Budskap vecka 30 <3

2

Kära läsare! Oj, vad fullmånen kom med “virriga” energier i helgen! Lite frustration, tankar bakåt och framåt. Vissa led av sömnlöshet. Även ilska och sorg. Under fullmånen är det viktigt att finna egen ro och gärna meditera. Rena med salvia m.m. Gå in i sig själv och se just från högre perspektiv. Igår kände jag att känslorna började lätta och att man känner att det finns hopp i situationer.

Ta denna vecka lättsamt. Ge tid till att ha roligt. Det finns mycket positivt att vänta sig <3 En oro i relationer kan finnas men sätt inte energi på oron och skräckscenarier. Ta tillvara samvaron med din partner tex. Ge uppmärksamhet och bara njut! Det finns en ny början här och man kan komma över gamla konflikter. Ett barnasinne och lekfullhet finns här. Även kontakt med barn och ungdomar. Förnyelse i hemmet på något sätt. Någon kan flytta, resa, unna sig en “hemester” ( dvs, göra mysigt hemma om man inte kan resa ) renovera osv. Att kommunicera med barn och yngre verkar vara viktigt. Någon kan ta åt sig av en situation och man får tala klarspråk ur en kärleksfull källa. Tänk hur du talar och agerar så att alla känner sig älskade oavsett vad. Att sätta vissa gränser kan bli aktuellt men här är energin denna vecka också att man behöver distansera sig på något sätt…Rättvisa för alla inblandade blir en viktig punkt..Dig och andra.

Fjädern är en symbol att ta in den “Stora Anden” i allt. Handlar det om material, relationer eller annat. Ur ett perspektiv för allas högsta bästa här i samband med det du önskar. Gör klarhet i ev. missförstånd med andra. Red ut. Lyssna. Utan dömande. Det handlar inte om vem som har rätt. Viktigt att lyssna med förståelse på andra. Riktigt lyssna. Nu handlar det inte så mycket om att du själv ska kräva att andra förstår just dig. Du är mer av en lyssnare nu. Goda resultat lovas av dessa råd. Var noga med hur du uttrycker dig i tal och skrift. Med eftertanke och klargörande finns det mirakel på inkommande som är för ALLAS högsta goda! Värdet i “två sidor av myntet”.

Du har inte blivit bortglömd av universum! Du kan känna att det varit så, men det är inte sant. Allt du önskar är på väg <3 Du ska se många bra resultat nu! Du är värdefull <3 Universums energi är närmare än du tror. Tro på det omöjliga. Det finns inga gränser på vad du kan uppnå. När du var barn såg du oskyldigt på allt. Du såg en stjärna falla och gjorde en önskan och trodde på det. Tro du på det nu som vuxen? Se uppifrån och utefter vart du är just nu i livet. Önska dig MER! Din önskan kan vara “försiktig” just nu. Att du bara vill ha “lite, lite, lite” av det goda. Du behöver inte nöja dig med endast det , fina du. Du känner dig tacksam för minsta lilla men varför skulle du inte förtjäna ännu mer? Känn att du är värdig och värdefull på riktigt och FÅR uppnå högre höjder! Du kan nu läka från gamla sorger och besvikelser och ovärdighetskänslor du haft. Universum sänder dig all kraft och hopp <3 Du förtjänar alla välsignelser. Du HAR förmågan att vända dina vildaste drömmar till verklighet!

Hedra dina upptaganden. Få saker gjorda nu. Allt är upp till dig och din aktivitet i det inre och yttre. Det finns en lojal person i din närhet och denna person kan även vara du som är lojal och visar det. Förnyad motivation finns i energierna. Vad har du förhalat? Gör det nu så ser du saker och ting röra på sig. Någon kan agera som mentor till andra men det kan lika gärna vara att du behöver söka upp en själv. Någon som har förmågan att vägleda dig på något sätt. Att finna likasinnade personer och finna glädje i det. Tröst och hopp. Granska även regler och begränsningar. Vad är sant? Rättvist? Ifrågasätt någon eller några som agerar i “maktposition”. Idag har vi “ledare” i världen som agerar girigt och kör med fulspel. Idag har vi dock också massor av “rebeller” som vågar ifrågasätta och gå sin egen väg i rättvisans namn..Många av dessa är Indigopersonligheter som är här för att förändra världen till det bättre..

Önskar dig en härlig vecka nu <3 Välkommen med beställningar och frågor via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller epost till anglaakuten@hotmail.com. Jag tillverkar healingsmycken, utför djurkommunikation/healing, distanshealing/chakrabalansering, hotstone behandling på plats ( Haparanda) och personliga budskap/vägledning. Välkommen <3 Nu kommer några lediga smycken:  ( fler dyker upp i första hand på facebooksidan ). OBS! Av de flesta gör jag endast 1 st kvar för att erbjuda unika smycken! Det går dock att förhandsbeställa v.b.

QUINSY

Botswanaagat lär ha en mycket mild och kärleksfull vibration. Den sägs hjälpa den som har förtryckta känslomässiga problem som kan behöva bearbetas, så att de kan få möjlighet att frigöras och läkning kan ske. Den lär även förstärka kreativitet och fokus.

8 mm pärlor

177 kr inkl porto SÄNKT PRIS!
WANETA

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Sägs skapa harmoni mellan kropp, själ och sinne
♡ Lär rena och stabilisera auran
♡ Sägs eliminera negativa energier

177 kr inkl porto

8 mm pärlor
GINGER

Blandat med Tigeröga, Guldsten, Bronsit och Hematit.

Balansering! Se ljus och hopp och glädje. Fokusering och målmedvetenhet. Skyddar. Rensar ut problem.
Vakenhet och väcker passion i olika områden som relationer och arbete.
Tålamod och motivation att inte ge upp.
Stärker intellekt.

8 mm pärlor

166 kr inkl porto
GRACEFUL

Hänge till nycklar, väska m.m. funkar även som armband

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla, depression och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen . Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen.

8 mm pärlor

Längd räknat med klolåset till fästet 20 cm

199 kr inkl porto
MORNING RAIN

Jade, Agater och Rosenkvarts.
Stärker relationer och kärlek. Hjälper att släppa det förflutna och öppna hjärtat. Beskyddar. Stabiliserar.
Hjälper med framgång i mål och ger tur och lycka
Att återhämta sig från sjukdom och sorger.

155 kr inkl porto

KOMMER INTE ATT GÖRAS I FLER EXEMPLAR AV DENNA

8 mm pärlor
MARMARIS

Turkosgrön syntetisk Jade

Jade är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.

8 mm pärlor

144 kr inkl porto
EARLY MORNING

Äppelgrön Magnesit
Magnesit ger lugn och klarhet och hjälper dig att hitta lugnet i kaotiska situationer och omständigheter. Den öppnar för kreativ visualisering och till nya idéer som för dig framåt. Den är kraftfull för att balansera starka känslor och hjälper att återfå kontrollen i stressfyllda situationer.

6 mm pärlor

144 kr inkl porto
ZORBA

Zoizit med Rubin.

En av mina favoriter!

Rubin är ett afrodisiakum som sägs främja alla former av kärlek. Den lär fördjupa relationer mellan kärlekspartners och kan stärka närheten, passion och engagemang. Dess intensiva energi sägs skärpa sinnet, vilket i sin tur lär ge en ökad medvetenhet och utmärkt koncentration.
Egenskaper för Rubin
♡ Sägs ge kärlek och ökad passion
♡ Lär ha starka energier för ökad medvetenhet och koncentration
♡ Sägs skapa stor trygghet
Passar fint vid graviditet och önskan om barn.

Zoisit med Rubin hjälper dig återfå din egen kraft och hjälper dig fokusera på vad du verkligen vill göra. Förvandlar negativ energi till positiv energi. Samarbetar med jord elementet för in glädjen av att arbete i jorden och vara ute i naturen.
Fysiskt: sägs Zoisit avgifta kroppen, dämpa inflammationer. Stärkande för hjärta, lungor, mjälten, pankreas samt stärkande för immunförsvaret.

Är man stressad, överaktiv, svårt att sova så lugnar den bäraren.
Har man svårt att komma igång med något eller känner sig deprimerad så motiverar stenen dig att ta itu med problem. Anpassar efter dina energier.

8 mm pärlor. Passar stl upp till M

188 kr inkl porto
ODD EYE vol. 2

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen . Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen.

Jade är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.

1 st Onyx till extra beskydd och hjälp med välstånd.

8 mm och 10 mm pärlor

177 kr inkl porto
ODD EYE vol 3

Jade är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen . Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen.

6 mm och 8 mm pärlor

166 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. 🌞 den

    Tack för budskapen🤗

    • magpie den

      <3 <3 <3

Lämna en tanke