

Hänge till nycklar, väska m.m. funkar även som armband

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla, depression och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen . Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen.

8 mm pärlor

Längd räknat med klolåset till fästet 20 cm

199 kr inkl porto
MARMARIS

Turkosgrön syntetisk Jade

Jade är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.

8 mm pärlor

144 kr inkl porto
ANEMON

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen . Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen.

Turkoser anses vara en bro mellan himlen och jorden som grundar oss och samtidigt tillåter oss att vara öppna mot andevärlden.
Indianerna ansåg att Turkoserna var heliga och bar på en direkt koppling till andarna.
Turkos hjälper oss släppa taget om gamla vanor, destruktiva mönster som vi inte längre behöver i våra liv. Skapar utrymme för den fria tanken.
Använd med fördel turkos vid arbete med halschakrat, för en klar och ärlig kommunikation direkt från hjärtat och mot andevärlden. Utvecklar och förstärker din intuition, för tur och beskydd med sig. Turkoser återfinns ofta i amuletter för tur, styrka och beskydd.

6 mm och 8 mm pärlor

144 kr inkl porto
ZORBA

Zoizit med Rubin.

En av mina favoriter!

Rubin är ett afrodisiakum som sägs främja alla former av kärlek. Den lär fördjupa relationer mellan kärlekspartners och kan stärka närheten, passion och engagemang. Dess intensiva energi sägs skärpa sinnet, vilket i sin tur lär ge en ökad medvetenhet och utmärkt koncentration.
Egenskaper för Rubin
♡ Sägs ge kärlek och ökad passion
♡ Lär ha starka energier för ökad medvetenhet och koncentration
♡ Sägs skapa stor trygghet
Passar fint vid graviditet och önskan om barn.

Zoisit med Rubin hjälper dig återfå din egen kraft och hjälper dig fokusera på vad du verkligen vill göra. Förvandlar negativ energi till positiv energi. Samarbetar med jord elementet för in glädjen av att arbete i jorden och vara ute i naturen.
Fysiskt: sägs Zoisit avgifta kroppen, dämpa inflammationer. Stärkande för hjärta, lungor, mjälten, pankreas samt stärkande för immunförsvaret.

Är man stressad, överaktiv, svårt att sova så lugnar den bäraren.
Har man svårt att komma igång med något eller känner sig deprimerad så motiverar stenen dig att ta itu med problem. Anpassar efter dina energier.

8 mm pärlor. Passar stl upp till M

188 kr inkl porto
EARLY MORNING

Äppelgrön Magnesit
Magnesit ger lugn och klarhet och hjälper dig att hitta lugnet i kaotiska situationer och omständigheter. Den öppnar för kreativ visualisering och till nya idéer som för dig framåt. Den är kraftfull för att balansera starka känslor och hjälper att återfå kontrollen i stressfyllda situationer.

6 mm pärlor

144 kr inkl porto
CHAKRA BALANS

Meditation, yoga, böneband, malaband, mantraband med handknutna pärlor 18 st.
Bra att ha när man sitter på bussen tex.

Alla stenar du behöver för balans, beskydd, kreativitet, lycka och framgång.
Howlit, Magnesit, Turkos och Jade i olika färger i fin harmoni

Berlock Lotus och fjäder.

199 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke