Budskap vecka 18 <3

2

Kära läsare! Visst var det märkligt det som hände i fredags! Kundernas konton blev länsade på pengar pga tekniskt strul hos flera banker! Skapade ju panik och hinder med inköp osv. Det får en att fundera hur utsatta vi är när tekniken havererar. Hela världen är nu byggd på teknik och det är livsnödvändigt. Att förvara pengar tex hemma för nödsituationer är till föga hjälp heller, då många butiker inte tar emot kontanter..Är nog dags att samhället blir mer flexibelt. En tankeställare..

Då går vi till budskap för närmaste 9 dagarna 🙂 Det kan ha funnits eller fortfarande känns att en situation är lite ångestfylld och det har uppstått mer eller mindre hinder/motgångar. Obalans. Obeslutsamhet. Att vara utstött/utsatt på något vis. Ensamhet. Sjukdom. Rädsla för sjukdom. Hur framtiden blir. Försörjning. Delade resurser. Förändring av planer. En tung period är snart dock bakom dig , om inte redan<3 Du kan behöva vila och reflektion för att se vad ditt nästa steg är för din strävan. En timmes tystnad kan redan hjälpa dig. Be ÄÄ Metatron hjälpa dig med klarhet. Du kan be änglar närvara hos viktiga personer också <3 En tillfällig sjukdomsperiod är ofta en indikation på att stanna upp och se något som är väsentligt som man ska ge tid och fokus på just då..

Något gick ändå vägen under veckan som gick. En önskan eller fler 🙂 Du har jobbat hårt med attraktionslagen och det ger utdelning! Ge inte upp fast det står still ibland. Du är på rätt väg <3 Du finner glädje i att ge till andra av det du har. Om det så är tid, material eller pengar så känns det riktigt fint och du vill gärna ge mer. Du får möjlighet att fortsätta med det <3

Faktum är att någon kan få så mycket av något att man gärna vill hålla det för sig själv eller mellan några förtrogna vänner för att undvika avundsjuka/svartsjuka. Känner mig lite finurlig när jag skriver detta så var redo för att det omöjliga kan nu bli möjligt 😉

Kreativitet och skicklighet får utlopp och utdelning av något slag också. Du eller någon i din närhet är väldigt intuitiv, känslig och snäll och delar med sig något viktigt. Det kan också handla om en romans under kommande dagar <3 Befintlig relation eller en ny relation som väcker upp känslor och drömmar. Njut och känn dig välsignad i vad det än är <3 Det kan vara ett intresse som du känner stor passion i som du får utföra 🙂

Sluta begränsa dig. Om du kunde uppnå din vildaste dröm? Vad skulle det vara? Kan du tänka dig att den blir uppfylld? Hur skulle det kännas? Håll i känslan varje dag! Skriv gärna upp det eller rita eller printa ut en bild och sätt på något ställe där du ser den ofta under dagen. Sug in det och vet att du är värd överflöd! Jag har skrivit förut att vi gärna nöjer oss med mindre när vi tror att vi inte förtjänar mer än så. Visst är tacksam för det lilla men varför begränsa sig och ha svårt att tillåta sin högsta önskan? ..

Budskap med Vatten säger att alla känslor är tillfälliga. Du får känna det du känner. Bli helt “stojjig” av glädje eller gråt ut när du är ledsen. Ibland känner man balans och ibland inte. Det är helt okej. Stanna dock inte kvar i dina negativa känslor. Allt är övergående. Tillåt dig att veta det. Naturligt flöde är här nu! Lita på möjligheten som dyker upp nu/snart! Den är för dig att ta <3 När Djurens Beskyddare dyker upp så talar det om att djuren uttrycker sin känsla utan förbehåll. Är det rädsla, smärta, oro eller glädje så blir det en omedelbar reaktion. Du kan lära dig av djuren att tillåta och uttrycka känslan. Du ska inte behöva kväva en känsla som är sann för dig. Ditt kraftdjur kan dyka upp nu och ge dig budskap och mod att utföra en önskan <3 Fundera vad du känner, vad du vill känna och vad du egentligen behöver..

Önskar dig en fin vårvecka nu <3

MINA TJÄNSTER:

  • DISTANSHEALING/CHAKRABALANSERING inkl budskap 500 kr
  • DJURKOMMUNIKATION 250 kr ( Skriftliga svar )
  • PERSONLIGA BUDSKAP

För personliga budskap/vägledning pris från 100 kr till ca 400 kr. Skriftliga svar. Vårens möjligheter? Tidigare liv och livsuppgifter? Kärlek? Arbete? Hem?

