Budskap vecka 33 <3

2

Kära läsare! Denna vecka har jag mer tid att göra personliga budskap och vägledning av änglar och förfäder, då jag börjar ha slut på pärlor och måste vänta på nybeställning av material. Jag tycker även om och erbjuder djurkommunikation samt distanshealing/chakrabalansering. Så välkommen med frågor <3

Denna vecka visas enhet och inre styrka till att börja med. Att söka sig inåt och vid behov diskutera med andra som har liknande syn som du på livet och funderingar. Likasinnade personer finns och även i kärleksrelationer själsfränder och tvillingsjälar <3

Någon kan ha tappat tron på universum och goda krafter senaste tiden. Vissa tecken som jag sett tidigare nästan dagligen har uteblivit de senaste dagarna men det betydde inte att jag var “bortglömd” på något vis. En positiv händelse räddade dagen igår 🙂 Det krävdes tålamod och tro 😉 Håll fast i dina önskemål! Skörden är nära..Det finns beskyddande energier och det handlar mycket om faderliga känslor. Beskydda sina nära och kära och även till de som tror på “fader i himlen”. Det finns även en förändring i hemmet. Du har “nyckeln” till något nytt här. Kan vara byte av hem, allmän rensning och rening. Släppa gammalt och ta emot nytt. Ja, det var passligt då jag håller på med försäljning av möbler som tar onödig plats 😉 Nyckel kan tyda på att man går tillbaka till arbetet eller finner nytt. Även en slags “ahaa” upplevelse kan dyka upp nu..Det finns glädje, humor och fascination på gång 🙂 Att se det positiva i något som varit. Nu förstår man varför och accepterar det som en välsignelse.

“Vittnet” kommer med budskap om att förstå när man ska agera och när man ska vänta lite. Också att vara närvarande inför någon annans svårigheter i stillhet och förståelse. Då “hör” man det man ska förstå och kan ge bättre rådgivning. Förstå hela sammanhanget först på riktigt. Ibland när vi bara finns nära så kan den andra finna svaret själv på sina frågor. Man kan se sin spegelbild i en annan och få en plötslig kristallklar insikt och svar. Tvillingsjälar tex är varandras spegelbilder. Man ser både sina negativa mönster och de mest kärleksfulla känslor. Var ditt sanna “jag” nu och sluta skämmas för vad det än är du känt och gjort. Du är förlåten <3 Du växer som person hela tiden <3 Det är det du önskar och strävar efter. Eller hur? En vacker själ du är och meningen är att du lyfter dig högre och vågar “skimra”.

Omfamna förändringen som sker och växer till verklighet. Dina drömmar! När haren visas här så tyder det på fertilitet och födelse. Att dina drömmar manifesteras. Du är redo att använda dina idéer, din inspiration och ägna dig åt dina projekt. Stor tillväxt är här! Du kan kanske nå framgång i något du aldrig provat på förut! Möjligheternas tid är här avsett vad du bett om <3 Ett viktigt resultat du jobbat för och önskat, ska ske senast nästa vår, men med start nu till mycket bättre tider som stundar <3 “Morötter” som belöning och motivation 😉 Enligt Solögas bok så säger haren detta ” Släpp taget och ge dig hän i glädje. Ta det avgörande steget nu. Min gåva till dig är att visa företagsamhet. “

Önskar dig en härlig vecka nu <3 Kontakt, beställningar och frågor via facebook Änglabudskap och Kristallhealing eller epost till anglaakuten@hotmail.com eller instagram till kristallhealingpauliina. Välkommen 🙂 Nu kommer de allra sista av lediga smycken. Mer på kommande så snart som möjligt..

FENIX

Nyckelhänge

Lavastenens egenskap är att ge oss elden och kraften tillbaka, den stärker människor som går igenom förändringar och behöver släppa taget om det gamla och ta emot det nya med ett öppet sinne.
Lavasten stärker människor som går igenom förändringar och behöver släppa taget om det gamla och ta emot det nya med ett öppet sinne, när du vill bli av med depressiva och och andra destruktiva beteenden. Den får dig att se ljust och hoppfullt på tillvaron. Den grundar och stärker energifältet (auran) och har skyddande egenskaper. Den sägs också stärka vår förbindelse med jorden och elden som element och vägleder oss i att hitta vår sanna livsväg.

12 mm pärlor

Längd 20 cm

182 kr inkl porto
MANISA

Turkos sten i healing sägs: Uppmuntrar självtillit. Förbättrar kommunikationsförmåga genom att tala från kärlek och inre visdom. Lockar pengar och ger skydd mot olyckor under resor. Kan minska huvudvärk.

Jade är en skydds- och visdomssten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Jade är känd för sina helande energier och har beskyddande egenskaper.

Howlit sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Det är en sten för framgång och för att våga följa våra ambitioner hela vägen. Den låter oss inte stanna i tvekan utan stödjer att vår energi kommer till uttryck.

6 mm och 8 mm pärlor

166 kr inkl porto
AMUSEMENT

Turkosgrön och ljusgrön syntetisk Jade
Jade är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.

Äppelgrön Magnesit
Magnesit kan ge klarhet och hjälpa dig att hitta lugnet i kaotiska situationer och omständigheter. Den sägs öppna upp för kreativ visualisering och till nya idéer som för dig framåt. Lär hjälpa rigida individer att släppa kontrollen och uttrycka sina känslor. ♡ Sägs öppna upp för visualisering och nya idéer.

154 kr inkl porto

6 mm och 8 mm pärlor plus en på 10 mm i mitten
SAMSARA

Agat skänker styrka, stabilitet och balans till den som bär stenen. Agat sägs också ha en lugnande effekt, stärka självkänslan och förmågan att se möjligheter istället för problem.
Agat lär står för balans, och att skapa harmoni mellan kropp, själ och sinne. Den sägs kunna rena och stabilisera auran, och eliminera all negativ energi. Den sägs även kunna förbättra din koncentrations- och uppfattningsförmåga. Agat sägs också kan lugna inre sår och spänningar i kroppen, samt skapa en känsla av trygghet.

Karneol är en sten för kreativitet, mod och styrka. Den hjälper livslusten att blomstra och komma till sin kreativa potential. Den hjälper oss att samla oss, få kontakt med magen och lyssna vart vår egen kraft är på väg. Den kan bäras som skydd vid graviditet.

Aventurin skapar glädje och visar att ingenting är omöjligt. De här är en riktigt bra överflödessten på många sätt. Den sägs ge tur och framgång i alla delar av livet. Aventurin hjälper oss att hitta ett inre lugn och mildra ångest/rädslor, och med stenens hjälp kan vi också hitta orsaken till dessa känslor. Gul Aventurin är en stark sten förknippad med vårt solar plexus. Den hjälper oss att växa i vår personliga kraft, stärker vårt självförtroende och vår självkänsla. Gul Aventurin är väldigt bra för personer som känner att de har dålig kontroll över sitt liv. Den hjälper till att balansera våra känslor och våra manliga/kvinnliga energier. Gul Aventurin stimulerar vårt solar plexus chakra, och sägs också vara effektiv för att attrahera in pengar. Om man känner sig stressad eller har ångest kan det hjälpa att hålla i en Aventurin en stund. För allra bästa effekt – bär gärna stenen under en längre tid.

8 mm pärlor

188 kr inkl porto
BLUEBELL

Jade är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd. Även beskyddande.

Blå Aventurin är en sten för dig..
som behöver lugna dina tankar och fokusera på kreativitet och inre visdom. Den kan hjälpa dig att ge kraft åt din inre röst så att du kan höra vad det är du vill och behöver. Blå aventurin är även den en healingsten som hjälper dig att lyssna innåt på din kropp och dina behov och ditt hjärta. Alla aventurin sägs hjälpa med överflöd.
Chakra: Hals- & pannchakra

Blå bandagat påminner oss om luft, himmel, frihet, rymd, rörelse och skönhet. Det sägs vara en sten för höga andliga tillstånd och kommunikation i sanning och kärlek. Du kan använda den för att fininställa din närvaro till det inre och låta dig inspireras av den lätta energin. Lyft på din sannings vita vingar och låt luften bära dig mot dina inre himlavalv Stjärntecken: Fiskarna Chakra: Hals

6 mm och 8 mm pärlor

Begränsad stl för max 16 cm handled

150 kr inkl porto

  
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. 🌞 den

    Tack så ❤️ Veckans budskap🤗

    • magpie den

      <3 <3 <3

Lämna en tanke