OBS! Personliga readings är begränsade även vecka 18 pga längre dagar på supporten. Under helger gör jag också det jag hinner.

KONTAKT: pm på facebook Änglabudskap och Kristallhealing eller epost till anglaakuten@hotmail.com.

Här är lediga smycken: ( Nya kommer i första hand att visas på min facebooksida Änglabudskap och Kristallhealing. )

PAKETPRIS armband med hänge <3

WIND OF CHANGE

Amazonit är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet. Amazonit är en mycket feminin sten som verkar på den kvinnliga energierna.
Lugnar och stabiliserar, stärker din personliga kraft.

Blåturkos Jade.
Jade är en kristall som står för lugn och balans, och den sägs bland annat ha en balanserande inverkan på vår personlighet då den hjälper oss att få vår kropp och vårt sinne att interagera bättre med varandra. Jade är känd för sina helande energier, och den läker bland annat undertryckta känslor som har en negativ påverkan på vårt liv. Det är också en kristall som hjälper oss att bli av med skuld, och som kan hjälpa oss att skapa bättre relationer inom familjen eller arbetsplatsen. Den skyddar oss samtidigt mot negativa energier, både från andra människor och från andevärlden under spirituellt arbete, genom att stärka våra energifält.
Jade anses bringa tur, rikedom och god hälsa, och den är också starkt förknippad med vårt hjärtchakra och sägs ge ökad kärlek och vänskap i våra liv. Den hjälper oss också att se oss själva och vår potential mer tydligt, och den ökar vår kreativitet och vårt självförtroende. Jade kallas också för drömmarnas kristall, då den kan göra att vi bland annat får lättare att komma ihåg våra drömmar och se dem mer klart.

Silver HematitHematit hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Mycket bra att ha vid arbete med Bas chakrat, hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer.
Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.
Fysiskt: sägs Hematit beskydda mot geopatisk stress och elektromagnetiska fält. Det är är bra sten för avgiftning av lever och blodet.

244 kr inkl porto
PEACEFUL MIND

Jade är en skydds- och visdomssten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi och klarhet. Stenen är helande och har beskyddande egenskaper.
Det är också en kristall som hjälper oss att bli av med skuld. Jade kan hjälpa oss att skapa bättre relationer inom familjen eller arbetsplatsen. Den skyddar oss samtidigt mot negativa energier.
Den sägs också skydda mot olyckor, och det är en bra sten att ha med sig under resor.
Jade varierar i färg från mycket mörkt grön till vit.
Blå jade: Blå jade står för lugn och reflektion, och har bland annat en lugnande effekt på vårt sinne.

Finns endast 1 st!

164 kr inkl porto
FEARLESS

Nyckel/väskhänge

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
Tibetanska halvädelstenar som sägs inge mod och kraft till sin bärare. Sägs ge styrka att ta sig igenom svårigheter.
Väcker din andlighet och tillåter energin att lätt rör sig mellan chakrana. En perfekt sten för meditation, underlättar en djupare andlig förbindelse som tillåter din andliga tillväxt att utvecklas på ett djupgående sätt.

154 kr inkl porto

Endast 1 st finns!

PAKETPRIS halsband med matchande armband med reservation för slutförsäljning .

NU 600 kr !

PENÉLOPE halsband

Med rosa Jaspis, Rosenkvarts och Botswanaagat bumling.
Botswanaagat lär ha en mycket mild och kärleksfull vibration. Den sägs hjälpa den som har förtryckta känslomässiga problem som kan behöva bearbetas, så att de kan få möjlighet att frigöras och läkning kan ske. Den lär även förstärka kreativitet och fokus.

Rosenkvarts initierar kärleken till oss själva. Den ger lugn och känslomässig förtröstan. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Den förbinder den andliga dimensionen med kärleken och ger oss kärlek utan villkor och krav.

Körsbärsjaspis.
Denna sten stöder handling och aktivitet i ditt liv. Den får dig att hålla ditt livs vibrationer höga.
Körsbärsjaspis rika och djupa färg signifierar ett överflöd av vitalitet, styrka och energi. Du kommer att känna en ökning av din personliga styrka och du kommer att amplifiera den till världen.
Denna sten kommer att fylla dig med energetisk entusiasm. Du kommer att vilja pröva på nya saker. Du kommer att fyllas med en längtan att söka nya upplevelser.
Den kommer att ge dig mod och självförtroende att nå dina personliga och professionella målsättningar. Med denna energi kommer inget att stå i din väg för framgång.
Den är en mild och lugnande kristall som sägs ge nöjdhet, medkänsla och kärlek. Uppmuntrar dig att titta under ytan och se din omgivning på ett kärleksfullt sätt. Inger optimism och kan hjälpa dig att hitta enkla lösningar på komplicerade situationer.

Rosa opal kommer från Peru och är en sten för hjärtat. Den hjälper dig att få kontakt med dina känslor på ett mjukt och försiktigt sätt. Håll i den när du mediterar för att ta fram medkänsla och healing av smärtsamma minnen, speciellt i relationer. Opal i alla sina former är en sten för hopp och förtröstan. Den är inspirationens sten och gynnar din fantasi och kreativitet. Rosa opal är en sten för inre frid och för att läka dina nära relationer och intimitet.

MATILDA vol 2

Körsbärsjaspis.
Denna sten stöder handling och aktivitet i ditt liv. Den får dig att hålla ditt livs vibrationer höga.
Körsbärsjaspis rika och djupa färg signifierar ett överflöd av vitalitet, styrka och energi. Du kommer att känna en ökning av din personliga styrka och du kommer att amplifiera den till världen.

Denna sten kommer att fylla dig med energetisk entusiasm. Du kommer att vilja pröva på nya saker. Du kommer att fyllas med en längtan att söka nya upplevelser.
Den kommer att ge dig mod och självförtroende att nå dina personliga och professionella målsättningar. Med denna energi kommer inget att stå i din väg för framgång.
Den är en mild och lugnande kristall som sägs ge nöjdhet, medkänsla och kärlek. Uppmuntrar dig att titta under ytan och se din omgivning på ett kärleksfullt sätt. Inger optimism och kan hjälpa dig att hitta enkla lösningar på komplicerade situationer.

Hjärta av Rosenkvarts i mitten som är den ultimata kärleksstenen med milda energier.

8 mm pärlor

177 kr inkl porto

Finns endast 1 st!
LINNÉA

Körsbärsjaspis.
Denna sten stöder handling och aktivitet i ditt liv. Den får dig att hålla ditt livs vibrationer höga.
Körsbärsjaspis rika och djupa färg signifierar ett överflöd av vitalitet, styrka och energi. Du kommer att känna en ökning av din personliga styrka och du kommer att amplifiera den till världen.

Denna sten kommer att fylla dig med energetisk entusiasm. Du kommer att vilja pröva på nya saker. Du kommer att fyllas med en längtan att söka nya upplevelser.
Den kommer att ge dig mod och självförtroende att nå dina personliga och professionella målsättningar. Med denna energi kommer inget att stå i din väg för framgång.
Den är en mild och lugnande kristall som sägs ge nöjdhet, medkänsla och kärlek. Uppmuntrar dig att titta under ytan och se din omgivning på ett kärleksfullt sätt. Inger optimism och kan hjälpa dig att hitta enkla lösningar på komplicerade situationer.

Bumling av Botswana Agat
Botswana Agat har en lugnande energi, hjälper dig komma igång efter sjukdom eller stillastående. Balanserar och lugnar samtidigt som den uppmuntrar dig att itu med de problem som finns omkring dig. Hjälper dig se allt klarare genom att fokusera på en sak i taget.

Finns endast 1 st just nu! Kan bytas mot silvermellandelar.

8 mm pärlor

177 kr inkl porto
MAGICIAN vol 3


Onyx är en starkt beskyddande sten, den absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar personlig utmattning. Onyx stärker den mentala utveckling, mycket bra att använda vid stressfulla situationer, förvirring eller sorg.
Använd svart Onyx för att öka glädje och tur, Onyx stärker ditt självförtroende. Hjälper till att hela gamla känslomässiga sår och karma från tidigare liv.

Hematit hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Mycket bra att ha vid arbete med Bas chakrat, hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer.
Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.

Svart Agat i mitten förstärker allt

8 mm pärlor

144 kr inkl porto
BALANCE ( Black)

Hematit hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Mycket bra att ha vid arbete med Bas chakrat, hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer.
Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.
Fysiskt: sägs Hematit beskydda mot geopatisk stress och elektromagnetiska fält. Det är är bra sten för avgiftning av lever och blodet.

6 mm pärlor

114 kr inkl porto
BALANCE ( White)

Hematit hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Mycket bra att ha vid arbete med Bas chakrat, hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer.
Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.
Fysiskt: sägs Hematit beskydda mot geopatisk stress och elektromagnetiska fält. Det är är bra sten för avgiftning av lever och blodet.

6 mm

114 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Anette sjöstrand den

    Undrar hur mitt nya liv blir ❤️

    • magpie den

      Hej Anette! Jag skriver epost till dig <3 /Pauliina

Lämna en tanke